2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar emzirme sutyenini kac beden aldiniz ben normalde 80 im(destekli ile:) kac alsam diyorum 80 denedim gogse tam cevrede sıkıyor dar yapmialar nbb denedim

seni bir öpesim gelsi codulu sorma yaa :)))
süpersin. Her eksik illa ki tamamlanır. Hepimiz öyle olmadık mı ? evlenirken telaş ettiğimiz şeyler düğün bittikten sonra yaa bunu mu kafaya takmışım gibi tepkilerle son bulmadı mı? Herşeyin bir çaresi var illa ki işte kadınlar olaraktan fazla ayrıntıcıyız :))))
Mobilyacıya yaptırdım yaa ben bebeğin odasını. Adama dedim ki en geç aralık 15te bitmiş olsun:)))
Geçen hafta geldi adam sormuş eşime doğum yakın mı diye. Yoo demiş eşim de daha 3 ay var :)))
Mobilyacı da demiş ki abla biraz acele edince doğum yakın sandım diyo
Eşim de eşim biraz acelecidir demiş gülmüşler kendi aralarında :)))
herşey hemen olsun bitsin derdinden dolayı çok fazla strese giriyoruz.

slm güzel annişlerrrrrrrrrrrrrrr:) dr. kontrolüm vardı bugun şeker yüklemesi flnda yapıldı çok yoruldum
açlık şeker :87
1. saat tokluk : 174
2. saat tokluk : 134 çıktı dr. iyi bi prob. yok dedi, kan ve idrar tahlilleri de yapıldı çok şükür herşey yolunda bebeişimde 28+1 yani bugün 1322 gr ve 38.36 cm çok güzeldi maşallah göz kırpıp durdu annesiyle babasına ağzıyla birşeyler çiğniyo gibiydi, yavrum acıkmıştı tabi saatlerce aç kaldı anası da o da birde FTr'ciye gtittim kalça ağrım için muayene etti birkaç hareket gösterdi yapmama gereken mutlaka yürü dedi, sezaryanle doğuracaksan doğumdan sonra ağrın dahada artabilir dedi 10 günde rapor veri ohh evde dinlencem ,gezcem bu arada dr. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu için 31+6'ta randevu verdi o gün 5 hafta daha çalışabilir raporu vercek, dediğine göre rapordsn sonra daha erken işi bırakmak istersem tekrar rapor veremezmiş yani 5 hafta çalışmak zorundayım gibi bişi, ama başka bi alandaki dr verebilirmiş rapor bakalım artık kısmet hastanede doğum ücretlerini de öğrendim adana da metro hastanesinde epidural sezeryan 600 tl, içine herşey dahil dr. ücreti, suit oda fln, epidural normal doğum ise 1500 tl imiş adanalı arkadaşlara duyrulur birde şu ağda konusunda daha öncede demişitmben yıllardır ağda yaptırıyorum ,hala da devam ediyorum son iki ayda tüylerim daha yavaş uzamaya başladı ama hamilelikte acı eşiği düşüyo galiba yada hassaslaştığımızdan daha çok acıyo diye ben 3 haftada bi gidiyorum, en son gittiğmde çok rahattaı ama çok az acıdı kesnlikle dayanabilirseniz sonuna kadar ağda diyorum ben çok rahat oluyo çok huzurlu ve mutluyum bugün prensesim çok güzeldi maşallah, allahım hepimizin bebişleirlni esirigesin, korusun, hepinizin bebişlerine slmlar yolluyorum bebişimden ve öpücükler minicik dudaklarından k

Son düzenleme:

canım üzme kendini benim arkadaşımın bebeği 31 haftalık doğdu ve şuan turp gibi 2 yaşına geldi nerdeyse, ki sen bol su içerek dinlenerek çok daha ileriye gidiceksin inşallah....

canım benim sağol , samimiyetini de biliyorum, dua edin yeter, bir kere Allah yardımcınız olsun, bebişi olabilecek en geç zamanda doğsun inşallah demeniz bile bana inanılmaz güç verecektir buna kesinlikle inanıyorum

bu isimleri not alıyorum canım, çok sağol, tıp fakültesi deyince insan bir ürküyor ne de olsa devlete bağlı ve ilgi konusunda şüphe oluşuyor, ama sözlerin beni biraz olsun rahatlattı

omega 3 vermedi doktorum, vermediği için de başlamadım ama diğe proteinleri biraz daha arttırayım bari

Aybuke cim kuzum ben özlem face grubundan benim bildigim kadarıyla canım küvez için parayı devlet veriyor. Ara hastaneyi sor bitanem kendini üzme. Araştır öğren için rahatlar...

bugün Antalya anadoluyu arayıp öğrenecekti, daha onunla iletişime geçemedim, öğrenmiştir sanırım, doktor bir arkadaşımız özellerde yoğun bakıma yattığında devlet karşılıyor demiş ama ne kadar doğru bilmiyorum.

ayy inşalah Alla hım tek isteğim 35i bulalım, teşeşkkür ederim desteğin için

aybukecım hıc uzulme bebegın senınle oldugu surece o stresı cekmesın allaha sukur hepımız 28. haftaları bıtırıyoruz bu saatten sonra sen kendıne de bırazcık dıkkat ederek bebesı buyutursun....

evet çok şükür yaşar yaşamaz diye endişem bari yok, ama daha 1400 gr, doğunca muhtemelen 200 gr esksik doğacak, 1200 gr doğacak, ilk hafta 200 gr ı gidecek geriye kaldı 1000 gr bir çocuk, Allah 'ım yaaaaaa (((

geçmiş olsun cnm hiç uzme eger erken olursa neyapsanda allahın taktiri sağlıklı olunda ikiniz bol su iç ve dinlen hiç belli olmaz doktorun olabilir haberin olsun diye söylemiş inşallah zamanında dogar

o kadar güzel yazmışsın ki sanki yaşadıklarının aynısını okurken ben de yaşadım. Kesinlikle haklısın canım. Önceliğim bebeğimin sağlıklı olması. Acı çekmek de zaten sıkıntı değil ama o acıyı çektiğim için bebeğimin ilk anlarında yanında olamama durumundan dolayı strese girdim. Yoksa acıya dayanıklıyımdır. Bebeğimi daha doğmadan kıskanmaya başladım yaaa :))

sakın bozma moralini aybükecim.bol su içip dinlen arkadaşların dediği gibi.bende de erken plasenta yaşlanması var,her an doğum yapabilirim yada dr alabilir.dua edip kendimize en iyi şekilde bakıcaz.her gün kar sonuçta.30. haftalardayız herşey yoluna girer merak etme.dualarım hep seninle olacak.Allah hepimize sağlıkla güzel doğumlar nasip etsin inşallah

aynen katılıyorum.çevremizde çocuk sahibi çok insan var.ne zaman bir araya gelsek '' doğunca görcem sizi,artık uykuya hasret kalcanız,yürümeye başladı mı görcem sizi,peşinde koşçanız,sosyal hayat sıfır zaten ...'' gibi cümlelerle çocuk yapmanın cehennem azabıyla eş tutulan bişey olduğunu anlatıyorlar!!!geçen gün eşimin en yakın arkadaşına gittik,bebişleri 6 aylık.huzura erdik valla.sakin sakin olabilecek olanları konuştuk.evet zorlukları da konuştuk ama onların bulduğu çözümleri de...yaptıkları hataları nasıl düzelttiklerini...eşime dedim yahu çevremizdeki herkes çocuk bakmayı işkence gibi görüyo, bir daha görcem sizi de diyen olursa yapmasaydınız o zaman dicem ben de !

heh işte ,en sinir olduğum da bu;çocukla tatile gidilmez,gezmeye gidilmez.4,5 sene İzmir de havalimanında çalıştım.Kuşadası na gelen bütün turistleri gördüm.yemin ediyorum 10 günlük bebeklerle tatile geliyor insanlar.neden olmasın?karı koca yalnızken yaptığın bazı şeyleri yapamayabilirsin evet,mesela bi bara gidemezsin belki gece yarısı.ama artık bir ailesin zaten.bunun bilincinde olursan çocuğunla beraber keyif alınacak ne çok şey olur yahu...ben de doluymuşum bu konuda çok galiba yaz yaz bitmedi

sizi ve burayı çok seviyorum ben de.pek kimse yok yakınımda konuşabileceğim.derdimi de sevincimi de burda paylaşmak hafifletiyor çok.bir de bu konularda düşünce tarzımızın yakın olması çok güzel.bilinçli ve sağlıklı bir nesil geliyor sayemizde

bende aKSam baktım yoook saklanmıs heheheh:)2 ay kapalı

çok güldürdünüz beni,çok yaşayaın emi :))

aynen öyle şuan çevremdeki tüm annelerle bunun savaşını veriyorum. biri diyo ki tatile gittik akşamına kocasına bana hemen uçak al ben geri dönüyorum demiş bebekten dolayı. Ben de dedim ki sen tatile bebekle gidince huyu değişecek mi sanıyorsun.? hem bir tatilde de bara gitmesen ölür müsün? bence ölmezsin.ki gördüğüm kadarıyla da ölmemişsin gece dışarı çıkmadığın için.
Biri der burnumdan getirdi bugün diye. ben de derim ona bebeğin uslu olmasını beklemek senin hatan çocuğun hatası değil. Çocuğu koltukları boyamış. bana diyo ki senin bebeğine alacağım ilk hediye boya kalemleri olacak. Dedim ki eğer bişeyler öğrenecekse koltukları boyayarak tüm koltuklarım feda olsun bebeğime. Ben onunla mutfakta börek bile açacağım:)))
buna verdikleri tepki ise şu ; senin evini bebek doğduktan sonra kesin bok götürür:))
olumsuzluklara bakar mısın yaaa valla çok eğleniyorum ve ayrıca iyi bir anne olmak için de müthiş hırslanıyorum.

ya ben eltimde gördümde... Allahım cok korktum. kayınvalidem görümcem kendi annesi teyzesi hemşire herkes bi ucundan tuttu nerdeyseSonunda da yeterince ememediği için biberonla mama verildi.

:))))))))))))))))))) yaaa ona ben de kaç kere şahit oldum kadının memesi yalama olmuştu nerdeyse herkes elleye elleye.
yaaa o değil ben işte korkuyorum benim anlık tepkilerim var çekilin uleeyyynnn diyip hepsini odadan bile kovabilirim. Kalabalığı zaten sevmiyorum

maşallah çok şükür benim de şekerim çıkmadı diyet yapıyorum ben zaten
adana metroda kime gidiyordun canım ben de orada doğumu düşünüyorum genel anestezi altında

koltuklarım çizik boya kalemleri ile dolu

Bilmem mi o iki yaş sendromunu yeğenlerim sağolsun çok iyi birşekilde yaşatarak ögrettiler:))
herşey başa gelince çekiliyor. Ben bir süreç gibi görüyorum
Hamileligimin 6 ayı nası geçti, evlenmişim 2 yıl bitmiş nasıl gecti hiç anlamadım. Bir bakmişsınız bebekler dogmuş 2 yaş sendormlarından söz eder olmuşuz zaman çok hızlı geçiyor. :))

lovely bu 2 yas 3. yasta bıtıyormu?? su anda bızımkı resmen bızım canımıza okuyor haftaya pedegog tan randevu aldım o derece:)

Cnm cocuklarin 2 yas sendromu bitiyo 3 yas sendromu basliyo.o da bitiyo bu sefer krese gidip sosyallesiyolar dis dunya ile hasir nesir oluyolar.arkadaslardan etkileniyolar.basliyo mu 5 yas sendromu....gecen en son esime dedimki valla 2 yas sendromu 3 yas sendromu tam bitti derken 5 yas sendromu.hic bitmiyo bu cocuklarin sendromlari , psikolojileri falan.ben bittim valla bu sendromlarla bas etmeye calisirken.35 yas sendromu yok mu bana gore ya dedi..gulmekten oldu.ana babaya oyle bi sendrom hakki yok mu ya dedim.cocuklarin 2,3,5 yas sendromlari ile ugrasirken ben se droma girdim valla.helebirde cocuk yaramazsa....2.yi 5 sene aradan sonra dusunebildim ben ancak....

Canım geceliklerin güzelmiş, güle güle giy inşallah.Nerden aldığını da yazabilir misin ben de bi bakmak isterim

Çocukların o yaptıkları yaramazlıklar sendromlar bile öyle özleniyor ki anlatamam. Ben 2. bebeği oğlum 4-5 yaşlarındayken düşünmüştüm ama arka arkasına kayıplar yaşayınca ancak bu seneye nasip oldu ve aradan 8 sene geçti,ben şu an o olumsuzlukların hiçbirini hatırlamıyorum bile. Sevinçle gelişini bekliyorum kızımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…