2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

tıpkı beni anlatmışsın sırtüstü yatmayı çok özledim..sabahları zar zor gidip bişeyler hazırlıyorum sırf aç kalmıyım diye..sonra çıkıp gelmek allahım ölüm gibi anca 2 saatte filan açılıyorum.neyse benim gibi sırtüstü yatamaynların olduğunu bilmek biraz rahatlattı beni

Ben unibaby aldım. O da yeni doğan için ıslak pamuk bez.

kızlar bebeğim kilo alır belki diye duyduğum herşeyi yiyorum, sabah kahvaltıdan önce bir bardak süt içtim ve 5 tane ceviz yedim,1 saat kadar sonra 10 küsür zeytin, krem peynir, avakado, 3 yumurta haşlaması yedim. ardından 1 tane mandalina yedim, 1 saat sonra 1 bardak daha süt içtim, öğlen yoğurt çorbası içtim, şimdi bu saalerde de yer fıstığı ile badem yiyorum, inşallah bebişime bir faydası olur da gelişir, bir yandan kilo almasından da korkuyorum yarabbim, ne büyük çelişki, kilo alırsa ve suyu hiç yetmezse diye de çok endişeliyim

taBİKİ de olur faydası sen hiç üzme kendini bak görüceksin nasıl da faydası olucak

ben doğum izni öncesi yıllık izin aldım salı günü çıkıyorum
2 gün daha işe geleceğim :)

bende kırlarda koşup oynamak, istediğim gibi eğilip kalkmak istiyorum :)
otobüste ayakta gitmek, insanlar bana yer vermesin falan istiyorum
o kadar garip bi durumdayım

bu arada kızımın trenden korktuğunu farkettim
trene bindiğimizde sesten mi korktu naptı
çok güçlü şekilde sağa sola vurdu ne yapacağını şaşırdı kuzucum

maşşallah bebişine, ben 172 bıyundayım eşim 190 boyunda, ama kızım da bu bebeişimde soğan cücüğü büyüklüğündeler, gerçi kızım sonradan toparlandı şimdi yaşıtlarından uzun ama karnımdayken tam bir cücükler

Benim oğlum gübde 10 defa falan hıçkırıyor. Bence endişelenme. Yutma ve nefes alma reflekslerinin gelişmekte olduğunun bir göstergesi olabilir.
cevabın için teşekkür ederim amargi sık sık hıçkırınca korktum açıkcası:18:

Kizlar sizdede ayaga kalktiginizda sertlesme oluyomu otururken yumusak karnim agrim sancimda yok ayakta cok sert karnin oglummu geliyo tam öne acaba

taBİKİ de olur faydası sen hiç üzme kendini bak görüceksin nasıl da faydası olucak

inan var ya bütün gece uyuyamadım, haliyle bebeğim de uyumadı, bir tekme yağmuruna tuttu beni anlatamam burada çok ünlü bir doktor var bir de ona görüneyim diyorum ama muayene ücreti çok pahalı, ne yapacağıma karar veremedim :111:

ben de haftaya cuma günü finito yağacağım, 32. haftadan sonra mecburi izne yarılmak durumundaymışım, daha çalışmak isterdim ben doğum sonrasına izin akatarabilmek için ama mecburen ayrılacakmışım.

nasıl yani kızım durduğun hata bir de kimmiş o doktor onu da yaz bakiyim

o kramp gb şeyi yaşamadım hiç ama doktorum bana şunu söyledi dün.. eğer regl sancısı gb bir sancı belli aralıklarla geliyorsa mutlaka ara dedi.. mesela yarım saatte 1 yada 1 saatte 1 geliyorsa.. ama mesela 2 saat hiç durmadan hafif bi sancı varsa önemli değil dinlen ve dikat et sadece dedi. yani önemli olan uzun sürmesi değil belli aralıklarla gelmesiymiş.. ama yine de seni yanlış yönlendirmek istemem bence bi arayıp doktorunu içini rahatlat

senin sayende bende hesapladım. 28 gun daha gelcem işe tabi mesai çıkarmazlarsa...

gwçmiş olsun canım.. Kasılmanın nasıl oldugunu tam olarak bi bilesk iyi olacak galiba.

Yaa evet ama bende kıskanıyorum cunku kız cocukları babaya duskun olurmus yaa. Benim eşimde kızına asık daha şimdiden. İlk 6 aydan sonra ikisinin arasına girmeye zorlanacagım galiba. Geçen bana diyoki: hani her kapı çaldıgımda kosarak acmaya geliyosunya buyunce babam geldi diye kızım gelecek kapıyı acmaya. Boynuma atlayacak dedi. Buyur dedim ben gelmeyim o zaman.. kızının boyu yeterse acar dedim bide ne gerekse..

geçmiş olsun korku atlatmışsın resmen :/ bi daha olmaz inşallah çok dikket et kendine ve bool bool su iç ki vucut toparlayabilsin hem bak bebişin iyiymiş onu öğrendin ne güzel

gwçmiş olsun canım.. Kasılmanın nasıl oldugunu tam olarak bi bilesk iyi olacak galiba.

Tşkler canım Kasılma karnımın üst taraflarından aşağı doğru iniyordu yani her yerindeydi o yüzden korktum.Sanırım bağırsak hareketlerinden dolayı her yerinde hissettim. Karnımın tepe noktası taş gibi yumru yumru oluyordu.

Çinde hamile kadınlara günde 8 yumurta veriyorlarmış. O da bir abartı gerçi :)

yaaa komik ama ben dun aksam tek basıma tereyagında yumurta yedim. 6 adet.. Ondan önceki gunde 4 tane yemiştim yumurta bitmişti cunku:))Ohh canınız ceksinde sizde yiyin iyişallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…