2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar biz şu son haftalara yaklaşırken özel bölge temizliği için sire devam edecekmisiniz? Benim kafam karışık bu konuda..
Çok canım acımıştı son seferde (ki 2 hafta önce ve hemen çıkıveriyor yine ( )

Çok sevindim canım iyi yapmışsın sukoyuvermekle olsun huzursuzluğu devam ettirmenin anlamı yok erkeklerin %90 aynı en iyisi olduğu gibi kabul etmek kendini üzmemek açısından en azından benim fikrim bu

gözünüz aydın şekeriniz iyi çıkmış galiba,3. saatteki
değere bir yorum yaptı mı doktorunuz?

Ben devam edicem canım çünkü kendim şu halde hiç bir şekilde beceremem benim tam 1 ayda anca alınacak hale geliyo ve hiç acımıyo kasmıyorum yani bi problem de yoksa sakıncalı değil bildiğim kadarıyla

mecbur edicem başka türlü çözüm bulamam.göbek büyüdü göremiyorum bile o kısmı bu ctesi gidicem o iş için...

bende erkek annesi olucam ve yenidoğan sünnetini düşünüyordum. Sen bunları yazınca tırstım bir anda... Yalnız şöyle bir şey var. BEN YENİDOĞAN SÜNNETİNİ BEBEĞİM ÇOK HARAKET ETMEZ AYAKLARINI kolunu çok değdirmez pipisine ve acı çekmez diye istemiştim. Lakin böyle bir durum varsa aklı başında olunca yaptırırım daha iyi. Sonuçta hareketlenmeye başladığında da canı yanıcak ki istemeden kendi yakıcak küçükken...Aklı başında olunca daha az canı yanar oğluşumun...

ben artık dayanamıyorum ve siri bıraktım annelerimizin yöntemini denicem ( ayna yöntemini )

hımmmm o zaman en guzeli zamanı gelince öğretmek. Kreş eğitimine ek olarak verebilirim o zaman.

yaparsın tabi int bir sürü kalıp var ordan bul istediğin modeli çıktısını kes parçaları sonra keçeyi de o parçalara göre kes üstüne koyar kesersin ben öyle yapıcam acemi için iyi yapmışsın azcık orantıda sıkıntı var dediğim gibi yaparsan süper olur ben oğluma yaptım ne ölçü ne bişey eğri büğrü ama hediye ettiğim herkes kullanıyor magnet çerçeve yapmıştım ben
süper olmuş canım ya ben de denemek istiyorum ama zor gibi görünüyo :18:

balkaymak bak böyle yapabilisin bebek arabasının iki kat yapardın arkalı önlü üstü kısmını dikmezsin lavantayı tüle koyarsın bağlarsın arabanınn içine koyarsın arkasına sitersen mıknatıs koyarsın böyle denesene
çiçek malzeme com var ilkim toys var ordan kapıda siparişle isteyebilirsin
güzel haberlerini bekliyoruzzz
aslında mühendis olsaydım kesinlikle şöyle birşey geliştirirdim. hamilelik simülasyonu :))))
erkeğin empati kuramadığı durumlarda sokacaksın içine bak bakalım seni nasıl anlıyolar:)))
emellll senin halılar butik bebede vardı 149.90 liraydı sen kaça sordun oraya bir bak istersen
çok sevindim şekerin normale döndüğüne:))) nasıl stres yapmıştın.
sağol canım evet büyük oğlumda da çıktı ya bi de yüksek çıktı kesin insülin dedim valla diyete devam ama daha endokrine göstereceğim bakalım ne dicek
gerek yok yaşı gelince öğrensin arkadaşım ingilizce öğretmeni tek kelime öğretmedi gerek yok her yaşta yapması gerekeni yapsın haaaa çocuk isteklidir altından kalkıyorsa paikolog yardımıyla olabilir
aslında sadece kafası bez gövde kısmı bildiğim tül:))
ben de çok beğendim çok orjinal ve çok sade bir model.
Kayınvalideme gösterdim hiç istifini bozmadan yaparız biz bunu dedi:)))
meleğin eli diye bir site var facete bulabilrisn bunlardan yapıyor ama pahalıdır bak sor istersen
Hastanede uzun gecelik sorun olur mu dersiniz?
Uzun derken ayak bileğime kadar...
Çok şık duruyor ama işte...
Hijyen filan?
yok olmaz ama ama seni yorar kaldır indir zor olur valla benimki uzundu zor oldu bana göre diz altı daha kolay hoş ben pijama giycem uğraşama gecelikle
bana birkaç saat sonra meyve suyu ve 2 bisküvi verdiler gaz ve büyük abdestten sonra gaz yapmayacak mideyi zorlamayacak kabız yapyacaklardan yedim 1 gece kaldım ben hastanede 9 da doğurdum ertesi gün 10 da çıktım üniv hastanesinde yapmıştım
peki gün boyu devam ediyor mu yoksa sadece geceleri mi
eğer devam ediyorsa hemen dr git
ama etmiyorsa ya idrar kaçırıyorsun farketmeyebiliyorsun ya da enfeksiyondan dolayıdır dr görün canım keşke dememek için
merhaba annişler :) ben hiç su içemiyorum susamıyorum :) bebeğe bir sıkıntısı olur mu acaba
aman haaaaa günde 3 litre içmen lazım içemiyorum yok içeceksin bebeğin daha rahat hareket etmesi besinlerin ona ulaşması enfeksiyondan korunma gibi faydaları var hemen iç
gözünüz aydın şekeriniz iyi çıkmış galiba,3. saatteki
değere bir yorum yaptı mı doktorunuz?

daha gösteremedim valla endokrin uzmanına göstereceğim haber veririrm canım sağol

maşallah yaa nekadar güzel çıkmış öylee gıdıklayasım geldi

kızlar geçen gün beni arkadaşım aradı. eczanelerde rahim suyunu test eden bişey varmış. akıntı mı yoksa rahimden mi geliyo diye anlamak için renkli bi testmiş duydunuz mu böyle bişey.

salı günü alışverişe çıktık annemle. eksiklerimiz iyice azaldı artık. pijama olayını da hallettim bi tane de daha önceden almıştım 2tane yeterli olur sanırım. diğeri spor biraz buda klasik olsun istedim resimlerde ağar durur güzel durur heralde

Merhaba arkadaşlar, sezeryan sonrası yemek meselesi konuşulmuş ben de 1 kez sezeryan olmuş ve 5 kez narkoz almış biri olarak yazayım dedim. Genel anestezi ile olmuştum sezeryanı gece 12 den itibaren ne su ne de yemek hiçbir şey boğazdan geçmiyor ve ayıldıktan 6-7 saat sonra ılık çay vermişlerdi. Gece yarısında tekrar çay ve 2 bisküvi . ertesi sabah komposto sadece öğlene de çok sulu bir çorba ben ikindi vakti gazımı çıkarmıştım ama eve gönderdiklerinde de iki gün sıvı şeylerle beslendiğimi hatırlıyorum. Gözümün önünde ne tostlar uçuşmuştu o günlerde ilk çayı içmeye başladıktan sonra suyu mutlaka içmenizi istiyorlar zaten bir de spinal yada epidural sezeryanda mutlaka kahve içiriyorlar baş ağrısı yapmasın diye günde 2 fincan mutlaka iç diyor doktorlar. Çok uzun yazdım bildiklerim yada hatırladıklarım diyeyim bu kadar.

hee kızlar buarada mompery.com da lansinoh göğüs ucu kremi indirimde. ben salı günü çarşıda sormuştum 40ml 32tl demişti orda 22.90tl bir de göğüs pedi de aldım o da indrimde. Almayı düşünen varsa diye söylemek istedim

ben de kızımı çok özledim bir an önce zaman geçsin ona kavuşayım istiyorum ama bu hastane hazırlığı işine gelince niyeyse bir türlü kafamı toparlayamadım bir an.
Herşeyin en güzelini yaşayalım. Doğumdan sonra hepimizin ilk tepkisi " hiç de korktuğum gibi değilmiş" olsun.

ben birden okuyunca üzerime 30 tonluk bir yük binmiş gibi oldum ama alışmak gerekiyor demek ki bu evrelere. Gerçeklerle hiç bilinçlenmeden yüzleşmek daha can sıkıcı olabilir sanırım.
Allahım hepimiz için en hayırlısını versin.
aşk olsun rahatlamaz mıyım ? rahatladım tabii ..

İnşallah herkesin doğumu çok kolay ve güzel geçer.Bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz

hepsi çok güzel, güle güle kullanın canm..

Hastane / Doğum Çantası kategorilerimiz;

Ortak kullanım;

Anne;

Bebek;

Baba (Refakatçi);

benim de liste hazırlamam lazım, sizin her şey hazır mı? panik oldum şimdi:))

Dil konusunda yaşanılan örneklerden bir tane daha. Ben de senin gibi düşünüyorum kesinlikle kendini tanımaya başladığı andan itibaren yeni bir dile odaklanmasını istiyorum.
şimdi iyiyim canım çok teşekkür ederim ama ne bileyim birden bu konular konuşulunca yük binmiş gibi preslenmiş gibi hissettim. şimdi rahatım ama illa ki öğreneceğiz bunu öyle ya da böyle..

peki gün boyu devam ediyor mu yoksa sadece geceleri mi
eğer devam ediyorsa hemen dr git
ama etmiyorsa ya idrar kaçırıyorsun farketmeyebiliyorsun ya da enfeksiyondan dolayıdır dr görün canım keşke dememek için

Sadece gece o da diyorum ya sanki içimde birikiyor da öyle dışarı sızıyor. Ayağa kalkıyorum, biriken çıkıyor, sonra da devam etmiyor.
Peki cinsel istekten olma ihtimali yok mu bu durumun? Yani o kadar uzun zamandır yasaklıyız ki, rüyalarıma da giriyor aslında :)

Aminnnn inşallah

olabilir de neden olmasın erkeklerin rüya görmesi gib bişey olablir ama sen bunu takip et bir kere ise sıkıntı değil ama sürekliiyse o zaman aman diyim dr hemen

emellllll butikbebede halılarını gördüm baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…