iyi akşamlar kızlarr
bişey dicem ultrasonda gelişimi 1-2 hafta önde giden bebekler sata göre olan muhtemel tarihten 1-2 hafta öncemi doğuyor. gelişiminin önde olması demek bebiş beklenenden öncemi gelcek demek ?
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
Doktorum normal yapabilirsin gibi gözüküyo şimdilik dedi kesin sezeryana yönlendirmedi ivf oldugunu da biliyor ama.
İvf olup normal yapan da ben hiç duymadım açıkçası bi sonraki kontrolde daha ayrıntılı konusucam
Senin doktor ivf i yapan aynı doktor mu hamile kaldıktan sonra değiştirmişmiydin
Yok canim ivf yi istanbulda yaptirdim. Memlekete gelince burda baska bir doktorla devam etmeye basladim. Senin doktorun ayni mi ? Ya aslinda son ana kadar belli olmaz dogum, bi alsilik olur, suyu azalir, kalp atisi yavaslar ,vs..normal yapcam dersin sezeryana girersin. Ben de cok ustelemiyorum isin asli hayirlisi neyse oyle olsun
merhaba hanımlar az önce doktordan geldim bu imzamızda gecen kilolar doktorla uyumlu çıkıyormu? benimki daha fazla çıkıyor doktor kilosunu söyleyince çok şükür geride değil ilerde galiba dedim yoo uyumlu dedi.uyumluysa bu imzadakiler mi geri.
Bende bugün doktorda idim. BEnden 1 gün öndesin yalnız. Merak ettim kaç kilo geldi bebeğin
kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.
cnm ben aslında son adet tarihimi bilmiyorum en başta 30 mayısla uyumlu çıktı öyle kabul ettik 2 kiloya yakın dedi .bu arada ortalamaymış imzada çıkanlar alt sınır üst sınır var buna göre normal
kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.
kızlar bu refluye mide yanmasına bi çare bulabildiniz mi??? Boyle bi yanma yokyaaa. Beni benden aldı resmen yaa. Gece uykusu haram oldu bana. Gunduzleri resmen acıyo artık. Bu ne çile yaaa...........
muayeneleri cok ıyı geçiyo. Soru sorarsak cevap veriyo. Ama tahlili sonucalarını alamıyorum ondan biturlu. Telefonlara hiçbi şekilde bakmıyo. Kİ ben cep telefonundan aramam asla. Hastaneden ararım. Cok önemsemiyo gibi bazı seyleri. bana yapmacık geliyo kadın artık. Ama bilmiyorum bu doktora gideyim bunuda begenmezsem yıne ona gideceğim mecburen: Ya bi sorun oldugunda ulaşamayacagım bi doktro istemiyorum. Ne kazalar atlattım doktoruma ulaşamadım hiçbirinde. Acilllik oluyorum arayıp ilaç guvenli mi diye soracagım ulaşamıyorum. KK dan öğreniyorum o ilacı kullanan baskaları varmı yokmu.. Bi de hastane politikası beni rahatsız edıyo. Para veriyoruz ama verdğimiz paranın karsılıgında fatura verilmiyo. Ayrıntılı ultrason parası komple devletten habersi zalıyorlar. Kredi kartı yada banka kartı bile kullanamdık direk nakit ve karsılıgında fiş bile yok. Sordum doğum ücretindede aynı uygulama var. Eleviti defalarca yazmama gerek yok zaten odemiyo dedi. Sen bitince al dediler meğer yazılımıyormus bos yere o kadar verdim. şeker yuklememde sonucum normal sınırların altında cıkmıs iyi mi kotu biz burda kızlarla yortumluyoruz. Hatun bi donus yapmıyo.
Kızlar ivf ya da geç yaş gebeliği olab arkadaslara danışmak istedim drunuz normal doğum mu diyor sezeryan mı
Bu kıymetli gebeliklerde sezeryan daha mı güvenli ne dersiniz normal doğumla daha fazla mı risk slmış olurum
Fikirlerinizi ve bilgilernixi paylaşırsanız çok sevinicem arkadaslar
canım eşin arkanda duruyo zaten söyleyeceğinide söylemişsin daha fazla takma kafana ben kayınvaldem yüzünden sinir krizi geçirdim 2 hafta sürekli ağladım şimdi yeni toparlandım kendimi ve bebişimi üzdüğümle kaldım malesef
yaa iyi niyetli biri olsa eminim işinde yardım olsun diye alışveriş yapardıon onun sitesinden. ama eminim aranıza sogukluk girmiş ve seni hersey irite ediyo. SAbrınnnn bolllllllllllllll bollllllllll olsunn canımm. Aklım su reklam geldi.. AYhh midem yanmaya basladı yıneee... Nerdeydik ha gorumce..... NAmı-ı diğer görümcekkkk... Adı ustunde bunların canım... Takma kafana sallama.. Ama meseleyi yeni işinde yardımcı olmayan gelin modunada getirme. Haklıyken haksız olma.. Derdini tam net bi şekilde anlat eşine ve kayınvalidene. Onunla kendini aile gibi göremediğini bilsinler yanii. HErkes haddini bilsinnn kardesim de olmadı..Sitenin adını versene canım bi nakayım netten özle mesaj at burdan olmuyosa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?