2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

diyorum ya benim yemediğim şeyler var normalde ama hamilelik yüzünden mecbur yiyorum
ama tabii yeterli olmadığı için ilaç takviyesi almak zorundayım
ilaçları almamam ya da unutmam demek kendime yapacağım kötülük demek
zaten bebek benim depolarımı kullanıyor

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, sakın hasta olma. Kendine ciddi anlamda dikkat et.

tşk ederim cnm evet öyle az kaldı dün 10 bardak limonlu ılık su içtim boğazımı sıcak tuttum işe gidemedim zaten
sürekli tansiyonumu ölçtüm ilaçlarımı aksatmadım bugün işe gelmek zorundaydım geldim ve hala işteyim limonlu suya devam
7 bardak içtim ve sanırım %70 iyileştim inatlaşıyorm hastalıkla yenecem az kaldı

bilgim yok canım yaaa
beslenmene dikkat et canım sola yat su iç int nasıl beslenmen gerekir diye araştır canım
umud ediyorum :)

arkadaşımın 3 aylık bebeği var ve sütü kesilmiş mama veriyor
o kadar üzüldüm ki hem bebeği hemde kendisi için
bu lafı da duyunca galiba çok etkisinde kaldım
üzülme 3 ay bile değerli bir damlası bile şifadır mama veriyor diye üzülme
ya evlat edinen aileler ne yapsın bebişler ne yapsın değil mi üzme kendini
ah o ilaçları nasıl içiyorum muhakkak yanında bişey yiorum ancak öyle yutabiliyorum normalde ilaç içemiyorum çıkarıyorum ben de gece onlarla beraber bisküvi kraker çikolata çerez zeytin ne bulursam onunla yutuyorum
ben folik aside hamile kaldığımı öğrenince başladım süpriz yumurta bizim bebe
eşim de ikinci sıradaydım 3.sıraya düştüm diyorrrrr
kaynanayı boşver hemen kendşne dr bul canım sıkma canını
ben hep ketılda kaynatır soğuk suyla ılıştırırdım normal pamukk aldım ama oğlum var kız çocukta riskli olabilir tabi sonra peçeteyle kurutuyorudum
benim büyük oğlan çok hıçkırırdı doğunca da çok hıçkırdıııı miniğim de bazen hıçkırıyor
aman dikkat canım bilmediğin için ayaklandırman normal canım
geçmiş olsun canımmm
okula giderken kahvaltımı ara öğünümü 1 lt suyumu iğnemi sütümü meyvemi alıp gidiyorum
geçen bana da dediler ama büyük oğlumda öyleydi benim
kilo alırsa suyu düzelmez mi ki bol bol suyu unutma 4lt kadar
Kizlar sizdede ayaga kalktiginizda sertlesme oluyomu otururken yumusak karnim agrim sancimda yok ayakta cok sert karnin oglummu geliyo tam öne acaba

ya kızlar sızın gobusler ne durumda benım heran doguracakmısım gıbı :)
yok ya azcık büyüdüler sadece
arkadaşımın köpüği var 2 de çocuğu da var beraber büyüttü hiç sıkıntı olmadı

ben ferrum fort kullanıyorum kan değerlerim normal şimdilikkkk

ne kadar güzel sözler yazmışsın, çok teşekkür ederim, evet benim de tek isteğim madem erke doğacağı garanti bari kızım gibi hiç küvöz yüzü görmeden doğsun, doğar doğmaz kucağıma alabileyimi istiyorum, küvözde kalırsa nasıl dayanırım ellerim bomboş bilmiyorum, inşallah yarabbim yüzümüze bakar, pazartesi günü başka bir doktordan randevu aldım, şu cahit bey var buırada baya bilindik bir doktor onu aradım ama adam hafataya perşembeye kadar doluymuş, perşembe benim için çok geç bir tarih, bu nedenle başka bir doktordasn randevu aldım, o da aksi gibi bayan bi doktor , inşalah iyi çıkar

ilaçalrını sütle almaya çalış canım.Yoğurt miktarını da artır ki ilaçların toksik etkilerinden daha az zarar gorun. Nar, limon gibi kuvvetli antioksidan meyveleri de tuket. Ama vucuttan su atımını artırdıkları için dikkatli tuket o meyveleri. Çok geçmiş olsun canım. Ne ilacı bu arada onlar..

cnm ben senin yazıyı okuyunca merak ettim meyvenin üstüne su süt çay içmiyorum demişsinya
ne etkisi oluyo ben hep süt içiyorumda benimki birazda mecburiyetten merak ettim

ben cevaplıyım canım süt meyvedeki şekerin emilimini azaltıyor mesela ben süt ve meyveyi beraber alıyorum şekerim var diye

Ben oligofer-fol kullanıyorum canm. Kan ilecının içinde o da var
Bir de folik asit vücutta depolanabilen birşey değil canm. Sürekli dışarıdan almak lazım ya da besinlerden.

Son düzenleme:

Montessori ile ilgili kitapları da yazmış mıydım?
Yazmadıysam kısmetse Pazartesi yazarım...

Bugün kontrolüm vardı bebeğim kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyordum o da garip:) Duruş pozisyonuna göre değişiyor canm.
Ben bazen çok kuvvetli hissediyorum bazen de hiç hissetmiyorum. O zaman da sırtüstü yatıp, bazemn de bir çikolat atıp ağzıma bekliyorum. Ufak bir hareket bile hissetsem rahatlıyorum

Sadem, süt doktoru dediğimiz bir insan var, Tomris Cesuroğlu diye, bebek yapım bakım onarım diye arat internette, gruba üye olup orada sor istersen...

Ben ilk 3 ay falan kullandım, gebelik öncesinde başlamıştım kullanmaya.Bi daha da kullanmadım

Ay rahatladım biraz sağol canım benim, aynen öyle kıpırdanıyor gibi hissediyorum ama dediğin gibi bir iki kere, hatta bugün konuştum onunla annecim merak ediyorum ama niye hiç tekmelemiyosun , üzülüyorum falan dedim , hafif bi kıpırdanma oldu yine inşallah döner yine kuzucum da tekmeler bol bol

Son 2-3 güne kadar tekmelerini hissediyordum ama şimdi anca dinlediğimde hafif kıpırdanma gibi hissediyorum ama sürekli değil yani günde bi kaç kere, sırtını dönmüştür diyorum kendi kendime ama çikolata yiyip denicem bakalım bi de

DUalarımız seninle canım kendini çok kasma biraz erken doğum düşüncesini aklından çıkarmaya çalış bence.
Bugün 31. HAftan bitti 32 ye girdin eğer dogsa bile çok büyük sıkıntılar yaşamayacaksin inşallah. Aramızda tam 1 hafta var bende bugün 31 e girdim.
MErak ettim bebeğinin kilosunu yazarmisin erken doğumlarda çok önemli olduğundan soruyorum canım

Bugün 31+3 de boyu 38 kilosu 1500 sanırım azıcık az ama doktorum 1800 olunca hiç korkma dedi. Tansiyonum 160/110 çıktı hemşire ölçünce. Biraz dinlen dedi doktorum kan israr istedi sonuç çıkınca yanına gittim 130/90 dı tansiyonum 1 saat sonra .Sınırda dedi . Her hafta gel dedi bana. Haftaya yine gideceğiz bakalım. Ama benim moralim iyi sadece normal doğum istiyorum bakalım.
Arkadaşım var çocuk doktoru onun ikiz hastaları varmış 29. haftada doğum yapmış 900 ar grammış bebişler ve gayet iyiler dedi. Bazısı da zamanında gelse bile solunum sorunu yaşayabiliyor dedi. Yaşayıp göreceğiz inşallah.
Hiçbir zaman negatif düşünme Aybükecim. Bebeğin sağlıklı ve kilolu doğacak inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb😀sizin de göğsünüzün hemen altında batma oluyor mu? Ben de bugun çok sık oluyor, aynı pozisyonda yatamıyorum sürekli.

aynı derttten bende muzdaribim balenli sütyen takamıyorum takıncada hepten acılı bir gün geçiriyorum takmasam sarkar diye korkuyorum zaten aşağıda.. doğal bişey heralde..

Ben oligofer-fol kullanıyorum canm. Kan ilecının içinde o da var
Bir de folik asit vücutta depolanabilen birşey değil canm. Sürekli dışarıdan almak lazım ya da besinlerden.

Ben doktor değiştirdim 15 gün önce. Bütün vitamin haplarımı bıraktırdı. Folik asit başlattı.

iyi geceler arkadaşlar bugün gezmekten bi türlü giremedim,şimdide bayağı bi zamandan beri anca okudum bugünü. vitamin konusunda ben demir ve kalsiyum kullanıyorum doktorum elevite gerek yok dedi ama yine de alsam mı ki acaba bilemedim????

aynı derttten bende muzdaribim balenli sütyen takamıyorum takıncada hepten acılı bir gün geçiriyorum takmasam sarkar diye korkuyorum zaten aşağıda.. doğal bişey heralde..

ben normalde sütyensiz yatamam şu anda ise sütyenleri bi fırlatıyorum ki sorma deli gibi kaşınıyo kan oturuyo vallahi delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…