2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gesmaaa nerelerdesin canım yaaaa hiç sesin çıkmıyodu herşey yolunda demi??

Destinaaaa :) İyiyim canım evdeyim genelde raporluyum gitmiyorum işe ama foruma da çok giremiyorum. Foruma bir girdim mi çıkamıyorum çünkü :) Kpss çalışmayı düşünüyorum . Doğumdan sonra işe dönmeyi pek düşünmüyorum çünkü :/
Valla herşey yolunda tuttu mu tutmadı mı derken bak sona yaklaşıyoruz.. :) Ne günlerdi ama değil mi...
Kızım iyi teyzesi.Artık ağırlaşmaya başladım ben de . Seninle aramızda 1-2 gün oynuyordu zaten.Sen neler yapıyorsun? Bebişin nasıl??
Benim bu cuma randevum var.Bakalım.28+3 de gitmiştim en son 1200 gr ve 35.4 cm di. cuma da 30+3 olacak bakalım büyümüş mü?? Geçen sefer gittiğimde 2 haftada 400 gr almıştı. Şimdi merakla bekliyorum. Senin bebiş nasıl canım?

haklısın cnm ailece anormaller :) ya korkma kimse cıkartamaz işten öyle kolay değil benim ki bile cıkısımı veremiyor paramıda veriyor ama ofiste kalmamı istemiyor. Ya sen ılık birşeyler içmeyi ihmal etme sakın giyiyosundur eminim ama sıkı giyin havalar cidden berbat bide senin çalıştığın yer cok soğuktu dimi

emellll sakin ol lütfen sinirlenme.

malesef erkeklerin bazıları farkında bazıları değil.

yaw elimde değil ondan ve benden bir parça taşıyoruz hepimiz için geçerli bu. bir mucize yani. Bunu idrak etmek çok mu zor ki?
ya da benim eşim mi fazla abartıyor acaba? Eşim bir mucize taşıdığımı o kadar çok belli ediyor ki bana. gözlerinin içi parlıyor göbeğime her bakışında.

Maşallah de canım benim...
Eşin en güzelini yapıyor ama bu çok nadir bulunan bir durum :)

ya güzel birşeyler cıkarabileceğimden emin olsam alıp ugrasıcam ama emin olamıyorum elimde patlarsa fuzuli masraf olcak hazır mı alsam ki acaba ?

Doktoruna söyle rapor versin. Ben 2 aydır raporluyum ki bana doktorum verdi zorla. Daha önce verecekti istememiştim. Bebeğin ve senin için çok tehlikeli çalışma dedi bana. Şurada doğum iznine çıkmana ne kadar kalmış ki...2 kere 10 gün poliklinik raporu verse tamam...Sen bence gitme artık işe. Ben bankacıyım işteyken çok yükseliyordu benim. O yüzden doktorum kendi verdi bana.Senin mesleğin nedir? Doktoruna tansiyon ile ilgili internette araştırdım panik oldum de. Evde dinlenmek istiyorum de.

canım illa ki kadınların da fazla nazlanması pek hoş değil. ama codulu bir çok adım atmışken ona karşılık vermemesine kızdım. yoksa daha öncelerde de çoğu kez yazmıışmdır erkeklerin de ilgiye ihtiyacı olduğunu. herşeyin bir sınırı var kadınların nazının da bir sınırı olmalı,erkeklerin kaprisinin de bir sınırı olmalı. Ama erkeklere daha fazla iş düşüyor.
Ben de her daim erkekler kadınların nazını çekmeliyi savunmuyorum. Bazen öyle şeylere şahit oluyorum ki bu kadına bu adam iyi tahammül ediyor bile dediğim oluyor. ama şuanki durum bence çok çok farklı..

bende o dediğin 1-1,5 aydır var nerdeyse hergün uzun süre ayakta kalınca bir de her sabah uyandığımda devamlı yan yatmaktan da oluyor galiba sanki biri gülleyle vurmuş da orası ezilmiş gibi bir ağrı

Teşekkürler arkadaşlar. Hergün okuldan gelince uzanıp dinleniyorum sürekli. inşallah hepimiz sağsalim kawuşuruz bebeklerimize o korkuyu yaşamak istemiyorum bi daha(

Ben bi de bebişleri üzdükleri için kızgınım babalara. Bence babalara bunu anlatmak lazım o zaman kesinlikle daha hassas olacaklardır.

Ya bende o hamilelik duygusallığı yok. Aksine daha da sakinleştim.Sanırım işten kaynaklanıyordu gerginliğim. 2 aydır gitmeyince de pamuk gibi oldum. Gergin olduğumda da canım ya gerginim üstüme gelme olur mu derim. Çünkü çok zor sinirlenir , sabreder sabreder birden patlarım.Patlarsam da zor sakinleşirim ama en fazla 1 saat..Eşim de ben gibi olduğundan anlıyoruz birbirimizi.
Ama hamilelik beni etkilemedi ya...

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim

Dün gece benim 9 5 e düştü tansiyonum. Sonra bir ara 8 4 ü gördüm ama paniklemeden tuzlu ayran içip eşim işten gelene kadar uyudum 15 20 dk. Sonrasında tekrar ölctüm 11 7 ye çıkmıstı.

Ben bi de bebişleri üzdükleri için kızgınım babalara. Bence babalara bunu anlatmak lazım o zaman kesinlikle daha hassas olacaklardır.

Babaların önce baba olduklarını iyice kavramaları gerekiyor.
Biz hamile olduğumuz andan itibaren anneyiz ama babalar genelde bebekler doğduktan sonra baba olduklarını anlıyorlar.
Tabi biz hamilelik boyunca onları olaya dahil etmeye çalışıyoruz.
Ona rağmen bazen benim eşimin bütün günü hiç bebekten bahsetmeden geçirdiği oluyor.

Codulu bi de hiç bişey bilmiyorum diyosun yaaa:))
Daha ne bileceksin en iyi bilgiler sende maşallah canım:))

Karşılıklı anlayış ve saygı herşeyden önemli. Normalde ciftler arasındaki sorunlara böyle tepkiler vermem ama eşim grip oldu diye bile onla sırf bebeğim için ayrı yatıyoruz. Yani bebekleri üzdükleri için bu kadar tepki verdim
Bebeklere,çocuklara karşı normalde de çok hassasım. Abim kendi 5 yaşındaki kızıyla şisko diye dalga geçti diye 7 yaş büyük olan abime neler söyledim aklın almaz. Gıkını bile çıkaramadı. Eğer tepkilerimle de sizi üzdüysem özür dilerim.

ben dalinin setini almıştım hatta 2.setide aldım sonradan özellikle pişik kreminden çok çok memnun kaldım kızım 25 aylık hala kullanıyorum arada anneanne dede kakasını farketmiyor pişik oluyor dalini sürer sürmez geciyor dalinden başka bişey kullanmadım ama sudocremide çok övüyorlar.6 aya kadar dalanın sabun tozunu kullandım halada bitmedi çünkü ek gıdaya geçince hiç bi işe yaramıyor lekeler çıkmıyor küçük bir paket alınabilir.ben hazırlıksız yakalanmıştım kontrole diye gittim doğuma alındım bebek kıyafetini ve bezi terlik vs.eşim sonradan getirdi hastaneye.bebek bezi olarakda bimin beziyle başlamıştık primanın aktif bebek Premium care hatta prima 3.kalite turuncu paket,bimin bezi ,molfix ,huggies nerdeyse hepsini kullandım kakasını bekletmedikten sonra ve iyi temizledikten sonra bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben pamukta kullandım kısa bir süre sonra ıslak mendile geçtim ıslak mendilide hangi marka olursa olsun hep ıslatıp kullanırım ıslatmayınca tam temiz olmuyor
sağdaki krem pembe hem daha temizlenebilir ve desen olarak homojen dağılmış geldi tabi son karar senin

Benim eşim de öyle. Ev işlerini ben söylemeden o yapar ama elimden geldigince de ben destek olurum hiç naz yapıp şuram ağrıyor buram ağrıyor dedigim olmadı. Tencereyi yıkarken sağ el bileğimdeki sıkıntıdan dolayı elimden kaydıgını tutamadıgimi gördü ve ondan sonra hiç bir şekilde tencere yıkatmıyor bana. Grip olmuştu gece 1de işten geldi. 7de kalkıp işe gidicem ama ona rağmen kalktım çorba yaptım nane limon kaynattım onu doyurdum yatırdım 2 gibi ben uyudum. Karşılıklı anlayış ve önem vermek bu. Belki ben bencil olsaydım, şımarık olsaydım bu kadarını asla yapmaZdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…