kızlar bebğiminn midesi küçük ve 2 hafta geriden geliyodu sebebi tsh hormonummuş yüksekmiş ilaca başladık inş düzelir 2gündür moralimiz bozuk
Eki Görüntüle 911498
Eki Görüntüle 911499
bunları sipariş verdim butikbebeden hastanede yanıma getirdiklerinde giysin diyeeeeeee
canım geçmiş olsun. önceden tiroit problemin var mıydı? hamilelikte mi ortaya çıktı? bende de hipotiroidi var günlük ilaç kullanıyorum. sen de ilacını düzenli kullanırsan bi sıkıntı olmaz moralini bozma. ayda bir kan tahlili yaptırıp kontrol altrında tutmak gerekiyor tshı..
aahh kıyamam sana da çok geçmiş olsun, inaşşallah sağ salim alalım bebişlerimizi tek duam buCanım hipertansiyon oluştu bende gebeliğe bağlı başından beri. Ödem de oluştu. Preeklempsiden korkuyor doktorum. Kız benim bebeğim. Zaten az kaldı şu iki üç haftayı tamamlayınca daha rahat olacak herşey.
Tamam iri bi bebek değil ama kilosu düşük de değil bence.
BEnim büyük teyzem yıllar önce ikiz bebek doğurmuş bi kız bi erkek yarın erkek olanın dugunu var 24 yıl önce falan yani.
Geçen onunla konuşuyoruz dedi ki biz ultrason yüzü falan görmedik bilmezdik kızımız mi olacak oğlumuz mu. Öyle ki ben doğuma gittim daha zamanım gelmemişti erken doğurdum erkek olan çıktı biz ne bilelim içerde bi tane daha var. Aradan 5 dakika geçti ebe ye diyorum ki içerde birşey kipirdiyor ya bu ne ki acaba kadın bana ne kıpırdama si kafan mi güzel diyor. Valla kıpırdiyor dedim kadın bi baktı ki bi tane daha var beş dakika sonra da kız olanı doğurdum diyor. Kız olan erkek olanın yarısı kadar di. KOrkuyorduk ki üstünü değiştirelim banyo yaptıraLim. Erkek 3000 doğmuş olsa kız 2000 yoktu eminim belki 1500 falan di diyor. Eskiden kuvez mi varmış ölecek diye korkmuşlar ama ALlah yaşa ya kulum derse yaşıyor.
Şimdi ikisi de hafız çok ahlaklı çok zeki iki kardeşler. KIz olan nişanlı erkek olan da yarın evlenecek inşallah.
Bunu buraya erken doğum olma ihtimali olan arkadaşlar için yazdım. HIÇ kendinizi strese sokmayın. ZAten en zorlu kısmı atlattık 31,32. HAftalar çok az riskli olan haftalar. BOl bol dua edin ve dualarınizda bizleri de unutmayın. HEpimizin duaları sizinle...
Günaydın aybükeciğim, Hiç moralını bozma ilk öncelikle Cenabı Allah hakkımızda hayırlısını versin sen kalbini bozma bebeğinin kilosu da bana düşük gelmedi bende dün kontrole gittim 29 hafta 1276 gr dedi haftana göre normal dedi.Allahın izniyle hayırlısıyla kucağımıza aldırsın Rabbim..
merhabalar hamişlerrrr
geçen akşam şikayetlerimi yazmıştım sizde hemen dr git deyince
başka bi dr. dan randevu aldım hemen sabahında gittim
alttan muayene etti ultrasonla baktı görünürde bişi yok dedi
sadece bebek aşağıda baskı yapıyo dedi o açıklık dediğimde
rahim açıklığı değil vajinal açıklıkmış bebek baskı yaptığı için gerilince vajinada açıklık olmuş
ama yürüyemediğimi fln görünce nst ye aldı sancın fln çıkar belki dedi
nst dede çok şükür sancı fln çıkmadı o zmn idrar tahlili istedi
idrar yollarım enfeksiyon kapmış ağrıyı yapan oymuş ama bacaklarımı açıp kapatamamada
dediğim gibi bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan mış pozisyonunu değiştireceğini sanmıyorum dedi
ama enfeksiyon iyileşince ağrınların çoğundan kurtulursun dedi böyle işte
halaa yürümekte sıkıntı yaşıyorumm dün hastanede acıdan ağladım yaa çok fenaydıımm
geçicek ama inşallaahhh sizlerde enfeksiyona karşı dikkatli olun aman amana çok zoorr booll su içinnn
hıımmm bu arada dün oğluşumuda görmüş oldumm tabiiii :)
30+1 günlüktük dün
1.600 gr kilosu 41 cm boyu olmuşşş
haftasıyla uyumlu bebişte bi sıkıntı yok çook çok şüküürrr
Off canim cok sıkıldi bugun aldim lohusa pijamasi 2 tane arkadas ole bir kumastan yapmislarki tiril tiril selulit oldu hep bacaklarim zaten dalgalar belli oluyor sabahligi var ustynde ama sabahliksiz rezalet
montessori ile yetiştirmke istiyorum bedne bebeğimi. Hatta oturma odamı ve kendi odasınıa bana göre değil ona göre dizayn etcem. Oturma odamada ona yönelik değişiklikler yapcam. İkeanın tüm mobilyaları montessori yöntemi düşünülerek dizayn edilmiş. Ordanda cok faydalanırım. Ama şimdilik cok genel seyler biliyorum. Kendimi biraz daha geliştirmem gerek bu konuda.
kızlar yaa bi şey soracam içinizde park yatak alan varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım bi taraftan normal beşik mi alsam diyorum kullanılış bakımından hangisi daha uygun olur fikir verebilir misiniz
kızlar yaa bi şey soracam içinizde park yatak alan varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım bi taraftan normal beşik mi alsam diyorum kullanılış bakımından hangisi daha uygun olur fikir verebilir misiniz
Gunaydinlar iyi pazarlar :)
Ben ve bitmek bilmeyen kabuslarim( bu saatte yine ayaktayim (
güzelmiş canım güle güle kullanın 3 yaşına kadar kullanılabilmesi iyiymiş bende en az 2 yaşına kadar yanımızda kalsın istiyordum balkaymakcım teşekkürler canım şimdi aklıma biraz daha yattı ayın 11 12lerinde alacaz bakalım hayırlısıBiz bugün park yatak aldık canım kraftın arena modeli 300 lira mina bebede 50 lirada hediye çeki veriyorlar 250 ye geliyor, kraft en iyisi araştırdığım kadarıyla, bizde çok beğendik, yatak odasında 3 yaşına kadar yanımızda olsun istiyorum ben sonra odasına geçer, işte park yatağımız
Eki Görüntüle 912292
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?