- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
maşşallah bebişine, ben 172 bıyundayım eşim 190 boyunda, ama kızım da bu bebeişimde soğan cücüğü büyüklüğündeler, gerçi kızım sonradan toparlandı şimdi yaşıtlarından uzun ama karnımdayken tam bir cücükler
Kızlar bugün 3.gün oldu bebeğim çok az hareket ediyor.Hareket ettiğinde de sanki eskisi gibi kuvvetli değilmiş gibi geliyor.Sırtını dönmüş olabilir mi ya da 2 gündür doğru düzgün uyumadım sayılır, ondan olabilir mi acaba.Korkuyorum biraz ama bi taraftan da kendimi avutmaya çalışıyorum inşallah önemli bişey yoktur diye
Hayırlı cumalar herkese.. Çoğu annenin düşündüğü ilk başlarda bebeğin altını temizlerken pamuk+su kullanmak. Peki nasıl? Kaynatılmış ılıtılmış su kullanılmalıymış. Peki bu su gün içinde hep nasıl ılık kalacak, nasıl bir kapt durmalı ? E bebekten bu pamuklardan aldım. Suyu hep nasıl ılık tutacağımı bilmiyorumEki Görüntüle 910335
Kızlar bugün 3.gün oldu bebeğim çok az hareket ediyor.Hareket ettiğinde de sanki eskisi gibi kuvvetli değilmiş gibi geliyor.Sırtını dönmüş olabilir mi ya da 2 gündür doğru düzgün uyumadım sayılır, ondan olabilir mi acaba.Korkuyorum biraz ama bi taraftan da kendimi avutmaya çalışıyorum inşallah önemli bişey yoktur diye
canım benim veteriner arkadaşım tüm aşıları yapıldığı takdirde bir sıkıntı olmayacağını söyledi
ama köpeğinin de aşısı olmayan diğer köpeklerle temas etmemesi lazım
yoksa diğer köpeğin tüylerinden sana parazit bulaşabilir
önemli olan iç dış parazit aşıları vs hepsinin düzenli yapılmasıymış
sanırım 3 ayda bir yapılıyor bunlar
bizimde kuşumuz var arkadaşım onunla ilgili bişey demedi bende hiç sormadım
benim göbek deliğim hala eskisi gibi. yani bombe olmadı daha ne zaman olcak ki bu:))))
kızlar folik asit konuşulmuş , aranızda hala devam eden varmı folik asite? benim doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi ama ben 5. ayda bıraktım, çünkü erken doğum riskinden dolayı kullandığım ilaçların haddi hesabı yok bari bir ilaç eksik olsun dedim
Arkadaşlar hayati önem taşımıyor olsada olabildiğince kendi dolaşımınız ve bebeğin dolaşımı için solunuza yatmaya çalışın. ben bazen sağıma da yatıyorum ama sırt üstü yatmasak daha iyi. Okuduğum her yerde sırt üstü yatmak bebeğin aldığı oksijen ve besini azaltır yazıyordu. dinlenirken de akşam falan uzanıyorsanız solunuza uzanarak dinenmenizi tavsiye ederim.
benim çukurda ova gibi dümdüz şuan dışarı doğru çıkmadı. Çıkan var mı ki?
neden canım seninki de benim tam tersime büyük mü
benim göbek deliğim hala eskisi gibi. yani bombe olmadı daha ne zaman olcak ki bu:))))
benim çukurda ova gibi dümdüz şuan dışarı doğru çıkmadı. Çıkan var mı ki?
kızlar sola yatmak önemli bir olay sanırım ki, doktorum beni nst ye bile bağlarken sola yatırdı. ama tutuluyorum bazen uyandığımda kendimi sağa dönmüş buluyorum yaaaa
Yaa evet ama bende kıskanıyorum cunku kız cocukları babaya duskun olurmus yaa. Benim eşimde kızına asık daha şimdiden. İlk 6 aydan sonra ikisinin arasına girmeye zorlanacagım galiba. Geçen bana diyoki: hani her kapı çaldıgımda kosarak acmaya geliyosunya buyunce babam geldi diye kızım gelecek kapıyı acmaya. Boynuma atlayacak dedi. Buyur dedim ben gelmeyim o zaman.. kızının boyu yeterse acar dedim bide ne gerekse..
geçen gün 4 yaşında çocuğu olan bi arkadaşımla konuşuyodum bana gece yatarken ayağını yüksek bi yastığın üzerine koy dedi kan akışı için ve sonra ekledi belli bi zamandan sonra zaten yan yatamazsın hep sırtüstü yatarsın diye :) bende şaşırdım anlamadım nerde okursam okuyayım hep sırt üstü yatınca tansiyonun düştüğü vs söylenir konuyu uzatmamak içinde yoo öle diil falan demedim :) artık bi dahaki gebeliğinde uyarırım onubenim doktorum sağ saol sırt üstü rahat ettiğin gb yat dedi ama sırt üstü zaten rahat edemiyo ki insan
kızlar ben henüz ilaç kullanmaya başlamadım hamileliğimin başından beri ..hep yiyeceklerden içeçeklerden karşılamaya çalıştım vitamin ve kan ihtiyacımı.geçen gün kan tahlilimde kansızlık göründü 10.1 olmuş değerim.gerçi 2 ay önce de bu değerlerdeydi ama.. artık başlayayım diyorum .bebek büyüdükçe değerlerim düşer ...siz hangisini kullanıyorsunuz.hangisi daha etkili sizce tecrübelerinizi bekliyorum.(ben yıllar önce kullanıyordum kan haplarını ama bir faydasını görmüyordum o yüzden size soruyorum )
aşıları tamam zaten o zaman bi sıkıntı olmaz heralde zaten kontrollerine falan düzenli gidiyor evde de herhangi bi problemi yok biraz sevgi arsızı bizimki şımarık kıskanır mı acaba diyorum ama köpekle kediyle büyüyen bebeklere bakıyorum belli zaman sonra arkadaş oluyolar sanki inş bizde de problem olmaz.. annemin evindede kuş var yeğenlerim yanına geldiğinde falan hiç sıkıntı olmadı sadece annem daha sık altını değiştirdi nolur nolmaz diye bide bebekler büyüdükten sonra hayvanlar için tehlikeli olmaya başlıyor çünkü oyuncak gb oynamaya çalışıyorlar onlarla.. haa bide annemin kuşu baya kıskançtı eve bebek geldiğinde annem onla ilgilenmediğinde falan kıçını döner küserdi annemeD:
yaa benim göbüşüm 5 aylık gibi çok üzülüyorumgelişimi normal bebişimin ama ne bileyim sanki daha büyük olmalıydı belki de zayıfım diye böyledir 40 kilo ile hamile oldum şimdi 49 kiloyum
kızlar sola yatmak önemli bir olay sanırım ki, doktorum beni nst ye bile bağlarken sola yatırdı. ama tutuluyorum bazen uyandığımda kendimi sağa dönmüş buluyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?