benim çukurda ova gibi dümdüz şuan dışarı doğru çıkmadı. Çıkan var mı ki?
DUalarımız seninle canım kendini çok kasma biraz erken doğum düşüncesini aklından çıkarmaya çalış bence.
Bugün 31. HAftan bitti 32 ye girdin eğer dogsa bile çok büyük sıkıntılar yaşamayacaksin inşallah. Aramızda tam 1 hafta var bende bugün 31 e girdim.
MErak ettim bebeğinin kilosunu yazarmisin erken doğumlarda çok önemli olduğundan soruyorum canım
Bugün 31+3 de boyu 38 kilosu 1500 sanırım azıcık az ama doktorum 1800 olunca hiç korkma dedi. Tansiyonum 160/110 çıktı hemşire ölçünce. Biraz dinlen dedi doktorum kan israr istedi sonuç çıkınca yanına gittim 130/90 dı tansiyonum 1 saat sonra .Sınırda dedi . Her hafta gel dedi bana. Haftaya yine gideceğiz bakalım. Ama benim moralim iyi sadece normal doğum istiyorum bakalım.
Arkadaşım var çocuk doktoru onun ikiz hastaları varmış 29. haftada doğum yapmış 900 ar grammış bebişler ve gayet iyiler dedi. Bazısı da zamanında gelse bile solunum sorunu yaşayabiliyor dedi. Yaşayıp göreceğiz inşallah.
Hiçbir zaman negatif düşünme Aybükecim. Bebeğin sağlıklı ve kilolu doğacak inşallah.
canım belki daha önce yazmışsındır ama hatırlayamadım kusura bakma akıl falan kalmadı ki bende, senin ne sıkıntın vardı? sanırım sen de erken doğum bekliyorsun değil mi?
bebişlerimizin kilosu yakınmış birbirine, senin ki kız mı erkek mi? erkek bebeklerin kız bebeklere göre biraz daha ağır olması beklenir ya o yüzden sordum. benim de artık her hafta muayenem var, gece gündüz uyuyamıyorum, bak saat 3 ten beri ayaktayım
Tamam iri bi bebek değil ama kilosu düşük de değil bence.kilosu en son gittiğimde yani 30+5 te 1475 gr dı, yani düşük
Montessori ile ilgili kitapları da yazmış mıydım?
Yazmadıysam kısmetse Pazartesi yazarım...
günaydın annişler ve kuzularıııııııı
kilosu en son gittiğimde yani 30+5 te 1475 gr dı, yani düşük
27. haftaya girdik canım
senin sayende bende hesapladım. 28 gun daha gelcem işe tabi mesai çıkarmazlarsa...
slm mart anneleri..sizden yardım istiyorum.canım çok yanıyor..
iki gün önce kabız olmadıgmıza rağmen aniden hemoroid olduk.sancısı tarıfsiz...kanama yok.ama memeler çok fazla ve kocaman.okadarki popomdan sarkmaya başladı resmen....yardım ltfen yapabileceğim yada kullanabileceğim birşeyler varmı..tecrübelerinize ihityacım var.....
iki gün önce kabız olmadıgmıza rağmen aniden hemoroid olduk.sancısı tarıfsiz...kanama yok.ama memeler çok fazla ve kocaman.okadarki popomdan sarkmaya başladı resmen....yardım ltfen yapabileceğim yada kullanabileceğim birşeyler varmı..tecrübelerinize ihityacım var.....
yarennnnn dun akşam bi dizi vardı. Aramızda kalsın diye. Ordaki küçük kızın adı yarenn...aklıma sen geldin. Benimde Yaren isimli bi arkadasım var dedim. Eşimde hepsini tanıdıgından kimm dedi??:)) Bana özel olanlardan dedim bende:))
aynı derttten bende muzdaribim balenli sütyen takamıyorum takıncada hepten acılı bir gün geçiriyorum takmasam sarkar diye korkuyorum zaten aşağıda.. doğal bişey heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?