bu konu ile ilgili söyleyeceklerim bizde oğluma yaptık ve çocuk devreleri yaktı tabiri caizse.
türkçe, almanca, ingilizce herşey yolunda giderken bir anda kilitlende kaldı(bir anne için en zor zamanlar)
sonra psikiyatrist tavsiyesi ile bıraktık hiçbir şekilde konuşmuyoruz. fakat gittiği kreşde günde 3,5 saat ingilizce 2 saat rusça
ve öğretmenlerde biri ingiliz, biri rus şimdi hiçbir zorluk yaşamıyor 4 ay oldu ve bir ortama girince(baba yabancı bir firmada çalışıyor ayda bir olan yemekli toplantılarda yöneticiler alman) kendini gayet güzel ifade edebiliyor
yani zamanı gelince yapılan daha etkiliymiş
yaparsın tabi int bir sürü kalıp var ordan bul istediğin modeli çıktısını kes parçaları sonra keçeyi de o parçalara göre kes üstüne koyar kesersin ben öyle yapıcam acemi için iyi yapmışsın azcık orantıda sıkıntı var dediğim gibi yaparsan süper olur ben oğluma yaptım ne ölçü ne bişey eğri büğrü ama hediye ettiğim herkes kullanıyor magnet çerçeve yapmıştım ben
Eki Görüntüle 909162 balkaymak bak böyle yapabilisin bebek arabasının iki kat yapardın arkalı önlü üstü kısmını dikmezsin lavantayı tüle koyarsın bağlarsın arabanınn içine koyarsın arkasına sitersen mıknatıs koyarsın böyle denesene
çiçek malzeme com var ilkim toys var ordan kapıda siparişle isteyebilirsin
güzel haberlerini bekliyoruzzz
emellll senin halılar butik bebede vardı 149.90 liraydı sen kaça sordun oraya bir bak istersen
sağol canım evet büyük oğlumda da çıktı ya bi de yüksek çıktı kesin insülin dedim valla diyete devam ama daha endokrine göstereceğim bakalım ne dicek
gerek yok yaşı gelince öğrensin arkadaşım ingilizce öğretmeni tek kelime öğretmedi gerek yok her yaşta yapması gerekeni yapsın haaaa çocuk isteklidir altından kalkıyorsa paikolog yardımıyla olabilir
meleğin eli diye bir site var facete bulabilrisn bunlardan yapıyor ama pahalıdır bak sor istersen
yok olmaz ama ama seni yorar kaldır indir zor olur valla benimki uzundu zor oldu bana göre diz altı daha kolay hoş ben pijama giycem uğraşama gecelikle
bana birkaç saat sonra meyve suyu ve 2 bisküvi verdiler gaz ve büyük abdestten sonra gaz yapmayacak mideyi zorlamayacak kabız yapyacaklardan yedim 1 gece kaldım ben hastanede 9 da doğurdum ertesi gün 10 da çıktım üniv hastanesinde yapmıştım
peki gün boyu devam ediyor mu yoksa sadece geceleri mi
eğer devam ediyorsa hemen dr git
ama etmiyorsa ya idrar kaçırıyorsun farketmeyebiliyorsun ya da enfeksiyondan dolayıdır dr görün canım keşke dememek için
aman haaaaa günde 3 litre içmen lazım içemiyorum yok içeceksin bebeğin daha rahat hareket etmesi besinlerin ona ulaşması enfeksiyondan korunma gibi faydaları var hemen iç
daha gösteremedim valla endokrin uzmanına göstereceğim haber veririrm canım sağol
bebegim icin
alt acma bezi ve battaniye takim
oto koltugu
prima premium care 1 numara
cam biberon steril
10 lu hastane cikis seti 1 adet
5 li hastane cikis seti 1 adet
yanimiza getirirlerken giydirmeleri icinde cok tatli kadife tulum ic zibin kendinden eldivenli termal zibin cicekli sapka
polar battaniye
kendim icin sabahlik gecelik takimi 1 adet
pijama sabahlik takimi saten 1 adet
emzirme sutyeni. atleti. gogus pedi.ped. sweet.corap ic camasiri.
suslu terlik lohusa taci sac duzlestiricim sampuanim islak mendil yedek sarj aketi dis macunu ve firca makyaj malzemekerim nemlendirici esofman takimi spor ayakkabi
kocama
corap.esofman takimi deodorant terlik sweet dis fircasi sarj aleti para
cikolata spor ayakkabi
yeter heralde varni eksik yada fazla kizlar
Dil konusunda yaşanılan örneklerden bir tane daha. Ben de senin gibi düşünüyorum kesinlikle kendini tanımaya başladığı andan itibaren yeni bir dile odaklanmasını istiyorum.
şimdi iyiyim canım çok teşekkür ederim ama ne bileyim birden bu konular konuşulunca yük binmiş gibi preslenmiş gibi hissettim. şimdi rahatım ama illa ki öğreneceğiz bunu öyle ya da böyle..
ben halıyı 135 TL ye buldum kendi sitesinden :))) zaten odada halı için çok küçük bir alan olacağından küçük olacak bizim halı.
ben meleğineli sitesinden gördüm de beğendim. eğer yapılamaz ise ordan alırım diyorum ama bu 160 Tl falandı. Değer mi hiç bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
olabilir de neden olmasın erkeklerin rüya görmesi gib bişey olablir ama sen bunu takip et bir kere ise sıkıntı değil ama sürekliiyse o zaman aman diyim dr hemen
emellllll butikbebede halılarını gördüm baktın mı
hepsi çok güzel, güle güle kullanın canm..
benim de liste hazırlamam lazım, sizin her şey hazır mı? panik oldum şimdi:))
Yok bir kerelik değil yaklaşık bir hafta/10 gün oldu..
Ama bir de şu durum var, progestron hapını fitil gibi kullanıyorum. Belki onun da etkisi vardır.
Of bilmiyorum kendimi rahatlatmak için bahaneler arıyorum sanki...
o paniği bir de bana sor :))) ben daha çanta bile almadım hatta karar bile vermedim. Büyük ihtimalle sırt çantası olacak da hiç bakmadım nasıl bişey olur diye.
Çok tatlı anlatmışsın :)
o paniği bir de bana sor :))) ben daha çanta bile almadım hatta karar bile vermedim. Büyük ihtimalle sırt çantası olacak da hiç bakmadım nasıl bişey olur diye.
günaydın göbüşdaşlarım,
Dün akşam eve gitti biraz kestirdim derken kocişim geldi. Sesim kotu oldugu için aglıyorum sanmış günboyu üzülmüş. Eve gelince bana bi baktı. Bende sulugoz tabi hemen basladım su koyuvermeye sen bana dün kotu davrandın dedim. Gece yaptıklarını anlattım. Özür diledi. Meğer hiçbirini hatırlamıyormus. Duymamış benim dediklerimi. Sonrada tabi tum gece naz yaptım. Nedense ben iyileştikden sonra kayınvalideme gitme kararı aldı. Orda kalalım sen cok hassassın artık cok hasta oluyosun bende sana yeterince iyi bakamıyorum annem güzel bakar dedi. Buyur burdan yak. Hımmm olabilir dedim ama tabiki olmaycak oyle bişey:))Kayınvalidem cok ıyıdır ama evlilik hayatım biter. Yalnız kalamayız.Neyse hallettik ama cok sukur... Loveli canım cok sevindim senin adına..Emelcim ben bebek hakkında hiçbişey bilmiyorum ya o yuzden daha fazla okuyorum galiba. Bide ünide zooloji derside almıştık. Mesleki olarak da insan sağlığına gıda söz konusu oldugunda neyin nasıl iyi gelebileceğini biliyorum.. Umarım işime yarar bu bilgiler bebeğimde...
Kızlar bide bebeğimizin zeka gelişimi napıyorsunuz müzik dinletmekten baska. 2. anadil öğretimi düşünüyor musunuz??
yaparsın tabi int bir sürü kalıp var ordan bul istediğin modeli çıktısını kes parçaları sonra keçeyi de o parçalara göre kes üstüne koyar kesersin ben öyle yapıcam acemi için iyi yapmışsın azcık orantıda sıkıntı var dediğim gibi yaparsan süper olur ben oğluma yaptım ne ölçü ne bişey eğri büğrü ama hediye ettiğim herkes kullanıyor magnet çerçeve yapmıştım ben
Eki Görüntüle 909162 balkaymak bak böyle yapabilisin bebek arabasının iki kat yapardın arkalı önlü üstü kısmını dikmezsin lavantayı tüle koyarsın bağlarsın arabanınn içine koyarsın arkasına sitersen mıknatıs koyarsın böyle denesene
çiçek malzeme com var ilkim toys var ordan kapıda siparişle isteyebilirsin
güzel haberlerini bekliyoruzzz
emellll senin halılar butik bebede vardı 149.90 liraydı sen kaça sordun oraya bir bak istersen
sağol canım evet büyük oğlumda da çıktı ya bi de yüksek çıktı kesin insülin dedim valla diyete devam ama daha endokrine göstereceğim bakalım ne dicek
gerek yok yaşı gelince öğrensin arkadaşım ingilizce öğretmeni tek kelime öğretmedi gerek yok her yaşta yapması gerekeni yapsın haaaa çocuk isteklidir altından kalkıyorsa paikolog yardımıyla olabilir
meleğin eli diye bir site var facete bulabilrisn bunlardan yapıyor ama pahalıdır bak sor istersen
yok olmaz ama ama seni yorar kaldır indir zor olur valla benimki uzundu zor oldu bana göre diz altı daha kolay hoş ben pijama giycem uğraşama gecelikle
bana birkaç saat sonra meyve suyu ve 2 bisküvi verdiler gaz ve büyük abdestten sonra gaz yapmayacak mideyi zorlamayacak kabız yapyacaklardan yedim 1 gece kaldım ben hastanede 9 da doğurdum ertesi gün 10 da çıktım üniv hastanesinde yapmıştım
peki gün boyu devam ediyor mu yoksa sadece geceleri mi
eğer devam ediyorsa hemen dr git
ama etmiyorsa ya idrar kaçırıyorsun farketmeyebiliyorsun ya da enfeksiyondan dolayıdır dr görün canım keşke dememek için
aman haaaaa günde 3 litre içmen lazım içemiyorum yok içeceksin bebeğin daha rahat hareket etmesi besinlerin ona ulaşması enfeksiyondan korunma gibi faydaları var hemen iç
daha gösteremedim valla endokrin uzmanına göstereceğim haber veririrm canım sağol
2 kuzenimde dogum yapti biri sezeryan biri normal onlardan bilgi aldim emzirme sutyeni hic alma.gereksiz ve saçma dediler aslinda okadar.kullanisli degilmis çunku bebek tutmayi hemen beceremedigi icin elinle tum gogusunu tutman lazimmis yarim badili sutyenlerden al cikartmasi sorun olmuyor dedi ben oyle yapicam ayrica sezeryan olan kuzenim ilk gece herkezi gonderdi eşi kaldi yaninda ve çok pişman oldular çunku kuzenim kendini toparlayamadi kalkamadi yataktan eşi tecrubesiz oldug icin gogusune bebegi tutturamadi rahat gezdiremedi cok sorun oldu ikisi icin evet duygusal bakiyoruz ama bence kesinlikle anneniz varsa o kalsin derim hem tecrube hemde benle o an ugrasicak giydiricek annem.daha iyi anlicagi icin kesinlikle annemi alicam yanima
Canım aslında benim amacım şekerleri tatlı bir kese içinde vermek yani magnet veya lavanta istemiyorumiçine badem şekeri koycam hatta yesinler istiyorum bakalım ne çıkçak şimdi malzeme alıp birkaç deneme yapıcam paylaşırım denedikte şekillenir ne olacağı bende kararsızım birde ben keçeden yapmıycam eva süngeri daha kalın ve dayanıklı gibi geldi evadan yapıcam
emel aslında çocuğun gelişimi, bulunduğu ortam etken bunlarda da etken aslında. bak bizler evlatlarımız için yaşadıklarımızı, çektiklerimizi falan bir yana bırakırsak hala onlar için neler neler yapıyoruz. onlar için en doğruyu en iyiyi düşünüyoruz yapmak için uğraşıyoruz. inşallah bütün emeklerimizin karşılığını da alırız.
sana bir şey daha yazacağım. sabah gözlerim doldu ve kendimle ilk defa açıkça gurur duydum ve doğru yolda olduğumu anladım.
bugün sabah kreşde oğlumun öğretmeni nöbetçi 2 haftadır görüşmedim kendisiyle birebir.
ve salı günü eşime birşeyler söylemiş aslında canım sıkılmıştı neyse ben elimden geleni
yaptım çocuğumla illgili. sabah da konuştuk konu olaya geldi ben savunma yapmadım
ama durumu/beklentimi/yaptıklarımı/olanları anlattım ve bana ne dedi biliyormusun
genic hanım siz zaten fazlası ile bilinçlisiniz ben sizinle kurduğum iletişimi (grup 10 kişi, sınıf 20 kişi)
hiçbir velim ile kuramıyorum ve siz zaten üstünüze düşeni fazlası ile yapıyorsunuz
ben teşekkür ederim size. amannnnnnnnnnnn sabah beni görecektin arabaya bindim
işe geliyorum hem ağlıyorum hem kendimle hem eşimle hem de evladımla gurur duydum
bak bunları sende yaşayacaksın inşallah ve inan bana diğer yaşadıklarımızın hiçbir önemi
hiçbir acısı kalmayacak.
abovvvvvvvvvv 160 mı yok bacım ya en fazla yaaaa onun yerine daha uygun yer var mı bir araştır canım ama çok içinde kalacaksa al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?