2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok tatlı anlatmışsın :)

ben halıyı 135 TL ye buldum kendi sitesinden :))) zaten odada halı için çok küçük bir alan olacağından küçük olacak bizim halı.
ben meleğineli sitesinden gördüm de beğendim. eğer yapılamaz ise ordan alırım diyorum ama bu 160 Tl falandı. Değer mi hiç bilmiyorum ama çok hoşuma gitti

2 kuzenimde dogum yapti biri sezeryan biri normal onlardan bilgi aldim emzirme sutyeni hic alma.gereksiz ve saçma dediler aslinda okadar.kullanisli degilmis çunku bebek tutmayi hemen beceremedigi icin elinle tum gogusunu tutman lazimmis yarim badili sutyenlerden al cikartmasi sorun olmuyor dedi ben oyle yapicam ayrica sezeryan olan kuzenim ilk gece herkezi gonderdi eşi kaldi yaninda ve çok pişman oldular çunku kuzenim kendini toparlayamadi kalkamadi yataktan eşi tecrubesiz oldug icin gogusune bebegi tutturamadi rahat gezdiremedi cok sorun oldu ikisi icin evet duygusal bakiyoruz ama bence kesinlikle anneniz varsa o kalsin derim hem tecrube hemde benle o an ugrasicak giydiricek annem.daha iyi anlicagi icin kesinlikle annemi alicam yanima

emel aslında çocuğun gelişimi, bulunduğu ortam etken bunlarda da etken aslında. bak bizler evlatlarımız için yaşadıklarımızı, çektiklerimizi falan bir yana bırakırsak hala onlar için neler neler yapıyoruz. onlar için en doğruyu en iyiyi düşünüyoruz yapmak için uğraşıyoruz. inşallah bütün emeklerimizin karşılığını da alırız.

sana bir şey daha yazacağım. sabah gözlerim doldu ve kendimle ilk defa açıkça gurur duydum ve doğru yolda olduğumu anladım.

bugün sabah kreşde oğlumun öğretmeni nöbetçi 2 haftadır görüşmedim kendisiyle birebir.
ve salı günü eşime birşeyler söylemiş aslında canım sıkılmıştı neyse ben elimden geleni
yaptım çocuğumla illgili. sabah da konuştuk konu olaya geldi ben savunma yapmadım
ama durumu/beklentimi/yaptıklarımı/olanları anlattım ve bana ne dedi biliyormusun
genic hanım siz zaten fazlası ile bilinçlisiniz ben sizinle kurduğum iletişimi (grup 10 kişi, sınıf 20 kişi)
hiçbir velim ile kuramıyorum ve siz zaten üstünüze düşeni fazlası ile yapıyorsunuz
ben teşekkür ederim size. amannnnnnnnnnnn sabah beni görecektin arabaya bindim
işe geliyorum hem ağlıyorum hem kendimle hem eşimle hem de evladımla gurur duydum
bak bunları sende yaşayacaksın inşallah ve inan bana diğer yaşadıklarımızın hiçbir önemi
hiçbir acısı kalmayacak.

abovvvvvvvvvv 160 mı yok bacım ya en fazla yaaaa onun yerine daha uygun yer var mı bir araştır canım ama çok içinde kalacaksa al canım

Yok bir kerelik değil yaklaşık bir hafta/10 gün oldu..
Ama bir de şu durum var, progestron hapını fitil gibi kullanıyorum. Belki onun da etkisi vardır.
Of bilmiyorum kendimi rahatlatmak için bahaneler arıyorum sanki...

hepsi çok güzel, güle güle kullanın canm..

benim de liste hazırlamam lazım, sizin her şey hazır mı? panik oldum şimdi:))

o paniği bir de bana sor :))) ben daha çanta bile almadım hatta karar bile vermedim. Büyük ihtimalle sırt çantası olacak da hiç bakmadım nasıl bişey olur diye.

gece fitili koyuyorsun sabah kalkınca akıntı oluyor o zmaan fitilden canım mesela enfeksiyon için fitil koyduğumda sabah böyle oluyor ben de akıyor öyle sonra bitiyor

o paniği bir de bana sor :))) ben daha çanta bile almadım hatta karar bile vermedim. Büyük ihtimalle sırt çantası olacak da hiç bakmadım nasıl bişey olur diye.

Hastane için mi diyorsun çantayı?
Ben bir liste yaptım gibi ama o kadar çok şey var ki....

Çok tatlı anlatmışsın :)

dilim döndüğünce yaşadıklarımı anlatıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu..

pufffffff şimdi sizler yazıyorsunuz ya ben içinden içime sineni kopyalayıp yapıştıracağım bakalım
sizlerin paylaşımlarını bekliyorum tabii içinden kafama göre ekleme çıkarma yaparım

Ana Kucağı
Battaniye
Prima Premium Care Yenidoğan Bezi
UniBaby Islak Mendil
Mothercare Pamuk
İki Çift Kıyafet Takımı (Zıbın, body, tulum, patik, şapka vs)
Sudocream
Kundak
Muslin/Mermerşahı Bezi

Arkadaşlar siz buraya hazırlıklarınızı yazınca ben dönüp kendime bakıyorum hiç birşeyim hazır değil ve hazırlamak için de pek gayretim yok gibi :) kendime hiç bir şey almadım kızıma da 10'lu ve 5'li set alt açma seti ve çorap aldım. Dışarıya çıkıp hiçbir şeye bakasım gelmiyor kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. Sanırım kafamda hep aman doğsun da nasılsa alınır gibi bir düşünce var.

Çok sevindim çözülmüş herşey :) maşallah size :)

Canım aslında benim amacım şekerleri tatlı bir kese içinde vermek yani magnet veya lavanta istemiyorumiçine badem şekeri koycam hatta yesinler istiyorum bakalım ne çıkçak şimdi malzeme alıp birkaç deneme yapıcam paylaşırım denedikte şekillenir ne olacağı bende kararsızım birde ben keçeden yapmıycam eva süngeri daha kalın ve dayanıklı gibi geldi evadan yapıcam

Bernim annemde kalacak eşimde canım. annem sehir dısından gelecek o kendi kıyafetlerini alır yanına zaten..

haaa o zaman ayrıca yanına silikonla yapıştırırsın ya da arkasına olur eva süngeri bilmiyorum ama keçe dayanıklı bunlar süsü olduğundan yıkanmıyor ya dayanır ben ince keçeden almıştım ki yine aldım yapcammm

doktordan geldim, maalesef doktor duymak istediğim şeyleri söylemedi, suyum çok az olduğu için bebek her an alınabilirmiş, ben evde çok iyi takip etmeliymişim, günde 10 dan az hareket ederse gece gündüz hangi vakit olursa olsun acile gidip nst bağlatmalıymışım, ben ilçede yaşadığım için doğumum ilde olmak zorundaymış, sanırım yoğun bakımda kalması için bebeğin, moral diye bir şey kalmadı bende. gerçekten şuan Allah a 35. haftaya kadar dayansın diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. doktor keşeke dayansa 34 e 35 e kadar ama zor görünüyor dedi

Süpersin genic. İşte ben de senin gibi bilinçli, bir çocuğa,bir bebeğe nasıl davranılması gerektiğini iyi bilen,sabırla yeni şeyler öğretmeyi seven,işten yorgun gelsem bile evladımın gelişimi için onunla kaliteli zaman geçirmeyi isteyen biriyim.
Çevremde örnek alabileceğim bir anne neredeyse yok gibi. Hepsi çocuğun bir yük olduğundan bahseden, mahalle baskısından dolayı çocuk yapmış insanlar.
Onlara tepki verdiğimde ise bebek doğsun bu söylediklerini tekrar hatırlatıcam diyorlar ve resmen anneliğimi şimdiden baltalıyorlar.
Benim de savunmam şu ki; siz bir bebeğin veya bir çocuğun put gibi oturacağını,hiç bir şekilde haşarılık yapmayacağını umarak anne olduysanız eğer saçmalamışsınız...!!!! O yüzden de annelik size yük gibi geliyor.

Senin gibi bilinçli annelere çevremde o kadar çok ihtiyacım var ki aslında. O yüzden burada vakit geçirmeyi çok seviyorum. Çünkü bizim şansımızdan mı bilmiyorum mart 2014 anneleri çok bilinçli ve bilgi düzeyi çok yüksek annelerden oluşuyor.
Seviyorum hepinizi.

Göğüs Pompası
Göğüs Kalkanı
Silikon Göğüs Koruyucu
Göğüs Pedi
Göğüs Ucu Kremi
Emzik
Emzirme Sütyeni

Lohusa Kıyafeti (Pijama, gecelik, sabahlık, şal, hırka, taç vs...)
İç çamaşırı
Korse
Çorap
Terlik
Hasta çamaşırı
Hijyenik ped

Makyaj çantası
Nemlendirici
Dudak balmı
Tarak Toka

Humana Still-tee

Hastane çıkış kıyafeti

abovvvvvvvvvv 160 mı yok bacım ya en fazla yaaaa onun yerine daha uygun yer var mı bir araştır canım ama çok içinde kalacaksa al canım

160 çok fazla gerçekten de o yüzden yapılabilir mi bakacağım. Büyük ihtimalle yapabiliriz gibi geliyor. Ama eğer yapamazsak alıcam. Orjinal şeylere hep sempatim vardır :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…