2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

gün içinde dinlenmeye ihtiyaç duyacak kadar yorgun olmuyorum ama eve gidince yorgunluğumu hissediyorum.
Dinlenecek yer var işyerinde,hatta evde bile çalışabilirim de ne bileyim hamileyim ben gidiyom dinlenmeye diyerek işi sarkıtmayı pek sevmiyorum.
o yüzden dayanabildiğim yere kadar dayaniyim ki eğer gerçekten bir sıkıntım olursa 37.haftaya kadar evden çalışırım hiç olmazsa:))))

Ben hep 37. haftaya kladar calışacagım diyordum ya mumkun değil yaa. 32. haftayaı iple çekiyorum suanda..Ne yazıkkii.. Heemen alcam raporumu ...

vitamin ilaçlarını neden kullanmıyorsun peki? Özel bir nedeni mi var? Yoksa keyfi mi kullanmıyorsun?

ben genelde her sabah 1 yumurta yerim ama 1 aydır kayınvalidem bizdeydi keyifleri ne isterse o tarz yemekler yaptı. ben ısrarla et yemem gerekiyor dememe rağmen o gidip sarma sardı dolma yaptı sonuç ben kilo almışım ama bebeğim az almış. tabi bunu eşime söylediğimde kabul etmiyor

ben vitaminlerimi hiç aksatmıyorum süt ve yumurta tüketemediğim için. Ve hergün mutlaka 1 öğün et yiyorum. Benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor. Her doktor kontrolünde takdir ederek gönderiyor doktorum beni. çünkü ben hamileliğe karar verdiğim anda kandaki eksik rezervlerimi depolamıştım. B12,demir vs..
o yüzden demir ilacı bile kullanmıyorum.

Arkadaşlar doktorların sözünden çıkmayalım onların elbette vardır bir bildiği. Keyfi olarak vitaminleri bırakmayalım mesela

Ben hep 37. haftaya kladar calışacagım diyordum ya mumkun değil yaa. 32. haftayaı iple çekiyorum suanda..Ne yazıkkii.. Heemen alcam raporumu ...

yok yavrum ya olmuyo öyle ben de iyiyim diyodum bak koştur koştur işe geliyoduk geçen konuştuk bunu hatırlarsan ama hastalık geriletti bi de ağırlaşıyoruz artık mümkün değil dinlenmek lazım.Zor oluyo kalkıp gelmek.Sabah işe gelince 2 saatte zor açılıyorum.Burası beni anca basıyo başka bi işe yaradığı yok.Ay gene serzenişte buldum kendimi

Kesinlikle Emelcim bende hiç demir hapı kullanamdım. Süt tüketem,yorum ben. Sindiremiyorum. Amam yoğurt yerim yumurtayada özel bi düşkünlüğüm oldu hamilelikde:) Hersey cok sukur yolunda. Hatta komik ama ben,m bebeğimin kemikleri herkesten önce olgunlaştı. Hatta o yuzden basta erkek sanıldı. Ama vitamin hapı kullanmayanları bende anlamıyorum..

Canım ben bu konularda birazda bayanları suçluyorum. Sen ne güzel netten araştırıyorsusn öğreniyorsun. Bunları eşinede göstermen gerek. Oda bilmeli bunları o zaman seninle aynı fikirde olabilir. Yoksa maalesef hep anneleri doğrudur. Makaleller okut eşine. Gerekirse doktoruna gittiğinde öğrenmek istiyormusun gibi bildiğin şeyleri sor doktoruna ki eşinde öğrensin. Ben mesela bazen burda yazanların cıktısını alıp götürürüm eşime. Öğrensin diye..

Ayenen canım üstelik geçeceğide yok bu hastalığın ben burda çalışmaya devam ettikçe.. Boğazım o kadar iltihap dolmuski her gun bi katman azalıyo. İlacım 2 gün sonra bitecek ben daha tam iyileşemedim. zaten bunlar beni kovar kesin. alırım tazminatımı işsizliğimi 7-8 ay bakarım bebeğime..

Bir ayda babası bensiz idare etsin artık napalım. Sağlımızdasn daha önemli değil.

senin kesinlikle 32de ayrılman gerek. Çünkü çok soğuk ortamda çalışıyormuşsun ve seni hiç bir şekilde tolere etmiyolar. Bu çok yanlış o yüzden senin bebeğin için erken ayrılmanda fayda var.
Benim üzerimde de bu derece baskı olsaydı ben de ayrılırdım ama bizimkiler sağolsun eğer hastalanırsan veya işe gelemicek durumda hissedersen gelme hiç evden çalış diye geçen ay pc verdiler bana :)))

o yüzden şansımı biraz daha zorliyim istiyorum.

ben kullandığım vitamin haplarını gece yatarken alıp yatıyodum. ama sonra gece heralde iki vitamin hapını aynı anda içtiğim için etkileşim mi yapıyordu bilmiyorum 1 saat sonra midemde sancıyla kalkıyordum. Ona rağmen bırakmadım. Deneme yanılma yöntemi ile
ilaçlardan kaynaklı olduğunu farkettim. Sabahları kahvaltıdan sonra birini. Öle yemeğinden sonra da diğerini alıyorum şimdi hiç bir şikayetim yok midemle alakalı.
Sonuçta tevekkül diye birşey var elinden ne geliyorsa yapıp sonrasını Allah'a bırakmak. O yüzden çok şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. Bi tek çorap ve kilot giyerken zorlanıyorum :))))))

Ben de aynı şekilde sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerek ilacı sevmiyorum diye ilacı içmeyip sonrasında bebeğimin gelişimi yavaş diye üzülenleri hele hiç anlamıyorum.

Tatlım hiç dert etme 15 gün önce benimde öyleydi 2 hafta geriden geliyo bebek çok zayıf denildi hastaneden nasıl çıktım bi ben bi Allah bilir bütün gün ağladım şimdi 27. haftam benim 973 gr olmuş çok iyi kilosu muhtelemen bi yalnışlık yapılmış dedi doktor.Yalnışta olabiliyo ultrasonda hem 2 hafta 1 hafta oynayabiliyomuş.Benim son adetim 16 haziran ama ben o tarihte evlenmemiştim bile bi hafta ordan oynuyo zaten.Sakın üzme kendini tatlım bende boşu boşuna üzmüşüm her hafta değişiyo kiloları öptm cnm

offf bende aynı dertten muzdaribim ağlaya ağlaya geliyom işe artık.Bütün gün uykum geliyo 32.hafta bile şu an çok uzun geliyo bana nasıl çalışıyolar öyle son haftlara kadar aklım almıyo:Oo

Kızlar bu arada eşim dün bana bir sürpriz yapıp bebek gelişimiyle ilgili bir kitap seti almış yılbaşı hediyesi normalde aldırmıyordu bana " kitaplara göre bebek yetişmez!" Diyordu hep ama bu kitap baş ucu kitabı gibi birşey hani bebekle ilgili tıkandığınız tüm soruların cavanı var gibi çok bakamadım gece geç saatte verdi akşam bakıcam bir de kitabın yanında bebeğimin güncesi diye bir defter gibi bişey doğduğu günden 1 yaşına kadar olanki sürede neler yapmış onları yazıyorsun ben ondan istiyordum ama güzel bulamıyorduk kitabın yanında o da var :)))

malesef bende olduğu için ihtiyaç duyuyorum gerçi dinlenemiyorum ama neyse işlerimi de elimden geldiğince aksatmadan yapıyorum herkes bunun farkında ben de hamileliğimin başından beri bir gün mesaiye geç kalmadım, kalmamak içinde elimden geleni yapıyorum zaten. bende senin gibi dayandığım son noktaya kadar dayanacağım sonrasında kullanabilmek için.

canım senin alman lazım çalışma şartların uygun değil.

Dünyanın en şirin en tatlı mart anneleri günaydın olsun gününüz aydın ve güzel geçsin hepinizi öpüyorum :))

günaydın canımmmm

aynı ben :) benimde ikinci kızım 6 yaşından gün aldı anaokuluna gidiyo özenti başladı beğenmemezlikha bire araştırıyorum
yanlış bişey yapmayayım ileri gitmeyeyim yada fazla boşlamayayım neyapayım bide 2.geliyo onun zorlukları sağlığım pek iyi
değil zaten çok dertliyim çook :)

offf bende aynı dertten muzdaribim ağlaya ağlaya geliyom işe artık.Bütün gün uykum geliyo 32.hafta bile şu an çok uzun geliyo bana nasıl çalışıyolar öyle son haftlara kadar aklım almıyo:Oo

Allah yardımcımız olsun valla çok zor olmaya başladı böyle çalışmak benim şimdi yerime bakacak kişi geldi dinlenicem derken daha da yoruluyorum bir de kız sıkıldı şimdiden çok zora gelirsem çıkarım falan diyor doğum iznime 1 hafta falan kala çıkarsa o zaman beni zorla 37.haftaya kadar tutarlar offf napıcam bilmiyorum (

Günaydın arkadaşlar...

ya benim sıpamın hareketleri artık canımı acıtıyor... özellikle yanlarıma vurduğu darbelerle beni yerimden oynatıyor..

Günaydın hanımlar
Çok yorgun hissediyorum ben kendimi. Nezleyim iki gündür, bu gün halsizlik ve boğaz ağrısı da başladı. Gitmedim doktora ama yanlış mı yapıyorum ki? Halsizliğim nezleden olmayabilir, şöyle 3-4 günlük bi tatil olsa kendime gelicem ama

eee kızlar sız sız ıyısınızdır enazından buyukler durdan oturdan anlarlar bnm bebe daha 3 yasına gırcek aklımı peynır ekmeklemı ne yedım yahu bu kadar erken yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…