Benim gazım olursa midem bulanıyo öyle bişi olabilir mi
Hayırlı cumalar herkese.. Çoğu annenin düşündüğü ilk başlarda bebeğin altını temizlerken pamuk+su kullanmak. Peki nasıl? Kaynatılmış ılıtılmış su kullanılmalıymış. Peki bu su gün içinde hep nasıl ılık kalacak, nasıl bir kapt durmalı ? E bebekten bu pamuklardan aldım. Suyu hep nasıl ılık tutacağımı bilmiyorumEki Görüntüle 910335
slm kızlar
kızlar bişi sorucam sizin kuzucuklarda gün içinde sıkça hıçkırıklara tutuluyorlarmı benim şu iki üç gündür nerdeyse günde 20den fazla hıçkırık nöbeti tutuyor kuzumu önceki hamileliğimde bu kadar oldumu hiç hatırlamıyorum normalmi sizce:26:şuan yazarken bile hıçkırık nöbetinde kuzucum
kızlar moralim çok bozuk doktora gittim bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş kilosu 1035 miş ve midesi küçükmüş doktorun konuşması moralimi çok bozdu yemene dikat et dedi birde ben vitamin ilaçlarımı kullanmıyorum doktora diyemedim tabi acaba ondan mı? iyi beslen 10gün sonra tekrar gel dedi
üzülme canım benimde 28.haftamda bebeğim 1038 gramdı aynı şeyleri banada söyledi ve ben gercekten iyi beslenememiştim. 10 gündür çok dikkat ediyorum haftaya perşembe kontrolüm var bakalım kilo almışmı kızım. benimde çok moralim bozuldu eşim bile neredeyse ağlayacaktı ama kendimizi üzersek bebekte olumsuz etkilenir. sen dikkat et yemene ve vitaminlerine. işin garibi ben hiç ilaçta kullanmıyorum elevit falan bile vermedi bana:2:
bende folik asite 1.5 ay önce baslamıştım. İyikide öyle yapmışım yoksa hamilelik netleşene kadar en az 4-5 hafta geçiyo.Zaten bebeğin folik asite cok fazla oldugu dönemde ilk 7-8 haftaya kadarmış. O yuzden depolarımı doldurdum iyi oldu..
Kızlar dun aksam kızım anlamadım ama cok komik şeyler yapıyodu karnımda. Çözemedim tam ama actım karnımı seviyorum kuzumm dedim. Eşim efendim hayatım dedi. Sana demedim deyince kustu bana. Doğma kızım hemen, bende kalan gunlerimi iyi değerlendireyim bari dedi. Kıskanıyo kzımızı yaaa. onu artık daha cok sevdiğimi bilmiyo galibaaaaaa...Oysaki ben en cok ikisini birlikte oynarlarken hayal ediyorum.
bende folik asite 1.5 ay önce baslamıştım. İyikide öyle yapmışım yoksa hamilelik netleşene kadar en az 4-5 hafta geçiyo.Zaten bebeğin folik asite cok fazla oldugu dönemde ilk 7-8 haftaya kadarmış. O yuzden depolarımı doldurdum iyi oldu..
Kızlar dun aksam kızım anlamadım ama cok komik şeyler yapıyodu karnımda. Çözemedim tam ama actım karnımı seviyorum kuzumm dedim. Eşim efendim hayatım dedi. Sana demedim deyince kustu bana. Doğma kızım hemen, bende kalan gunlerimi iyi değerlendireyim bari dedi. Kıskanıyo kzımızı yaaa. onu artık daha cok sevdiğimi bilmiyo galibaaaaaa...Oysaki ben en cok ikisini birlikte oynarlarken hayal ediyorum.
kızlar benim bebeğimde eskiden hep 1 hafta geriden geliyordu. Ama sonra ben yumurta yemeye basladım. akşamları mutlaka yumurta ve yoğurt bide sebze yedim. Bebeğim suanda haftasıyla uyumlu birazda ilerde.. yumurta cok işle yarıyo benim yaptıgım tek farklılık oydu.
kızlar kendimi acaip yorgun hissediorum. hep uyumak istiyorum.bir an önce doğum iznine çıkmak istiyorum.hesapladım tatilleri çıkardım 18 kere daha okula gitcem. kemiklerim yorgun.güzel bir masaja ihtiyacım var. kaç aydır sporda yapamıyorum. bir an önce hoplayıp zıplamak, koşmak, yatağa çapraz ters yatmak istiyorum
Kizlar geçmişi okuyamadim ama size hemen birşey danismak istedim. Şu yalanci kasilmalardan yasayaniniz oldu mu hiç? Az once bir saat kadar süreyle gobek deligimin hemen üstünde cok ağır kasilma gb kramp gb birşeyler atlattim korktum duşa falan girdim çıktım dustan sonra rahatladim yarim saattir sikinti yok. Aynısıni yine yasarsam doktora gitmeli miyim?. Kasilmalar hangi bolgede olacak kasiklarda mi olmali yoksa rahim yukari cikti diye yukarida mi başlar ? Ayy çok cahilim
2 hafta önce asiri akintim var diye aksam vakti acile gittik su gelmis olabilir mi diye yine ayaklandirmak istemiyorum milleti.
Selam arkadaşlar canım çok sıkkın. Bir ay oldu oğlumu görmeyeli dün kontrol vardı gidemedik bugün gittik doktor bakmayacağını söyledi eşim de sinirlendi hem işinden kaldı hem boşuna git gel yaptık diye. hastaneyi dün aradık gelin dediler ne demek muayene olmuyo diye bağırdı çağırdı. Özel hastane sözde zaten sıra alırken en az 15 dk beklemiştikzaten orada ilginin az olduğunu biliyordum sırf doğum için gitmek istiyordum ama o şansım da kalmadı. Çocuğu da göremedik boyu kilosu ne durumda bilmiyorum. Kaynana olacak kadın bi kere arayıp sormamıştır biz zorla onlara gittiğimiz bi gün 25 haftalıktım bebek 800 gramdı neden o kadar zayıf fln demişti ister istemez canımı sıkmıştı. Bugün de öğrenemedik işte. Ağlayıp duruyorum saatlerdir.
kızlar kendimi acaip yorgun hissediorum. hep uyumak istiyorum.bir an önce doğum iznine çıkmak istiyorum.hesapladım tatilleri çıkardım 18 kere daha okula gitcem. kemiklerim yorgun.güzel bir masaja ihtiyacım var. kaç aydır sporda yapamıyorum. bir an önce hoplayıp zıplamak, koşmak, yatağa çapraz ters yatmak istiyorum
Allah yardımcımız olsun valla çok zor olmaya başladı böyle çalışmak benim şimdi yerime bakacak kişi geldi dinlenicem derken daha da yoruluyorum bir de kız sıkıldı şimdiden çok zora gelirsem çıkarım falan diyor doğum iznime 1 hafta falan kala çıkarsa o zaman beni zorla 37.haftaya kadar tutarlar offf napıcam bilmiyorum(
meraba kızlar nasılsınız bikaç gündür gelemedim ....
bebeklerin kilosuyla ilgili muhabbetler olmuş kimsenin dediğine canınızı sıkmayın bi sorun olsa zaten doktorunuz söylerdi.... kimse bildiğinden yorum yapmıyo saçmalıyolar ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?