Kizlar az once bi anda gogsunden sut geldi sutyenim yuvarlak bi sekilde islakti ayy tuhaf oldumm oglumun mamisi olur ins.bol bol
Yani sezeryan sonrası yaklaşık iki öğün atlamak gerekiyor...
Peki sezeryan öncesi yemek nasıl? Epidural için yemek fark ediyor mu acaba? Hani nasıl genel anestezi öncesi 5 saat filan yememek gerekiyor...
Off hiç bilmiyorum..
Benim doktora sormak istediğim bir konu var; sizlere de danışayım;
Yaklaşık 10 gündür, her gece hmm nasıl anlatayım, hani regl olmuşum ama ped yokmuş altımda gibi, bir his ile uyanıyorum. Ilık bir sıvı geliyor. Renksiz, kokusuz.. Belki yattığım için biriken bir sıvı.. Of nasıl söyliyeyim, hani sevişme ıslanması gibi ama bir anda geliyor. Baya iççamaşırı ve pijama ıslatacak kadar...
Off hiç bilmiyorum..
Benim doktora sormak istediğim bir konu var; sizlere de danışayım;
Yaklaşık 10 gündür, her gece hmm nasıl anlatayım, hani regl olmuşum ama ped yokmuş altımda gibi, bir his ile uyanıyorum. Ilık bir sıvı geliyor. Renksiz, kokusuz.. Belki yattığım için biriken bir sıvı.. Of nasıl söyliyeyim, hani sevişme ıslanması gibi ama bir anda geliyor. Baya iççamaşırı ve pijama ıslatacak kadar...
Hiç fark etmiyor canım. Geceden aç yatman gerekiyor. Hatta eşim dün gece acil sezeryana girmen gerekirse önce mideni temizleyecekler, hazır ol dedi. Keyfimi kaçırdı ama ne yapalım.
yaaa bu konular konuşulunca ben fena şekilde gerildim ve şuan gözlerim doldu ağlıyorum. Niye böyle oldum bilmiyorum. Hastane,doğum,doğum sonrası acılar,doğum sonrası oluşacak odadaki kalabalık,doğum sonrasında süt gelmezse ya korkusu, doğum sonrası bebeğim ememezse korkusu. Hepsi bir anda karabasan gibi üstüme çöktü.
Ben bayadır düşünmüyormuşum bu aşamayı onu daha iyi anladım. O yüzden bu konuda sizleri sadece okumakla yetineceğim bugün sanırım..
çiçekmalzeme.com'u ben de beğendim içerik olarak ama cesaret edemedim sipariş için.
kaç günde yolladılar siparişi?
Mantar enfeksiyonu olabilir. Her zaman kokulu ve renkli olmayabiliyor. Bugün mümkünse doktoruna gider misin. Çünkü sende de serklaj var. Bizde her durum çok önemli. Önce onun su olup olmadığını basit bir testle anlıyorlar. Lütfen erteleme.
Hemen doktoruna sor canım.
Off heyecanlandırdınız beni. Kısmetse Pazartesi sabahtan randevum var. Yine de arayıp sorayım bari...
merhaba annişler :) ben hiç su içemiyorum susamıyorum :) bebeğe bir sıkıntısı olur mu acaba
yaaa bu konular konuşulunca ben fena şekilde gerildim ve şuan gözlerim doldu ağlıyorum. Niye böyle oldum bilmiyorum. Hastane,doğum,doğum sonrası acılar,doğum sonrası oluşacak odadaki kalabalık,doğum sonrasında süt gelmezse ya korkusu, doğum sonrası bebeğim ememezse korkusu. Hepsi bir anda karabasan gibi üstüme çöktü.
Ben bayadır düşünmüyormuşum bu aşamayı onu daha iyi anladım. O yüzden bu konuda sizleri sadece okumakla yetineceğim bugün sanırım..
herkese günaydııınn, bugün çok heyecanlıyım, bundan iki hafta önce doktora gittiğimde doktor suyumun az olduğunu bebeğin yeterince gelişemediğini ilerleyen haftalarda bu suyun yetmeyeceğini bu nedenle erken alınabilir dediğini yazmıştım, çok üzülmüştüm, 2 haftadır deli gibi su içiyorum, ve bugün yeniden kontrolüm var, Allah ım inşallah herşey düzelmiştir, inşallah güzel şeyler duyar gelirim çok heyecanlyım:18::18::18:
aslında sadece kafası bez gövde kısmı bildiğim tül:))
ben de çok beğendim çok orjinal ve çok sade bir model.
Kayınvalideme gösterdim hiç istifini bozmadan yaparız biz bunu dedi:)))
ohh beee aranızın düzelmesine çok sevindim. seni sulu göz seni kıyamadın kocana dimiii :))
ben de hiç birşey bilmiyorum aslında o yüzden durmadan neyi araştırabilirim acaba diye durmadan kendi kendimi sorgulama halindeyim. O yüzden çok iyi yapıyorsun.
2. dil konusuna gelince ben yaşıtları ile öğrenmesini istiyorum. Yani anaokuluna gittiğinde biraz aklı erdiğinde belki özel bir kursla halledebilirim.
Çünkü çevremde yaşanmış bir örnek var. Bir akrabamız ingilizce öğretmeni ve oğlu doğduğunda temelden ingilizceye başlamış öğretmeye. Anaokuluna gittiğinde adapte olamamış iyi de ben bu konuşulanları zaten biliyorum diye. Yani okul onun için gereksiz bir yer halini almış.2. çocuklarına hiç bir şekilde öğretmediler ingilizceyi.
Ben de o yüzden yaşıtlarıyla öğrenmeye çalışsın zaten eninde sonunda öğrenecek o dili.
Hastanede uzun gecelik sorun olur mu dersiniz?
Uzun derken ayak bileğime kadar...
Çok şık duruyor ama işte...
Hijyen filan?
Of inşallah içime sinen bir şey bulurum...
Dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda. Artık 34 haftayı görebilirsem her an doğuma hazır olacakmısım ve 1 hafta 1 hafta doğumu gittiği yere kadar erteleyecekmişiz. Oğlum artık yüzünü hiç göstermiyor. Doktor ultrasonla bakarken çok rahatsız oldu. Doktoru sürekli tekmeledi. Doktor da bir bakayım şurada neyi var ki böyle vurup duruyor dedi. Bakın orada ne buldu: tabii ki dünyanın en tatlı ayağını...
Eki Görüntüle 909030
Hiç fark etmiyor canım. Geceden aç yatman gerekiyor. Hatta eşim dün gece acil sezeryana girmen gerekirse önce mideni temizleyecekler, hazır ol dedi. Keyfimi kaçırdı ama ne yapalım.
senden alıntılADIM AMA ŞÖYLE BİR BAKTIĞIMDA NE ÇOK İLAÇ KULLANIYORMUŞSUNUZben de kendime çok ilaç kullanıyorum demiştim, kızıımda hiç kullanmamaıştım kan ilacıdışında bi iey, bunda da demir ilacı+ magnezyum+ bebek aspirini+ elevit alıyorum :111: işim gücüm ilaç içmek balık hapı vermedi bana doktorum bugün gittiğimde bir sorayım bakalım verecek mi diye?
bend e yeni dığan sünneti istiyorum ama eşim kıyamıyor, kıyılır mı o bebeğe diyor ne biliyim, bn de acı duyusu çok gelişmemeişken halledelim aradan çıksın istiyorum
Kızlar evde otur otur çok sıkıldımBen şimdi güzel bir duş alacağım sonra gidip saçıma fön çektireceğim. Makyajımı yapacağım. Alışverişe çıkacağım. Bebişime bebek çikolatası bakacağım.Kendime güzel bir tatlı ısmarlayacağım. :)
Bebişe kıyafet almamak için çok çabalayacağım. Bakalım başarabilecekmiyim :/ (Ben artık 6 ay 9 ay 1 yaşlara geçtim de :)))
Ama çok güzel kürkler var indirimde de şimdi herşey seneye kışın giyer bebeğim ama dimi :)
Dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda. Artık 34 haftayı görebilirsem her an doğuma hazır olacakmısım ve 1 hafta 1 hafta doğumu gittiği yere kadar erteleyecekmişiz. Oğlum artık yüzünü hiç göstermiyor. Doktor ultrasonla bakarken çok rahatsız oldu. Doktoru sürekli tekmeledi. Doktor da bir bakayım şurada neyi var ki böyle vurup duruyor dedi. Bakın orada ne buldu: tabii ki dünyanın en tatlı ayağını...
Eki Görüntüle 909030
Taze bilgi hemen aktarayım dedim. Ben laparoskopi ile rahim ameliyatı olduktan sonra hastanede 1 öğün atladılar ve akşama diyet 1 (en sert diyet) yemeği verdiler. Eşim doktoruma yemesin dedi. Doktorum hemen ameliyat sonrası sağlamlığıma ve ayakta gezmeme güvenerek yesin bişey olmaz dedi. Ben de yedim. Sonrasında sabaha kadar hayatımda çekmediğim sancıyı çektim. Nasıl ağladım acıdan anlatamam. 3 gün azalarak da olsa devam etti.
Size bahsetmiştim 1,5 ay önce arkadaşım sezeryanla doğum yaptı. Sabah 10 gibiydi. Central hastanesinde. Arkaşadışımın eşi de doktor. Ona da bir öğün atladılar ve akşam yine diyet 1 yemeği getirdiler. Biz de o sırada ziyaretteydik. Eşim asla yemesine izin vermedi. Sadece gece 9-10 gibi iki tane petibör bisküvi yesin bol su içsin o kadar dedi. Öyle yapmışlar. Arkadaşım hiç gaz sorunu yaşamadı.
Öğrendiğime göre açık veya kapalı her karın girişimi dolayısıyla bağırsak duvarı kendi kendi korunma amaçlı felç ediyor. Karna müdahale travması geçtikten bir süre sonra yavaş yavaş çalışmaya başlıyor. Yni gaz çıkarma ve sonrasınd büyük tuvaletini yapma. Bu fonksiyon kendiliğinden başlamadan yemek yerseniz iki saate mide sindiriyor ve sonrasında asıl işkence başlıyor. Kızlar ben dersimi aldım. Sezeryan sonrası hayatta yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?