2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Valla öyle eziyet çektim ki herşeyi bekler oldum ben de bugün saydım işgünlerimi 26 günüm kalmış allahım :)))

Ben maltofer solüsyon kullanıyorum canım

aynı derttten bende muzdaribim balenli sütyen takamıyorum takıncada hepten acılı bir gün geçiriyorum takmasam sarkar diye korkuyorum zaten aşağıda.. doğal bişey heralde..

Ben hala sütyen takıyorum ağrım sızım olmuyor yani kaburga ağrısı oluyor da sütyenden değil ya da bana öyle geliyor :))

Bebeğimmm herşey çok güzel olucak desene en bunaldığım anda imdadıma yetiştin valla ne diyim allah razı olsun şu 1 ay da geçse

30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.

benimki almış ama ben hiç anlamamıştım aynı senin gb alt tarafta hissediyodum pıt pıtlarını hatta tam göbek deliğimin üstünde kocaman bi yuvarlak oluyodu bende kafası sanıyodum ama doktor pozisyon almış dedi ama daha zaman var diye biliyorum ayrıca benimki ilerden giden bi bebek o yüzden benle karşılaştırman sağlıklı olmaz heralde :/

CAnım benim bebeğim daha 28. haftanın içinde ama ben korkuyorum hem donmemesinden hemde donmesinden. Normal sogumdanda sezeryandanda korkuyorum yanii.. Bu arada benim eşiminde ilk evliliğinde bi oğlu var. Ortak noktamız varmıs bak..

5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...

kendinizi ihmal etmeyin ne olur...

çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebişini de seni de korusun. denemişsindir ama ben yine de söyliyim sirkeli suyu beze batırıp alnına koltuk altına ve bacaklarına koysan ateşin düşer.

Herkese iyi hafta sonlari diliyorumm :)

Kizlar zor durumdayim suda eriyen bi kerelik kullanilan monurol ilacindan kullanan var mi agrim kesildi bu sefer yan etkilerini yasiyorum afedersiniz ishal mide bulantisi ay kotu oldum bilgisi olan var mi

Canım bende kullandım hatta yanında ek ilaçla vermişti ama yan etkisi olmadı bence doktorunu ara için rahat etsin

Canım çok geçmiş olsun ben yaşadım biliyorum allah yardımcın olsun çok zor bişey inşallah çabucak iyileşirsin

Cok gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin rabbim seni ve bebegini korusun insallah

Geçmiş olsun öncelikle. Ilık hatta biraz sıcağa yakın bir su dolu kaba otur canım. O memeleri yumuşatıp içe çekecektir.

Slm kıslar bugün park yatağımızı aldık, içine uyku seti, nevresim, lastikli çarşaf battaniye falanda aldık böylece çok az eksik kaldı minik şeyler... Bir de bebeğimiz kaldı eksik inşallah o da sağlıkla gelir

SElam kızlar
YA ben dun 31. haftaya girdim. GEçen hafta bebeğin hareketleri azalmıştı bende artık büyüdü ondan diye kendime teselli veriyordum. Ama 2 gündür afedersiniz içimde at koşturuyor sanki. HAReketli olduğu zamanlar yarım saat içinde otuz otuzbeş hareket oluyor. DUN akşam eşimle sayalım dedik 5 dakikada 12 olmuştu. BABAsına çok tepki gösteriyor zaten. Sesini duysun hemen başlıyor. DUN akşam çok mutlu oldu babası onunla konuşup karnımı severken oda elini götürdüğü yere dokunmuş kocam elini kaydırınca oda kaydırmis. ELini mi sürttu ayağını mi bilmiyorum ama hissettim dedi durdu bütün gece uyuyana kadar:):):)

BIDe bugün öğlen şarkı söyleyeyim dedim kızıma benim bildiğim sese tepki verirler. BIZimki şarkısını duyunca kıpırdamadan duruyor sustunmu başlıyo tekmeye susma der gibi. VAlla içimden bir his çok ilgi isteyen yaramaz birşey olacak galiba diyo:)
SIzin hareketler ne durumda?

30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.

Döndüğünü nasıl anlıyorsun ki doktor mu söylüyor dogum pozisyonuna girip gitmediğini. Ben hiç bişey bilmiyorum(

çoğumuzda var o korku ama o bebek oradan çıkacak Allah hayırlı doğumlar versin hepimize.. evet ortak noktamız varmış hazır abileri olacak bebeklerimizin.. gerçi bizimki bayaa baya 14 yaşında abi

nerde baktın codulu

Döndüğünü nasıl anlıyorsun ki doktor mu söylüyor dogum pozisyonuna girip gitmediğini. Ben hiç bişey bilmiyorum(

doktor söylüyo evet belki tecrübeli anneler anlayabilirler ama bana doktor döndü dediği halde hala kafa yukarda gb geliyor diyorum acaba yolda geri mi döndü.. gerçi benim bebiş o kilolarla zor döner

kızlar sanırım genital bölgemde varis çıktı girintili çıkıntılı oldu dudak kısımları zaten kasığımda çıktı offf hayırlısıyla alsak kucağımzaaaa

oğlum babasına hiç tekme atmıyor ne zaman elini koysa hemen duruyor kerataa
offfffff hemen zaman geçse de kucağımıza alsakk yaaa
gerildim bu varislerdem

Geçmiş olsun canım çabucak iyileseceksim inşallah
Hep dualarımız birbirimiz için sağlıkla doğacaklar inşallah canım

27. haftamda donmuştu bebeğim erken mi gelecek ki diye endişeleniyorum bende :26: döner bence endişelecek bir durum yoktur umarım

Geçmiş oldun loveli çok mu yoruluyorsun ayakta kalıyorsun dikkat etkendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…