Allah hepimize sabır versin yok cnm yaa öyle bişey yapamazlar senin yasal hakkın 32. haftada çıkmak zorla çalıştırmak gibi bişey olamaz.Eğer sen çalışmak istersen çalışırsın kendini kötü hissediyosan niye çalışasın ki doktordan rapor aldığın zaman hiçbişey yapamazlar sen rahat ol..
kızlar ben henüz ilaç kullanmaya başlamadım hamileliğimin başından beri ..hep yiyeceklerden içeçeklerden karşılamaya çalıştım vitamin ve kan ihtiyacımı.geçen gün kan tahlilimde kansızlık göründü 10.1 olmuş değerim.gerçi 2 ay önce de bu değerlerdeydi ama.. artık başlayayım diyorum .bebek büyüdükçe değerlerim düşer ...siz hangisini kullanıyorsunuz.hangisi daha etkili sizce tecrübelerinizi bekliyorum.(ben yıllar önce kullanıyordum kan haplarını ama bir faydasını görmüyordum o yüzden size soruyorum )
aynı derttten bende muzdaribim balenli sütyen takamıyorum takıncada hepten acılı bir gün geçiriyorum takmasam sarkar diye korkuyorum zaten aşağıda.. doğal bişey heralde..
kızlar ben bu fallara hiç inanmam ama 2013 e dalga gecmek niyetiyle bi bakayım dedim Balık burcuyum Allahım ay ay yazmıslar benim yasadıklarımı. Sok oldum yaaa.. YOk böyle bişey yaaa..2014 üde okudum hemen .. Ayhh guzel seyler yazıyordu oradada... Burdan şimdiden yazayım barii yeri gelmişkennn... 2014 hepimiz için büyük bi yıl olacak... Unutamayacagımız anılar getirecek... bunların yanında sağlık sıhhat gönlünüzden ne geçiyorsa onuda getirsin kızlar... 2014 bizim yılımız olacak......
30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.
benimki almış ama ben hiç anlamamıştım aynı senin gb alt tarafta hissediyodum pıt pıtlarını hatta tam göbek deliğimin üstünde kocaman bi yuvarlak oluyodu bende kafası sanıyodum ama doktor pozisyon almış dedi ama daha zaman var diye biliyorum ayrıca benimki ilerden giden bi bebek o yüzden benle karşılaştırman sağlıklı olmaz heralde :/
5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...
kendinizi ihmal etmeyin ne olur...
Herkese iyi hafta sonlari diliyorumm :)
Kizlar zor durumdayim suda eriyen bi kerelik kullanilan monurol ilacindan kullanan var mi agrim kesildi bu sefer yan etkilerini yasiyorum afedersiniz ishal mide bulantisi ay kotu oldumbilgisi olan var mi
Canım çok geçmiş olsun ben yaşadım biliyorum allah yardımcın olsun çok zor bişey5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...
Cok gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin rabbim seni ve bebegini korusun insallah5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...
slm mart anneleri..sizden yardım istiyorum.canım çok yanıyor..
iki gün önce kabız olmadıgmıza rağmen aniden hemoroid olduk.sancısı tarıfsiz...kanama yok.ama memeler çok fazla ve kocaman.okadarki popomdan sarkmaya başladı resmen....yardım ltfen yapabileceğim yada kullanabileceğim birşeyler varmı..tecrübelerinize ihityacım var.....
30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.
CAnım benim bebeğim daha 28. haftanın içinde ama ben korkuyorum hem donmemesinden hemde donmesinden. Normal sogumdanda sezeryandanda korkuyorum yanii.. Bu arada benim eşiminde ilk evliliğinde bi oğlu var. Ortak noktamız varmıs bak..
kızlar ben bu fallara hiç inanmam ama 2013 e dalga gecmek niyetiyle bi bakayım dedim Balık burcuyum Allahım ay ay yazmıslar benim yasadıklarımı. Sok oldum yaaa.. YOk böyle bişey yaaa..2014 üde okudum hemen .. Ayhh guzel seyler yazıyordu oradada... Burdan şimdiden yazayım barii yeri gelmişkennn... 2014 hepimiz için büyük bi yıl olacak... Unutamayacagımız anılar getirecek... bunların yanında sağlık sıhhat gönlünüzden ne geçiyorsa onuda getirsin kızlar... 2014 bizim yılımız olacak......
Döndüğünü nasıl anlıyorsun ki doktor mu söylüyor dogum pozisyonuna girip gitmediğini. Ben hiç bişey bilmiyorum(
5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...
kızlar sanırım genital bölgemde varis çıktı girintili çıkıntılı oldu dudak kısımları zaten kasığımda çıktı offf hayırlısıyla alsak kucağımzaaaa
oğlum babasına hiç tekme atmıyor ne zaman elini koysa hemen duruyor kerataa
offfffff hemen zaman geçse de kucağımıza alsakk yaaa
gerildim bu varislerdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?