geldikkkkk boyumuz 42 cm kilomuz 1600gr olmuş herşey yolunda diyete devam kalp eegsini çekti her kontrolde yapıcam dedi
ağrılar nefes almada zorlanmalar olacak dedi 32 hafta girince rapr vercek çalışma raporu
bu çok şükürrrrr allaha hayırlısıyşa doğruruz inşallah
Masallah oglusuna canim ismini de cok begendim.bidahaki kontrol nezaman kalbine ekg cektiler derken?nstler nezaman basliyor?geldikkkkk boyumuz 42 cm kilomuz 1600gr
olmuş herşey yolunda diyete devam kalp eegsini çekti her kontrolde yapıcam dedi
ağrılar nefes almada zorlanmalar olacak dedi 32 hafta girince rapr vercek çalışma raporu
ahh ahh reflübaş belası reflü ben de dayanamdım en sonunda doktoruma söyledim, rennie duo şurup var canım ondan kullanıyorum. çok yandığında biraz ferahlatıyor ama kesin çözüm değil, onu kullandığım halde yanmaya devam ediyor benimki [/QUOTE
bende renniduo kullanıyorum.önceden mutfakta şimdi cantamda ve yatagımın basında duruyor.yedeklerimde var bu arada.kısa sureli kurtarıcım benim.önceden kaşıkla içerdim.şimdi kafaya dikiyorum.geceleri inleyerek uyanıyorum nefes alamıyorum.midem agzımdan cıktı cıkacak.hemen elimi uzatıp şişeyi bulup dikiyorum kafaya.bu arada ellerim şişiyo benim.bi gece uyandım şişe baş ucumda ama acamıyorum kapağını.parmaklar olmuş davul.koçişede kıyamıyorum uyandırmaya sabahın köründe gidiyo işe.evde gece yarısı kıvrana kıvrana actım kapağı.deneyin renniduo yu.kısa sureli iyi geliyo...:18:
evet canım gece doktoruydu. Ben ta o zaman onunla baslamıstım. Adanadaydı daha once. Oralardan bile arastırdım cok işçime sinerek karar vermiştim. Ama işte bana oyle davranmıyo yada riskli bi gebeliğim yopk cok sukur o yuzden önemsemiyo. Bilmiyoruma ama sogudum oradan. yEni doğan yoğun baklımlarıda cok gelişmiş kesinlikle. Ama su anda bir risk gorulmuyo ve hiçbir sıkıntı yokkken 1000 tl fark versemmi diye sorguluyorum. Balgattakide 3000 tl. Ümit bey cok iyi orada da. Ben asıl orayı istyiyorum ama fiyat farklı nedeniyle buraya karar verdim. Bakalım daha tam net dusuncelerim. Su doktorada bi gideyim sorna netleşecek görüşlerim..
gaviskonda midemi bulandırıyo benim ya bu rennie surup recetesiz alınabilniyormu kızlar. Doktora gidemem şimdi..
Çok sağol loveli benim de yaş 36 ve ivf çatıya kaçıncı hafts bakıyorlar belki otomatikman sezeryan der dr:)
SEzeryane kesin karar vermiş olsam hiç dusunmem değiştirirm doktorumu. Çünkü randevu aldıgım doktorum sezeryan konusunda cok ıyı. Aslında Nevsehirliyim ama Kayseride okudum ailemde hala orada. Orada yapmayı da dusundum acıkcası. Huma hastanesinde 300-400 tleye dogum yapıyorsun ki cok da iyi bi hastane. Ankara cok pahalşı yaa...Kafam karısık cok..
KIzlar bugün ömrümden ömür gitti on yaş yaslandım yemin ediyorum...
ELtim kadın hastalıkları için doktora gidecekti yanında bende gittim. KAynım ben eltim semt poliklinigine gittik. KAynım gelmişken bebeğede bakalım dedi bende olur dedim aldık sırayı girdik içeri.
DOKtor baktı ölçtü bebek 1 hafta geride 1440 gram dedi. BEnde 29+0 da 1390 gram 5 gün ilerde idi 30+6 da 13 günde 50 gram mi aldı dedim.
DOktor eğer öyle ise bebeğin gelişimi durmuş organlarında bi sorun olabilir sürekli gözetim altında olman lazım dedi basimdan aşağı kaynar sular döküldü. HEmen çıktık oradan kaynım eşimi aradı abi bebeğin gelişimi durmuş dedi doktor diye pat diye kocama söyledi. KAlbine inmiş canım kocamın. HEmen kendi doktoruma gittik doğumda imiş bide onu bekledik iki saat o ruh haliyle dolandım gözümden yaş dinmedi.
En son doktorum geldi aldı beni hemen içeri baktı. Herşeyine detaylıca. ALlahıma bin şükür çok sağlıklı yavrum herşeyi tam. Iki gün önde bile çıktı.
30+6da 1760 gram. 13 günde 370 gram almış. DOktor kilo alışı gayet normal hiçbirşey yok dedi. Boynuna sarılıp opesim geldi o an doktoru. EŞim allah sizden razı olsun diye diye bi hal oldu.
ANlayacağınız bebeğim 30+6 da 1760 gram 40.5 cm
Allah kimseyi evladıyla sinamasin...
ben aslında aylardır sizi uzaktan takip ediyordum ama buraya yazıp fikir almanın bu kadar rahatlatıcı olabileceğini düşünmemiştim. codulu,loveli, eml yorumlarınız beni rahatlattı, zaten sizi tanıyor gibiyimben dr umu seçmeden önce internette çok araştırdım, etrafıma çok sordum, olumsuz olarak bir yerde sadece sezaryen taraftarı olduğunu duymuştum. ben de zaten sezaryene karşı değilim. onun dışında olumsuz bişey okumadım duymadım ta ki 30. haftamı geçene kadar. en çok kvd canımı sıktı eşime değiştirin doktoru diyormuş eşimde beni sıkıştırıyor arada ama ben dr umdan çok memnunum. sadece doğumda becerikli mi onu bilmiyorum. ama karar verdim sonuçta Allah ın takdiri, en iyi doktora da gitsem herşey olacağına varıyor. dua edip doktoruma devam edicem.
2014 görümcemi öldürmemek için sabır dilemekle geçti.
yılın son günü de bi güzel inceden inceden giydirdim kendisine dayanamayıp. Hatta bir ara bayağı sertleştim ki kayınvalide ve eşim girdi araya ve sakinleştirdiler beni yoksa daha fazla kızışabilirdi ortalık.
hanımefendi sanal mağaza açmış ve bebeğimin her türlü ihtiyacını ordan almamız için bize baskı yapıyor resmen. Neyse dedim bir bakayım ürünlere falan. Ürünler normal fiyatlarının çok çok üstünde ve kredi kartıyla aldığımda hem taksit için vade farkı koyuyor hem de uçuk bir şekilde kargo ücreti alıyor. Mesela bir uyku seti beğendim. Başka bir sitede aynısı 171 TL iken sayın görümceciğimin sitesinde 230 tl. Bunu almamızda ısrar ediyor çünkü burdan kendi para kazanıcak.
Ben de dedim ki senin sitenle diğer site arasında 60 tl fark var dedim. O da diyor ki biz bir aileyiz 3e 5e bakmayacaksın.Sanki bebeğin tüm ihtiyaçlarına ortak olmuş,Bebeğin bir ihtiyacını da ben karşılıyım demiş gibi utanmadan bir de bunu söylüyor bu kadar masraflı bir zamanda bir de. Resmen beynime kan sıçradı ve ben de dedim ki eğer bütçemi zorlayacaksa 3e 5e bakarım kusura bakma dedim. aradaki 60 tl senin için cüzzi bir rakam olabilir ama şu masraflı anda ben o 60 TLyi iki kutu bez parası olarak görüyorum dedim.Hala diyo ki bana 60 tl lik farka bakma sen ciro yüksek olunca kar edicez dedi. Ben de dedim karı bizim üzerimizden sen edeceksin.Sen ciroya bakıyorsun ama ben ürünü alırsam yiyeceğim kazığa bakıyorum dedim. Sesim titremeye başladı sinirden ağlıcaktım nerdeyse. O sırada eşim girdi araya dedi gidelim biz artık. Ben de iyi olur dedim gittik eve.
Eşime bi ton lafı saydım. Dedim ablanla beni muhattap etme. Onun bencilliklerinden dolayı kendimi kasmayacağım bunu da iyi bil. En kısa zamanda konuş ve onun sitesinden hiç bir şekilde alışveriş yapmayacağımı söyle yoksa seninle arası bozulacak. Benimle bozulmasının hiç bir önemi yok ben seni düşünüyorum dedim. Sen haklısın. Benim onunla yalnız konuşmam gerek dedi. Dedim en kısa zamanda nerde yakalıcaksan yakala ve konuş daha fazla bozmasın asabımı dedim.
sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var geçmiyo ne zamandır,batıyo resmen bıçak gibi aynı durumu yaşayan varmı nasıl geçicek bu
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
geldikkkkk boyumuz 42 cm kilomuz 1600gr olmuş herşey yolunda diyete devam kalp eegsini çekti her kontrolde yapıcam dedi
canım benimki de ıvf ve doktorum başından beri sezeryan diyor, riske atamam diyor. ben aslında normal doğum istiyordum ama doktorum risk alamam deyince ben nasıl alayım risksenin doktorun ne düşünüyor?
Aksamlari bende de oluyor canim maden suyu iciyorum rahatlatiyor benikızlar bu refluye mide yanmasına bi çare bulabildiniz mi??? Boyle bi yanma yokyaaa. Beni benden aldı resmen yaa. Gece uykusu haram oldu bana. Gunduzleri resmen acıyo artık. Bu ne çile yaaa...........
Ben normal dogumdanda sezeryan dogumdan korkuyorum ne yapcam bilmem[/ QUOTE]
Aynen canim Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?