Canım çok geçmiş olsun ben yaşadım biliyorum allah yardımcın olsun çok zor bişeyinşallah çabucak iyileşirsin
Allah yardımcın olsun aynı sorun bende de var ve malesef gebelikten öncede vardı
öğrencilik yıllarımın hediyesi diyorum ben ona
aşırı baharatlı, acılı, turşu yememeye çalış yani canın çok isterse tadımlık ye
yoksa daha çok sancı çekersin yanma ve kaşıntı olur
sarkan memeler içinse yapabileceğin tek şey çok afedersin ama makattan içeri itmek
dışarda kaldığı sürece tarifi imkansız acılar çekersin
oturamazsın
taharetlendikten sonra sarkan memeleri mutlaka içeri itmen lazım
detaylı bilgileri netten bakarak da öğrenebilirsin
günaydın canm:)
geçmiş olsun filoloğum. bu konuda bilgim yok maalesef Allah şifa versin, atlatırsın inşallah bir an önce..
günaydınnn:)
Canım merhaba. Nasılsın? Gebelik nasıl gidiyor?Ben her gün activia yiyorum . (Transferden beri bu tehlike vardı cnm biliyorsun. Bizim ilaçlar da yapıyordu kabızlık.) Diyetisyenime sordum yiyebilirsin dedi. Ama ara öğün olarak yetmez dedi. Hiç kabızlık yaşamadım.
Bende zaten vardı hemoroid ama arada kendini belli edenlerden. Çok ağrı yapıyorsa pamuğa zeytinyağı sürüp oraya koyun rahatlatıyo biraz
Geçmiş olsun öncelikle. Ilık hatta biraz sıcağa yakın bir su dolu kaba otur canım. O memeleri yumuşatıp içe çekecektir.
Codulu, Emel artık kısmetse ileride üçümüz Montessori anneleri diye de ayrıca konular konuşuruz :)
Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? - Tim Seldin
Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri - Maja Pitamic
Biz bugün park yatak aldık canım kraftın arena modeli 300 lira mina bebede 50 lirada hediye çeki veriyorlar 250 ye geliyor, kraft en iyisi araştırdığım kadarıyla, bizde çok beğendik, yatak odasında 3 yaşına kadar yanımızda olsun istiyorum ben sonra odasına geçer, işte park yatağımız
Eki Görüntüle 912292
Merhaba kızlar hepinize iyi pazarlar diliyorumbizimde sepetimiz geldi kızımın 10 yıl önceki sepeti Allah'tan bişey olmamış , birde annemin diktiği tüllü örtüsü var ama o annemde
Eki Görüntüle 912335
tülsüz hali bile şık duruyor
Benimkisinde saklanma aparatlarını silikonlamı kaplamışlar canım hiç ses çıkarmıyor bebişler rahat uyurBIZde park beşik siparişi verdik. Bi mağazada görüp beğenmiştim aslında aldığım modeli ama üstünün tülu maviydi onun erkek için olanıydı yani. DAha sonra hızlıal.com da buldum tülü pembe olanıni. Kraftin değil evet ama malı çok kaliteli ben mağazada uzun bi inceleme yapmıştım naylon gibi değil kumaşı ve ses çıkarmıyor sallarken. Resim paylaşamiyorum telefondan o yüzden sayfanın adresini koyuyorum canım.
Massimo Ricco S704 Perlina Oyun Parkı Beşik (60 x 120cm) - Pembe | hızlıal.com
Evet badisiz olmaz cnmçok şirinmiş canım huzurla uyusun bebişin içinde
kızlar birşey sormak istiyorum. 5li hastane çıkışlarının içinde çıtçıtlı badi olmuyor ya ayrıca almamız gerekiyor sanırım değil mi. direk kıyafetler giydirilmez heralde :44:
Evet minicm arkadaşlar hediye almış perdemizi ben beyaz düşünüyordum ama morda çok güzel olduÇok güzel canım pembiş pembiş oda da storda mor galiba çok severim güle güle kullanın inşallah
Canim cok begendim cok guzel hem de kullanisli ama telden baktim yatak falan var mi icinde ayri olarak mi aldinBIZde park beşik siparişi verdik. Bi mağazada görüp beğenmiştim aslında aldığım modeli ama üstünün tülu maviydi onun erkek için olanıydı yani. DAha sonra hızlıal.com da buldum tülü pembe olanıni. Kraftin değil evet ama malı çok kaliteli ben mağazada uzun bi inceleme yapmıştım naylon gibi değil kumaşı ve ses çıkarmıyor sallarken. Resim paylaşamiyorum telefondan o yüzden sayfanın adresini koyuyorum canım.
Massimo Ricco S704 Perlina Oyun Parkı Beşik (60 x 120cm) - Pembe | hızlıal.com
Kizlar citcitli badileri uzun kollu mu askili mi aldiniz uzun kolluyu giydirmek zor olmaz mi?Benimkisinde saklanma aparatlarını silikonlamı kaplamışlar canım hiç ses çıkarmıyor bebişler rahat uyur
Evet badisiz olmaz cnm
Evet minicm arkadaşlar hediye almış perdemizi ben beyaz düşünüyordum ama morda çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?