2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

köpek kedi gibi hayvanlar aşılandıkalrı sürece sorun olmuyormus ama kuşlar biraz sıkıjtılı. Alerjik astıma neden olabiliyorlar birde cok fazla parazit içeriyorlar. Ben ham,leliğimin 4. ayında alerjımde azınca hediye ettim yiğenime. İkiside mutlu şimdilik

Arkadasim zaman oyle cabuk geciyoki ,bu dediklerinizi yasicaksiniz ama bi tavsiyem var sanirim ilk cocuk.cok cok dolu dolu gecirin vaktinizi kizinizla.ilk cocukta acemilik ilk annelik telaslar panikler derken cocuk buyutmeyi ogrenmekle geciyor genelde.2.cocukta daha tecrubeli ve daha bilincli oluyo insan.ama herseyin ilki cok farkli tabiii.bazen esimle bakip ne kadar buyudu deyip uzuluyoruz biz ne cabuk gecti zaman buyuyo diye.simdi bakinca acemiliklerimizi harala gurele kosturmalarimizi hatirliyoruz.cocugum buyudu die uzulunmez tabii.Allah onlarinda anne baba olduklarini gostersin insallah ama bu baska bi duygu iste.kucuklugu sevimliligi o sevimli gunler ne cabuk gecti die uzuluyosun iste.o yuzden dolu dolu yasayin bebeklerinizle gecen gunlerinizi.ozellille ilk defa anne olacaklar.

bende coookkk özledimmmmmmmmmm. Onlar koşarken bizde kosacagız peşlerinden elini kapıya sıkıstırır yada kosarken duser diyee. Ben bide en cok suna seviniyorum: Şimdi eve gittiğimde kapı duvar. İlk önce ne yapacagımı sasırıyorum ama kzıım oldugunda evde olacak yada onunla geleceğim eve. Evim boş olmayacak hiç bi zaman.. Hayatım (0,0,0) noktası olacak. Zaman mekan ve akışda benim sabit noktam olacak.. Olurum ben ona yaaa..

Bide Emelcim sen bu aralar cok sulugoz oldunnn...Hamile bacım benimmm....

3. ayın sonunda bırakılıyo canım. Elevitin içinde de var folik asit.

sordum vitamin vermek yeterli, bu mevsimde parazit olacağını sanmam dedi
inşallah biz böyle bir sıkıntı yaşamayız eşimin hediyesi çünkü "cafer" bana

Doyamam ki ben bebeğimeeee. Çok özledim ben onu.. Artık hayatımda benimle olmalı..

Allah korusun bebislerimizi.ben 5 gundur hastaydim o zaman benimki de korkuttu beni .anne yorgunken halsiz ve hastayken de fazla hareket etmiyo bu zipirlar.

bende de var kansızlık canım bana doktorum baştan beri kullanmamı söyledi kan hapını ama ilk zamanlar çok midemi bulandırdığı için içemedim. 10 du değerim 9 a düşmüş. doktorumdan bi fırça yedim. suyun erken gelir erken doğum olur ilaçlarını mutlaka düzenli kullan deyince şimdi içiyorum. ama gündüz değil gece yatarken içiyorum, hala midemi bulandırıyor çünkü.. bana gynoferon yazmıştı doktorum bende çok kabızlık yaptı ben de ilacı değiştirelim dedim doktoruma bu sefer maltofer yazdı. düzenli kullanırsak kan değerlerimiz düzelir inşallah canm..geçmiş olsun

canım hiç korkmaa
bende kullanmıyordum ki vitamin ilaçlarını
benden sana tavsiye her sabah aç karnına bir yumurta ve ballı süt iç
ceviz badem yoğurt tüketmeyi kesinlikle ihmal etme pekmezdde önemli
ama bunları bilinçli tüket
mesela ben meyve yemişsem kesinlikle hemen su süt çay içmiyorum
sabah namazına kalktığımda yumurta pekmez yada yumurta süt bal tüketiyorum
vs vs vs
daha önünde zaman var korkma hiç
bizim arkadaşada kafası normalden büyük demişlerdi hiiiç bir şey olmadığlu 1 yaşında
benimde bebeğim hamileliğimin başlarında 2 hafta geriden geliyordu 18 19. haftalarda normale döndü
hiç korkma sakın

yaa kızalr neden vitamin hapı almıyorsunuz kii... Kendinizi neden riske atıyorsunuz..

Yalnız olmadığını, hep seninle olduğumuzu, seninle gün saydığımızı biliyorsun değil mi? Herşey bir şekilde yoluna girecek. Bu endişe dolu günler bitecek. Senin mesajını okuyalı beri hem senin hem de kendi bebeğim için erken doğum yapan annelerin deneyimlerini okuyorum. Doktorlar iyimser konuşmaya oldukça temkinli yaklaşırken, anneler için önemli olan bebeğin anne karnında 30 haftayı atlatmış olması. Ayrıca sen bugün itibariyle 31'i bitirdin. Doktor, bebiş hiç kuvözde kalmamayı garantilesin diye 34 diyor. Rhat ol. Artık her geçen gün bebeklerin yanına kar. Şimdilik uslu duracaklar, ileride nasıl olsa yaramazlık için bol bol vakitleri olacak. Sen de bol su iç uzan ve güzel şeyler hayal etmeye çalış. Seni ve bebeğini çok seviyoruz...

Kıyamam sana ne güzel anlatmışsın. 18 gün daha kaşdı demek. Bu arada haklısın ben de karnımın üzerine yatmayı acayip özledim...

ay bende bende hemde nasıl özledim benim normalde iznime az kaldı ocağın 11 son aslında ama ben bebişimi daha çok göreyim diye
biraz daha fedakarlık yapayım diyorum tabi zora sokacak kadar değil ama sağlığım böyle giderse zor gibi görünüyo tansiyonu
dengelemeye çalışıyorum çarşamba günü baygınlık geçirdim acile kaldırdılar beni meğer ateşim yükselmiş 39 olmuş
dr çok kızdı bebeğe zarar verceksiniz diye serum yedim geldim kaç gecedir uyuyamıyorum öksürükten hertarafım ağrıyo
bende ne dertliymişim konuyu nerden nereye getirdim

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, sakın hasta olma. Kendine ciddi anlamda dikkat et.

yaa kızalr neden vitamin hapı almıyorsunuz kii... Kendinizi neden riske atıyorsunuz..

nadir unutmalarım ki onunda önüne telefonuma alarm kurdum
risk almaya gerek yok çünkü böyle önlüyorum

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, sakın hasta olma. Kendine ciddi anlamda dikkat et.

canım ya ne kadar dikkat etsek de benim mesela iki gündür boğazlarım kötü
c vitamini, sebze, meyve yani elimden geleni yapıyorum ama hasta olmasam bari

yarennnnn dun akşam bi dizi vardı. Aramızda kalsın diye. Ordaki küçük kızın adı yarenn...aklıma sen geldin. Benimde Yaren isimli bi arkadasım var dedim. Eşimde hepsini tanıdıgından kimm dedi??:)) Bana özel olanlardan dedim bende:))

Benim eşim sorar gece yatmadan önce içmeidysem bile günü o şekilde kapatmam. Gıdaların bioyararlılığı söz konusu. yani her yediğimizden %100 faydalanamıyoruz. Birbileri ile etkileşimleri de var. o yuzden tek basına ilaç yetmeyeceği gibi tek basına duzgun beslenmede yetmez şimdi. ikisini birden yapmak gerekir.

Arkadaşlar mrb😀sizin de göğsünüzün hemen altında batma oluyor mu? Ben de bugun çok sık oluyor, aynı pozisyonda yatamıyorum sürekli.

cnm ben senin yazıyı okuyunca merak ettim meyvenin üstüne su süt çay içmiyorum demişsinya
ne etkisi oluyo ben hep süt içiyorumda benimki birazda mecburiyetten merak ettim

evet canım o konuda şanslıyım, normalde s beden giyiyordum şimdi m oldu tek fark :) hatta eski kıyafetlerimin hemen hemen hepsi oluyor hala bana
3. ayın sonunda bırakılıyo canım. Elevitin içinde de var folik asit.

işin kötü yanı ben eleviti de 5. ayda bıraktım şu anda 7 ilaç kullanıyorum, elevit, folik asit ve balık yağını da kullansam 10 ilaç olacak günde Allah korusun kuzumu ya çok erken tanıştı ilaçlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…