bebe sanal mağazası var donatırım yeğenimi beeeee ne halaymış hem cimri hem de açgözlü
sizin para gitsin ama o kar etsin oldu canım zaten emelin de tek derdi görümcem köşe olsundu
iyi demişsin anında tepki vermen de yerinde olmuş ohh ağzına sağlık
eşin de arkanda maşallah diyelimmmm sen sıkma canını allaha yakın senden uzak olsun bacımmm
ben dr istediğim saatte ulaşabiliyorum cebine hemen cevaplıyor sağolsun
tek sıkıntımız 4000 doğum parası yoksa değişmem doğumda offff
ayyy ruhgüzeli duygulandımmmm yaaaaaa maşallah oğluşunaaaa
şu kv ve görümcelere gıcık oldum allahtan kv öyle değil görümce küçük gerektiğinde paylıyorum sağolsun o da iyidir arada tutuyor ergenliği
ben çıkıyorum oğlumu görcem dua edin herşey yolunda gitsinnnnnn
herkesin beğenisi farklıdır cnm benim dr pek beğenen olmaz mesela ilk zamanlar bende suratsız falan dedim birkaç dr gittim
baktım yok ben kendi dr ısındım önemli olanda buydu zaten senin benimsemiş olman gerisi boş
ay inanamıyorum böyle insanlara karı kendisi yapacak bide kar yaptığı kişi yeğenicins sen sıkma canını iyi etmişsin alma hiç canını sıktığına değmez sakin ol bücürüğünü düşün
cnm benim en çok korktuğum şey budur kızım dünyaya geldiğinde diğer kızımdan çok az dahi olsa fazla seversem çok suçlu hissederim kendimi öyle olursa neyaparım diye düşünüyorum dediğin gibi ilk kızımla beraber öğrendik herşeyi paylaşımım çok
iyi ama şimdi herşeyi biliyorum deneyimliyim heyecan var aynı arkadaşımda diyo ikinciler çok farklı anneliği tam anlamıyla yaşıyosun
senin görümcekin de lmaşllahı var aile arasında 3 e 5 e bakılmıyorsakendisi bedava versin onları bir de yeğeni sonuçta. ne dengesiz bunlar ya. geçen de benim kv deli etti beni 2 haftadır hiç aramadım. bize geldi farklı şehirlerde oturuyoruz. bir bardağı bile mutfağa getrmedi ki kendisi de 45 yaşında sağlıklı. üstüne üstlük sokmadığı laf kalmadı. bebk alışverişi için aldığımız şeyleri gösterdim ben safi niyetle sevinsin diye. bir ton surat astı.çok harcama yapmışız. ben de yaptıysam oğluma yaptım dedim. bir hayırlı olsun güle güle kullan bile demedi. anca laf soktu. ben artık bunların bizi kıskandıklarını düşünüyorum. eşim bana yardım ettikçe kadın renkten renge giriyor ya. bu sefer çok kırdı beni. eskiden severdim de artık sevgim kalmadı. eşimin hatırı için saygı gösteririm sadece.
canım ben de balgat koruda ümit hocaya gidiyorum çok memnunum ama doğum 4000 falan heralde. biz sağlık sigortası yaptırdık. 6 muayene ve doğum 2920 tlye geldi kredş kartına 10 taksşte böldüler. şimdi muayne ücreti ödemiyorum. muayne de 97 tl idi.
minik adamım ne güzel bir hitap. ben de oğluşumu çok özledim. ctesi görücem inşallah.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin
hakkaten Allah sabır versin yaa, 3 e 5 e bakmayacakmış madem halası hediye ediversin..niye böyle yapar bu insanlar anlamıyorum ya, inşallah bi daha böyle baskı yapmaz sana, eşine söylemen iyi olmuş o konuşssun sen bi daha konuşup da kendini de bebişini de üzme canm..
Benim ik bebeğim ama bende erken hissettim şimdide Hiç durmuyo maasallah cok hareketli. Hatta 12. haftada gittiğimizde ultrasonda cok gulmustuk ayağa kalkıyo geri atıyodu kendini. Heralde dogunca cok yaramaz olacak kuzumm... Yerim ben onu yaaa...... İlk zamanlar bi doktora gitmiştik.. Bana ilk cocugun kız olursa rahat edersin ikinciyi dusunursun ama erkek olursa gozun korkar demmişti. Cok hareketli olur seni canından bezdirir. Cok da konusmaz demişti. Kendi kızı 1 yasındayken mantıklı cumleler kurup anne babasıyla konusurken oglu 3 yasına gelmiş hala ihtiyaclarını soylemekten baska bişey yapmıyormus. Hatta doktor gerizekalımı bu oğlan diye doktora goturmus. Direk doktorun tabiri bunlar kızlar.Ama çok gulmustum ben.. Benim kızımda cok gulme anne dedi heralde..Hem bıcır bıcır konusan bi kız olayım hemde yaramz olayımda gor dedi heralde:))
yaramazlık zaten şans işi herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor da, ben hep bilmiş bir kızım olsun istemiştim. Hatta dualarımızda bile söylediğimiz şey şu "Allahım bize öyle bilmiş bir çocuk versin ki google ile arkadaş olalım " :)))))
hayatı neşelendiriyor bıcır bıcır bilmiş bilmiş konuşan çocuklar.
amergi beni de mart ayı annelerine eklemen için özel mesaj attım ama sanırım posta girişin doluymuş
Hemen hallediyorum, iyi ki uyardın.
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
gördük oğlumu çok şükür iyiyidi bir hafta önden gidiyor maşallah boy 42 cm kilo 1600 dedi
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
benim oğlum da hareketli 1 yaşında konuşmaya başladı bazen uysal oluyor büyük oğlumda uyku düzenim gece 11 de yatardım sabah yatardım şimdi ise 9 dauyuyorum 11 de kalkıyprum 2.5ta uyuyorum bakalım ne olacka
KIzlar bugün ömrümden ömür gitti on yaş yaslandım yemin ediyorum...
ELtim kadın hastalıkları için doktora gidecekti yanında bende gittim. KAynım ben eltim semt poliklinigine gittik. KAynım gelmişken bebeğede bakalım dedi bende olur dedim aldık sırayı girdik içeri.
DOKtor baktı ölçtü bebek 1 hafta geride 1440 gram dedi. BEnde 29+0 da 1390 gram 5 gün ilerde idi 30+6 da 13 günde 50 gram mi aldı dedim.
DOktor eğer öyle ise bebeğin gelişimi durmuş organlarında bi sorun olabilir sürekli gözetim altında olman lazım dedi basimdan aşağı kaynar sular döküldü. HEmen çıktık oradan kaynım eşimi aradı abi bebeğin gelişimi durmuş dedi doktor diye pat diye kocama söyledi. KAlbine inmiş canım kocamın. HEmen kendi doktoruma gittik doğumda imiş bide onu bekledik iki saat o ruh haliyle dolandım gözümden yaş dinmedi.
En son doktorum geldi aldı beni hemen içeri baktı. Herşeyine detaylıca. ALlahıma bin şükür çok sağlıklı yavrum herşeyi tam. Iki gün önde bile çıktı.
30+6da 1760 gram. 13 günde 370 gram almış. DOktor kilo alışı gayet normal hiçbirşey yok dedi. Boynuna sarılıp opesim geldi o an doktoru. EŞim allah sizden razı olsun diye diye bi hal oldu.
ANlayacağınız bebeğim 30+6 da 1760 gram 40.5 cm
Allah kimseyi evladıyla sinamasin...
canım benimki de ıvf ve doktorum başından beri sezeryan diyor, riske atamam diyor. ben aslında normal doğum istiyordum ama doktorum risk alamam deyince ben nasıl alayım risksenin doktorun ne düşünüyor?
kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.
yaa birşey sorsam olur mu ki? şimdi normal doğum yapın normal doğum yapın diye diye bir hal olan doktorlar,tüp bebek olunca normal doğumu neden önermiyolar da sezeryana yönlendiriyolar. normal doğumda sezeryandan daha fazla mı risk var ki((
niye öyle diyolar doktorlar biri nolur söylesin(
emin olmadan direkt söylemesi çok kötü farzedelimki öyle bir durum var bu pat diyemi söylenir tahlil yapmadan iyice bakmadanben o kötü haber tellalcısı dokturu varyaaa.. okurken ben bile nasıl gerildim yaa. Nasıl bu kadar rahat bir şekilde söyler bunları aklım almıyor. bir de kendinden emin şekilde konuşuyor. Allah onun eline düşürmesin bir daha canım ne diyim.
Canım çok bilmiş çocukta bir süre sonra insanı yoruyor baştan söylemesi. Kızım 19 aylık aman allahım diyorum buda nerden çıktı yaptıkları ile yaşı hiç uyuşmuyor maşallah prensesime ama çok bilmiş...
Fazlası zararlı bence yani anne ve babaya ekstra kuvvet gerekli bence :))
Canım çok bilmiş çocukta bir süre sonra insanı yoruyor baştan söylemesi. Kızım 19 aylık aman allahım diyorum buda nerden çıktı yaptıkları ile yaşı hiç uyuşmuyor maşallah prensesime ama çok bilmiş...
Fazlası zararlı bence yani anne ve babaya ekstra kuvvet gerekli bence :))
emin olmadan direkt söylemesi çok kötü farzedelimki öyle bir durum var bu pat diyemi söylenir tahlil yapmadan iyice bakmadan
ya dr güven olmuyo ben bunu çok yaşadım bir dr bişey dediğinde başka bir dr gitmekte herzaman yarar vardır benim kız fazla
bilmiş ilgi çekmek için gözünü yana doğru kaydırıyodu annem dr gitti gözünde kayma var demiş dr bizim işimiz değil çocuk göz
dr götürün beni aldı bir telaş araştırdım göz kaymalarında 1 . numara prof buldum herşeyini inceledi dr akşama kadar tahliller
herşeyi yapıldı dr dediki sonuç olarak hiçbirşeyi yok anne baba çalışıyo dikkat çekmeye çalışıyobenim haylaz kızım aman
iyi olsunda numara yapsın dr 1 aya kadar geçecek dedi gerçektende 1 ay bile olmadı geçti
benim kızın haylazlıklarını bilmişliklerini anlatsam sayfalara sığmaz bazende diyorum oturan sessiz bir kız olsaydı yok ya böyle
iyi dr gidiyoruz ben hiç konuşmama fırsat vermiyo kendi derdini kendi anlatıyo sap gibi gidip geliyorum
yaa birşey sorsam olur mu ki? şimdi normal doğum yapın normal doğum yapın diye diye bir hal olan doktorlar,tüp bebek olunca normal doğumu neden önermiyolar da sezeryana yönlendiriyolar. normal doğumda sezeryandan daha fazla mı risk var ki((
niye öyle diyolar doktorlar biri nolur söylesin(
valla eşim isterse durmasın.eğer çok parası var ise ablasına kazandırsın hiç umurumda bile olmaz ama ben kendi evladımın rıskını beni hiç düşünmeyen birine yedirecek değilim ki eşim de bu konuda benimle hemfikir.. ki durumu kötü olsa zaten seve seve başımın gözümün sadakası olsun der veririrm ama öyle birşey de yok.
insanların bencilliklerine tahammül edemiyorum zaten bu kendi ailemden herhangi biri için bile olsa geçerli maalesef.
Baksana sen de kayınvalidenden dolayı sinir krizi geçirmişsin hele ki bir melek taşıyorken yapmış bu zulmü. allahlarından bulsunlar diyorum başka da birşey demiyorum artık.
Senin de ilk ve son ağlayışın olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?