günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum
akşam erken yatınca dinlenmiş olarak kalktım
ben vitaminlerimi hiç aksatmıyorum süt ve yumurta tüketemediğim için. Ve hergün mutlaka 1 öğün et yiyorum. Benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor. Her doktor kontrolünde takdir ederek gönderiyor doktorum beni. çünkü ben hamileliğe karar verdiğim anda kandaki eksik rezervlerimi depolamıştım. B12,demir vs..
o yüzden demir ilacı bile kullanmıyorum.
Arkadaşlar doktorların sözünden çıkmayalım onların elbette vardır bir bildiği. Keyfi olarak vitaminleri bırakmayalım mesela
Şuan hastane odasinda yaziyorum.bu satirlarimikan uyuşmazliği iğnesi icin yatişim yapildi sigorta hastanesinde bekliyorum sigorta doktoru ilk cocuk olduğu için gerek yok diye once başindan savdi ama kendi doktorumu aradim oyle bir çemkirdiki yaptilar iğnemi yarim saat.bekle dediler bekliyoruz bu hastane odasinda yatmak ne zormuş allah yardimcimiz olsun
Günaydın arkadaşlar...
ya benim sıpamın hareketleri artık canımı acıtıyor... özellikle yanlarıma vurduğu darbelerle beni yerimden oynatıyor..
ben de aynen oyle yaptım folik asite de 3 ay önceden baslamıstım öncesinde de beslenmeme dikkat ettiğim için doktor vitamin yazma gereği bile duymadı demir ilacı yazmıstı düzgün kullanmadıgım halde cok sukur hep iyi seviyede
Şuan hastane odasinda yaziyorum.bu satirlarimikan uyuşmazliği iğnesi icin yatişim yapildi sigorta hastanesinde bekliyorum sigorta doktoru ilk cocuk olduğu için gerek yok diye once başindan savdi ama kendi doktorumu aradim oyle bir çemkirdiki yaptilar iğnemi yarim saat.bekle dediler bekliyoruz bu hastane odasinda yatmak ne zormuş allah yardimcimiz olsun [/QUO
Igne icin yatmaniza neden gerek duydular anlamiyorum 28haftamda bende igne oldum doktorum mor recete yazdi ve bana disaridan alirsam pahali olur dedi ve bi yer soledi izmir behcet uz hastanesinin icindeki eczaneden 24 liraya aldik igneyi ve geldim doktorum oldugu yere igneyle birlikte ve acilde ignemi yaptilar hic cnm yanmadi saniye surdu ve vurulduktan sonra evime gittim neden sizi hastaneye falan yatrdilar anlamadim .
Selam arkadaşlar canım çok sıkkın. Bir ay oldu oğlumu görmeyeli dün kontrol vardı gidemedik bugün gittik doktor bakmayacağını söyledi eşim de sinirlendi hem işinden kaldı hem boşuna git gel yaptık diye. hastaneyi dün aradık gelin dediler ne demek muayene olmuyo diye bağırdı çağırdı. Özel hastane sözde zaten sıra alırken en az 15 dk beklemiştikzaten orada ilginin az olduğunu biliyordum sırf doğum için gitmek istiyordum ama o şansım da kalmadı. Çocuğu da göremedik boyu kilosu ne durumda bilmiyorum. Kaynana olacak kadın bi kere arayıp sormamıştır biz zorla onlara gittiğimiz bi gün 25 haftalıktım bebek 800 gramdı neden o kadar zayıf fln demişti ister istemez canımı sıkmıştı. Bugün de öğrenemedik işte. Ağlayıp duruyorum saatlerdir.
Hayırlı cumalar herkese.. Çoğu annenin düşündüğü ilk başlarda bebeğin altını temizlerken pamuk+su kullanmak. Peki nasıl? Kaynatılmış ılıtılmış su kullanılmalıymış. Peki bu su gün içinde hep nasıl ılık kalacak, nasıl bir kapt durmalı ? E bebekten bu pamuklardan aldım. Suyu hep nasıl ılık tutacağımı bilmiyorumEki Görüntüle 910335
Sıkmayın canınızı, kilosunda bir sıkıntı olsaydı doktorunuz son gittiğinizde söylerdi zaten.Siz üzülürseniz bebek de olumsuz etkilenecek, herşey yolundadır inşallah merak etmeyin. Doktorunuz ya da hastanenizle ilgili bir değişiklik yapacaksanız aslında gecikmeden yapmanız lazım, üzülmeyin, bu konudaki kararınızı gözden geçirin bence.
Şuan hastane odasinda yaziyorum.bu satirlarimikan uyuşmazliği iğnesi icin yatişim yapildi sigorta hastanesinde bekliyorum sigorta doktoru ilk cocuk olduğu için gerek yok diye once başindan savdi ama kendi doktorumu aradim oyle bir çemkirdiki yaptilar iğnemi yarim saat.bekle dediler bekliyoruz bu hastane odasinda yatmak ne zormuş allah yardimcimiz olsun
Selam arkadaşlar canım çok sıkkın. Bir ay oldu oğlumu görmeyeli dün kontrol vardı gidemedik bugün gittik doktor bakmayacağını söyledi eşim de sinirlendi hem işinden kaldı hem boşuna git gel yaptık diye. hastaneyi dün aradık gelin dediler ne demek muayene olmuyo diye bağırdı çağırdı. Özel hastane sözde zaten sıra alırken en az 15 dk beklemiştikzaten orada ilginin az olduğunu biliyordum sırf doğum için gitmek istiyordum ama o şansım da kalmadı. Çocuğu da göremedik boyu kilosu ne durumda bilmiyorum. Kaynana olacak kadın bi kere arayıp sormamıştır biz zorla onlara gittiğimiz bi gün 25 haftalıktım bebek 800 gramdı neden o kadar zayıf fln demişti ister istemez canımı sıkmıştı. Bugün de öğrenemedik işte. Ağlayıp duruyorum saatlerdir.
kaynananız dktlardan dahamı iyi biliyormuş acabada yorum yapıyor benimde 24+3te 710 grmdı ve dktrumuz gayet sağlıklı demişti bilmeden yorum atanlara sinir oluyorumSelam arkadaşlar canım çok sıkkın. Bir ay oldu oğlumu görmeyeli dün kontrol vardı gidemedik bugün gittik doktor bakmayacağını söyledi eşim de sinirlendi hem işinden kaldı hem boşuna git gel yaptık diye. hastaneyi dün aradık gelin dediler ne demek muayene olmuyo diye bağırdı çağırdı. Özel hastane sözde zaten sıra alırken en az 15 dk beklemiştikzaten orada ilginin az olduğunu biliyordum sırf doğum için gitmek istiyordum ama o şansım da kalmadı. Çocuğu da göremedik boyu kilosu ne durumda bilmiyorum. Kaynana olacak kadın bi kere arayıp sormamıştır biz zorla onlara gittiğimiz bi gün 25 haftalıktım bebek 800 gramdı neden o kadar zayıf fln demişti ister istemez canımı sıkmıştı. Bugün de öğrenemedik işte. Ağlayıp duruyorum saatlerdir.
Allah yardımcımız olsun valla çok zor olmaya başladı böyle çalışmak benim şimdi yerime bakacak kişi geldi dinlenicem derken daha da yoruluyorum bir de kız sıkıldı şimdiden çok zora gelirsem çıkarım falan diyor doğum iznime 1 hafta falan kala çıkarsa o zaman beni zorla 37.haftaya kadar tutarlar offf napıcam bilmiyorum(
Günaydın hanımlar
Çok yorgun hissediyorum ben kendimi. Nezleyim iki gündür, bu gün halsizlik ve boğaz ağrısı da başladı. Gitmedim doktora ama yanlış mı yapıyorum ki? Halsizliğim nezleden olmayabilir, şöyle 3-4 günlük bi tatil olsa kendime gelicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?