günaydın annişler ve kuzularıııııııı
slm mart anneleri..sizden yardım istiyorum.canım çok yanıyor..
iki gün önce kabız olmadıgmıza rağmen aniden hemoroid olduk.sancısı tarıfsiz...kanama yok.ama memeler çok fazla ve kocaman.okadarki popomdan sarkmaya başladı resmen....yardım ltfen yapabileceğim yada kullanabileceğim birşeyler varmı..tecrübelerinize ihityacım var.....
herkese günaydııııııııınnnn
Herkese iyi hafta sonlari diliyorumm :)
Kizlar zor durumdayim suda eriyen bi kerelik kullanilan monurol ilacindan kullanan var mi agrim kesildi bu sefer yan etkilerini yasiyorum afedersiniz ishal mide bulantisi ay kotu oldumbilgisi olan var mi
Iyi hafta sonlari canim gecmis olsun ben 2 kez kullandim yan etkilerini yasamadim sukur ama kardesim kullandi gecenlerde ayni yan etkileri o da yasamis 1 gun cekmis sanirim isterse doktorunu ara danis canimHerkese iyi hafta sonlari diliyorumm :)
Kizlar zor durumdayim suda eriyen bi kerelik kullanilan monurol ilacindan kullanan var mi agrim kesildi bu sefer yan etkilerini yasiyorum afedersiniz ishal mide bulantisi ay kotu oldumbilgisi olan var mi
ilaçalrını sütle almaya çalış canım.Yoğurt miktarını da artır ki ilaçların toksik etkilerinden daha az zarar gorun. Nar, limon gibi kuvvetli antioksidan meyveleri de tuket. Ama vucuttan su atımını artırdıkları için dikkatli tuket o meyveleri. Çok geçmiş olsun canım. Ne ilacı bu arada onlar..
slm mart anneleri..sizden yardım istiyorum.canım çok yanıyor..
iki gün önce kabız olmadıgmıza rağmen aniden hemoroid olduk.sancısı tarıfsiz...kanama yok.ama memeler çok fazla ve kocaman.okadarki popomdan sarkmaya başladı resmen....yardım ltfen yapabileceğim yada kullanabileceğim birşeyler varmı..tecrübelerinize ihityacım var.....
merhabalar hamişlerrrr
geçen akşam şikayetlerimi yazmıştım sizde hemen dr git deyince
başka bi dr. dan randevu aldım hemen sabahında gittim
alttan muayene etti ultrasonla baktı görünürde bişi yok dedi
sadece bebek aşağıda baskı yapıyo dedi o açıklık dediğimde
rahim açıklığı değil vajinal açıklıkmış bebek baskı yaptığı için gerilince vajinada açıklık olmuş
ama yürüyemediğimi fln görünce nst ye aldı sancın fln çıkar belki dedi
nst dede çok şükür sancı fln çıkmadı o zmn idrar tahlili istedi
idrar yollarım enfeksiyon kapmış ağrıyı yapan oymuş ama bacaklarımı açıp kapatamamada
dediğim gibi bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan mış pozisyonunu değiştireceğini sanmıyorum dedi
ama enfeksiyon iyileşince ağrınların çoğundan kurtulursun dedi böyle işte
halaa yürümekte sıkıntı yaşıyorumm dün hastanede acıdan ağladım yaa çok fenaydıımm
geçicek ama inşallaahhh sizlerde enfeksiyona karşı dikkatli olun aman amana çok zoorr booll su içinnn
hıımmm bu arada dün oğluşumuda görmüş oldumm tabiiii :)
30+1 günlüktük dün
1.600 gr kilosu 41 cm boyu olmuşşş
haftasıyla uyumlu bebişte bi sıkıntı yok çook çok şüküürrr
Eki Görüntüle 911498
Eki Görüntüle 911499
bunları sipariş verdim butikbebeden hastanede yanıma getirdiklerinde giysin diyeeeeeee
oyyy kuzum Maaşallahhbebeğin ne kadar guzel buyumus. Sendede korktugumuz gibi bişey olmamasına sevindim canım ben,m geçmiş. ,İdrar yolları enfeksiyonu zordr. Ben yasamaktan korkuyorum tedbirlerimi iyi aldıgıma inanıyorum bakalım sorun olmaz iyişallah.. kızının dogum gunu kutlu Allah uzun hayırlı ömürler versin. Üzülme sende seneye guzel bi parti hazırlarsın ikisinide..
30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.
ensisşelenme canım henüz erken bundan sonra pozisyon almaya başlıcak bebişin
benimkli dün gittiğimde kafası tam aşağıda değildi ama artık yanda değildi
çapraz bi şekilde uzanıyodu birden değil yavaş yavaş pozisyon alıcaklarr
merhabalar hamişlerrrr
geçen akşam şikayetlerimi yazmıştım sizde hemen dr git deyince
başka bi dr. dan randevu aldım hemen sabahında gittim
alttan muayene etti ultrasonla baktı görünürde bişi yok dedi
sadece bebek aşağıda baskı yapıyo dedi o açıklık dediğimde
rahim açıklığı değil vajinal açıklıkmış bebek baskı yaptığı için gerilince vajinada açıklık olmuş
ama yürüyemediğimi fln görünce nst ye aldı sancın fln çıkar belki dedi
nst dede çok şükür sancı fln çıkmadı o zmn idrar tahlili istedi
idrar yollarım enfeksiyon kapmış ağrıyı yapan oymuş ama bacaklarımı açıp kapatamamada
dediğim gibi bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan mış pozisyonunu değiştireceğini sanmıyorum dedi
ama enfeksiyon iyileşince ağrınların çoğundan kurtulursun dedi böyle işte
halaa yürümekte sıkıntı yaşıyorumm dün hastanede acıdan ağladım yaa çok fenaydıımm
geçicek ama inşallaahhh sizlerde enfeksiyona karşı dikkatli olun aman amana çok zoorr booll su içinnn
hıımmm bu arada dün oğluşumuda görmüş oldumm tabiiii :)
30+1 günlüktük dün
1.600 gr kilosu 41 cm boyu olmuşşş
haftasıyla uyumlu bebişte bi sıkıntı yok çook çok şüküürrr
Herkes gezmeler gitti heralde bugün kimsecikler yokİşteyim bende çok sıkıldım şekerimi ölçtüm yüksek çıktı gene düzelmiycek galiba umudumu kestim artık diette işe yaramadıinsilün kullancam artık (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?