2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Şuan hastane odasinda yaziyorum.bu satirlarimi kan uyuşmazliği iğnesi icin yatişim yapildi sigorta hastanesinde bekliyorum sigorta doktoru ilk cocuk olduğu için gerek yok diye once başindan savdi ama kendi doktorumu aradim oyle bir çemkirdiki yaptilar iğnemi yarim saat.bekle dediler bekliyoruz bu hastane odasinda yatmak ne zormuş allah yardimcimiz olsun

günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum

akşam erken yatınca dinlenmiş olarak kalktım

walla ben gene sabah 5te kurulmuş gibi kalktım bu aralar 4-5 saat anca yatabiliyorum bi de biraz sancım var gene o da geçse tam süper olacak

ben de aynen oyle yaptım folik asite de 3 ay önceden baslamıstım öncesinde de beslenmeme dikkat ettiğim için doktor vitamin yazma gereği bile duymadı demir ilacı yazmıstı düzgün kullanmadıgım halde cok sukur hep iyi seviyede

basından savmak ne demek yaaaa ay delirtiyo bazı doktorlar beni yani bişi olsa sorumlulugu kim alacak onu cok merak ediyorum allaha emanet yasıyoruz bazen resmen!

Günaydın arkadaşlar...

ya benim sıpamın hareketleri artık canımı acıtıyor... özellikle yanlarıma vurduğu darbelerle beni yerimden oynatıyor..

masallah ben de gecenlerde koltukta uyuyakalmısım yedigim tekmeyi deprem oluyo sandım saga sola dogru yalpaladı resmen karnım :))

Yuxektopuk korkuttun beni valla :) merhaba kizlar.evde elektrik kesik telden yaziyorum.
Vitamin konusunda bana dr hic vermedi.sadece demir hapim var.ilac karsiti benimki.gidalardan almak en guzeli diyor.galiba bu yuzden de kiloma hic bakmiyor :) acikcasi ben de ayni fikirdeyim.eger yiyebiliyorsak yiyelim gitsin tabi sut icemeyen yumurta yiyemeyenlere asla lafim yok.o zaman sart.

bende folik asite 1.5 ay önce baslamıştım. İyikide öyle yapmışım yoksa hamilelik netleşene kadar en az 4-5 hafta geçiyo.Zaten bebeğin folik asite cok fazla oldugu dönemde ilk 7-8 haftaya kadarmış. O yuzden depolarımı doldurdum iyi oldu..

Kızlar dun aksam kızım anlamadım ama cok komik şeyler yapıyodu karnımda. Çözemedim tam ama actım karnımı seviyorum kuzumm dedim. Eşim efendim hayatım dedi. Sana demedim deyince kustu bana. Doğma kızım hemen, bende kalan gunlerimi iyi değerlendireyim bari dedi. Kıskanıyo kzımızı yaaa. onu artık daha cok sevdiğimi bilmiyo galibaaaaaa...Oysaki ben en cok ikisini birlikte oynarlarken hayal ediyorum.

Selam arkadaşlar canım çok sıkkın. Bir ay oldu oğlumu görmeyeli dün kontrol vardı gidemedik bugün gittik doktor bakmayacağını söyledi eşim de sinirlendi hem işinden kaldı hem boşuna git gel yaptık diye. hastaneyi dün aradık gelin dediler ne demek muayene olmuyo diye bağırdı çağırdı. Özel hastane sözde zaten sıra alırken en az 15 dk beklemiştik zaten orada ilginin az olduğunu biliyordum sırf doğum için gitmek istiyordum ama o şansım da kalmadı. Çocuğu da göremedik boyu kilosu ne durumda bilmiyorum. Kaynana olacak kadın bi kere arayıp sormamıştır biz zorla onlara gittiğimiz bi gün 25 haftalıktım bebek 800 gramdı neden o kadar zayıf fln demişti ister istemez canımı sıkmıştı. Bugün de öğrenemedik işte. Ağlayıp duruyorum saatlerdir.

Hayırlı cumalar herkese.. Çoğu annenin düşündüğü ilk başlarda bebeğin altını temizlerken pamuk+su kullanmak. Peki nasıl? Kaynatılmış ılıtılmış su kullanılmalıymış. Peki bu su gün içinde hep nasıl ılık kalacak, nasıl bir kapt durmalı ? E bebekten bu pamuklardan aldım. Suyu hep nasıl ılık tutacağımı bilmiyorum

Sıkmayın canınızı, kilosunda bir sıkıntı olsaydı doktorunuz son gittiğinizde söylerdi zaten. Siz üzülürseniz bebek de olumsuz etkilenecek, herşey yolundadır inşallah merak etmeyin. Doktorunuz ya da hastanenizle ilgili bir değişiklik yapacaksanız aslında gecikmeden yapmanız lazım, üzülmeyin, bu konudaki kararınızı gözden geçirin bence.

Suyu birkez kaynattiktan sonra kaptaki su surekli petek yada soba uzerinde dursun boylece ilik kalir

Bu kadar üzülmemin nedeni o işte nereye gideceğimiz belli değil. Eşime de kızdım açık açık izin alamam deseydi dün için kendim de giderdim bağırdı çağırdı ondan gitme şansım kalmadı oraya gerçi doğumun ne zaman olacağı belli değil. doktor hanıma denk gelecek miydi oda belli değildi yani mesela gece geldi kadın nöbetçi değilse zaten başkası girecekti de of 10 hafta kala doktor düşün şimdi. Evde doğurcam ben en güzeli

aynen olurmu asıl ilk bebekte yapılıyorki ilerki bebeğinde bi sorun olmasın bende yaptırdım ilk başlarda dusuk tehlikem vardı 3hafta progestan iğne oldum ve aynı anda kanuyusmazlıgı igneside yaptılar 145liraydı eczaneden aldım yaptırdım.bundan 1ay öncede indirekt cooms testi yaptırdım normal cıktı sonucum.

slm kızlar
kızlar bişi sorucam sizin kuzucuklarda gün içinde sıkça hıçkırıklara tutuluyorlarmı benim şu iki üç gündür nerdeyse günde 20den fazla hıçkırık nöbeti tutuyor kuzumu önceki hamileliğimde bu kadar oldumu hiç hatırlamıyorum normalmi sizce:26:şuan yazarken bile hıçkırık nöbetinde kuzucum

yaaa ne aglıyosun suan neyapabilirsinki ağlayarak eline ne geciyo bebeğin kilosunumu ögrenicen çok ağlarsan bak onuda içerde kasma kaynanan ne bilicek ki doktormu cok zayıfmış benim kaynanayada diyorum atıyorum 1800olmus desem oda az diyo bildiğinden mi sanki

kaynananız dktlardan dahamı iyi biliyormuş acabada yorum yapıyor benimde 24+3te 710 grmdı ve dktrumuz gayet sağlıklı demişti bilmeden yorum atanlara sinir oluyorum son aylara yaklaşmışken dktr değişmeniz üzücü olmuş inşallah iyi birini bulabilirsiniz:26:

seni 37 ye kadar çalıştırmaya zorlama gibi bir hakları yokki. 32 senin zaten yasal hakkın. 37ye kadar çalışmak zaten senin insiyatifinde olan bir durum. Bence hiç kafanı bile yorma böyle şeylere canım.

Kizlar geçmişi okuyamadim ama size hemen birşey danismak istedim. Şu yalanci kasilmalardan yasayaniniz oldu mu hiç? Az once bir saat kadar süreyle gobek deligimin hemen üstünde cok ağır kasilma gb kramp gb birşeyler atlattim korktum duşa falan girdim çıktım dustan sonra rahatladim yarim saattir sikinti yok. Aynısıni yine yasarsam doktora gitmeli miyim?. Kasilmalar hangi bolgede olacak kasiklarda mi olmali yoksa rahim yukari cikti diye yukarida mi başlar ? Ayy çok cahilim
2 hafta önce asiri akintim var diye aksam vakti acile gittik su gelmis olabilir mi diye yine ayaklandirmak istemiyorum milleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…