2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Valla canım sen çok beceriklisin maşallah elinden herşey geliyo çok güzel

süper olmuş canım ya ben de denemek istiyorum ama zor gibi görünüyo :18:
Cnm zor değil aslında çok da zevkli birkaç deneme de yapılıyor
Canim gayet guzel olmus bisey sorucaktim bebek arabasi şeklini keçeye kurabiye kalibiylami çizdin onu merak ettim

Elimle çizdim cnm birde keçe değil eva süngeri kullandım

Yalnız biras kafam karıştı üstteki resim magnet olarak yapılmış ama ben kese içinde şeker yapmak istiyorum olmaz mıki magnetmi olmalı illa veya şeker yerine lavanta kesesi mi olsa lavanta keselerinin arkasına da mıknatıs yapıştırılıyor mu birde bu mıknatıs silikonlamı yapışıyor offff çok soru var kafamda ama iyi oluyo ya kafayı meşgul tutmuş oluyorum

Valla canım sen çok beceriklisin maşallah elinden herşey geliyo çok güzel

Saol cnm ama karıştırmanın deme ben alttakini yaptım sadece üsttekini değil, bian şüphe ettim de alttaki daha acemice çünkü

Son düzenleme:

Bende yapicam canim mavisini mevlutte dagitirim miknatisli ince keçeden yapicam evet miknatis sikikonla yapişir ben oyle yapicam şoyle yapabilirsin hazir lavanta keseleri çok guzel degil ben dun eminonundeydim lavanta kesesi alicaktik bu top gibi olanlardan kotuydu vazgeçtik başka seker aldik ama keseleri alip icine seker koyup keselerin ustine silikonla bu bebek arabalarini yapistirabilirsin guzel olur bende cuma gunu malzeme aliyim deneyim buda olursa 3 tane seker yapmis olcam:)

Herkes bu acıdan bahsedince bende doğumdan fazla korkmaya başladım :)) o zaman şimdiden başlamak faydalı diyosun yani?? Bide zeytinyağını nasıl sürüyosun?

Ayy kizlar nasil bi kabus gorduysem kalp krizi geciriyorum sandim resmen kalktim tv karsisina gectim kafami dagitmaya calisiyorum ayy allahim hayirlisiyla dogum olsaydi da hem kendimi hem bebegi dusunmekten kotu olmaya basladim

Canim degisik bisi olmus cok guzel olmus yaparsin tabi niye beceremeyesin

günaydın kızlaaaarr birşey soracam bu bebek şekerleri konusunda malzemeleri nerden alıyorsunuz biraz safça bi soru oldu ama inanın hiçbirşey bilmiyorum internette yapılışını izleyeyim dedim çiçek şeklinde kesilmiş hazır tüller vardı onu mesela nerden alabiliriz ve diğer malzemelerden ne lazımsa nerden alabiliriz? :26: bu aralar çok heves etmeye başladım şekerimizi kendim yapayım diye ama sıfırdan başlayacam hiçbirşey bilmiyorum yardımcı olursanız çooooook sevinirimmmm

herkese günaydııınn, bugün çok heyecanlıyım, bundan iki hafta önce doktora gittiğimde doktor suyumun az olduğunu bebeğin yeterince gelişemediğini ilerleyen haftalarda bu suyun yetmeyeceğini bu nedenle erken alınabilir dediğini yazmıştım, çok üzülmüştüm, 2 haftadır deli gibi su içiyorum, ve bugün yeniden kontrolüm var, Allah ım inşallah herşey düzelmiştir, inşallah güzel şeyler duyar gelirim çok heyecanlyım:18::18::18:

o emzirme acısından ben de çok korkuyorum, benim normalde de çok hassastır meme ucum, sütyen bile acıtır, sinir olurum, şimdi de psikolojik midir yoksa gerçekten midir bilmiyorum, uzun süredir göğüs ucu sızısı hissediyorum, emzirme acısı çok fena, ben de lanisosh un kremini spiariş ettim şimdiden ama inşallah iyi gelir acıya

senden alıntılADIM AMA ŞÖYLE BİR BAKTIĞIMDA NE ÇOK İLAÇ KULLANIYORMUŞSUNUZ ben de kendime çok ilaç kullanıyorum demiştim, kızıımda hiç kullanmamaıştım kan ilacıdışında bi iey, bunda da demir ilacı+ magnezyum+ bebek aspirini+ elevit alıyorum :111: işim gücüm ilaç içmek balık hapı vermedi bana doktorum bugün gittiğimde bir sorayım bakalım verecek mi diye?

bend e yeni dığan sünneti istiyorum ama eşim kıyamıyor, kıyılır mı o bebeğe diyor ne biliyim, bn de acı duyusu çok gelişmemeişken halledelim aradan çıksın istiyorum

Maşallah de canım benim...
Eşin en güzelini yapıyor ama bu çok nadir bulunan bir durum :)

aslında mühendis olsaydım kesinlikle şöyle birşey geliştirirdim. hamilelik simülasyonu :))))
erkeğin empati kuramadığı durumlarda sokacaksın içine bak bakalım seni nasıl anlıyolar:)))

canım hayırlı haberlerle gel inşallah..

bu ilişkinin sınırını iyi korumak gerek kesinlikle. Senin ev hanımı olman yan gelip yattığın anlamına da gelmiyor ayrıca.
ama maalesef işin içine aile de giriyor. eğer ailede anne oğluna ataerkilliği aşıladıysa bir erkeğe bardak kaldırmak bile ağır geliyor.
Mesela bir erkek arkadaşım demişti ki bir gün, ben yeni evlendiğim zaman çok bocalamıştım. Sofrada yemek yedikten sonra tabağını kaldırıp bulaşık makinesine koymak gibi bir adet varmış meğer demişti.İnanın aynen bu cümleyi kurmuştu yaa.Düşünsenize onun annesini.

geçmiş olsun canım. Sadece tansiyon düşüklüğü için verir mi bilmiyorum ama kendimi çalışacak durumda hissetmiyorum halsizim dersen belki başka birşey için anlayışla karşılayıp verir. Bazı doktorlar sahiden çok gıcık oluyorlar.

28. Haftadan itibaren bebek hareketlerini takip ediyormusunuz ysni sayıyor musunuz
2 saatte 10 hareket olması getekşr diyo bi yazıda

benimki maşallah sürekli depar halinde olduğu için sayma gereği duymuyorum.Sayarsam da paranoyaya bağlarım o yüzden saymayı da pek düşünmüyorum..

çok sevindim şekerin normale döndüğüne:))) nasıl stres yapmıştın.

çok çok beceriklisin maşallah çok güzel olmuş :))

eğer istanbuldaysan bunun yeri eminönüdür. Ama başka bir şehirdeyse hiç bir fikrim yok ((
Belki internette hazır satılıyordur ordan bakıp toplu da alabilirsin.

Günaydın kızçelerrr; sabah sabah o kadar yoruldum ki.
Kısmetse temizlikçi gelecek diye bir sürü iş yaptım. Bir de kadın baya tecrübesiz, benim kendime halim yok, ona anlatmam gerekiyor temizlik için bazı şeyleri...
Hala gelmedi bakalım ne zaman gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…