yaaa komik ama ben dun aksam tek basıma tereyagında yumurta yedim. 6 adet.. Ondan önceki gunde 4 tane yemiştim yumurta bitmişti cunku:))Ohh canınız ceksinde sizde yiyin iyişallah...
inan var ya bütün gece uyuyamadım, haliyle bebeğim de uyumadı, bir tekme yağmuruna tuttu beni anlatamamburada çok ünlü bir doktor var bir de ona görüneyim diyorum ama muayene ücreti çok pahalı, ne yapacağıma karar veremedim :111:
nasıl yani kızım durduğun hata bir de kimmiş o doktor onu da yaz bakiyim
ya kızlar sızın gobusler ne durumda benım heran doguracakmısım gıbı :)
geçmiş olsun korku atlatmışsın resmen :/ bi daha olmaz inşallah çok dikket et kendine ve bool bool su iç ki vucut toparlayabilsin hem bak bebişin iyiymiş onu öğrendin ne güzel
Çok teşekkür ederim amargi, demekki büyümeden kaynakliymis sevindim. 1 saat sürünce noluyor bee diye korktum :)Bende kötü bir deneyim yaşamış olduğumdan biliyorum. Kasılma yaşarken öncelikle karnın ççok çok katı olur yani sertleşir. Karnının farklı farklı yerlerini yokla. Gün içinde neresi ne kadar sert olduğunu bilmen gerçek kasılma yaşadığında durumun hemen farkına varmanı sağlar. Ksılmada tün karın kasları kasılır. Bu yüzden karnının üst çeperi çok sertleşir. Göbek deliğinin etrafındaki acı ve kramp benzeri hissettiklerin karnın büyüdüğünden göbek deliğinin açılmaya başlamasıyla ilgili olabilir. Kasılma dedilen süreç karnın sadec bir bölgesinde olmaz. Karın kasları çoğunlukla düz ve uzun kaslardan oluştuğundan herywrinde hissedersin.
geçen gün 4 yaşında çocuğu olan bi arkadaşımla konuşuyodum bana gece yatarken ayağını yüksek bi yastığın üzerine koy dedi kan akışı için ve sonra ekledi belli bi zamandan sonra zaten yan yatamazsın hep sırtüstü yatarsın diye :) bende şaşırdım anlamadım nerde okursam okuyayım hep sırt üstü yatınca tansiyonun düştüğü vs söylenir konuyu uzatmamak içinde yoo öle diil falan demedim :) artık bi dahaki gebeliğinde uyarırım onutıpkı beni anlatmışsın sırtüstü yatmayı çok özledim..sabahları zar zor gidip bişeyler hazırlıyorum sırf aç kalmıyım diye..sonra çıkıp gelmek allahım ölüm gibi anca 2 saatte filan açılıyorum.neyse benim gibi sırtüstü yatamaynların olduğunu bilmek biraz rahatlattı beni
aynen bende sizdenim:))kaçıncı haftadasınız kızlar
geçen gün 4 yaşında çocuğu olan bi arkadaşımla konuşuyodum bana gece yatarken ayağını yüksek bi yastığın üzerine koy dedi kan akışı için ve sonra ekledi belli bi zamandan sonra zaten yan yatamazsın hep sırtüstü yatarsın diye :) bende şaşırdım anlamadım nerde okursam okuyayım hep sırt üstü yatınca tansiyonun düştüğü vs söylenir konuyu uzatmamak içinde yoo öle diil falan demedim :) artık bi dahaki gebeliğinde uyarırım onubenim doktorum sağ saol sırt üstü rahat ettiğin gb yat dedi ama sırt üstü zaten rahat edemiyo ki insan
yaaa komik ama ben dun aksam tek basıma tereyagında yumurta yedim. 6 adet.. Ondan önceki gunde 4 tane yemiştim yumurta bitmişti cunku:))Ohh canınız ceksinde sizde yiyin iyişallah...
cahit tüver canım, buranın zenginlerinin gittiği bir doktor
işin tuhafı cahit bey benim doktorumun da arkadaşı, söyler mi acaba onu aldattığımızı
yaa benim göbüşüm 5 aylık gibi çok üzülüyorumgelişimi normal bebişimin ama ne bileyim sanki daha büyük olmalıydı belki de zayıfım diye böyledir 40 kilo ile hamile oldum şimdi 49 kiloyum
yok be cnm nolcak ıcındekı kuzucuk ıyı olsunda karnın kucuk olsun ne guzel... daha 2 ayım var ben napcam dıye kara kara dusunuyorum
Yaa evet ama bende kıskanıyorum cunku kız cocukları babaya duskun olurmus yaa. Benim eşimde kızına asık daha şimdiden. İlk 6 aydan sonra ikisinin arasına girmeye zorlanacagım galiba. Geçen bana diyoki: hani her kapı çaldıgımda kosarak acmaya geliyosunya buyunce babam geldi diye kızım gelecek kapıyı acmaya. Boynuma atlayacak dedi. Buyur dedim ben gelmeyim o zaman.. kızının boyu yeterse acar dedim bide ne gerekse..
Benim oğlum gübde 10 defa falan hıçkırıyor. Bence endişelenme. Yutma ve nefes alma reflekslerinin gelişmekte olduğunun bir göstergesi olabilir.
slm kızlar
kızlar bişi sorucam sizin kuzucuklarda gün içinde sıkça hıçkırıklara tutuluyorlarmı benim şu iki üç gündür nerdeyse günde 20den fazla hıçkırık nöbeti tutuyor kuzumu önceki hamileliğimde bu kadar oldumu hiç hatırlamıyorum normalmi sizce:26:şuan yazarken bile hıçkırık nöbetinde kuzucum
kızlar sormak istediğim birşey var. evde evcil hayvan besleyen var mı aranızda ya da yapılması gereken aşılar, kan testleri ve yaklaşım hakkkında bilgisi olan? köpeğimiz var bizim şuana kadar kan testlerim iyi herhangi bi prıblem yok ama hiç bişey atlamak istemiyorum.. bide herkes aaa evde köpek mi olur at onu kapıya diyo ona da sinir oluyorum evin bi üyesi o nasıl kıyabilirim ona nasıl sokağa bırakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?