2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yaaa sorma hiç. kadın insanları yönetmeye programlı. beni de yönetmeye çalışıyor. kusura bakmasın ama ben bekarken bile annem babam tarafından yönetilmedim her kararımı kendim verip sadece kendi aileme haber verdim böyle yapıcam diye. o kim ki beni yönetecek. İşte böyle üstünlenmeye çalışınca benim üzerimde tepkimi gösteriyorum.
Allahtan kayınvalidem annem gibi o konuda çok çok şanslıyım.

yok onu taktığım yok. Ben eşimin huzurunu düşünüyorum aramızda kalıp zor durumda kalmasın diye. Yoksa ben onu çok iyi idare ediyorum:)))
Bencilliğini hissedince dişlerimi çıkartıyorum hepsi bu kadar yoksa bebişimi üzmem için bile bir neden değil o ..

al işte benim görümcenin kaynana versiyonu :))) resmen kıskançlık yapıyolar bende onlar kötü tepkiler verince hiç moralimi bozmuyorum çünkü biliyorum ki kıskançlıklarından yapıyolar. Seninki de öyle işte. Eğer olumsuz bir tepki veriyorsa mutlaka beğenip beğendiğini söylemediği,kusur bulmaya çalıştığı içindir.
Hiç umurunda bile olmasın..

baskı yapacak bir durum yok. Ben herşeyimi aldım ayın 19undan sonra da tüm eksiklerini tamamlayıp odasını yerleştirmeye başlayacağım. eşime sadece dedim ki 19una kadar ablanla veya annenle neden onun sitesinden alışveriş yapmadığımıza dair makul açıklamanı yap yoksa seninle arası bozulacak. eğer konuşmazsa da zaten umurumda bile olmaz ben yine alacağımı alacağım.

Sadece saçma fikirleriyle beni sinirlendirmesin uzak dursun benden yeter..

yaramazlık zaten şans işi herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor da, ben hep bilmiş bir kızım olsun istemiştim. Hatta dualarımızda bile söylediğimiz şey şu "Allahım bize öyle bilmiş bir çocuk versin ki google ile arkadaş olalım " :)))))

hayatı neşelendiriyor bıcır bıcır bilmiş bilmiş konuşan çocuklar.

Canım çok bilmiş çocukta bir süre sonra insanı yoruyor baştan söylemesi. Kızım 19 aylık aman allahım diyorum buda nerden çıktı yaptıkları ile yaşı hiç uyuşmuyor maşallah prensesime ama çok bilmiş...

Fazlası zararlı bence yani anne ve babaya ekstra kuvvet gerekli bence :))

çok güzel ve sade olmuş. fikri de çok beğendim ayrıca :))

maşallah kuzucuğuna. çok çok büyümüş yaa..
ben de böyle duyunca sabırsızlanıyorum. Normalde bugün görecektim kuzumu ama doktor randevularını iptal etmiş. pazartesiye kaldı (

ben o kötü haber tellalcısı dokturu varyaaa.. okurken ben bile nasıl gerildim yaa. Nasıl bu kadar rahat bir şekilde söyler bunları aklım almıyor. bir de kendinden emin şekilde konuşuyor. Allah onun eline düşürmesin bir daha canım ne diyim.

canım benimki de ıvf ve doktorum başından beri sezeryan diyor, riske atamam diyor. ben aslında normal doğum istiyordum ama doktorum risk alamam deyince ben nasıl alayım risk senin doktorun ne düşünüyor?

yaa birşey sorsam olur mu ki? şimdi normal doğum yapın normal doğum yapın diye diye bir hal olan doktorlar,tüp bebek olunca normal doğumu neden önermiyolar da sezeryana yönlendiriyolar. normal doğumda sezeryandan daha fazla mı risk var ki((

niye öyle diyolar doktorlar biri nolur söylesin(

kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.

bende de öyle eve gittiğimde nerdeyse yattığım yerde kalıyorum. Kendimi koalaya benzetiyorum bu halimle
sen çalışıyor musun bilmiyorum da benim işler bu aralar çok yoğun onun yorgunluğundan da olabilir tam bilmiyorum :)))

Canım, benim doktorum tutunma aşamasından sonra yani ilk üç ay atlatıldıktan sonra Ivf ile normal gebeliğin hiç bir farkının olmadığını, ancak bir çok doktorun Ivf gebeliklerde insanların çok daha hassas olduğunu bildiklerinden ve özellikle normal doğumla uğraşmak istemedikleri için direkt sezeryan öneriyor demişti.

emin olmadan direkt söylemesi çok kötü farzedelimki öyle bir durum var bu pat diyemi söylenir tahlil yapmadan iyice bakmadan
ya dr güven olmuyo ben bunu çok yaşadım bir dr bişey dediğinde başka bir dr gitmekte herzaman yarar vardır benim kız fazla
bilmiş ilgi çekmek için gözünü yana doğru kaydırıyodu annem dr gitti gözünde kayma var demiş dr bizim işimiz değil çocuk göz
dr götürün beni aldı bir telaş araştırdım göz kaymalarında 1 . numara prof buldum herşeyini inceledi dr akşama kadar tahliller
herşeyi yapıldı dr dediki sonuç olarak hiçbirşeyi yok anne baba çalışıyo dikkat çekmeye çalışıyo benim haylaz kızım aman
iyi olsunda numara yapsın dr 1 aya kadar geçecek dedi gerçektende 1 ay bile olmadı geçti

benim kızın haylazlıklarını bilmişliklerini anlatsam sayfalara sığmaz bazende diyorum oturan sessiz bir kız olsaydı yok ya böyle
iyi dr gidiyoruz ben hiç konuşmama fırsat vermiyo kendi derdini kendi anlatıyo sap gibi gidip geliyorum

tabi başa gelince daha iyi anlar insan da ne bileyim, bir çocuğun seni geliştirmesi çok güzel bir deneyim olur gibime geliyor. Her sorduğu soruya çok mantıklı cevaplar vermek için yaptığın araştırmalar sayesinde vizyonu genişler insanın :)))

senin kız fazla numaracıymış. çok ilgi arsızı oluyor çocuklar. Ben de çocukluğumda öyleydim. İlgi gösterilsin isterdim annemden babamdan hep ilgi beklerdim. kedi gibi sırnaşırdım hep :))) o yüzden çocukların bu halleri garip gelmiyor bana.
Allah öyle bir koca verdi ki o benden bile daha ilgi arsızı. Biz her dakika yanak yanağayız. eğer bir soğukluk hissederse hemen trip atıyor :)))
Bizden çıkacak çocuk da kesin senin kız gibi ilgi arsızı olacak:)))

normal doğumda neyle karşılaşılacağı belli olmadığı için doktorlar risk almak istemiyorlar sezaryen yapıyorlar direkt.kadın doğumcu akrabamız var karısı iki çocuğunuda sezaryenle dünyaya getirdi.akrabamız da anne için normal doğum, bebek için sezaryen daha sağlıklı diyor

senın gorumce cıldırmıs olmaLI yahu... "ben bunları su fıyattan alıyorum baska yerden alma kazıklanma sana alıs fıyatına alırız" dıyecegıne senı kazıklamaya calısıyor yuh yanıı...
senın kıza guvenıp sanal magaza actı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…