2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kuzum içini rahatlatıcaksa görün.Bebişler artık çok hareketli hiç durmuyorlar ki zaten....

geçmiş olsun korku atlatmışsın resmen :/ bi daha olmaz inşallah çok dikket et kendine ve bool bool su iç ki vucut toparlayabilsin hem bak bebişin iyiymiş onu öğrendin ne güzel

Evet canım tşkler... Günde 3 litre mutlaka içiyorum zaten bazı günler aşırıya kaçtığım bile oluyor. Sanırım salgın bir rahatsızlık bu ishal. Çünkü 1-2 gün önce babamda atlattı

işin tuhafı cahit bey benim doktorumun da arkadaşı, söyler mi acaba onu aldattığımızı

Çok teşekkür ederim amargi, demekki büyümeden kaynakliymis sevindim. 1 saat sürünce noluyor bee diye korktum :)

geçen gün 4 yaşında çocuğu olan bi arkadaşımla konuşuyodum bana gece yatarken ayağını yüksek bi yastığın üzerine koy dedi kan akışı için ve sonra ekledi belli bi zamandan sonra zaten yan yatamazsın hep sırtüstü yatarsın diye :) bende şaşırdım anlamadım nerde okursam okuyayım hep sırt üstü yatınca tansiyonun düştüğü vs söylenir konuyu uzatmamak içinde yoo öle diil falan demedim :) artık bi dahaki gebeliğinde uyarırım onu benim doktorum sağ saol sırt üstü rahat ettiğin gb yat dedi ama sırt üstü zaten rahat edemiyo ki insan

ya kızlar sızın gobusler ne durumda benım heran doguracakmısım gıbı :)

yaa benim göbüşüm 5 aylık gibi çok üzülüyorum gelişimi normal bebişimin ama ne bileyim sanki daha büyük olmalıydı belki de zayıfım diye böyledir 40 kilo ile hamile oldum şimdi 49 kiloyum

Arkadaşlar hayati önem taşımıyor olsada olabildiğince kendi dolaşımınız ve bebeğin dolaşımı için solunuza yatmaya çalışın. ben bazen sağıma da yatıyorum ama sırt üstü yatmasak daha iyi. Okuduğum her yerde sırt üstü yatmak bebeğin aldığı oksijen ve besini azaltır yazıyordu. dinlenirken de akşam falan uzanıyorsanız solunuza uzanarak dinenmenizi tavsiye ederim.

yaaa komik ama ben dun aksam tek basıma tereyagında yumurta yedim. 6 adet.. Ondan önceki gunde 4 tane yemiştim yumurta bitmişti cunku:))Ohh canınız ceksinde sizde yiyin iyişallah...

çok güzel beddua hele benim gibi hiç yemeyenler için

cahit tüver canım, buranın zenginlerinin gittiği bir doktor

işin tuhafı cahit bey benim doktorumun da arkadaşı, söyler mi acaba onu aldattığımızı

kız gerçekten iyiyse git ama sırf zenginler için pahalıysa başka bir doktora git

yaa benim göbüşüm 5 aylık gibi çok üzülüyorum gelişimi normal bebişimin ama ne bileyim sanki daha büyük olmalıydı belki de zayıfım diye böyledir 40 kilo ile hamile oldum şimdi 49 kiloyum

yok be cnm nolcak ıcındekı kuzucuk ıyı olsunda karnın kucuk olsun ne guzel... daha 2 ayım var ben napcam dıye kara kara dusunuyorum

kızlar sormak istediğim birşey var. evde evcil hayvan besleyen var mı aranızda ya da yapılması gereken aşılar, kan testleri ve yaklaşım hakkkında bilgisi olan? köpeğimiz var bizim şuana kadar kan testlerim iyi herhangi bi prıblem yok ama hiç bişey atlamak istemiyorum.. bide herkes aaa evde köpek mi olur at onu kapıya diyo ona da sinir oluyorum evin bi üyesi o nasıl kıyabilirim ona nasıl sokağa bırakabilirim

o söylediğin resmen içime işledi ve gözlerim doldu. biz koşa koşa kapıyı açarken kocalarımıza aşkla karşılayıp sarılırken bize artık fırsat bile olmicak babam geldi diye bizden önce koşup babalarına aşkla sarılacaklar. Yaaaa bak yaaa ben yine kızçemiii çooookkkk özlediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Benim oğlum gübde 10 defa falan hıçkırıyor. Bence endişelenme. Yutma ve nefes alma reflekslerinin gelişmekte olduğunun bir göstergesi olabilir.

kızlarrr ya bu hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz nerden anlıyorsunuz benim bebişim de hıçkırıyordur belki ama ben farkedemiyorum sanırım :26:

Kızlar bugün 3.gün oldu bebeğim çok az hareket ediyor.Hareket ettiğinde de sanki eskisi gibi kuvvetli değilmiş gibi geliyor.Sırtını dönmüş olabilir mi ya da 2 gündür doğru düzgün uyumadım sayılır, ondan olabilir mi acaba.Korkuyorum biraz ama bi taraftan da kendimi avutmaya çalışıyorum inşallah önemli bişey yoktur diye

canım benim veteriner arkadaşım tüm aşıları yapıldığı takdirde bir sıkıntı olmayacağını söyledi
ama köpeğinin de aşısı olmayan diğer köpeklerle temas etmemesi lazım
yoksa diğer köpeğin tüylerinden sana parazit bulaşabilir
önemli olan iç dış parazit aşıları vs hepsinin düzenli yapılmasıymış
sanırım 3 ayda bir yapılıyor bunlar
bizimde kuşumuz var arkadaşım onunla ilgili bişey demedi bende hiç sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…