gesmaaa nerelerdesin canım yaaaa hiç sesin çıkmıyodu herşey yolunda demi??
yok canım o adamın karısı salak. Oyle olmasa hamileyken bebeğini dusurmeye ugrasmazdı. Ayrıca kadınlar erkekleri cok etkiliyo ve o kadın becerememiş yada aynı dusuncede. Bua rada ilk kez 3 gundur odamda oturuyorum. Napayım bu hasta halimle bide 6 dereceed calışamam yaa. Az önce patronum geldi. Karanlıkta neden oturuyosunuz diyo. Manyak mı ne gunduz vakti ne karalıgıysa. Kamera için yeterli değil galibaKorktum ama yaa. Rapordan önce çıkısımı falan vermesinde.
emellll sakin ol lütfen sinirlenme.
malesef erkeklerin bazıları farkında bazıları değil.
Dün meme ucumu sıkayım bakayım dedim sıvı geldi.Hatta çok az bir damla süt rengi de geldi. Genelde şeffaf sarı renkte. Sanırım sütüm hemen gelir benim. :)
yaw elimde değil ondan ve benden bir parça taşıyoruz hepimiz için geçerli bu. bir mucize yani. Bunu idrak etmek çok mu zor ki?
ya da benim eşim mi fazla abartıyor acaba? Eşim bir mucize taşıdığımı o kadar çok belli ediyor ki bana. gözlerinin içi parlıyor göbeğime her bakışında.
keçeden taç ben kızıma yaptırdım, 15 TL ye, bence malzemeye ulaşman kolaysa çok daha ucuza mal edebilirsin, benim malzeme sıkıntım vardı bir de beceri kıtlığım varo nedenle sipariş vermei tercih ettim
cnm banada alfamet verdi üçe böl 8 saat arayla iç sabah akşam ölç tansiyonunu daah sonra gel dedi
baş ağrılarım ondanmış meğer saat 2 den beri 3 bardak limonlu ılık su içtim bile çıldırcak gibiyim
5 gün yıllık iznim var onu kullanacam bende
bir de bu kadar büyük bir çereçve için malzemeyi nereden bulacaksın?
Emelcim, birbirimizi kocalar konusunda gaza getirmeyelim bebişim :) Genic'in de dediği gibi bazen yaptıklarının farkında bile olmayabiliyorlar. Üstelik Codulu'nun kocası normal şartlarda maşallahı olan kocalardan. Demek ki ekstra bir durum olmuş. Üstelik ne kadar düşünceli, tatlı olurlarsa olsunlar erkekler kadınlarla aynı düşünme yapısına sahip değiller. Bizlere ayak uydurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ne sebeple olursa olsun (karınlarında bebek de taşısalar), kocalarımız 40 hafta boyunca mızmızlansa bizlerin eminim ki onlardan daha çok patladığımız nokta olur. Yani yiğitlerimizi öldürürken haklarını da verelim.
bende o dediğin 1-1,5 aydır var nerdeyse hergün uzun süre ayakta kalınca bir de her sabah uyandığımda devamlı yan yatmaktan da oluyor galiba sanki biri gülleyle vurmuş da orası ezilmiş gibi bir ağrı
Canım bende bir haftadır yaşıyorum. Hele cumartesi pazar doğuruyorum galiba dedim. Rahim kendini doğuma hazırlıyuormuş.Bebek daha hızlı büyüyor artık. Düzensiz ağrı ve sancılar önemli değil dedi doktorum. Ama sen kanama diyorsun!Onu bilemedim canım araştırmak lazım.İstersen başka bir doktora , mesela bir perinatoloğa da görün.
Emelcim, birbirimizi kocalar konusunda gaza getirmeyelim bebişim :) Genic'in de dediği gibi bazen yaptıklarının farkında bile olmayabiliyorlar. Üstelik Codulu'nun kocası normal şartlarda maşallahı olan kocalardan. Demek ki ekstra bir durum olmuş. Üstelik ne kadar düşünceli, tatlı olurlarsa olsunlar erkekler kadınlarla aynı düşünme yapısına sahip değiller. Bizlere ayak uydurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ne sebeple olursa olsun (karınlarında bebek de taşısalar), kocalarımız 40 hafta boyunca mızmızlansa bizlerin eminim ki onlardan daha çok patladığımız nokta olur. Yani yiğitlerimizi öldürürken haklarını da verelim.
hamilelikten önce bizim de sorunumuz yoktu.kim gerginse karşı taraf susar,diğeri sakinleşince usul usul konuşur hallederiz normalde.ama ben hamileliğin başından beri çok duygusalımçabucak ağlayıp,çok uç noktalarda da sinirlenebiliyorum :26: bazen bu yüzden çok şiddetli girebiliyoruz birbirimize.ama eşim çok anlayışlı Allahtan.ikimiz de biraz sakinleşince gelir gönlümü alır hemen.ilk başlarda trip attığı oldu benimkinin de.o zaman da ben onun gönlünü aldım geçti gitti.bi süre idare edicez karşılıklı,artık napalım...
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim
Zaten çok oynarsan kasılmalara neden olup doğumu başlatabiliyormuş. İnşallah sütümüz bol olur :)cnm benden de geliyor ama sakın sıkma tamam mı o ilk sıvı bebek için cok yararlıymıs boşa gitmesin.
Ben bi de bebişleri üzdükleri için kızgınım babalara. Bence babalara bunu anlatmak lazım o zaman kesinlikle daha hassas olacaklardır.
Canım zeytinyağını da kullanırken dikkat etmelisin. Yeni doğan bebekler terleyemedikleri için yağ gözenekleri tıkayabiliyor. Hatta uzmanlar bebeyağını bile cok fazla kullanmayı tavsiye etmiyor. Hatta en güzeli bebeyağını dus suyuna katmakmış. Bizlerde bile zeytinyağı saçlarda ağırlaşmaya neden oluyo. Onun kullanımına dikkat et canım. Asidini düşürürkende nacizane tavsiyem benmari usulu kapalı şişe içinde yapman. Ve koyu renkli şişelerde alıp ışıktan uzak bi şekilde muhafaza etmen. Sakın kaynatma canım. Agzı kapalı olrak benmari usulu ısıt sonra kapagını acıp havasını cıkar ve kapat. Kendi cildin için kullanacaksan içine taze fesleğen kekik gibi baharatlar katıp bir hafta beklettikden sonra cok guzel bi kozmetik elde edersin ama bebeğe o baharatlar alerji yapabilir tabi..
Karşılıklı anlayış ve saygı herşeyden önemli. Normalde ciftler arasındaki sorunlara böyle tepkiler vermem ama eşim grip oldu diye bile onla sırf bebeğim için ayrı yatıyoruz. Yani bebekleri üzdükleri için bu kadar tepki verdimemelciğim tabiki haklısın.ama tepkiler göstrerek illaki onu bunu yapıcak demekle işler dahada yokuşa gider.tabiki biz kocalarımızı biliyoruz normalde böyle değiller.bizde değiliz.öfkeyle kalkan her zaman zararla oturur.ortak noktayı bulmak her zaman faydalı.bu adamlar normalde böyle değilki.ben burda takip ediyorum tartışan arkadaşlarınki bile eşleri yardımcı olanlar.
tabiki adamlar bize yardımcı olmalı.onlara en ihtiyacımız olan zaman. ama bizde onlara karşı birazcık anlayışlı olmalıyız....
bebeğe yeter mi bilmiyorum ama o şekilde kullanmak gerekirmiş canım ama bence yeter. Ben oyle planlıyorum..
Kızceler ben kacıyorum gidip tripgulume trip atcam.. Hadi bakalım kim galip gelcek...
ben dalinin setini almıştım hatta 2.setide aldım sonradan özellikle pişik kreminden çok çok memnun kaldım kızım 25 aylık hala kullanıyorum arada anneanne dede kakasını farketmiyor pişik oluyor dalini sürer sürmez geciyor dalinden başka bişey kullanmadım ama sudocremide çok övüyorlar.6 aya kadar dalanın sabun tozunu kullandım halada bitmedi çünkü ek gıdaya geçince hiç bi işe yaramıyor lekeler çıkmıyor küçük bir paket alınabilir.ben hazırlıksız yakalanmıştım kontrole diye gittim doğuma alındım bebek kıyafetini ve bezi terlik vs.eşim sonradan getirdi hastaneye.bebek bezi olarakda bimin beziyle başlamıştık primanın aktif bebek Premium care hatta prima 3.kalite turuncu paket,bimin bezi ,molfix ,huggies nerdeyse hepsini kullandım kakasını bekletmedikten sonra ve iyi temizledikten sonra bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben pamukta kullandım kısa bir süre sonra ıslak mendile geçtim ıslak mendilide hangi marka olursa olsun hep ıslatıp kullanırım ıslatmayınca tam temiz olmuyorKesin kararlarımızı veriyor muyuz artık?
Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;
Marka kararlarımızı verip listeye yazarız, başka neler var bu kategori?
sağdaki krem pembe hem daha temizlenebilir ve desen olarak homojen dağılmış geldi tabi son karar seninŞimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Eki Görüntüle 906881 Eki Görüntüle 906882
bende bunu demek istemiştim seninde parmaklarına sağlık
anammm akşam beni ne bekliyor acaba diye düşünmeye başladım şimdi
şaka şaka kimse kavga etmesin sadece durumumuzu onlara tekrar hatırlatmamız gerekiyor sanırım
canım dedim ya kişiye göre değişiyor diye.
benim eşimde seninki gibi. biz 6,5 yıllık evliyiz son 2 senedir işi ile ilgili ciddi sıkıntıları var her ne kadar direk söylemese de
anlıyorum artık eğer o gün keyifsizse gitmiyorum üstüne. ama keyfi yerindeyse ya da istemeden farkında olmadan benim ya da çocuğun birşeyine kızmışsa/unutmuşsa da sonra güzel güzel anlatıyorum.
ha bende normalde çok çabuk sinirlenirim konuşurum bağırırım (çocuğum ve eşim) hariç.
senin gibi önceden uyarırım onu iyi değilim sonra konuşalım hayatım o da anlar aynısını yapar.
yani sana da katılıyorum bu konuda. çünkü bence bir süre sonra eşlerde birbirine benzemeye/anlamaya başlıyorlar.
bak ben c.tesi çalıştım.pazar akşamı yemekli misafirimiz vardı ve ben eşime hiçbirşey söylemedim. o kalktı evi süpürdü, toz aldı, masayı hazırladı falan. ben yemekleri yaptım evi sildim karşı daireme birileri taşındı onlara kek ve çay yaptım verdim
benim eşimde gıkını çıkarmadı yap da demedim üstelik. tamamen düşünce dedim ya.
alttan almak değil belki ama karşıdaki eğer direk göremiyorsa bunu ona anlatmak da gerekiyor yaptığının yanlış/üzücü/kırıcı olduğunu.
bizim durumumuzda da pek çekilmiyor
evet kesinleştirelim bence de ....
kız ben onları buz kalıplarında hazırlayıp salatalara, yemeklere kullanıyorum baharatlı baharatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?