2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

GENital bölgede varis nasıl oluyo canım. BEN genital bölgenin üst kisminda dudakların üstünde yani çatlak duymuştum gebelikde olabiliyormuş o ama orada varisi ilk defa duydum. CAnın yanıyo mu yada ağrıyormu

Geçmiş oldun loveli çok mu yoruluyorsun ayakta kalıyorsun dikkat etkendine canım

evet canım işim gereği ayaktayım beden eğitimi öğretmeniyim 6 saat ayakta kalıyorum tenefüsler hariç varis çorabı önerdi dr kasıktaki için ama genital bölgeyi ben ağdadan sanıyordum araştırdım dr randevusunda söyleyeyim bakalımmm oyyy iyi ki sulandırıcılar kullanıyorum

yok acı sızı yok girinti çıkıntı var garip bişey işte teşhisi ben koydum bakalım dr ne dicek

Çok geçmiş olsun canım. Allahım tez zamanda şifa versin sana.

Çok geçmiş olsun canım görevinde zormuş. Allahtan ağrı sızı yapmıyormuş. Tez zamanda iyileş inş.

27. haftamda donmuştu bebeğim erken mi gelecek ki diye endişeleniyorum bende :26: döner bence endişelecek bir durum yoktur umarım

Benimde hala dönmedi kuzucuğum. Hala makat gelişli ve bağdaş kurmuş oğluşum karnımda oturuyor

Orada sana ve bebeğine çok iyi bakacaklar. İlaçlar hiç sorun değil, endişelenme. Bebeği de düşünerek o ilaçlar veriliyor. Sen yeter ki iyileş, bir an önce aramıza geri sön. Çok çok geçmiş olsun. Bizden sana ve bebeğine bir sürüüüüüüüü:

AAa aramızda en büyük gebe sensin aramızda bir hafta varmış:)vala ben 38. HAFTada falan doğurmak istiyorum zaten gelişmiş oluyor bebekler o günlerde şubat 20den sonra gelebilirsin kizim diyorum:) sizinde şubatda olur büyük ihtimalle doğumunuz.
EN son doktora gittiğinde bebek ne kadardı canım merak ettim:)

Canım benim bebiş önden gidiyor Normalde 2 martta doğum yapıcaktım. En son gittiğimde 28 şubatta yapıcaksın dedi. 29 haftamda gitmiştim en son (çok sık doktora gitmek istemiyorum o yüzden) kilosu 1500 gr dı. Boyu da 33 cm di sanırım . Kilosundan eminim de boyunu tam hatırlamıyorum. Şayet bebişim 34 haftaya da böyle giderse sanırım şubat 15-16 sında sezeryana girerim gibi

ben gynoferon kullanıyorum ama fena kabız yapıyor.gerçi çoğu kan ilacı yapıyormuş diye duydm.kan ve demir alımında besinler yetersiz kalıyormuş kullanmaya başla bence hemen

Doğum gününüz kutlu olsun canım Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah

30. haftası geçmiş arakadaslarım bebeğiniz dogum pozisyonunu aldı mı? İnternette %90 ı 30. haftada almış olur yazıyo ama. Benim bebeğim hala dönemdi endişe ediyorum.

Endişelenme canım benim hep baş aşağı pozisyonda bişey olmaz,benim kızımdada hep baş pozisyonundaydı 40. Haftada suyum geldi suni sancı bile etkilemedi açılma olmadığı için sezeryanla doğurdum

ben kullandım ama öyle bişey yaşamadım
doktoruna sor istersen
yada 112 yi arayıp bilgide alabilirsin

Iyi hafta sonlari canim gecmis olsun ben 2 kez kullandim yan etkilerini yasamadim sukur ama kardesim kullandi gecenlerde ayni yan etkileri o da yasamis 1 gun cekmis sanirim isterse doktorunu ara danis canim

Canım bende kullandım hatta yanında ek ilaçla vermişti ama yan etkisi olmadı bence doktorunu ara için rahat etsin

cevabınız için teşekkürler kızlar
sabaha göre şu an daha iyiyim sanırım geçiyor yarına kalmaz insallah.. prospektuste bakmıstım yan etkilerinde vardı oyuzden doktora sormadım tekrar

çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, inşallah bir an önce iyileşip evinize dönersiniz

Allah acil şifalar versin canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

arkadaşlar bu sabah doguruyorum sandım.nerdeyse birilerini arıcaktım.hastaneye götürün beni diye.ağrı sol tarafımdan kasıklara yayılan bir sancı. derin derin nefesler aldım.evde turlar attım gecmedi.cok ağrıdı ama.eğilemedim.dikilemedim.baya korktumon dk sürdü ve yavas yavas azaldı.cok korktum.neyseki kimseleri telaşlandırmadan gecti.inş bir daha olmaz...

kızlar bebğiminn midesi küçük ve 2 hafta geriden geliyodu sebebi tsh hormonummuş yüksekmiş ilaca başladık inş düzelir 2gündür moralimiz bozuk

kızının doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. güzel günlerini göresin inşallah evlatlarının canım..

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. inşallah bir an önce düzelip aramıza gelirsin canm.

ayy Allah korusun bebişlerimizi vaktinde sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah. kendine dikkat et, ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen bol bol..

Çok geçmiş olsun neden oldu bi bilgin var mı? Doktoruna sorsan bi neden olabilir ya da bi daha olursa Allah esirgesin ama ne yapman gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…