2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim eşim de bişey söyleyince ya da ona göre alınganlık falan yaptığımı düşündüğünde hemen hamileliğine veriyorum ve bişey demiyorum diyo, ama bu sefer daha da sinirleniyorum öyle söyleyince, hamilelikle falan alakası yok diye üste çıkmaya çalışıyorum

Canım 3 haftada bir çağırıyordu.. Son 3 randevuya 2 haftada bir çağırıyor canım. İzmirdeyim ben. Sen canım hangi şehirdesin?

Canım izmir de hangi hastaneye gidiyorsun? Benim doktorum beni hala ayda bir çağırıyor 28. Haftadyım diyemi acaba ne zaman 2 haftada bire düşecek ki??? Bu arada ben egepolegidiyorum

Eğer problem yok ise 29 da git. Ortası tam :) 32 de gidersin sonra da. 32den sonra genelde hepsi 2 haftada bir çağırıyor.35 dn sonra da her hafta genelde...Ama doktor değiştireceksen hemen yarın gitsen bile olur yeni doktora.

Ben de düngece uyuyamadım doğru düzgün hiç, yatınca nefes alamıyorum sanki.Akşam yemeği yedikten sonra öyleyim 2 gündür.Hadi otururken neyse de gece çok kötü oluyo, napıcam bilmiyorum

yatarken yastığını yükselt canım daha kolay uyursun

öğretmenlikte mesela göreve başlaman gerekiyor 1 gün değil de mesela bir derse girip çıkman gerekiyor gibi

Canım bende de sadece mevzuatta özel hastaneden aynı hastalıktan sadece 20 gün rapor alabilirsin yazıyordu.20 gün kendi doktorumdan aldım. 20 gün devlet hast. deki arkadaşımdan. 1 ay da heyet raporunu üni. hast.dn aldım.Ama doğum raporu için bir bakmam lazım mevzuata. Yarın doktoruma da sorayım. Bu kadar ara verdikten sonra işe hiç gidesim yok :/
Gerçi işim ile evim çok yakın. Şu an salonumun camından müdürümün odasını ve hatta kendisini görüyorum :)

Drumu ve hastanemi seviyorum ama evimize çok uzak zorunluluktan bi bakıma orada başladım sma düşününce doğumda birilerinin yanıma gelmesi çok zor olacak o yuzden eve yakın bi hastane olsun diye düşündük

Dikkat et kendine canım yüksek tansiyon strese gelmiyor bildiğim kadarıyla alabildiğincr izin rapor falan al

Son düzenleme:
Canım izmir de hangi hastaneye gidiyorsun? Benim doktorum beni hala ayda bir çağırıyor 28. Haftadyım diyemi acaba ne zaman 2 haftada bire düşecek ki??? Bu arada ben egepolegidiyorum

Canım ben kent hastanesine gidiyorum. Doktorum Orçun Sezer. Benim alt konşum geçen sene egepolde oldu çok memnundu.32 den sonra 2 haftada 1 çağırır heralde canım. Benimki 3 hafta sonra gel der hep. Hatta için rahat etmezse 2 haftada 1 de gelebilirsin der.

Yarın bi randevu alayım 28 in sonuna gerekirse ultrasonla bakmasın ben bi konuşmuş olayım di mi en azından

Doktorum kendi çalışmamı istemedi zaten. Korkuttu beni de . Ben bankada çalışıyorum , birkaç kez işten çıkıp gittim muayeneye. O zamn da tansiyonum çok yüksek çıkmıştı. Bebek de gerilemeye başlayınca çalışma sen dedi. Zaten tüp bebek , korktum birşey olacak diye. Gitmiyorum ben de işe. Müdürüm de hep destekledi beni sağolsun. Bebeğini düşün işi boşver dedi.
Doktor değiştirmek son zamanlarda iyi bir fikir gibi gelmiyor bana canım. Bir doktora zor alışıyorsun genelde. Ya ısınamazsan ya istediğin gibi olmazsa...
Genelde bazı doktorlar belirli bir haftadan sonra istemeyebiliyor.

Yarın bi randevu alayım 28 in sonuna gerekirse ultrasonla bakmasın ben bi konuşmuş olayım di mi en azından

Ultrasonda sat ile uyumlu mu diye bakar heralde canım. Baksın da. Sen tarama testlerini,genel tarama sonuçlarını da götür istersen. Kan testi sonuçlarını. Hepsi bir dosyada olsun doktor görmek ister.

Benimki de tüp bebek o yüzden kafam karışık yaaaa sen tüp bebek drnla mı devam ediyosun
Temizlikçi de bulamadım

Son düzenleme:
Ultrasonda sat ile uyumlu mu diye bakar heralde canım. Baksın da. Sen tarama testlerini,genel tarama sonuçlarını da götür istersen. Kan testi sonuçlarını. Hepsi bir dosyada olsun doktor görmek ister.

Haklısın hepsini toparlıyım yarın inşallah soron çıkmadan baslayabilirim yeni druma

Benimki de tüp bebek o yüzden kafam karışık yaaaa sen tüp bebek drnla mı devam ediyosun
Temizlikçi de bulamadım

Haklısın hepsini toparlıyım yarın inşallah soron çıkmadan baslayabilirim yeni druma

Ben tüp bebeği tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sonradan öğrendim ki doktorum kendisi doğuma giremiyormuş. Transfer işlemleri hep zamanlı olduğu için. Zaten hep başından beri 2 kişilerdi .Anladım ki diğeri girecek ben de istemedim onu. Sonra araştırdım bu doktoru buldum. ama gebeliğin ilk 3 ayında .3. aydan beri beraberiz. Temizlikçi eve yardımcı anlamında diyorsun sanırım canım. Ya bana zaten ayda bir gelirdi ben transferden sonra her hafta almaya başladım. Hiçbirşeyi riske atmak istemiyorum. Seçtiğin doktoru internette araştır istersen canım.

Arkadaslar önerdi zaten dru
İçim rahat etmşcek gidene görüşene kadar

O kadar iyi anlatmışsın ki içimdekileri. Ben 90ların çocuguydum ve heralde en son mutlu kuşak bizimkiydi. Ben çamurla oynadım çamurlardan koltuklar sandalyeler yaptım
Yaptigimiz oyuncaklrla evcilik oynadık vs. Ve hiç içimde ukte kalan birşey kalmadı.annemden üstümü kirlettiğim için hiç azar yemedim mesela. Ben de bebeğimi böyle biz özgürlükle yetiştirmek istiyorum. Ama ablamlar benim tam tersim sanki aynı anne babadan degilmişiz gibi çocukların üstünde müthiş bir baski var. Asla üstlerini kirletemezler mesela.
Dedigin gibi doganın verdigi bir canlıyı insan yapımı şeylerle oyalıyoruz sonrasında da kendine güveni olmayan
,asosyal çocuklar olarak karşımıza çıkınca da yine o çocukları suçluyoruz.
Montessori yöntemini çok seviyorum çocuk yetiştirme konusunda ve bu şekilde yetiştirmeyi düşünüyorum evladımı

İdeal annelerden bir tane daha. Iste örnek aldıgım anne. Müthişsin tek kelimeyle müthiş

arkadaşlar bu konuda cok soru gelmsıtır ama benım ıcınde bı kaç önerı yazarsanız sevınırm. faranjıt olmuştum, grıp karışımı:) bıde gözlerım enfeksoyın oldu, doktora gıttım 1 gun rapor vermıstı yetmedı. damlayla, antıbıyotık verdı bıde, doktorumu arayıp sordum ıcebılırsn dedı. ama 3 gundur sabah aksam ıctım tık yok. bugun içmicem artık bebeğe zararı olur dıye. burun boğaz öksürük halsızlık devam edıyo. bugünde başımı eğince kaşlarımın üstü alnım acımaya başladı, sinüzit mi oldum acaba bana doğal yollardan bsyler önerırmısınız? ıhlamur portakal vıks sürmeler yetmedı

arkadaşlar merhabaa

yaaa artık pek takılamıyorum nette falannn laptop olmadığı içinn
pc başında oturamıyorum pek fazla

yaa 3-4 gündür benim alt tarafla bir acı bir acı
kesmişsin gibi morarmış gibi yürüyemiyorum bilee
wc gittiğimde ellediğimde 2 parmak kadar bi açıklık var
neyin açıklığıdır bu bikemiyorum ama bacaklarımı birbirinden ayıramıyorum
haliyle yürüyemiyorum ve çok acayip baskı yapıo bebiş artık
2 ay daha nasıl geçer hiiiçç bilmiyorm bugün dr.a gidicektim şikayetim için
ama benm dr. yıllık izine çıkmış ve randevusuz çalışmayan bi hastane bu
acil olarak belirledikleri durumlar haricinde randevusuz almıyorlar 8 ocakta geliyomuş dr.um
ööff bilemedim başka bi dr.a randevu alsammı yarın için sizce
yoksa bu şikayetleri olupta dr.a soran oldu muuu ?? yardııımmmmm

arkadasım nasıl acıklık anlamadım?vajınada mı?eger oyleyse neden doktora gitmiyorsun.normal değildir heralde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…