Kıslar kendi bebek şekerimi kendim yapmaya karar verdim örnek olarakda bunu seçtim
Eki Görüntüle 908848
Hemen de bir deneme yaptım annemlerin oradaki kırtasiyeden aradığım renkleri bulamadım ilk demede sonuç bu oldu
Eki Görüntüle 908849
malzeme boşa gitmesin dedim böyle bişiy yaptım ama bu işe girişmeye karar verdim ne dersiniz nasıl olur???? Becerebilir miyim???
Cnm zor değil aslında çok da zevkli birkaç deneme de yapılıyorsüper olmuş canım yaben de denemek istiyorum ama zor gibi görünüyo :18:
Canim gayet guzel olmus bisey sorucaktim bebek arabasi şeklini keçeye kurabiye kalibiylami çizdin onu merak ettim
Valla canım sen çok beceriklisin maşallah elinden herşey geliyo çok güzel
Cnm zor değil aslında çok da zevkli birkaç deneme de yapılıyor
Elimle çizdim cnm birde keçe değil eva süngeri kullandım
Yalnız biras kafam karıştı üstteki resim magnet olarak yapılmış ama ben kese içinde şeker yapmak istiyorum olmaz mıki magnetmi olmalı illa veya şeker yerine lavanta kesesi mi olsa lavanta keselerinin arkasına da mıknatıs yapıştırılıyor mu birde bu mıknatıs silikonlamı yapışıyor offff çok soru var kafamda ama iyi oluyo ya kafayı meşgul tutmuş oluyorum
Benim 2 hafta önce oğuzhan arkadaşıma doktoru garmastan pomad vermiş çok memnun kalmış bana da tavsiye etti , ben bugüne kadar hep zeytinyağı sürdüm ama krem almak istiyorum ama 7 ay önce doğuran bi arkadaşım da munıx diye i krem tavsiye etti hangini alıcaz bilmiyorum ben çok çektim kızımda inanın ödüm patlıyo direkt aventin meme ucuna takılan silikonla mı emzirsem diye düşünmüyor değilim çünkü o acıyı tarif edecek söz bulamıyorum ne zaman emzirme konusu geçse memişlerim sızlıyor
Canim degisik bisi olmus cok guzel olmus yaparsin tabi niye beceremeyesinKıslar kendi bebek şekerimi kendim yapmaya karar verdim örnek olarakda bunu seçtim
Eki Görüntüle 908848
Hemen de bir deneme yaptım annemlerin oradaki kırtasiyeden aradığım renkleri bulamadım ilk demede sonuç bu oldu
Eki Görüntüle 908849
malzeme boşa gitmesin dedim böyle bişiy yaptım ama bu işe girişmeye karar verdim ne dersiniz nasıl olur???? Becerebilir miyim???
Benim 2 hafta önce oğuzhan arkadaşıma doktoru garmastan pomad vermiş çok memnun kalmış bana da tavsiye etti , ben bugüne kadar hep zeytinyağı sürdüm ama krem almak istiyorum ama 7 ay önce doğuran bi arkadaşım da munıx diye i krem tavsiye etti hangini alıcaz bilmiyorum ben çok çektim kızımda inanın ödüm patlıyo direkt aventin meme ucuna takılan silikonla mı emzirsem diye düşünmüyor değilim çünkü o acıyı tarif edecek söz bulamıyorum ne zaman emzirme konusu geçse memişlerim sızlıyor
Ben ilaç olarak marincup,elevit,gynoferon ve 10 gündür osteocare kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi hiç aksatmadım hatta saatini bile geçirmedim
Sünnet konusunda da kesinlikle yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum Allah'tan birşey gelmezse o da doğumdan 7-10 gün arası en ideal zamanmış tabi doktruyla da konuşmak lazım Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah de canım benim...
Eşin en güzelini yapıyor ama bu çok nadir bulunan bir durum :)
herkese günaydııınn, bugün çok heyecanlıyım, bundan iki hafta önce doktora gittiğimde doktor suyumun az olduğunu bebeğin yeterince gelişemediğini ilerleyen haftalarda bu suyun yetmeyeceğini bu nedenle erken alınabilir dediğini yazmıştım, çok üzülmüştüm, 2 haftadır deli gibi su içiyorum, ve bugün yeniden kontrolüm var, Allah ım inşallah herşey düzelmiştir, inşallah güzel şeyler duyar gelirim çok heyecanlyım:18::18::18:
Canim yaa simdi okuyunca yazmadan edemedim inan ben de senin gibiyim hic gereksiz laf olsun diye naz yapmadim canim gece bisi cekse bile soylememeye calistim yemegini ütüsünü eksik birakmadim kiyamiyordum sabahtan aksama calisiyor yoruluyor diye normalde esimden cok memnunum ama hamilelikte cok degisti ben ne kadar fedakarlik yaparsam daha da fazlasini istiyor bi de mecburmuusm gibi psikolojik bi baski hissediyorum onceden de yazmistim ya sabrediyorum ya da guzellikle uyariyorum ama ya surat bes karis oluyor ya da kirici laflar soyluyor bu nasil hamilelikmis ikinci cocuktan sogudum simdiden diyor al iste napayim(
kizlar size bir sey sorucam bugun tansiyonum dusuktu dedim ya, aksama dogru sirkette iyice dustu 8e 4e kadar. doktorum ayaklarimi yukari kaldirarak dinlenmem gerektigini soyledi ama malum calisiyorumve uygun ortam yok ofiste.mudurum de gitmeden bi suru is yaptirmak istio bana yarin sunu sunu yapicas dedi sormadi bile nasilsin diye. gicik neyse yarin da bole olursam benim doktorumun muaynesi ozel ve rapor alamam aile hekimi tansiyon dusuklugu sebebiyle rapor verebilir mi? sacma mi olur?
28. Haftadan itibaren bebek hareketlerini takip ediyormusunuz ysni sayıyor musunuz
2 saatte 10 hareket olması getekşr diyo bi yazıda
kızlar bugün 8.30da girdiğim hast
aneden 3 te çıktı şeker testinden sonra genel cerraha gittim o da beni kalp damara yöllendirdi
şekerim çok şükür açlık şekerim 95
birinci saat :150
ikinci saatte :113
üçüncü saat 47 çıktı
diyet işe yaramış çok şüükür diyete devam
kasık fıtığı sandığımız kasık varisi çıktı kalp damar uzmanı varis çorabı kullandoracak
buggün diyeti bozdum ama reçel yedim kurabiye yedim börek yedim yarın kaldığım yerden devam
Kıslar kendi bebek şekerimi kendim yapmaya karar verdim örnek olarakda bunu seçtim
Eki Görüntüle 908848
Eki Görüntüle 908849
günaydın kızlaaaarrbirşey soracam bu bebek şekerleri konusunda malzemeleri nerden alıyorsunuz biraz safça bi soru oldu ama inanın hiçbirşey bilmiyorum internette yapılışını izleyeyim dedim çiçek şeklinde kesilmiş hazır tüller vardı onu mesela nerden alabiliriz ve diğer malzemelerden ne lazımsa nerden alabiliriz? :26: bu aralar çok heves etmeye başladım şekerimizi kendim yapayım diye ama sıfırdan başlayacam hiçbirşey bilmiyorum yardımcı olursanız çooooook sevinirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?