2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Evet canım. Bence iki ihtimal de olabilir. Kısmetse Pazartesi de doktor görsün de sonucu paylaşırım hepinizle.

;İnşallah canım inşallahhh......

2 aylıktı antalya'dan trabzone gittik, gezdik, dolaştık, eğlendik, hasret giderdik
akşam gezmesi uygunsa götürebileceğimiz bir yerse gittik. tabbi ki heryere değil
kapalı alanda değil de daha çok açık hava bol güneş tercih ettik

sonra bu çocuklar kalabalık bir ortama girince neden ağlıyor nesi var ne istiyor durumları çıkıyor ortaya
işte biraz çocuk bize biraz biz çocuğa ayak uyduracağız ama dediğim gibi her zaman değil

sanırım bende bilinçaltımda böyle düşünüyorum bir an yazdıklarını okuyunca ya ben bunları bir yerden hatırlıyorum gibi oldum

ben ılk bebegımde ne kadar stres yapmıstım yok canta yok kıyafet... sımdı daha rahatım bebekler sağlıkla zamanında gelsınlerde gerısı cıdden boşmus ama bunu ılknı yasayınca anlıyorsun sanırım... benım gogsum yara olmustu mesela lasınosh vs hıııc fayda etmemıstı bana doktor dedıkı gogus kalkanı alın ... 5 dk a esım gıdıp eczaneden aldı gercekten de ıse yaramıstı....

aynen canım o korku bende de var sizinkiler uzaktan gelcek yine bizimkiler yakın her 2 taraf da , odanın çok kalabalık olmasından ve ilk tecrübeyi kalabalığın içinde yaşamaktan korkuyorum:26:

olmazsa odayı boşalttırırım ben hehe

Ben ilk emzirme için her koşulda sadece eşim yanımda olsun isterim...
Zaten daha yeni doğum yapmışız, kim olacak odada, olsa olsa ailemiz, ki zaten babam duramaz içi fena olur, annemi de babamla yollarım dışarı :)

evet kapalı ortamlara cıkarmamk lazım. MEsela alışveriş merkezleri ile uzun bi müddet tanısmasada olur bebeğim. Bebeğin düzenini kurmak zor ama bozmak kolaymıs. Sen daha ıyı bilirsin tabi. Onun düzeninide bozmamaya dikaat etmek lazım. Ama bende bebğim 2 aylıkken Kayseriye gitcem. Dayımda gelcek:))

ya ben eltimde gördümde... Allahım cok korktum. kayınvalidem görümcem kendi annesi teyzesi hemşire herkes bi ucundan tuttu nerdeyseSonunda da yeterince ememediği için biberonla mama verildi.

aybüke,canım çok üüzldüm üzülmene sıkma canını bebişe kendine biraz daha dikkat et dualarını eksik etme...biz de dua ederiz inşallah.
bu arada balık ye.fındık fıstık badem ceviz blenderden geçir az bal ve pekmezle karıştırıp sabah birer kaşık tüket çok işe yarıyor güçlendirir sizi inşalalh... arkadaşlar da yazmışlar zaten

çocuk her yere götürülmez hakikaten kapalı ortama gürültülü ortama küçükse çok çocuklu ortama gidilmez hastalık varsa uyku saati gelmişse
mesela oğlumu ben 20 güünlüktü günlere götürürdüm valla hiç sakınmadım
ama uyku saati geldi mi kalktım çok gürültü varsa çıktım
oğlum 3 yaşında bazen 3 çocuk oluyorlar kavga kıyamet görsen o bunu yaptı şuunu dedi bunu aldı falan ona yapma buna yapma
hele ben gibi gittiğin evde eşyaları ellemesin istersen elleme mert alma mert izin al mert çıkarken oyuncakları toplatırım dağıtmışsa ama evimde kırsın döksün dağıtsın ama başkasını evinde çok rahat edemem bu yüzden ama kimisi var döksün kırsın misafilikte ilgilenmez o zaman anne rahat olur ben onlardan değilim
annelik çok güzelll bir o kadar zor eğer öğle uykusu almamışsa oğlum eyvah ne yapacağını şaşırır dengesi bozulur
mesela geçe marketteyiz uyuymamıştı oğlan allahım her yere elledi en son yerde kirli bir paspas varrdı aldı eline mıncıkladı çığlığı basmışım orda sonra reyondaki ürünleri devirdi ne aldık bilemeden çıktık çok gergindik uyusun diye gözüne baktık valla

hhehehe emel az once bır arkadasım aradı dedıgı su " ya ben bır sene nasıl evde dayanmısım cocukla işe basladım kendıme geldım"

emelcım cocuk ısı gercekten cok,coook guzel ama sabır gerektıren bır olay...ınsallah allah hepımıze sağlıklı mutlu huzurlu cocuklar verır...4-4 luk hıc bagırmadan sakınce yetıstırmek ıstıyorsun ama gun gelıyor bazen dıyosunkı 2 saat uzaklassam... hele bır bunların 2 yas sendromları varkı sorma gıtsın...

ya ben eltimde gördümde... Allahım cok korktum. kayınvalidem görümcem kendi annesi teyzesi hemşire herkes bi ucundan tuttu nerdeyseSonunda da yeterince ememediği için biberonla mama verildi.
bir hemşire kayınvalidem ve annem biri memeyi tutuyor biri bebeği tutyor hemşire bebeği memeye tutturmaya çallışıyor oy anammmmm hehheeh halimiz komikti sonra herşey rayına giriyor

channelcim bi de 3 yaş sendromu var bligilendireyim bu bebelerin sendromu bitmiyor yaniii
evet doğru bazen sessizce kanepede oturayım istiyorsun iki saat uzaklaşayım falan aklın evde kalsa da

Evet yaaa, hayatımda ilk defa kukumu göremiyorum. Hala orada mı, duruyor mu bilemiyorum...

amargicim bu konuyla ilgili daha önce yazmıstım bişey... Görenler düşünsün boşver.. Oldugu kadar olmadıgı kader mantıgıyla kendini incitmemeye garet ederek oldugu kadar yapacaksın. ama doguma az kala bakmak lazım caresine..

Son düzenleme:
Evet yaaa, hayatımda ilk defa kukumu göremiyorum. Hala orada mı, duruyor mu bilemiyorum...

ya geçen ay aldırdım hep aldırdığım kız okuldaydı ablasına aldırdım aldırmaz olaydım bir yerdekan toplanmıi diğer yerler de bir ufak ufak şişlikler olmuş böyle engebeli gibi bir garip zaten bi de büyüyor ya kukular çok fena etti kız yaaaaaaaa

lovely bu 2 yas 3. yasta bıtıyormu?? su anda bızımkı resmen bızım canımıza okuyor haftaya pedegog tan randevu aldım o derece:)

lovely bu 2 yas 3. yasta bıtıyormu?? su anda bızımkı resmen bızım canımıza okuyor haftaya pedegog tan randevu aldım o derece:)

ııııııııııııhhhhhh bitmiyor 3 yaşta başkası başlıyor inat ve dediğim dedik zamanı başlıyor ağlayarak isteğini yaptırma otoriteye karşı çıkma falan

Canım benim kuzenim 30. Hafta doğum yaptı, geçen yıl arkadaşım 31. Hafta bitiminde doğum yaptı. Bbeklerin ikisi de 1 hafta kuvözde kaldı. Sapasağlamlar. Hele kuzeniminki bir geveze ki sorma. Canım benim en kötü olasılığı düşünme sadece uzan ve bol su iç. Doktor kuvöze girmesine gerek kalmasın diye öyle söylüyor. Suyun azalması elbetteki büyük şanssızlık. Olmasa iyiydi. Ama sakın ağlama. Ağlamak karın kaslarını zorlayan bir hareket. En iyi ilaç çok bol su içmek. Ve tabiiiki uzanmak.
Dün oğlumla konuşurken eşim duymuş, oğluma 34'ü görelim ne olur oğlum diyordum. Eşim rahatla artık. Bu kadar gerilme. 31 haftanın içindesin aetık. Bebek de sen de düzlüktesiniz, dedi. Her sabah uyandığımda oğluma orada kal ne olur diyorum. Artık her sabah seninkine de diyeceğim, söz. Unutma bu cuma 31 haftan doluyor. Bu harika. Anne karnında geçen her gün kar. Her sabah en güzel ve iyi dileklerimi sana ve bebeğine göndereceğim. Forumdaki diğer annelerin de iyi dilekleri senin yanında. Öpüyorum.

dün çok merak ettim ayna tuttum baktım kendisine o kadar değişik geldi ki gözüme aman gören eden de yok kaldı bi başına oralarda :) nasıl doğuma az kaldı codulu nasıl az kaldııııı daha 3 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…