2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
uyku setine gerek yok yorgan varsa nevresim al yeter
Kizlar bisey yazican guvenlik icin biyerde okumustum bebeklerin uzerini orterken orttugumuz seyi ayak ucuna yani yatakla besik arasina sıkıstirinki bebeginiz hareket ettikce yuzu kapanmasin diye
ilk zamanlar zaten dönemezler ama 4 aydan itibaren dediğin doğru
anammmmm ben her sabah 500ml su .çer.m çok susarım çünkü zararı olacağını sanmam yaaaaa
Kızlar park yatağımız geldi ama eşimle birlikte denedik kuramadık.Çok zor kurması
aaa neden kullanma videoları var onlara bak istersen
Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)
ben dalan roxy kullandım oğllumda sabun tozu yine onu kullanıcam canım organik değil ama diğer sabunlar kadar zararlı maddeler içermiyor
Peki bu Dalan Roxy nerelerde satılıyor acaba?
Niye bildiğimiz populer yerlerde yok?
her markette vardır dikkat etmemişsindir canım minik bir poşette zaten
Selam arkadaşlar bende de yarım saat yürüsem karnım sertleşiyo gibi geliyo sizde de öyle hisseden var mı?
evet canım ara ara oluyor
eğer daha önce denemediysen uğraşma derim sonuç istediğin gibi olmayabilir 15 tl normal bir fiyat beğendiysen al
Dün meme ucumu sıkayım bakayım dedim sıvı geldi.Hatta çok az bir damla süt rengi de geldi. Genelde şeffaf sarı renkte. Sanırım sütüm hemen gelir benim. :)
onu bebeğe sakla o sarı sıvı bebeğe lazım çok önemli ilkağız sütüdür kolostrum adı en şifalısındır o tüketme sakın onu memeleri uyarmayın sakın
ben büyük oğlumu 11 aylıkken sünnet ettirdim keşke daha küçük yaptırsaydım şimdi allah nasip ederse 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum
Bebişin vücudunu da şampuanıyla yıkasak olur değil mi?
Ayrıca sabun, vücut şampuanı almamıza gerek yok sanki?
olur ben öyle yapardım sabun almama rağmen
arkadaşlar kan hapından başka bir ilaç kullanıyormusunuz?
coraspin decavit ferrum fort hibor iğne kullanıyorum canım
28. Haftadan itibaren bebek hareketlerini takip ediyormusunuz ysni sayıyor musunuz
2 saatte 10 hareket olması getekşr diyo bi yazıda

saymıyorum hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorum oğlumda da saymadım
eğer hareket etmezse sayarsın ederse o zamana kadar sayılarla uğraşma canım

calsiyum olarak suda eritilenlerden mi kullanıyorsun cnm?ilacının adını öğrenebilirmiyim?Ben bunları hiç kullanamıyorum acaba sorun olur mu?
Doktorum kasik agrilarim oldugunda verdi calcimax suda eriyen tablet cnm gerekse doktorun yazardi sanirim ama kontrolunde doktoruna sor icin rahat etsin

İlaç olarak elevit, corasprin, oligofer-fol, osteocare kullanıyorum canm.Kızlar omega-3 ü doktorunuz mu verdi. Ben pek balık yiyemiyorum cevizden de tiksindim ne bileyim.Öyle badem ceviz fındık falan tüketemiyorum. Balık da ayda 1-2 kez tüketiyorum.
Normal beslenme dışında ekstra hamileyim diye hiçbirşey tüketmedim.

Ben ilaç olarak marincup,elevit,gynoferon ve 10 gündür osteocare kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi hiç aksatmadım hatta saatini bile geçirmedim
Sünnet konusunda da kesinlikle yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum Allah'tan birşey gelmezse o da doğumdan 7-10 gün arası en ideal zamanmış tabi doktruyla da konuşmak lazım Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım ben balla zencefili karıştırıp hergün sabah öğle akşam 3 çay kaşığı yutuyordum (günde 1 gr ı geçmemeliymiş gebelerde) tarçın elma kabuğu limon kabuğu karanfil tane karabiber kaynatıp içtim ıhlamur günde en fazla 2 fincan vicks buğusu ayrıca vicksi göğsüme ve sırtıma sürüyordu eşim ardından havluyu tümüyle ısıtın sırtıma koyuyordu aklıma daha bişey gelirse yazarım :))

kızlar bugün 8.30da girdiğim hast
aneden 3 te çıktı şeker testinden sonra genel cerraha gittim o da beni kalp damara yöllendirdi
şekerim çok şükür açlık şekerim 95
birinci saat :150
ikinci saatte :113
üçüncü saat 47 çıktı
diyet işe yaramış çok şüükür diyete devam
kasık fıtığı sandığımız kasık varisi çıktı kalp damar uzmanı varis çorabı kullandoracak
buggün diyeti bozdum ama reçel yedim kurabiye yedim börek yedim yarın kaldığım yerden devam

Dün gece benim 9 5 e düştü tansiyonum. Sonra bir ara 8 4 ü gördüm ama paniklemeden tuzlu ayran içip eşim işten gelene kadar uyudum 15 20 dk. Sonrasında tekrar ölctüm 11 7 ye çıkmıstı.

Benim tansiyonum hep 9 5.. Büyük arada 10 yada 8 oluyo ama küçük hep aynı doktor da bişey demedi gebelerde düşük olması iyi demişti hatta ilk haftalarda.. Şöle de bi durum var ama benim normalde de böle :) yani 9 5 olunca bende normal oluyorum :)))

arkadaşlar hayırlı geceler
ya konu almış gitmiş bazılarınız soru sormuşsunuz alınytı yapamadan cevap vermek istiyorum ne olur kusuruma bakmayın.
bir arkadaşımız Kraft beşik alacağım demiş biz salsa modelini aldık netten de bakabilirsin
annem yün döşek yaptığı için ben yazın kullanmak için pamuk döşek aldım.uyku seti almadım annem nevresim takımı diktirmiş fermarlı.
bir arkadaşımızda yeni doğan sünnetini sormuş:doktor 40 dan sonra tavsiye ediyormuş
bende öyle yaptırmayı düşünüyorum inşallah
bir arkadaşım deterjanı sormuş:ben sordum soruşturdum katkısız 3 marka öğrendim.clar sab sabun tozu ve soda san deterjanın zararlı olmadığını öğrendim.bunlardan sab türk malı olduğu içinn ben bunu aalacağım netten inşallah
bende henüz şşampuana karar veremedim.sebamed mi alsam bübchenmi yoksa reklamlarda paraben ve sülfat içermediğini söyleyen dalinmi kararsızım açıkçası.
ay ya bişey soracaktım bende unuttum neyse artık
alıntı yapamadığım için kusuruma bakmayın lütfen kızlar

Kıslar kendi bebek şekerimi kendim yapmaya karar verdim örnek olarakda bunu seçtim

Hemen de bir deneme yaptım annemlerin oradaki kırtasiyeden aradığım renkleri bulamadım ilk demede sonuç bu oldu

malzeme boşa gitmesin dedim böyle bişiy yaptım ama bu işe girişmeye karar verdim ne dersiniz nasıl olur???? Becerebilir miyim???

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar bugün fırsat bulamadım hiç girmeye misafirim vardı, akşam da muhteşem yüzyıl anca. Bakalım bugün neler konuşuldu ?????

Canım lütfen kendini üzme siz daha yenisiniz bu evlilik olayında yanılmıyorsam , benim Temmuz'da 12 yıl bitecek daha ne ayrı yatmalar ne konuşmamalar neler nler yşayacksınız ben ilk zamanlar kahrolurdum tartıştığımızda konuşmadığımızda içim içimi yerdi kudururdum sinirden ama İnan yıllar geçtikçe herşey değişiyor artık ben hiiiiiiiiiç takmıyorum bi gün tavır yapıyorum okadarcık neyapalım uzatmanın alemi yok huzur bozulmasın diye kaldığın yerden devam ediyorsun bir de çocuklar olduktan sonra istesen de küs olamıyor insan mecbur konuşuyorsun. Çok uzattım kısaca üzme kendini ve bebişi olur böyle şeyler her ailede

süper olmuş canım ya ben de denemek istiyorum ama zor gibi görünüyo :18:

Canim ya bende kan uyusmazligi.ignesi olucam.ama bana dedilerki hastaneden mor receteyle en yakin eczacilar birligine gidiyormussun orda bekliyormussun sonra geliyormuş oraya 30 tl fark ile aliyormussun cok ugraştirici cuma gidicem doktora sende oylemi oldu daha kolaymi

Canim gayet guzel olmus bisey sorucaktim bebek arabasi şeklini keçeye kurabiye kalibiylami çizdin onu merak ettim

Benim 2 hafta önce oğuzhan arkadaşıma doktoru garmastan pomad vermiş çok memnun kalmış bana da tavsiye etti , ben bugüne kadar hep zeytinyağı sürdüm ama krem almak istiyorum ama 7 ay önce doğuran bi arkadaşım da munıx diye i krem tavsiye etti hangini alıcaz bilmiyorum ben çok çektim kızımda inanın ödüm patlıyo direkt aventin meme ucuna takılan silikonla mı emzirsem diye düşünmüyor değilim çünkü o acıyı tarif edecek söz bulamıyorum ne zaman emzirme konusu geçse memişlerim sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…