2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Tatlı annişler hepimize sakin huzurlu akşamlar diliyorum...

Yarınki "günün konusu; doğum/hastane çantası" unutmayın...

Her dakika bebekten,ihtiyaçlardan bahsetmek de korkutuyor babaları
İkinci plana daha hamileyken atıldıklarını
, sevgiliyken ki hallerimizi göremiyolar
Onun sınırını iyi korumak gerek. Ben eşimle her dk bebekten konuşsam sanırım o da çok sıkılır. Tekme atarken bile ben elimi koyarım göbeğime eğer isterse hemen gelir tekmeleri dinler
bir de ben heralde biraz daha şanslıyım çünkü ofiste 8 kişi bebek bekliyor ama sadece bayan olarak ben hamileyim. Digerleri hep erkek ve çok yakın arkadaşlarım onların psikolojilerini birebir dinliyorum. Mesela bir arkadas demişti ki yaa bazen öyle çekilmez oluyorsunuz ki keşke biz hamile kalıp dogursak demişti:)))
Biri bebek doğduktan sonra bile yaa ben hala o babalık hissini hissedemiyorum demişti:))
Ama bebek 3 aylık olduktan sonra resmen kızından aşkla bahseder olmuştu.
belki ben çevremdeki erkekleri gözlemledigim için pek etkilenmedim bu süreçten bilmiyorum ama hayatımın en mutlu dönemini geçiriyorum onu çok iyi biliyorum. Hatta şafak 2li sayılara kilom 3lü sayılara çıkmasına rağmen deli gibi huzurluyum:)))

Canim yaa simdi okuyunca yazmadan edemedim inan ben de senin gibiyim hic gereksiz laf olsun diye naz yapmadim canim gece bisi cekse bile soylememeye calistim yemegini ütüsünü eksik birakmadim kiyamiyordum sabahtan aksama calisiyor yoruluyor diye normalde esimden cok memnunum ama hamilelikte cok degisti ben ne kadar fedakarlik yaparsam daha da fazlasini istiyor bi de mecburmuusm gibi psikolojik bi baski hissediyorum onceden de yazmistim ya sabrediyorum ya da guzellikle uyariyorum ama ya surat bes karis oluyor ya da kirici laflar soyluyor bu nasil hamilelikmis ikinci cocuktan sogudum simdiden diyor al iste napayim (

çok geriden takip ediyorum umarım bütün bebekler iyidir markafoniden aldığım 2 hastane çıkışı , lansinog göğüs ucu kremim , güzel kızıma aldığım yazlık çiçekli alt üst takım geldi.bebeğim dogdugunda oğluma gelen hediyelerin yanına kendi aldığım hediyeleri ekleyip bunuda sana almışlar diyeceğim yavrum üzülmesin.bugün kan uyuşmazlığı iğnemide yaptırdım devlette ücretsiz olarak.bebeğimin gelişimi iyi çok şükür 2 hafta önden gidiyor yürüyüş yaptım kızımın 2 yaş aşısını ve çocuk felci aşınıda yaptırdım inşallah ateş yapmaz.bizden haberler böyle sağlıcakla kalın

kizlar size bir sey sorucam bugun tansiyonum dusuktu dedim ya, aksama dogru sirkette iyice dustu 8e 4e kadar. doktorum ayaklarimi yukari kaldirarak dinlenmem gerektigini soyledi ama malum calisiyorumve uygun ortam yok ofiste.mudurum de gitmeden bi suru is yaptirmak istio bana yarin sunu sunu yapicas dedi sormadi bile nasilsin diye. gicik neyse yarin da bole olursam benim doktorumun muaynesi ozel ve rapor alamam aile hekimi tansiyon dusuklugu sebebiyle rapor verebilir mi? sacma mi olur?

herkese merhaba, kızlar çok fena grip oldum. pazar günü başladı. dün iyice ağırlaştım bugün aile hekimine gittim bi gargara verdi bi de antibiyotik verdi ama iki gün daha sabret hemen içme dedi. kadın doğum doktorum da solgarın ekinezya kapsülüyle, 1000 gr lık c vitamini aldırdı. bol meyve yemeye çalışıyorum, bol su bi de limonulu su, ıhlamur falan içiyorum. ayyy inş geçer çalışıyorumda izin aldım bugün 2 gün. grip olup onu yenen arkadaşlar ne tavsiye eder acaba?

geçmiş olsun aile hekiminiz anlayışlı biriyse bence verir

Ben de hamilelik hassasiyeti olmadığı gibi aksine daha ılımlı yumuşak bir yapıya sahip oldum :) eskisi kadar alınganlık yapmıyorum, kafama takmıyorum ve benim de hayatımda en huzurlu ve mutlu olduğum dönemim hamilelik. bir de şu halsizlik olmasa eşime sordum bana mı öyle geliyor acaba diye, yok maşallah hiç eziyet etmedin bana dedi :) bir tek çok gezesim göresim var halaa, ona kızıyor kociş :))

Eki Görüntüle 908269 bu yani kızlar eşimin dediği.eklenti acıldımı bilmiyorum

Ben de bu beşiğe çok benzer bir şey aldım henüz gelmedi, hem de hiç hayalimdeki gibi bir beşik olmadığı halde ama çok kullanışlı görünüyor, görsel olarak da fena değiller :)

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim
Tansiyon düşüklüğüm arada oluyor ve ben yemek yemekten ziyade yeek yapmak istemiyorum artıııkk o kadar zor geliyor ki anlatamam. keşke annemle aynı şehirde yaşasaydık da yemeklere ona gitseydim kayınvalidem çok yakınımda ama o da çalıştığı için bu konuda hayrı yok malesef

yaa aynı ben işte :) eylülde okulla ilgili bir gerginlik yaşadım sadece 1 hafta gece gündüz ağladım bir köy okuluna görevlendirdiler diye 2 okula aynı gün içinde gidip gelmem gerekiyordu, 1 ay sonra o işi çözdüler ben de pamuk gibi oldum, şu an okulda çok rahatım 3 gün çalışıyorum sadece pazartesi-salı-çarşamba, sanırım ondan rahatım böyle.. işi ağır olan koca göbişlilere Allah sabır versin hemen geçiversin şu 1 ay inşallah.

cnm sabırsızlanmakta çok haklısın ben bile sabırsızlanıyorum 2.oldugu halde.ama inanki zamanında dogması küvezde kalmadan direk eve götürmek o kadar byük bir nimetki.benim kızım küvezde kalmadı ama arkadaşımdan biliyorum 6 aylıkken iri bebek olarak 1200 dogdu 2 ay küvezde kaldı her gün süt vermeye hastaneye gitti kucağına alıp sevemedi çok zor yıpratıcı olmalı.ve şu süreçte dinlenmek kaliteli uyku geçirmek çok önemli minikler dogdugunda çok sık uyanacaklar gece gündüzümüz kalmayacak.aklıma geldikçe biraz daha uyuyayım diyorum zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah mart ayının son hamişleri doğum hikayelerini tecrübeleri okudukça daha hazırlıklı olacaklar eminim

bencede yarenciğim tadını çıkaralım ben doğumdan sonra hamileliği özlemiştim ne rahatmışım her yere karnımda götürüyorum kendi kendine besleniyor kendi kendine uyuyor .şimdide 1 çocuk 2 çocuktan daha kolaydır diyerek dinleneyim iyice diyorum

Çayla ilgili bi bilgim yok ama bana da lansinoh kremi şimdiden kullanmaya başlamam önerildi ama göğüs ucu çok fazla uyarılmamalıymış süt gelebilirmiş.. Ben cilt doktoru bi tanıdığıma soracam size de bilgi veririm

Benzer şeyleri bende yaşadım geçen hafta bizimkş 4 gün sürdü üstelik!! Umarım en kısa zamanda gönlünü alır mutlu eder seni.. Ayıp etmiş o da ama üzme kendini sakın konuş sakin sakin anlat ona.. Normal zamanlar olsa aman der geçer insan ama hamilelikte olunca bin kat beter oluyo destek istiyo insan :/ dua ediyorum şincik senin için

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim
benim tansiyonum surekli dusuk canim isin enteresani tok olsam da dusuk ve tek basima dolmu otobusle yarim saatten fazla uzaklik yasak cunku bayilcak hale geliyorum doktorum tansiyonun dusuk olmasi normal diyor.ben korkuyoyorum cunku hamilelik oncesi gecmis yillarda tansiyon dusuklugunden bayilma hikayelerim cok.dikkat et canim

Bence de canım çok haklısın karşilıklı anlayış çok önemli...

Gecmis olsun canim.aile hekiminize bagli isterse verir istemezse de devlet hastanesine kadin dogum hastanesine sevk eder rapor alman icin

28. Haftadan itibaren bebek hareketlerini takip ediyormusunuz ysni sayıyor musunuz
2 saatte 10 hareket olması getekşr diyo bi yazıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…