Ben de 37 'ye kadar dayanırım derdim sürekli. ama sabahları o kadar zor kalkar oldum ki. Birde ellerde şişlik uyşma falan var artık sabahları. mutfağa idip kahvaltı hazırlamaya üşenir oldum. Eskiden olsa çok kötü hissedince yatardım sonra bir tost yapar işe giderdim. Şİmdi iyi kötü kahvaltılık yemek için mecburen hazırlık yapıyorum. Ben de en çok sırt üstü uyumayı özledimmmm. Sanırım Ben de 32 dolduğunda eve gideceğimbebeğim için yeterince dinlenemiyorum. bir yandan da onunla geçireceğim fazla vakitten çalacakmışım ibi geliyor :18: çok kararsızım...
Hayırlı cumalar herkese.. Çoğu annenin düşündüğü ilk başlarda bebeğin altını temizlerken pamuk+su kullanmak. Peki nasıl? Kaynatılmış ılıtılmış su kullanılmalıymış. Peki bu su gün içinde hep nasıl ılık kalacak, nasıl bir kapt durmalı ? E bebekten bu pamuklardan aldım. Suyu hep nasıl ılık tutacağımı bilmiyorumEki Görüntüle 910335
kızlar bebeğim kilo alır belki diye duyduğum herşeyi yiyorum, sabah kahvaltıdan önce bir bardak süt içtim ve 5 tane ceviz yedim,1 saat kadar sonra 10 küsür zeytin, krem peynir, avakado, 3 yumurta haşlaması yedim. ardından 1 tane mandalina yedim, 1 saat sonra 1 bardak daha süt içtim, öğlen yoğurt çorbası içtim, şimdi bu saalerde de yer fıstığı ile badem yiyorum, inşallah bebişime bir faydası olur da gelişir, bir yandan kilo almasından da korkuyorum yarabbim, ne büyük çelişki, kilo alırsa ve suyu hiç yetmezse diye de çok endişeliyim
kızlar kendimi acaip yorgun hissediorum. hep uyumak istiyorum.bir an önce doğum iznine çıkmak istiyorum.hesapladım tatilleri çıkardım 18 kere daha okula gitcem. kemiklerim yorgun.güzel bir masaja ihtiyacım var. kaç aydır sporda yapamıyorum. bir an önce hoplayıp zıplamak, koşmak, yatağa çapraz ters yatmak istiyorum
Cnm benim bebegimde 2 hafta onden gidiyo ve ben dr.a sordum.bu necanlama geliyo seker veya baska bisey degerim yuksek falan da ondan mi die.alakasi yok cocuguniri ve gurbuz oldugunu gosterir.iri bi bebek anne babanin genetigine bagli siz anne baba da boylu yapilisiniz sizin cocugunuzun da minyon olmasi beklenmez yani dedi.dogum tarihi olarakta normal bastan beri beklemen dogum tarihi baz alinir o zamana kadar beklenebilir de,sezeryan ise bebek zaten 2 hafta onde oldugu icin gelisimini tamamlayinca 2 hafta once dogum yapabilirsin de dedi.benim ilkinde oyle olmustu.beklenen dogum tarihime 12 gun vardi.dr. artik bebek 3700 gr. Olmus.boy 50 daha fazla beklemeye gerek yok dedi.12 gun daha beklersek 4500 gr.a yaklasir
ne anneyi ne bebegi zora sokmayalim dedi ve dogurdum.ne sancim ne suyum gelmisti yani.sezeryandi benim o yuzden dogumu baslatti.
cevabın için teşekkür ederim amargi sık sık hıçkırınca korktum açıkcası:18:Benim oğlum gübde 10 defa falan hıçkırıyor. Bence endişelenme. Yutma ve nefes alma reflekslerinin gelişmekte olduğunun bir göstergesi olabilir.
taBİKİ de olur faydası sen hiç üzme kendini bak görüceksin nasıl da faydası olucak
ben de manasız bir şekilde 5.30da kalktım ve şu an iş yerinde inanılmaz uykum geldi.
benim de 1 ocağı çıkartırsak 9 iş günüm kaldı. hatta son günü de salla, vedalaşmak için gelirim sadece sonra çıkarım.
ben dün manikür ve pediküre gittim kadın elime ayağıma biraz masaj yaptı yorgunluktan uyuyacaktım:))
inan var ya bütün gece uyuyamadım, haliyle bebeğim de uyumadı, bir tekme yağmuruna tuttu beni anlatamamburada çok ünlü bir doktor var bir de ona görüneyim diyorum ama muayene ücreti çok pahalı, ne yapacağıma karar veremedim :111:
Kizlar geçmişi okuyamadim ama size hemen birşey danismak istedim. Şu yalanci kasilmalardan yasayaniniz oldu mu hiç? Az once bir saat kadar süreyle gobek deligimin hemen üstünde cok ağır kasilma gb kramp gb birşeyler atlattim korktum duşa falan girdim çıktım dustan sonra rahatladim yarim saattir sikinti yok. Aynısıni yine yasarsam doktora gitmeli miyim?. Kasilmalar hangi bolgede olacak kasiklarda mi olmali yoksa rahim yukari cikti diye yukarida mi başlar ? Ayy çok cahilim
2 hafta önce asiri akintim var diye aksam vakti acile gittik su gelmis olabilir mi diye yine ayaklandirmak istemiyorum milleti.
kızlar kendimi acaip yorgun hissediorum. hep uyumak istiyorum.bir an önce doğum iznine çıkmak istiyorum.hesapladım tatilleri çıkardım 18 kere daha okula gitcem. kemiklerim yorgun.güzel bir masaja ihtiyacım var. kaç aydır sporda yapamıyorum. bir an önce hoplayıp zıplamak, koşmak, yatağa çapraz ters yatmak istiyorum
Kizlar sizdede ayaga kalktiginizda sertlesme oluyomu otururken yumusak karnim agrim sancimda yok ayakta cok sert karnin oglummu geliyo tam öne acaba
Kızlar çok kötüyüz dün gece acile gittik... Allahım kabus gibi bir geceydi. Karnımda kramp kasılma tarzı bir şey hissettim bekledim 3 saat geçmedi aynı dakika da gene giriyordu. Çok korktum oğlum anasına dayanamadı erken geliyor diye. Hastane ye gittik kan filan verdik ki gitmeden önce de ishal olduğumu anladım. Afedersiniz ama iç çamaşırımı batırdım tam çıkacakken daha beter korktum. Neyse kadın doğum bölümüne aldılar bizi ordaki hemşireler allah razı olsun çok sakinleştirdi korkma ishal sancısı olabilir bunlar diye... Nitekim öyleymiş nstye girince anladım... Yatttım bağladılar ntsyi benim canavar ntsden kurtulmaya çalışıyor öyle bir vuruyor ki ntsnin metaline kulağım patlıyor sestenSonra doktorcum geldi sancı yok korkma dedi . Biraz daha rahatladım. Ultrasyonla baktı bebeğimin keyfi yerinde bağdaş kurmuş makat gelişli oturuyor içimde Eşi ve beslenmesi de gayet iyi korkma dedi. Bir de alttan bakalım dedi ben orda koptum. İlk bebeğim ilk kez alttan muayene olucam nasıl ter bastı beni anlatamam. Anlamadığım nokta makat gelişli bebeğe neden alttan muayene ederler ???
Neyse muayene oldum nefes ala vere, Hiç bu kadar rahatsız olduğum bir zamanı hatırlamıyorum ağrım sızım yok ama rahatsız oldum çok fazla hemnde...
Açıklık da yok dedi doktor. İshal karnımda kramp tarzı sancılar yapıyormuş onun ağrılarıymış serumumuzu yedik kendimize geldik çok şükür ama öldüm öldüm dirildim bebeğim gelcek erken diye... Bir şey olucak ona diye....
:)))))))) yaaa sen de ikisini ayna anda sevsene codulu:)))
resmen kendisine kuma geliyormuş gibi hisseder erkek. Ayyy ne biçim bir benzetme oldu bu yaa. Neyse anladın sen onu:))
Erkekler onca ilgi gösteren kadından sonra o ilgi bir anda 50 cm lik birşeye kayacak. Bunu kabullenmeleri zor olacak:)))
ama kabullenince de onlar aşık olacaklar..
Kızlar çok kötüyüz dün gece acile gittik... Allahım kabus gibi bir geceydi. Karnımda kramp kasılma tarzı bir şey hissettim bekledim 3 saat geçmedi aynı dakika da gene giriyordu. Çok korktum oğlum anasına dayanamadı erken geliyor diye. Hastane ye gittik kan filan verdik ki gitmeden önce de ishal olduğumu anladım. Afedersiniz ama iç çamaşırımı batırdım tam çıkacakken daha beter korktum. Neyse kadın doğum bölümüne aldılar bizi ordaki hemşireler allah razı olsun çok sakinleştirdi korkma ishal sancısı olabilir bunlar diye... Nitekim öyleymiş nstye girince anladım... Yatttım bağladılar ntsyi benim canavar ntsden kurtulmaya çalışıyor öyle bir vuruyor ki ntsnin metaline kulağım patlıyor sestenSonra doktorcum geldi sancı yok korkma dedi . Biraz daha rahatladım. Ultrasyonla baktı bebeğimin keyfi yerinde bağdaş kurmuş makat gelişli oturuyor içimde Eşi ve beslenmesi de gayet iyi korkma dedi. Bir de alttan bakalım dedi ben orda koptum. İlk bebeğim ilk kez alttan muayene olucam nasıl ter bastı beni anlatamam. Anlamadığım nokta makat gelişli bebeğe neden alttan muayene ederler ???
Neyse muayene oldum nefes ala vere, Hiç bu kadar rahatsız olduğum bir zamanı hatırlamıyorum ağrım sızım yok ama rahatsız oldum çok fazla hemnde...
Açıklık da yok dedi doktor. İshal karnımda kramp tarzı sancılar yapıyormuş onun ağrılarıymış serumumuzu yedik kendimize geldik çok şükür ama öldüm öldüm dirildim bebeğim gelcek erken diye... Bir şey olucak ona diye....
gwçmiş olsun canım.. Kasılmanın nasıl oldugunu tam olarak bi bilesk iyi olacak galiba.
Çinde hamile kadınlara günde 8 yumurta veriyorlarmış. O da bir abartı gerçi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?