yaa birşey sorsam olur mu ki? şimdi normal doğum yapın normal doğum yapın diye diye bir hal olan doktorlar,tüp bebek olunca normal doğumu neden önermiyolar da sezeryana yönlendiriyolar. normal doğumda sezeryandan daha fazla mı risk var ki((
niye öyle diyolar doktorlar biri nolur söylesin(
kızlar bişey sorcam; 3 gündür aşırı halsizim.taş taşıdım sanki öyle bir yorgunluk...iş yapmak zulm gibi...yarın dr a gidicem ama size soriim önce dedim.
aynı durum bende de var.zor yürüyorum.tansiyonum hep düşük gibi.hep uyumak isityorum ama yatağa girdiğimde de bi sağa bi sola dönüyorum rahat edemiyorum hiç. yürürken flaan dikkat etmek lazım. yılbaşı gecesi banyo yapacaktım duş kabini ıslaktı ayağıum bir kaydı bir düştüm.popomun üstüne düştüm Allahtan.kolum ve bacağım mosmor vaziyette.bebeğe bişey olmadı çok şükür.bu dönemlerde denge kaybı fazla yaşanıyormuş hepimiz dikkat edelim arkadaşlar
kızlar merhaba bişey sorucamm.Bende şeker çıkmıştı biliyorsunuz bahsetmiştim..Diyetisyene gittim diyet vermişti 1 haftadır uyguluyorum.Bugün artık şekerimi ölçücem.Diyetisyen yemekten 2 saat sonra ölçtüğünde 140 ı geçmemesi gerekiyor demişti.Yine de size de sorayım dedim bu şekilde mi olucak ölçüm.Olması gereken değer bu mu?Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ilk defa ölçücem çünkü...
Canım ben sana özelden yazmıştım önceden bende de çıktı şeker ben açlık ve 1. saat tokluk ölçüyorum 2. saati demediler bana 1. saatte sınır 150 dedi doktorum ama 1. saat internette 140 2. saat internette 120 yazıyor diye gördüm.dün yazmıştım bunu alıntı yapıyorum gözden kaçmış olmalı fikri olan varsa bugün yazar belki:2: ben konu hakkında bilgim olsa da sizlerden fikir almadan rahat edemiyorum güzel hamişler..
Canım ben sana özelden yazmıştım önceden bende de çıktı şeker ben açlık ve 1. saat tokluk ölçüyorum 2. saati demediler bana 1. saatte sınır 150 dedi doktorum ama 1. saat internette 140 2. saat internette 120 yazıyor diye gördüm.
dün yazmıştım bunu alıntı yapıyorum gözden kaçmış olmalı fikri olan varsa bugün yazar belki:2: ben konu hakkında bilgim olsa da sizlerden fikir almadan rahat edemiyorum güzel hamişler..
evet evet hatırladım canım .Benim doktorum yemekten 2 saat sonra dedi sınır 140 dedi...Dün akşam ölçtüm 2 saat sonra 110 çıktı açlık da 88 çıktı senin kaç çıktı peki??
geldikkkkk boyumuz 42 cm kilomuz 1600gr olmuş herşey yolunda diyete devam kalp eegsini çekti her kontrolde yapıcam dedi
ağrılar nefes almada zorlanmalar olacak dedi 32 hafta girince rapr vercek çalışma raporu
bu çok şükürrrrr allaha hayırlısıyşa doğruruz inşallah
merhaba ben de ürgüplüyüm Kayseride büyüdüm şimdi Konyadayım
Ben normal dogumdanda sezeryan dogumdan korkuyorum ne yapcam bilmem
benim doktorun bi tık daha fenasıymış. huyuna suyuna alışınca da işte bırakamıyor insan şurda kalmış 2 ay((
hastane de ayrıymış resmen sizi sömürmek için uğraşıyor bence doktordan önce o hastaneyi değiştir. Devletin parasından kalıyolar resmen. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun canım güzel göbüşdaşım
codulummm,
sen sonradan dahil olduğun için benim görümcemle olan maceralarıma pek denk gelemedin :)))) acayip biri yaaa anlatmakla bitmez. iyi niyetini hissetsem zaten sonuna kadar destek olurum ki iyi niyetli biri olsa bizim zor zamanımızda bile bizi sömürmeye uğraşmazdı dimi ama. Ne dersin yani siz bir liste çıkarın neyi eksikse onu söyleyin biz de gücümüz yettiğince yardımcı olalım demesi gerekirken bana 3'e 5'e bakmıcaksın diye ahkam kesiyor bir de.
zaten yardım etmek istese bile ben onunla yaşadığım sorunlardan dolayı hiç bir şekilde kabul etmem ama beni de sömürmesine asla izin vermem.
yaramazlık zaten şans işi herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor da, ben hep bilmiş bir kızım olsun istemiştim. Hatta dualarımızda bile söylediğimiz şey şu "Allahım bize öyle bilmiş bir çocuk versin ki google ile arkadaş olalım " :)))))
hayatı neşelendiriyor bıcır bıcır bilmiş bilmiş konuşan çocuklar.
merhaba yarenn bendede gebelik şekeri var doktorumun bana dediği tokluk 1. ssat 140 'ı tokluk 2. saat 120 yi geçmeyecek.
Açlık ise 110 'u geçmeyecek.
Sen neler yapıyorsun şeker ile ilgili??
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
kızlar dun aksam kv ler geldi aksam oturmasına. Neyseki evde yılbası için hazırladıgım seylerden vardı. Onlardan ikram ettim. Sevdiler kızıma aldıgım cicileri gosterdim. Benim verdiğim örmeleri neden koymadın dedi. Yer yokya onlar bazanın içinde gibi bi yalan kıvırdım hemen. Kırmak istemedim ben sevmiyorum örmeleri desem alınırdı. Sonra basladı eltimin dedikodusunu yapmaya. YOk annesinin aldıgı kıyafetleri gıydırıyomus yok kv ninkileri giydirmiyormus. Yok iyi bakmıyomus yok bunlara gitmiyomus falan içim şişti.. Kırk mevludu istediği gibi olmamaış.Oğlan evi yaparmıs kızın annesi cok karısmıs. Hastanede ilk gece kv yada gorumce kalırmıs.. Allahım bana guya şimdiden eğitm veriyo. Hele o gun bi gelsinde bu gelin napıyo bi gorsun bakalşım. Hastanede esimle annem kalacak kesinlikle.. Mevludunu istediği gibi yapsın.. Zaten annem sehir dısında biz Kayseride yaparız bidaha.. Kıyafetleride artık o geldiğinde giydiririm.. Napalım artık. kırmayalım yınede.. ama adi şeyler alırsa gıydırmem. Organık olmalı hepsi..
1 banane,
2 ne giydirdiginden sanane
3 neden bana eltimin dedikodusunu yapıyosun
4 bana onunkini yuaptıgına göre benimkinide ona yapıyosun demekki
5 biz salakmıyız gelinim obürüne soyluyorum sen anla yaptıgını anlamıyomuyuz..
hala bebek hediyeliklerine karar vermediyseniz instagramdan tomrisinatolyesi ne bir göz atın derim :)
evet evet hatırladım canım .Benim doktorum yemekten 2 saat sonra dedi sınır 140 dedi...Dün akşam ölçtüm 2 saat sonra 110 çıktı açlık da 88 çıktı senin kaç çıktı peki??
1 haftadır diyetisyenin verdiği günlük 2000 kalorilik diyeti uyguluyorum canım .Dün yemekten 2 saat sonra ölçtüm 110 çıktı açlık da 88 çıktı.10 gün sonra dahiliyeye gitmemi söyledi doktorum.Sen gittin mi dahiliyeye diyetisyene ? Bir de evde yapılan ölçümler ile hastanedeki farklı çıkar mı acaba evde ölçüme güvenebilirmiyiz.....
Kızlar midemi üşüttüm sanırımsabah terli terli camı açtım bunaldım şimdide bi kaç saattir midem rahatsız ağrıyo gaz var rezene içtim başka ne yapabilirim nane limon falan mı yapıp içsem önerisi olan varmı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?