kızlar sanırım genital bölgemde varis çıktı girintili çıkıntılı oldu dudak kısımları zaten kasığımda çıktı offf hayırlısıyla alsak kucağımzaaaa
oğlum babasına hiç tekme atmıyor ne zaman elini koysa hemen duruyor kerataa
offfffff hemen zaman geçse de kucağımıza alsakk yaaa
gerildim bu varislerdem
Geçmiş oldun loveli çok mu yoruluyorsun ayakta kalıyorsun dikkat etkendine canım
GENital bölgede varis nasıl oluyo canım. BEN genital bölgenin üst kisminda dudakların üstünde yani çatlak duymuştum gebelikde olabiliyormuş o ama orada varisi ilk defa duydum. CAnın yanıyo mu yada ağrıyormu
5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...
kendinizi ihmal etmeyin ne olur...
kızlar sanırım genital bölgemde varis çıktı girintili çıkıntılı oldu dudak kısımları zaten kasığımda çıktı offf hayırlısıyla alsak kucağımzaaaa
oğlum babasına hiç tekme atmıyor ne zaman elini koysa hemen duruyor kerataa
offfffff hemen zaman geçse de kucağımıza alsakk yaaa
gerildim bu varislerdem
27. haftamda donmuştu bebeğim erken mi gelecek ki diye endişeleniyorum bende :26: döner bence endişelecek bir durum yoktur umarım
5 gündür geçer diye bekledigim soguk algınlığı virüsmüş ağır bronşit olmuşum ciğerlerim dolmuş 12 igne 6 serum bir o kadar antibiyotik digerleri hastenede yatıyoruz ateşim düşmüyo.. kızım ve bana dua edin lütfen...
Çok geçmiş olsun canım görevinde zormuş. Allahtan ağrı sızı yapmıyormuş. Tez zamanda iyileş inş.
Benimde hala dönmedi kuzucuğum. Hala makat gelişli ve bağdaş kurmuş oğluşum karnımda oturuyor
yaaa komik ama ben dun aksam tek basıma tereyagında yumurta yedim. 6 adet.. Ondan önceki gunde 4 tane yemiştim yumurta bitmişti cunku:))Ohh canınız ceksinde sizde yiyin iyişallah...
AAa aramızda en büyük gebe sensin aramızda bir hafta varmış:)vala ben 38. HAFTada falan doğurmak istiyorum zaten gelişmiş oluyor bebekler o günlerde şubat 20den sonra gelebilirsin kizim diyorum:) sizinde şubatda olur büyük ihtimalle doğumunuz.
EN son doktora gittiğinde bebek ne kadardı canım merak ettim:)
kızlar ben henüz ilaç kullanmaya başlamadım hamileliğimin başından beri ..hep yiyeceklerden içeçeklerden karşılamaya çalıştım vitamin ve kan ihtiyacımı.geçen gün kan tahlilimde kansızlık göründü 10.1 olmuş değerim.gerçi 2 ay önce de bu değerlerdeydi ama.. artık başlayayım diyorum .bebek büyüdükçe değerlerim düşer ...siz hangisini kullanıyorsunuz.hangisi daha etkili sizce tecrübelerinizi bekliyorum.(ben yıllar önce kullanıyordum kan haplarını ama bir faydasını görmüyordum o yüzden size soruyorum )
bu aradaaa bugün benim biricikk kızımınnn doığum günüüü
3 yaşını doldurduuu 4 den gün almaya başlıyo artıkkk
çok duygusalım bugün kocaman kız olduu da ben yatarken
hastamısın annee geçti mi ağrın anne diyip dönüyo etrafımdaaa
rahatsızlığım nedeniyle doğumgünü kutlaması yapamıcazz
hayırlısı seneye kardeşiyle ikisine ortak doğumgünü hazırlarım inşaalllaahh
Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasib etsin inş...
30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.
ben kullandım ama öyle bişey yaşamadım
doktoruna sor istersen
yada 112 yi arayıp bilgide alabilirsin
Iyi hafta sonlari canim gecmis olsun ben 2 kez kullandim yan etkilerini yasamadim sukur ama kardesim kullandi gecenlerde ayni yan etkileri o da yasamis 1 gun cekmis sanirim isterse doktorunu ara danis canim
Canım bende kullandım hatta yanında ek ilaçla vermişti ama yan etkisi olmadı bence doktorunu ara için rahat etsin
bu aradaaa bugün benim biricikk kızımınnn doığum günüüü
3 yaşını doldurduuu 4 den gün almaya başlıyo artıkkk
çok duygusalım bugün kocaman kız olduu da ben yatarken
hastamısın annee geçti mi ağrın anne diyip dönüyo etrafımdaaa
rahatsızlığım nedeniyle doğumgünü kutlaması yapamıcazz
hayırlısı seneye kardeşiyle ikisine ortak doğumgünü hazırlarım inşaalllaahh
Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasib etsin inş...
arkadaşlar bu sabah doguruyorum sandım.nerdeyse birilerini arıcaktım.hastaneye götürün beni diye.ağrı sol tarafımdan kasıklara yayılan bir sancı. derin derin nefesler aldım.evde turlar attım gecmedi.cok ağrıdı ama.eğilemedim.dikilemedim.baya korktumon dk sürdü ve yavas yavas azaldı.cok korktum.neyseki kimseleri telaşlandırmadan gecti.inş bir daha olmaz...
Çok geçmiş olsun neden oldu bi bilgin var mı? Doktoruna sorsan bi neden olabilir ya da bi daha olursa Allah esirgesin ama ne yapman gerekir?arkadaşlar bu sabah doguruyorum sandım.nerdeyse birilerini arıcaktım.hastaneye götürün beni diye.ağrı sol tarafımdan kasıklara yayılan bir sancı. derin derin nefesler aldım.evde turlar attım gecmedi.cok ağrıdı ama.eğilemedim.dikilemedim.baya korktumon dk sürdü ve yavas yavas azaldı.cok korktum.neyseki kimseleri telaşlandırmadan gecti.inş bir daha olmaz...
Çok geçmiş olsun neden oldu bi bilgin var mı? Doktoruna sorsan bi neden olabilir ya da bi daha olursa Allah esirgesin ama ne yapman gerekir?[
gidince ilk işim sormak.aklımda ya idrar yolu enf ağrısı yada gaz sancısı.bol su da içiyorum. sizler yaşamazsınız ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?