2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın annişler ve kuzularıııııııı

günaydın canm:)

geçmiş olsun filoloğum. bu konuda bilgim yok maalesef Allah şifa versin, atlatırsın inşallah bir an önce..

herkese günaydııııııııınnnn

günaydınnn:)

bugün 30+2 olduk 68 gün kaldı kızım 38+3te normal doğum ile geldi.ikincide aynı haftada mı gelir acaba?

Herkese iyi hafta sonlari diliyorumm :)

Kizlar zor durumdayim suda eriyen bi kerelik kullanilan monurol ilacindan kullanan var mi agrim kesildi bu sefer yan etkilerini yasiyorum afedersiniz ishal mide bulantisi ay kotu oldum bilgisi olan var mi

kızlar ben bu fallara hiç inanmam ama 2013 e dalga gecmek niyetiyle bi bakayım dedim Balık burcuyum Allahım ay ay yazmıslar benim yasadıklarımı. Sok oldum yaaa.. YOk böyle bişey yaaa..2014 üde okudum hemen .. Ayhh guzel seyler yazıyordu oradada... Burdan şimdiden yazayım barii yeri gelmişkennn... 2014 hepimiz için büyük bi yıl olacak... Unutamayacagımız anılar getirecek... bunların yanında sağlık sıhhat gönlünüzden ne geçiyorsa onuda getirsin kızlar... 2014 bizim yılımız olacak......

Kizlar zor durumdayim suda eriyen bi kerelik kullanilan monurol ilacindan kullanan var mi agrim kesildi bu sefer yan etkilerini yasiyorum afedersiniz ishal mide bulantisi ay kotu oldum bilgisi olan var mi

ben kullandım ama öyle bişey yaşamadım
doktoruna sor istersen
yada 112 yi arayıp bilgide alabilirsin

merhabalar hamişlerrrr

geçen akşam şikayetlerimi yazmıştım sizde hemen dr git deyince
başka bi dr. dan randevu aldım hemen sabahında gittim
alttan muayene etti ultrasonla baktı görünürde bişi yok dedi
sadece bebek aşağıda baskı yapıyo dedi o açıklık dediğimde
rahim açıklığı değil vajinal açıklıkmış bebek baskı yaptığı için gerilince vajinada açıklık olmuş
ama yürüyemediğimi fln görünce nst ye aldı sancın fln çıkar belki dedi
nst dede çok şükür sancı fln çıkmadı o zmn idrar tahlili istedi
idrar yollarım enfeksiyon kapmış ağrıyı yapan oymuş ama bacaklarımı açıp kapatamamada
dediğim gibi bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan mış pozisyonunu değiştireceğini sanmıyorum dedi
ama enfeksiyon iyileşince ağrınların çoğundan kurtulursun dedi böyle işte
halaa yürümekte sıkıntı yaşıyorumm dün hastanede acıdan ağladım yaa çok fenaydıımm
geçicek ama inşallaahhh sizlerde enfeksiyona karşı dikkatli olun aman amana çok zoorr booll su içinnn

hıımmm bu arada dün oğluşumuda görmüş oldumm tabiiii :)
30+1 günlüktük dün
1.600 gr kilosu 41 cm boyu olmuşşş
haftasıyla uyumlu bebişte bi sıkıntı yok çook çok şüküürrr

bu aradaaa bugün benim biricikk kızımınnn doığum günüüü
3 yaşını doldurduuu 4 den gün almaya başlıyo artıkkk
çok duygusalım bugün kocaman kız olduu da ben yatarken
hastamısın annee geçti mi ağrın anne diyip dönüyo etrafımdaaa
rahatsızlığım nedeniyle doğumgünü kutlaması yapamıcazz
hayırlısı seneye kardeşiyle ikisine ortak doğumgünü hazırlarım inşaalllaahh
Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasib etsin inş...

Iyi hafta sonlari canim gecmis olsun ben 2 kez kullandim yan etkilerini yasamadim sukur ama kardesim kullandi gecenlerde ayni yan etkileri o da yasamis 1 gun cekmis sanirim isterse doktorunu ara danis canim

teşekkür ederim canım bilgiler için, magnorm, nidilat, progestan, fragmin, gyno- tardoferon, marincap kullanıyorum, iki tane daha vardı bitti çok şükür endol, enfexia ve gyno... birşey adını hatırlayamadım bugün demir ilacım da son bir tane daha eksiliyor çok şükür

Herkes gezmeler gitti heralde bugün kimsecikler yokİşteyim bende çok sıkıldım şekerimi ölçtüm yüksek çıktı gene düzelmiycek galiba umudumu kestim artık diette işe yaramadıinsilün kullancam artık(

Canım merhaba. Nasılsın? Gebelik nasıl gidiyor?Ben her gün activia yiyorum . (Transferden beri bu tehlike vardı cnm biliyorsun. Bizim ilaçlar da yapıyordu kabızlık.) Diyetisyenime sordum yiyebilirsin dedi. Ama ara öğün olarak yetmez dedi. Hiç kabızlık yaşamadım.

Son düzenleme:
Bende zaten vardı hemoroid ama arada kendini belli edenlerden. Çok ağrı yapıyorsa pamuğa zeytinyağı sürüp oraya koyun rahatlatıyo biraz

oyyy kuzum Maaşallahhbebeğin ne kadar guzel buyumus. Sendede korktugumuz gibi bişey olmamasına sevindim canım ben,m geçmiş. ,İdrar yolları enfeksiyonu zordr. Ben yasamaktan korkuyorum tedbirlerimi iyi aldıgıma inanıyorum bakalım sorun olmaz iyişallah.. kızının dogum gunu kutlu Allah uzun hayırlı ömürler versin. Üzülme sende seneye guzel bi parti hazırlarsın ikisinide..

teşekkür ederim canım benimmm
gerçekten çok zormuş enfeksiyonnn canımdan can gittiii resmennn
önlem alman iyi olmuşşş vallaa benm hiç bu zaman kadar başıma gelmediği içinn
esktra bi önlem almadım hiiçç Allah'ım kimseye yaşatmasın bana da tekrarını göstermesin inş.
bebişimizde büyümüş vallaa maşallahh
kızım için iyi dileklerine de tşk. ederim canım darısı hepinizn bebişleriizin
sağlıklı doğup büyümesine olsun inş...

30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.

30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.

ensisşelenme canım henüz erken bundan sonra pozisyon almaya başlıcak bebişin
benimkli dün gittiğimde kafası tam aşağıda değildi ama artık yanda değildi
çapraz bi şekilde uzanıyodu birden değil yavaş yavaş pozisyon alıcaklarr

ohhh iyi sevindim canım. gerçi hissediyorum artık o minik ayakları tam altta değil artık. Karnımın sol kısmına daha cok vuruyo artık ama mevzu bebeğim olunca herşeyden cok korkuyroummm

geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah enfeksiyonu da..
bu arada bebeğine maşalllaaaaah bizim ki 30+5 de 1900 grdı bi hafta önden gidiyo ama çok korkutuyo beni babası 5.5 kilo doğmuş eşimin ilk eşinden oğluda 4 kilo 900 gr doğmuş ben 1.54 bıyunda minnacık bi hatunum öle büyük olursa napacam diye korkuyorum sağlıklı olması önemli ama doğum çok zor olur

gebelikte kullanımı nasıl bilmiyorum ama tarçını denemiş miydin? sen nerde yaşıyodun bide istanbulda bi diyetisyen arkadaşım var üsküdar da kendi de diyabet hastası hatta bi sorayım ona gebelik diyabetiyle ilgili belki değerlerini yaptığın diyeti falan mail atarsan ona sana yardımcı olabilir bi konuşayım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…