En eğlenceli kısım da buydu sahiden. Malumunuz sizin aranızda sanırım en beceriksizi benim o yüzden elle yapmaya cesaret edemediğim şeylere baktım. Kapı süsünü eşimle birlikte yapmayı denicez ama büyük ihtimalle yapamıcaz. Kayınvalideden de yardım alıcaz o yüzden :)))
Bebek sabunuEki Görüntüle 908957 Eki Görüntüle 908958 Eki Görüntüle 908967
Hastane ve oda kapısı süsüEki Görüntüle 908959 Eki Görüntüle 908960
Hastanede ve evde dağıtılacak çikolata Eki Görüntüle 908966
günaydın göbüşdaşlarım,
Dün akşam eve gitti biraz kestirdim derken kocişim geldi. Sesim kotu oldugu için aglıyorum sanmış günboyu üzülmüş. Eve gelince bana bi baktı. Bende sulugoz tabi hemen basladım su koyuvermeye sen bana dün kotu davrandın dedim. Gece yaptıklarını anlattım. Özür diledi. Meğer hiçbirini hatırlamıyormus. Duymamış benim dediklerimi. Sonrada tabi tum gece naz yaptım. Nedense ben iyileştikden sonra kayınvalideme gitme kararı aldı. Orda kalalım sen cok hassassın artık cok hasta oluyosun bende sana yeterince iyi bakamıyorum annem güzel bakar dedi. Buyur burdan yak. Hımmm olabilir dedim ama tabiki olmaycak oyle bişey:))Kayınvalidem cok ıyıdır ama evlilik hayatım biter. Yalnız kalamayız.Neyse hallettik ama cok sukur... Loveli canım cok sevindim senin adına..Emelcim ben bebek hakkında hiçbişey bilmiyorum ya o yuzden daha fazla okuyorum galiba. Bide ünide zooloji derside almıştık. Mesleki olarak da insan sağlığına gıda söz konusu oldugunda neyin nasıl iyi gelebileceğini biliyorum.. Umarım işime yarar bu bilgiler bebeğimde...
Kızlar bide bebeğimizin zeka gelişimi napıyorsunuz müzik dinletmekten baska. 2. anadil öğretimi düşünüyor musunuz??
Kapı süsü çok iyi ya, güzel renklerle yapılmış bez bebek aslında alt tarafı..
Yani bez bebek nasıl yapılır diye araştırıp cool renkler ve inci gibi aksesuar seçerseniz olur bu iş :)))
aslında sadece kafası bez gövde kısmı bildiğim tül:))
ben de çok beğendim çok orjinal ve çok sade bir model.
Kayınvalideme gösterdim hiç istifini bozmadan yaparız biz bunu dedi:)))
günaydın göbüşdaşlarım,
Dün akşam eve gitti biraz kestirdim derken kocişim geldi. Sesim kotu oldugu için aglıyorum sanmış günboyu üzülmüş. Eve gelince bana bi baktı. Bende sulugoz tabi hemen basladım su koyuvermeye sen bana dün kotu davrandın dedim. Gece yaptıklarını anlattım. Özür diledi. Meğer hiçbirini hatırlamıyormus. Duymamış benim dediklerimi. Sonrada tabi tum gece naz yaptım. Nedense ben iyileştikden sonra kayınvalideme gitme kararı aldı. Orda kalalım sen cok hassassın artık cok hasta oluyosun bende sana yeterince iyi bakamıyorum annem güzel bakar dedi. Buyur burdan yak. Hımmm olabilir dedim ama tabiki olmaycak oyle bişey:))Kayınvalidem cok ıyıdır ama evlilik hayatım biter. Yalnız kalamayız.Neyse hallettik ama cok sukur... Loveli canım cok sevindim senin adına..Emelcim ben bebek hakkında hiçbişey bilmiyorum ya o yuzden daha fazla okuyorum galiba. Bide ünide zooloji derside almıştık. Mesleki olarak da insan sağlığına gıda söz konusu oldugunda neyin nasıl iyi gelebileceğini biliyorum.. Umarım işime yarar bu bilgiler bebeğimde...
Kızlar bide bebeğimizin zeka gelişimi napıyorsunuz müzik dinletmekten baska. 2. anadil öğretimi düşünüyor musunuz??
merhaba gesma bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var hep değerim 10 civarında çıkıyor doktor günde 2ye çıkarttı kan ilacını.açıkçası ben kullanmıyordum kuru üzüm yiyordum sen kan ilaçlarını düzgün kullanıyormusun bu taşıyıcılıkla alakalı mı hep değerimiz düşük.bu arada ilk gebeliğimde düzenli kullandığım halde yinede düşüktüBenim doktorum hemen hemen her gittiğimde hemogram ve idrar tahlili baktırıyor. Bende gemeliğe bağlı hipertansiyon çıktı. İdrarda protein bakıyor. Preeklampsiden korkuyor ondan. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var ve genelde hemogram dğrm 10 çkyr.
Canim ya bende kan uyusmazligi.ignesi olucam.ama bana dedilerki hastaneden mor receteyle en yakin eczacilar birligine gidiyormussun orda bekliyormussun sonra geliyormuş oraya 30 tl fark ile aliyormussun cok ugraştirici cuma gidicem doktora sende oylemi oldu daha kolaymi
Hastanede uzun gecelik sorun olur mu dersiniz?
Uzun derken ayak bileğime kadar...
Çok şık duruyor ama işte...
Hijyen filan?
bebegim icin
alt acma bezi ve battaniye takim
oto koltugu
prima premium care 1 numara
cam biberon steril
10 lu hastane cikis seti 1 adet
5 li hastane cikis seti 1 adet
yanimiza getirirlerken giydirmeleri icinde cok tatli kadife tulum ic zibin kendinden eldivenli termal zibin cicekli sapka
polar battaniye
kendim icin sabahlik gecelik takimi 1 adet
pijama sabahlik takimi saten 1 adet
emzirme sutyeni. atleti. gogus pedi.ped. sweet.corap ic camasiri.
suslu terlik lohusa taci sac duzlestiricim sampuanim islak mendil yedek sarj aketi dis macunu ve firca makyaj malzemekerim nemlendirici esofman takimi spor ayakkabi
kocama
corap.esofman takimi deodorant terlik sweet dis fircasi sarj aleti para
cikolata spor ayakkabi
yeter heralde varni eksik yada fazla kizlar
sorun olur gibi benim araştırmamda etrafımda deneyimli hamileler zaten gerek görmüyor altına illaki bişey giymek gerek vs. o yüzden gerek yok diyorlar rahat ve özellikle üst kısmı düğmeli bir alt üst takım işimizi görecektir
bebegim icin
alt acma bezi ve battaniye takim
oto koltugu
prima premium care 1 numara
cam biberon steril
10 lu hastane cikis seti 1 adet
5 li hastane cikis seti 1 adet
yanimiza getirirlerken giydirmeleri icinde cok tatli kadife tulum ic zibin kendinden eldivenli termal zibin cicekli sapka
polar battaniye
kendim icin sabahlik gecelik takimi 1 adet
pijama sabahlik takimi saten 1 adet
emzirme sutyeni. atleti. gogus pedi.ped. sweet.corap ic camasiri.
suslu terlik lohusa taci sac duzlestiricim sampuanim islak mendil yedek sarj aketi dis macunu ve firca makyaj malzemekerim nemlendirici esofman takimi spor ayakkabi
kocama
corap.esofman takimi deodorant terlik sweet dis fircasi sarj aleti para
cikolata spor ayakkabi
yeter heralde varni eksik yada fazla kizlar
Hastanede uzun gecelik sorun olur mu dersiniz?
Uzun derken ayak bileğime kadar...
Çok şık duruyor ama işte...
Hijyen filan?
Of inşallah içime sinen bir şey bulurum...
Dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda. Artık 34 haftayı görebilirsem her an doğuma hazır olacakmısım ve 1 hafta 1 hafta doğumu gittiği yere kadar erteleyecekmişiz. Oğlum artık yüzünü hiç göstermiyor. Doktor ultrasonla bakarken çok rahatsız oldu. Doktoru sürekli tekmeledi. Doktor da bir bakayım şurada neyi var ki böyle vurup duruyor dedi. Bakın orada ne buldu: tabii ki dünyanın en tatlı ayağını...
Eki Görüntüle 909030
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?