yürüyemeyecek kadar olan ağrıyı ben 25.haftadan beri yaşıyorum yatakta bile zor dönüyorum bende yardım istemiştim ama tanıyan olmadığı için mart anneleri beni dikkate almamıştı sonra doktora gittiğimde bebeğin ters olduğunu ve rahme baskı yaptığını öğrendim ardından çatı kemiği ağrısı çıktı oda kemikler genişliyormuş umarım seninki de önemli değildir geçmiş olsun mutlaka doktoruna görün....
Kizlar ben ilk defa bu kadar siddetli aseriyorum ama yenmemesi gereken birseye, cif krem temizlik malzemesi kokusu o kadar guzel geliyor ki bana esime soyledim dalga geciyorum sandi. Arastirdim buz, sigara izmariti ve temizlik malzemelerine aserme olabiliyormus sebebi demir eksikligimis dogrumu acaba
Aynı şikayetler bende de var,sizleri de okuyup önemsemedim açıkçası,bazen çok zor yürüyorum,bacak aram çok fazla ağrıyor ve en kötüsü gece,kalça kemiklerim ayrılıyor resmen,fakat iki gündür maden suyu içiyorum ve iki gündür ağrılarım çok hafifledi,etkisi var mı acaba?
Gunaydinnnn guzel hamiledaslarimmm :)) haftanin son gunu guzel gecsin insallah calisanlara da kolay gelsin cabuk gecsin :)
günaydın,
Ben geçen gün fuara gittiğimde seminere katılmıştım. semineri veren doktor bunların sebebinin tam olarak bilinmediğini ancak vücudun eksik olan birşeyi istediğine dair söylentilerin olduğunu,bunların kesinleşmediğini söylemişti.
Ne kadar doğrudur o bilmiyorum canım.
günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum
akşam erken yatınca dinlenmiş olarak kalktım
günaydın canım,
Ben iyiyim uykum var sadece. Her sabah bugün işe mi gidilir yaa diye söylene söylene kalkıyorum :)))
serviste de 2 saat daha uyuyunca ofise dinlenmiş olarak giriyorum
erken yatarak ne iyi etmişsin. Erken uyumayı bir ben alışkanlık haline getiremedim. Sızacak derecede uykum var ama sanki zamanım çalınıyormuş gibi hissedip uyumuyorum.
merhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 7 sene önce açık meme biyopsisi oldum
her iki göğsümdende oldukça büyük 4 kitle çıkardılar
geçenlerde meme biyopsisi olanların sütü olmayacağını duydum
netten baktım pek bişey bulamadım
doktorumun bu durumdan haberi var herhangi bir yorum yapmadı
acaba böyle bişey yaşayıp da sütü gelmeyen anne var mı
normalde bende senin gibi düşünenlerdenim.
ama bir haftadır sabah 5:30 da kalkıp en erken 11 de yatınca çok yorgundum
dünde çok zor akşam oldu vakit geçmedi işler desen yoğun
akşam oğlanı yatırdım 20:30 da çantasını hazırladım duşa girdim 21:30 da yattım
hiç olmazsa dinlendim
senin gün içinde dinlenebileceğin vaktin oluyor mu ? hani şöyle 10-15 ayaklarını
uzatabileceğin gözlerini kapatabileceğin. benim olmuyor aslında ne kadar önemliymiş
böyle şeyler gerek bizlerin dinlenmesi gerekse bebek için.
merhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 7 sene önce açık meme biyopsisi oldum
her iki göğsümdende oldukça büyük 4 kitle çıkardılar
geçenlerde meme biyopsisi olanların sütü olmayacağını duydum
netten baktım pek bişey bulamadım
doktorumun bu durumdan haberi var herhangi bir yorum yapmadı
acaba böyle bişey yaşayıp da sütü gelmeyen anne var mı
Cnm benim bebegimde 2 hafta onden gidiyo ve ben dr.a sordum.bu necanlama geliyo seker veya baska bisey degerim yuksek falan da ondan mi die.alakasi yok cocuguniri ve gurbuz oldugunu gosterir.iri bi bebek anne babanin genetigine bagli siz anne baba da boylu yapilisiniz sizin cocugunuzun da minyon olmasi beklenmez yani dedi.dogum tarihi olarakta normal bastan beri beklemen dogum tarihi baz alinir o zamana kadar beklenebilir de,sezeryan ise bebek zaten 2 hafta onde oldugu icin gelisimini tamamlayinca 2 hafta once dogum yapabilirsin de dedi.benim ilkinde oyle olmustu.beklenen dogum tarihime 12 gun vardi.dr. artik bebek 3700 gr. Olmus.boy 50 daha fazla beklemeye gerek yok dedi.12 gun daha beklersek 4500 gr.a yaklasir
ne anneyi ne bebegi zora sokmayalim dedi ve dogurdum.ne sancim ne suyum gelmisti yani.sezeryandi benim o yuzden dogumu baslatti.
Ben de varım kızlar sizinle beraber , birazcık sabredicez artık
benden pas malesef bir bilgim yok arkadaşım ama bilen varsa
mutlaka yazar.
Canım hiçbişey bilmiyorum o konuda ama "meme biyopsisi olanların sütü olmayacağı" cok buyuk bi genelleme. Hiçbişey bu kadar kesin ve net değildir. Süt bezlerine bulaşı olup olmamsı ile alakalıdır belki yada 7 yılda iyileşmiştir. bilmiyorum ama bu kadar kesin hükümlere takılma canım. Doktoruna muayede sorarsın.
kızlar moralim çok bozuk doktora gittim bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 1035 miş ve midesi küçükmüş doktorun konuşması moralimi çok bozdu yemene dikat et dedi birde ben vitamin ilaçlarımı kullanmıyorum doktora diyemedim tabi acaba ondan mı? iyi beslen 10gün sonra tekrar gel dedi
kızlar moralim çok bozuk doktora gittim bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 1035 miş ve midesi küçükmüş doktorun konuşması moralimi çok bozdu yemene dikat et dedi birde ben vitamin ilaçlarımı kullanmıyorum doktora diyemedim tabi acaba ondan mı? iyi beslen 10gün sonra tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?