2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Maşallah bebeğimize sağlıkla kucaklasın annesini

Son düzenleme:
Masallah oglusuna canim ismini de cok begendim.bidahaki kontrol nezaman kalbine ekg cektiler derken?nstler nezaman basliyor?

Sana katılıyorum canım banada yapmacık geliyo bi kere aradım bişey sormak için pişman etti beni. Seda hanmda onla aynı ilgide sonuç için aradım sekreteriyle görüstüm bilgi verdiler. Şimdilik ona devam etmeyi düsünüuorum aksilik çıkmazsa. Benm riskli gebelik olduğu için hastaneyi bırakmak istemiyorm ama senin öyle bi durumun yoksa daha uygun yerlerlede görüsebilirsin içine sinen yer olsun canm hemde kesenize uygun

KIzlar bugün ömrümden ömür gitti on yaş yaslandım yemin ediyorum...
ELtim kadın hastalıkları için doktora gidecekti yanında bende gittim. KAynım ben eltim semt poliklinigine gittik. KAynım gelmişken bebeğede bakalım dedi bende olur dedim aldık sırayı girdik içeri.
DOKtor baktı ölçtü bebek 1 hafta geride 1440 gram dedi. BEnde 29+0 da 1390 gram 5 gün ilerde idi 30+6 da 13 günde 50 gram mi aldı dedim.
DOktor eğer öyle ise bebeğin gelişimi durmuş organlarında bi sorun olabilir sürekli gözetim altında olman lazım dedi basimdan aşağı kaynar sular döküldü. HEmen çıktık oradan kaynım eşimi aradı abi bebeğin gelişimi durmuş dedi doktor diye pat diye kocama söyledi. KAlbine inmiş canım kocamın. HEmen kendi doktoruma gittik doğumda imiş bide onu bekledik iki saat o ruh haliyle dolandım gözümden yaş dinmedi.
En son doktorum geldi aldı beni hemen içeri baktı. Herşeyine detaylıca. ALlahıma bin şükür çok sağlıklı yavrum herşeyi tam. Iki gün önde bile çıktı.
30+6da 1760 gram. 13 günde 370 gram almış. DOktor kilo alışı gayet normal hiçbirşey yok dedi. Boynuna sarılıp opesim geldi o an doktoru. EŞim allah sizden razı olsun diye diye bi hal oldu.
ANlayacağınız bebeğim 30+6 da 1760 gram 40.5 cm
Allah kimseyi evladıyla sinamasin...

Çok sağol loveli benim de yaş 36 ve ivf çatıya kaçıncı hafts bakıyorlar belki otomatikman sezeryan der dr:)

canım benimki de ıvf ve doktorum başından beri sezeryan diyor, riske atamam diyor. ben aslında normal doğum istiyordum ama doktorum risk alamam deyince ben nasıl alayım risk senin doktorun ne düşünüyor?

merhaba ben de ürgüplüyüm Kayseride büyüdüm şimdi Konyadayım

Canım benim büyük geçmiş olsun... Bazen ultrasyondan ultrasyona farklılık gözükebiliyor. Ama gene de dr nin çok iyi bakması gerekiyor ölçümlerini kusursuz alması gerekiyor. Çünkü bu ölçümler bir anne için bebeğinin iyiliğini gösteren bulgulardan.

İnş bir daha yaşamazsın böyle bir durumu. Kendi drnden memnunsan başka hiç bir doktora gitme derim canım benim. Üzüyorlar çünkü...

ben de istanbul bahcelievler vital hastanesine giden var mı onu merak ediyorum ya

Merhaba canım benim çok iyi bir doktorum var sizden iyi olmasın serhat bey ilerde hamile kalırsam ondan başkasına gitmem diyordum ama büyük konuşmamak gerekmiş doktorumun muayeneleri özel sağlık sigortası karşılıyor biz de sigorta için geç kaldık tabi durum böyle olunca ve hastanede çalışmam göz önünde bulundurularak burdaki bir doktora gitmeye mecbur kaldım ilk başlarda hiç istemedim çünkü beni serhat beyden iyi kimse anlamaz sanıyordum sonra zamanla alıştım doktoruma hastanede çalışırken başka bir doktota gidip çuvalla para harcamaktansa burda kaldım doktorum da çok iyi sevdim zamanla onu da sağolsun iyi doktor çok değiştirmek istedim bi ara sonra baktım adamın bana eksi bi durumu yok artık bundan sonrası allaha havale rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu işler biraz da şans işi bakalım yaşayıp neler görücez :)

Kız senin o görümceni saçlarından tutup sürükleyesim geldi ne demek ya görümcen kazancak diye fazla para ödemek öyle saçma şey olur mu sen de deseydin bedavaya hala olunmuyor bi de para mı vericem sana hala ol da yeğenine hediye al allahtan allahtan eşin sana destek yoksa kılıç kalkan oynardınız valla! Öff çok sinirlendim bak!

sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var geçmiyo ne zamandır,batıyo resmen bıçak gibi aynı durumu yaşayan varmı nasıl geçicek bu

Bende var canım o hareketsiz kaldığımda ve düz oturmadığım zaman oluyor hareket et biraz hafifliyor ağrı bazen de tamamen geçiyor

Süper olmuş bayıldım valla ben de böyle bişey düşünüyodum sayfanın linkini atmışsın bakıp ben de yapıcam herhalde :)

masallah ya bebişine ben de geçen hafta gittim doktora bebişim 2 hafta onde gidiyo ve 2 hafta daha erken gelebilirmiş bebişimmm

canım benimki de ıvf ve doktorum başından beri sezeryan diyor, riske atamam diyor. ben aslında normal doğum istiyordum ama doktorum risk alamam deyince ben nasıl alayım risk senin doktorun ne düşünüyor?

Doktorum normal yapabilirsin gibi gözüküyo şimdilik dedi kesin sezeryana yönlendirmedi ivf oldugunu da biliyor ama.
İvf olup normal yapan da ben hiç duymadım açıkçası bi sonraki kontrolde daha ayrıntılı konusucam
Senin doktor ivf i yapan aynı doktor mu hamile kaldıktan sonra değiştirmişmiydin

iyi akşamlar kızlarr
bişey dicem ultrasonda gelişimi 1-2 hafta önde giden bebekler sata göre olan muhtemel tarihten 1-2 hafta öncemi doğuyor. gelişiminin önde olması demek bebiş beklenenden öncemi gelcek demek ?

kızlar bu refluye mide yanmasına bi çare bulabildiniz mi??? Boyle bi yanma yokyaaa. Beni benden aldı resmen yaa. Gece uykusu haram oldu bana. Gunduzleri resmen acıyo artık. Bu ne çile yaaa...........
Aksamlari bende de oluyor canim maden suyu iciyorum rahatlatiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…