2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynı şikayetler bende de var,sizleri de okuyup önemsemedim açıkçası,bazen çok zor yürüyorum,bacak aram çok fazla ağrıyor ve en kötüsü gece,kalça kemiklerim ayrılıyor resmen,fakat iki gündür maden suyu içiyorum ve iki gündür ağrılarım çok hafifledi,etkisi var mı acaba?

Gunaydinnnn guzel hamiledaslarimmm :)) haftanin son gunu guzel gecsin insallah calisanlara da kolay gelsin cabuk gecsin :)

günaydın,

Ben geçen gün fuara gittiğimde seminere katılmıştım. semineri veren doktor bunların sebebinin tam olarak bilinmediğini ancak vücudun eksik olan birşeyi istediğine dair söylentilerin olduğunu,bunların kesinleşmediğini söylemişti.
Ne kadar doğrudur o bilmiyorum canım.

doktorum normal olduğunu söylemişti maden suyunda mineral ve vitamin olduğundan hafiflemiş olabilir tecrübeli bir kaç arkadaşımda bacak arasına yastık alarak yattığını söylemişti o da iyi geliyor size de geçmiş olsun...

Gunaydinnnn guzel hamiledaslarimmm :)) haftanin son gunu guzel gecsin insallah calisanlara da kolay gelsin cabuk gecsin :)

günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum

akşam erken yatınca dinlenmiş olarak kalktım

günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum

akşam erken yatınca dinlenmiş olarak kalktım

günaydın canım,
Ben iyiyim uykum var sadece. Her sabah bugün işe mi gidilir yaa diye söylene söylene kalkıyorum :)))
serviste de 2 saat daha uyuyunca ofise dinlenmiş olarak giriyorum

erken yatarak ne iyi etmişsin. Erken uyumayı bir ben alışkanlık haline getiremedim. Sızacak derecede uykum var ama sanki zamanım çalınıyormuş gibi hissedip uyumuyorum.

Günaydın kızlar. Aybükeciğim dün yazdıklarını okudum ama çok yoğun olduğumdan bir şey yazamadım. Aklım o kadar sende kalmış ki bu gece rüyamda kendimi de erken doğurmuş olarak gördüm. Bebeğim iyiydi bir sorun yoktu rüyamda. Sadece görenler ne kadar küçük bir bebek bu diyorlardı.
Canım öncelikle sakin ol. İnanıyorum ki sen ve bebeğin sağlıklı bir şekilde atlatacaksınız bu dönemi. Sen yeterki strese girme ve kendine iyi bak.
Küvez konusunu kafana takma, yeni doğan bebeklerde eğer bebek doğumdan direkt olarak küveze giriyorsa , hangi hastanede olursan ol küvez parasının %100'ünü devlet karşılıyor.
Ben ilk gebeliğimde riskli grupta olduğumdan hiç bir özel hastaneye güvenemeyip eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapmıştım. Evet kimse seni şımartmıyor ve koşullar da özel hastaneler gibi değil ama inan ben çok memnun kaldım. Ellerinden gelenin en iyisini sonuna kadar yapıyorlar, hem de özel hastanelerin çoğunda olmayan bir sürü imkan onların elinde var.
Hala bu doğumumu da orada mı yapsam acaba diye düşünüyorum.
Herşey bebişin ve senin için çoook iyi olacak canım.

normalde bende senin gibi düşünenlerdenim.
ama bir haftadır sabah 5:30 da kalkıp en erken 11 de yatınca çok yorgundum
dünde çok zor akşam oldu vakit geçmedi işler desen yoğun

akşam oğlanı yatırdım 20:30 da çantasını hazırladım duşa girdim 21:30 da yattım
hiç olmazsa dinlendim

senin gün içinde dinlenebileceğin vaktin oluyor mu ? hani şöyle 10-15 ayaklarını
uzatabileceğin gözlerini kapatabileceğin. benim olmuyor aslında ne kadar önemliymiş
böyle şeyler gerek bizlerin dinlenmesi gerekse bebek için.

merhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 7 sene önce açık meme biyopsisi oldum
her iki göğsümdende oldukça büyük 4 kitle çıkardılar
geçenlerde meme biyopsisi olanların sütü olmayacağını duydum
netten baktım pek bişey bulamadım
doktorumun bu durumdan haberi var herhangi bir yorum yapmadı
acaba böyle bişey yaşayıp da sütü gelmeyen anne var mı

benden pas malesef bir bilgim yok arkadaşım ama bilen varsa
mutlaka yazar.

günaydın arkadaslarrrr,, yada günü aymak zornda olanlar mı desem:))) Ben son 3 haftadır hastalığında etisiyel gece 2 gibi yatıyorum. Gecede en az 4 kez tuvalete kalkarım eşimin sabaha kadar yaptıgı tum herseyi anlatabilirm. beynim acık uyurum sabahda 7 de kalkarım. Heralde bebeğim uyumayacak hiç benim. Beni hazırlıyo şimdidenn...cok uykum var ama dalamadıgım için işkence haline geliyo. Yatamıyorumda. O yuzden keske hiç uyumak zorunda olmasam diyorum artık...Boğazımda kapalı oluyo her sabah.

Melojjjj doktora git canım nolur nolmaz..
Emelcim öpüşelim bi ara

Canım hiçbişey bilmiyorum o konuda ama "meme biyopsisi olanların sütü olmayacağı" cok buyuk bi genelleme. Hiçbişey bu kadar kesin ve net değildir. Süt bezlerine bulaşı olup olmamsı ile alakalıdır belki yada 7 yılda iyileşmiştir. bilmiyorum ama bu kadar kesin hükümlere takılma canım. Doktoruna muayede sorarsın.

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım

kızlar moralim çok bozuk doktora gittim bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 1035 miş ve midesi küçükmüş doktorun konuşması moralimi çok bozdu yemene dikat et dedi birde ben vitamin ilaçlarımı kullanmıyorum doktora diyemedim tabi acaba ondan mı? iyi beslen 10gün sonra tekrar gel dedi

benden pas malesef bir bilgim yok arkadaşım ama bilen varsa
mutlaka yazar.

umud ediyorum :)

arkadaşımın 3 aylık bebeği var ve sütü kesilmiş mama veriyor
o kadar üzüldüm ki hem bebeği hemde kendisi için
bu lafı da duyunca galiba çok etkisinde kaldım

üzülme canım benimde 28.haftamda bebeğim 1038 gramdı aynı şeyleri banada söyledi ve ben gercekten iyi beslenememiştim. 10 gündür çok dikkat ediyorum haftaya perşembe kontrolüm var bakalım kilo almışmı kızım. benimde çok moralim bozuldu eşim bile neredeyse ağlayacaktı ama kendimizi üzersek bebekte olumsuz etkilenir. sen dikkat et yemene ve vitaminlerine. işin garibi ben hiç ilaçta kullanmıyorum elevit falan bile vermedi bana:2:

vıtamınlerden degıldır ama sen yınede beslenmene dıkkat edt hergun yumurta ve proteın almaya calıssan belkı daha ıyı olur.moralınıde bozma hepımızın bebelerı gunuyle uyumlu degılk kımı onden kımı gerıden sen bırazcık dıkkat edersen hıc bısıcık olmaz gonlunu ferah tut

kızlar benim bebeğimde eskiden hep 1 hafta geriden geliyordu. Ama sonra ben yumurta yemeye basladım. akşamları mutlaka yumurta ve yoğurt bide sebze yedim. Bebeğim suanda haftasıyla uyumlu birazda ilerde.. yumurta cok işle yarıyo benim yaptıgım tek farklılık oydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…