2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bebğiminn midesi küçük ve 2 hafta geriden geliyodu sebebi tsh hormonummuş yüksekmiş ilaca başladık inş düzelir 2gündür moralimiz bozuk

canım geçmiş olsun. önceden tiroit problemin var mıydı? hamilelikte mi ortaya çıktı? bende de hipotiroidi var günlük ilaç kullanıyorum. sen de ilacını düzenli kullanırsan bi sıkıntı olmaz moralini bozma. ayda bir kan tahlili yaptırıp kontrol altrında tutmak gerekiyor tshı..

Eki Görüntüle 911498
Eki Görüntüle 911499
bunları sipariş verdim butikbebeden hastanede yanıma getirdiklerinde giysin diyeeeeeee

üstteki battaniyeyi kaça aldın? ben kadife battaniye alacaktım ama bunu gösterdiler hatta deseni falan da aynıydı, bu sadece kundak oluyor ana kucağı gibi, battaniye gibi açılmadığı için tercih etmedim, bebettodan kadife battaniye aldım.

hamilelikten önce yoktu yeni çıktı.6,4 galiba .doktor baya korkkuttu midesi küçük gerişden geliyo falan deyince ağlıycaktım nerdeyse çok kötü oldum 10 gün sonra tekrr gidicem inş düzlir

aahh kıyamam sana da çok geçmiş olsun, inaşşallah sağ salim alalım bebişlerimizi tek duam bu

canım dediğin çok doğru ama bunu yüreğime anlatamıyorum, tam 4 gündür uyuyamıyorum stresten, allah ım güç ver sabır ver diye dua ediyorum.

kilo tablsouna baktığıma göre düşük dedim canım, bu haftada en az 1600 olması gerekiyormuş

ohh ömaşallah ne güzel kilosu, sana d açok geçmiş olsun bak iyiki de gitmişsin, enfeksiyon başa bela, bol su iç, anca o zaan kurtuluyorsun tamamen

Off canim cok sıkıldi bugun aldim lohusa pijamasi 2 tane arkadas ole bir kumastan yapmislarki tiril tiril selulit oldu hep bacaklarim zaten dalgalar belli oluyor sabahligi var ustynde ama sabahliksiz rezalet

Off canim cok sıkıldi bugun aldim lohusa pijamasi 2 tane arkadas ole bir kumastan yapmislarki tiril tiril selulit oldu hep bacaklarim zaten dalgalar belli oluyor sabahligi var ustynde ama sabahliksiz rezalet

Ben de bu sebepten istemiyorum lohusa pijamasi..

BIzim kız babasıyla buluştu yine coştu tekmeler yumruklar havada uçuruyor. KArnım hiç bu kadar okşanip öpülmemişti şimdiye kadar. Bizimki daha doğmadan feci derecede babacı. Sanırım onların aşkını biraz kıskanabilirim böyle giderse

selammm :)canlar hayırlı geceler ben geldim yaklaşık bi haftadır yoktum valla bu sürede neler yaptığımı sorarsanız şeker testi yaptım bir iki gün sonra tekrar test yaptırdım neyse ki 95 çıktı onu atlattım derken hoop grip oldum sürekli yattım meyveler ıhlamur nane limon bal derken oda geride kaldı bu arada kızlar size en güzel şeyi anlatayım ilk defa kızımın rekli resmini aldm aslında burdan size göstermek isterdim resmini beceremiyorum ki ama bi görseniz aynı ben yaa artık hergün resmine bakıyorum ayy içim sızlıyo bi tuhaf oluyorum yani hamilelikten çok anne olduğumu hissediyorum gaiba

Codulu, Emel artık kısmetse ileride üçümüz Montessori anneleri diye de ayrıca konular konuşuruz :)

Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? - Tim Seldin
Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri - Maja Pitamic

kızlar yaa bi şey soracam içinizde park yatak alan varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım bi taraftan normal beşik mi alsam diyorum kullanılış bakımından hangisi daha uygun olur fikir verebilir misiniz

Bende çok düşündüm çok araştırdım durdum cnm. En sonunda normal ahşap beşik aldım :) Park yatak bi türlü içime sinmedi. Heh işte bu model çok harika diyemedim bi türlü

Bende çok düşündüm çok araştırdım durdum cnm. En sonunda normal ahşap beşik aldım :) Park yatak bi türlü içime sinmedi. Heh işte bu model çok harika diyemedim bi türlü

Biz bugün park yatak aldık canım kraftın arena modeli 300 lira mina bebede 50 lirada hediye çeki veriyorlar 250 ye geliyor, kraft en iyisi araştırdığım kadarıyla, bizde çok beğendik, yatak odasında 3 yaşına kadar yanımızda olsun istiyorum ben sonra odasına geçer, işte park yatağımız

Son düzenleme:
Gunaydin annecikler.isler cok yogundu.burayi ozlemisimm

Biz dun 30+2 olarak dr a gittik.bebisim 38 cm ve 1350 gr..sizinkilere baktimda biz gerideyiz sizden.ama dr normal dedi.guvendik:44:

güzelmiş canım güle güle kullanın 3 yaşına kadar kullanılabilmesi iyiymiş bende en az 2 yaşına kadar yanımızda kalsın istiyordum balkaymakcım teşekkürler canım şimdi aklıma biraz daha yattı ayın 11 12lerinde alacaz bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

BIZde park beşik siparişi verdik. Bi mağazada görüp beğenmiştim aslında aldığım modeli ama üstünün tülu maviydi onun erkek için olanıydı yani. DAha sonra hızlıal.com da buldum tülü pembe olanıni. Kraftin değil evet ama malı çok kaliteli ben mağazada uzun bi inceleme yapmıştım naylon gibi değil kumaşı ve ses çıkarmıyor sallarken. Resim paylaşamiyorum telefondan o yüzden sayfanın adresini koyuyorum canım.

Massimo Ricco S704 Perlina Oyun Parkı Beşik (60 x 120cm) - Pembe | hızlıal.com

ay bi sürü alıntı yaptım ve int gitti
aybükecim butik bebeden 29.90a aldım abimiziden battaniyeler fermuarlıısı peluşu ppneyesi hep kalmıştı o yüzden bunu aldım bir yere giderken içine koyarım dedim çok hoşuma gitti sen kaça sordun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…