2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım illa erken gelmek zorunda degil ama benim doktor ben daha sormadan 2 hafta once de gelebilir dedi bence sen de bi kendi doktoruna sor derim

merhaba hanımlar az önce doktordan geldim bu imzamızda gecen kilolar doktorla uyumlu çıkıyormu? benimki daha fazla çıkıyor doktor kilosunu söyleyince çok şükür geride değil ilerde galiba dedim yoo uyumlu dedi.uyumluysa bu imzadakiler mi geri.

amergi beni de mart ayı annelerine eklemen için özel mesaj attım ama sanırım posta girişin doluymuş

Yok canim ivf yi istanbulda yaptirdim. Memlekete gelince burda baska bir doktorla devam etmeye basladim. Senin doktorun ayni mi ? Ya aslinda son ana kadar belli olmaz dogum, bi alsilik olur, suyu azalir, kalp atisi yavaslar ,vs..normal yapcam dersin sezeryana girersin. Ben de cok ustelemiyorum isin asli hayirlisi neyse oyle olsun

Benimki de farklı bir doktor. İvf kliniği uzaktı eve bi süre gittim sonra değiştirdim.
Haklısın aslında Allahtan hayırlısı sağlıklısını diliyorum hepimiz için
Bizim için bi mucize Allahım isteyen herkese tattırsın inşallah sağlıkla da doğmalarını nasip etsin

kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.

Bende bugün doktorda idim. BEnden 1 gün öndesin yalnız. Merak ettim kaç kilo geldi bebeğin

Bende bugün doktorda idim. BEnden 1 gün öndesin yalnız. Merak ettim kaç kilo geldi bebeğin

cnm ben aslında son adet tarihimi bilmiyorum en başta 30 mayısla uyumlu çıktı öyle kabul ettik 2 kiloya yakın dedi .bu arada ortalamaymış imzada çıkanlar alt sınır üst sınır var buna göre normal

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.

Merhaba foruma katilim ypamasanda takip edenlerdenim. dogum ypcgmz tarihler ayni. Ve bnde son 3 gndr ayni drumdayim hele aksamlari.. carpinti flnda oluo bnde tabii ytrkende zorlnyrm artik. Bnde sali gnu gdcm dr a da sorcm. Snrm zamn yklastkca agrlasioruz

cnm ben aslında son adet tarihimi bilmiyorum en başta 30 mayısla uyumlu çıktı öyle kabul ettik 2 kiloya yakın dedi .bu arada ortalamaymış imzada çıkanlar alt sınır üst sınır var buna göre normal

BENimde dün 30+6 da 31+1 günlük çıktı. 1760 gramdi. BU alttaki yazılarda haftanın ilk günü olması gereken yazıyor sanırım çünkü 32. HAftada 1780 gram yaklaşık bebeğiniz diyor. Yani benim için öyle çıktı bu sefer:)

günaydın zuzu valla ben de aynı durumdayım senle doktora sordum gebeliğin ilk ve son trimesterleri birbirine benzer ilk 3 ay neler yaşadıysan son 3 ay da aynı şeyleri yaşayabilirsin dedi ben de öyle bir durumdayım halsizlik uyku hali yorgunluk kemiklerim ağrıyor

kızlar bu refluye mide yanmasına bi çare bulabildiniz mi??? Boyle bi yanma yokyaaa. Beni benden aldı resmen yaa. Gece uykusu haram oldu bana. Gunduzleri resmen acıyo artık. Bu ne çile yaaa...........

ayy evet çok zor..bende de ara ara oluyor mahvoluyorum.geçen gün arkadaşıma dr.u tavsiye etmiş sade soda iç iyi gelir inşalalh

benim doktorun bi tık daha fenasıymış. huyuna suyuna alışınca da işte bırakamıyor insan şurda kalmış 2 ay ((
hastane de ayrıymış resmen sizi sömürmek için uğraşıyor bence doktordan önce o hastaneyi değiştir. Devletin parasından kalıyolar resmen. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun canım güzel göbüşdaşım

Merhaba canım. Benim ilk çocuğum 33 yaşında ivf ile oldu. Her şey normal olduğu sürece ( çocuğun pozisyonu, doğum zamanı vs ) normal doğum önermişti benim doktorum. Ancak yumurtalığımdaki portakal büyüklüğündeki kist ve çook küçükken olduğum ve vücudumda çok derin izler bırakan apandisit ameliyatı nedeniyle sezeryan oldum. Sezeryan'da kisti de aldılar.
Sezeryan daha risksiz gibi görünüyor olabilir belki ama, daha öncede bahsetmiştim ivf olduğundan kıymetli gebelik olarak değerlendirilen ve son ana kadar her şeyi çok normal olan kızım, sezeryan yüzünden solunum apnesi yaşadı, ilk gün 6-7 kez nefesi durdu, morardı vs. Kısacası ölümden döndü. Bu benim tecrübem herkesin böyle olacak diye bir şey söz konusu değil tabiki. Ama naçizane fikrim her iki doğum şeklinde de belirli riskler var. Ivf gebelik diye kendini sezeryana şartlandırma. Özetle sezeryan her şeyin mükemmel gittiği hiç bir riskin olmadığı bir doğum şekli değil.

valla eşim isterse durmasın.eğer çok parası var ise ablasına kazandırsın hiç umurumda bile olmaz ama ben kendi evladımın rıskını beni hiç düşünmeyen birine yedirecek değilim ki eşim de bu konuda benimle hemfikir.. ki durumu kötü olsa zaten seve seve başımın gözümün sadakası olsun der veririrm ama öyle birşey de yok.
insanların bencilliklerine tahammül edemiyorum zaten bu kendi ailemden herhangi biri için bile olsa geçerli maalesef.

Baksana sen de kayınvalidenden dolayı sinir krizi geçirmişsin hele ki bir melek taşıyorken yapmış bu zulmü. allahlarından bulsunlar diyorum başka da birşey demiyorum artık.

Senin de ilk ve son ağlayışın olsun canım benim

codulummm,
sen sonradan dahil olduğun için benim görümcemle olan maceralarıma pek denk gelemedin :)))) acayip biri yaaa anlatmakla bitmez. iyi niyetini hissetsem zaten sonuna kadar destek olurum ki iyi niyetli biri olsa bizim zor zamanımızda bile bizi sömürmeye uğraşmazdı dimi ama. Ne dersin yani siz bir liste çıkarın neyi eksikse onu söyleyin biz de gücümüz yettiğince yardımcı olalım demesi gerekirken bana 3'e 5'e bakmıcaksın diye ahkam kesiyor bir de.

zaten yardım etmek istese bile ben onunla yaşadığım sorunlardan dolayı hiç bir şekilde kabul etmem ama beni de sömürmesine asla izin vermem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…