uyku setine gerek yok yorgan varsa nevresim al yeterKıslar hafta sonu muhtemelen park yatak alıcaz kraft istiyorum ama hangi modeli olduğuna karar veremedim, birde içine yatak alıcaz başka ne lasım ki uyku seti mi pike takımı mı ben de bir yorgan var nevresim takımı yeter mi püffff ne çok ayrıntı var:44:
ilk zamanlar zaten dönemezler ama 4 aydan itibaren dediğin doğruKizlar bisey yazican guvenlik icin biyerde okumustum bebeklerin uzerini orterken orttugumuz seyi ayak ucuna yani yatakla besik arasina sıkıstirinki bebeginiz hareket ettikce yuzu kapanmasin diye
anammmmm ben her sabah 500ml su .çer.m çok susarım çünkü zararı olacağını sanmam yaaaaabu arada bilginiz olsun hamilelere aç karnına su içmeyin diyor doktor haftasonu doğuma hazırlık kursunda söyledi doktor aşırı uyku çöktüğünden sorayım dedim soramadım nedenini bilginiz olsun arkadaşlar
aaa neden kullanma videoları var onlara bak istersenKızlar park yatağımız geldi ama eşimle birlikte denedik kuramadık.Çok zor kurması
ben dalan roxy kullandım oğllumda sabun tozu yine onu kullanıcam canım organik değil ama diğer sabunlar kadar zararlı maddeler içermiyorBazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)
her markette vardır dikkat etmemişsindir canım minik bir poşette zatenPeki bu Dalan Roxy nerelerde satılıyor acaba?
Niye bildiğimiz populer yerlerde yok?
evet canım ara ara oluyorSelam arkadaşlar bende de yarım saat yürüsem karnım sertleşiyo gibi geliyo sizde de öyle hisseden var mı?
eğer daha önce denemediysen uğraşma derim sonuç istediğin gibi olmayabilir 15 tl normal bir fiyat beğendiysen altskler... ya ben iştende kovuldum zaten alıp evde ugrasırım artık. Bide doğum fotoğrafları için çerçeve hazırlamak istiyorum. Eki Görüntüle 907983 bunun gibi bişey işte amaç vakit geçsin hemde hatıra olur. Keçeden taç bende yapmak istiyorum. Bi sitede 15 tl di. Daha pahalıya mal olacaksa ordan sipariş edim.
onu bebeğe sakla o sarı sıvı bebeğe lazım çok önemli ilkağız sütüdür kolostrum adı en şifalısındır o tüketme sakın onu memeleri uyarmayın sakınDün meme ucumu sıkayım bakayım dedim sıvı geldi.Hatta çok az bir damla süt rengi de geldi. Genelde şeffaf sarı renkte. Sanırım sütüm hemen gelir benim. :)
ben büyük oğlumu 11 aylıkken sünnet ettirdim keşke daha küçük yaptırsaydım şimdi allah nasip ederse 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorumMerhaba anne adayları.. Genelde bir konunuz oluyor ve kendi aranızda konuşuyorsunuz ama ben de bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istedim. Erkek anneleri bebekleriniz için yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Hastanede çalışanlar da var sanırım belki onların bilgisi vardır. Bu sünnet ne zaman yapılıyor? Bebeğin doğduğu gün mü, 40'ı içinde mi 40'ı çıktıktan sonra mı? Ne kadar sürede iyileşiyor acaba? Yaptırmak iyi mi? Yoksa bebeğimin ilk günlerinde ona acı çektirmek istemem. Bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum. Herkese sağlıklı günler..
olur ben öyle yapardım sabun almama rağmenBebişin vücudunu da şampuanıyla yıkasak olur değil mi?
Ayrıca sabun, vücut şampuanı almamıza gerek yok sanki?
coraspin decavit ferrum fort hibor iğne kullanıyorum canımarkadaşlar kan hapından başka bir ilaç kullanıyormusunuz?
28. Haftadan itibaren bebek hareketlerini takip ediyormusunuz ysni sayıyor musunuz
2 saatte 10 hareket olması getekşr diyo bi yazıda
saymıyorum hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorum oğlumda da saymadım
eğer hareket etmezse sayarsın ederse o zamana kadar sayılarla uğraşma canım