2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sabah kalktığımda bende de bir ağrı oluyor ama sonra geçiyor ama açıklık görmedim hiç bide yürüyemiycek kadar değil, bence bir doktora görün

arkadasım nasıl acıklık anlamadım?vajınada mı?eger oyleyse neden doktora gitmiyorsun.normal değildir heralde?

ya evet vajinada açıklık kızımda da olmuştu benim son 1 ay açıklığım olmuştu
ama bu kadar fazal değildi gibi ve dr. normal demişti
ya da buda onun kadar ama ben unuttum bilmiyorum açıklık mıdır onuda bilmiyorum
dr. olayıda dediğim gibi ama yürümekte çok fazla zorlanıyorum
yarın büyük ihtimal gidicem dr. bugün tüm gün dinledim
yoğulduğum için olmuştur diye hiiç kalkmadan yaattım akşama kadar
ama geçmiyooo geçmiyooo

merhablar arkadaşlar
geçen soracağım soru aklıma geldi
ben mevlüt kıyafetini almadım daha erken diye düşündüm ama o zaman dışarı nasıl çıkarım bilemiyorum.sizce şimdiden onuda halledeyimmi?
birde bu ay Bornova şifaya randevu aldım.sümeyra hanım hakkında bilgisi olan varmı?doğum servisi ücreti nasıl bilen varmı aranızda?

Vajinada acıklık mı inan hiç birşey anlamadım canim(
Bebegin çıkacağı yerde mi açıklık var orası mı acıyor? Çok ilginç bende böyle şikayetler yok ama doktor mutlaka görün
Kendi doktorunu beklemek zor olur farklı bir doktora görün canım. Vee bize mutlaka haber ver(

Kızlar ya iki gündür midem bulanıyor. Şu an çok arttı -ki benim hamileliğin başından beri hiç bulantım olmamıştı-. Bu ne ya normal mi? Yaşayan var mı? Yanmalara aylardır alıştım ama bulantı hiç yaşamamıştım.

Iyi akşamlar arkadaşlar benim bi sorum olacak umarım içinizde bilen vardır. Dün Dr randevumuz vardı Dr bebeğin gelişiminin 2 hafta öne geçtiğini söyledi bu bebeğin kilolu olduğu anlamına mı geliyor yoksa muhtemel doğum tarihinin geriye geldiğini yani gününü 2 hafta daha erken dolduracağı anlamına mı geliyor bilenler lütfen yardım

Mrb arkadaşlar. Uzun zamandır takip ediyorum siZleri. Kısmetse ben de Mart annesi olacağım. 19 mrt beklenen doğum tarihimiz. Yas 28.ilk bebek. Beni de ekleyebilir misiniz listeye?

Kizlar ben ilk defa bu kadar siddetli aseriyorum ama yenmemesi gereken birseye, cif krem temizlik malzemesi kokusu o kadar guzel geliyor ki bana esime soyledim dalga geciyorum sandi. Arastirdim buz, sigara izmariti ve temizlik malzemelerine aserme olabiliyormus sebebi demir eksikligimis dogrumu acaba

Olabilir canım ben de duymuştum sanki vücutta bi vitamin eksikliğinden dolayı bu tarz şeyler olabiliyormuş

Kızlar, benim minik kızım gün boyu hareket halinde ama bu saatlerde çıldırmış gibi durmadan hareket ediyo ama her akşam aynı saatlerde sanki sağdan soldan çıkacak bi yerden . Neden böyle acaba?????

Cnm benim bebegimde 2 hafta onden gidiyo ve ben dr.a sordum.bu necanlama geliyo seker veya baska bisey degerim yuksek falan da ondan mi die.alakasi yok cocuguniri ve gurbuz oldugunu gosterir.iri bi bebek anne babanin genetigine bagli siz anne baba da boylu yapilisiniz sizin cocugunuzun da minyon olmasi beklenmez yani dedi.dogum tarihi olarakta normal bastan beri beklemen dogum tarihi baz alinir o zamana kadar beklenebilir de,sezeryan ise bebek zaten 2 hafta onde oldugu icin gelisimini tamamlayinca 2 hafta once dogum yapabilirsin de dedi.benim ilkinde oyle olmustu.beklenen dogum tarihime 12 gun vardi.dr. artik bebek 3700 gr. Olmus.boy 50 daha fazla beklemeye gerek yok dedi.12 gun daha beklersek 4500 gr.a yaklasir
ne anneyi ne bebegi zora sokmayalim dedi ve dogurdum.ne sancim ne suyum gelmisti yani.sezeryandi benim o yuzden dogumu baslatti.

Arkadaslar yeni dogacak bebekleriniz icin mevlut veya dogumda dagitmak uzere hediyelik sabunlar yapiyorum :) dilerseniz facebook veya instgram sayfamdan sabunevimi takip edebilirsiniz

Ben bakindim biraz.melek kanadinda bebekli sabunlar icin 40 adet fiyati nedir?bi de ayrica tac sekilli sabunlarin fiyati nedir 40 adet icin?bilgilendirirseniz sevinirim.

valla bilemedimmm canım ama dr görün kendi dr olmasa da
olabiliyor canım eşimin yengesinin 7 aydan sonra bulantısı oluyor hep
değişmez diye biliyorum ama sezeryansa bebek gelişimini tamamalamışsa alır dr

evet esiklik var vitamin ve demir ilacı kullan canım dr görüş de

Benim gazım olursa midem bulanıyo öyle bişi olabilir mi

CAnım iki parmak açık gibi diyorsun. IKI parmak demek en az 3cm açıklık demektir. HIç bekleme bence hemen başka bir doktora git. AĞrımda var yürüyemiyorum diyorsun. AÇıklık olmasa da bi gariplik olduğu belli.
Git gel ve haberleri ver bekliyoruz...

bu magnezyummmmm içilesi ne zor bişeydır yawwww

IIyyy aynen ben içmiyortm valla. SEyrek de olsa kasik ağrım olduğu için verdi doktor. Arada sırada ağrıda normal diye düşünüyorum ve çok zorlanıyorum onu yutarken. O yüzden malesef ilacı aldım ama zorla 3 kere içtim

yürüyemeyecek kadar olan ağrıyı ben 25.haftadan beri yaşıyorum yatakta bile zor dönüyorum bende yardım istemiştim ama tanıyan olmadığı için mart anneleri beni dikkate almamıştı sonra doktora gittiğimde bebeğin ters olduğunu ve rahme baskı yaptığını öğrendim ardından çatı kemiği ağrısı çıktı oda kemikler genişliyormuş umarım seninki de önemli değildir geçmiş olsun mutlaka doktoruna görün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…