hahah stres attım ama parti işini de atlattım diye geçti stresim :) ziraa bütün hazırlığı kendim yaptım 2 gündür ablam geldi onunla tamamladık hazırlıkları :) o kurabiyeleri yapmak için aksam 7den gece 4 kadar oturdum mesela... ama değdi çok eğlendik ve çok da güzel fotolarmız oldu :))
Kizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi hazirladiysaniz neler koydunuz hem bebise hem kendinize
Kızlar sizce uras ismi nasıl aslında baya oldu karar vereli ama çevremde ismi ne olacak diyenler olunca uras diyorum garip garip bakıyorlar bi tuhaflık mı var ben anlayamadım... Anlamı mutluluk demek fakat tanrı ismi olarakta geçtiğini duyunca üzüldüm(
tanrı ismi diye nerde geçiyor yahuu, benim oğlumun adı uras olacak Allah nasip kısmet ederse, anlamı çok hoşuma gittiği için, alıştık ailecek, duan herkes te çok güzelmiş diyor, hiçöyle garip bakan kimseyle de karşılaşmadım,ama tanrı manasına geldiğini ilk kez senden duyuyorum, nerdne çıktı bu bir kaynak gösterir misin?
Valla forumlarda denk geldim cnm bende begeniyorum İsmi .. Forumda hititlerde ateş tanrısı diye yazıyordu..googleden aradım ama net bi bilgi bulamadım doğrusu.. Sonuçta sende araştırmışsındır..ya insanlar olağan isimlere alıştığından sanırım benim çevremdekiler garipsedi..bEnde hep uras diye seviyorum oğlumu.. Neyse cnm millet ne derse desin biz doğurucaz sonuçta içimize sinsin yeter..
tanrı ismi diye nerde geçiyor yahuu, benim oğlumun adı uras olacak Allah nasip kısmet ederse, anlamı çok hoşuma gittiği için, alıştık ailecek, duan herkes te çok güzelmiş diyor, hiçöyle garip bakan kimseyle de karşılaşmadım,ama tanrı manasına geldiğini ilk kez senden duyuyorum, nerdne çıktı bu bir kaynak gösterir misin?
Ay kızlar ocak annelerini bi hevesle takip ediyorum şuan. HErgün bi doğum haberi. Doğuranlar, gün alanlar, normaller sezeryanlar, sütü gelenler gelmeyenler, göğüs ucu yaraları emzirgrken acı çekmeler ama buna rağmen bebeğini besleyenler, sancılar nişanlar, çatı muayeneleri vs. VS...
ŞURada şafaklara bakılırsa 50 gün sonra başlayacak bizim forumdada bu muhabbetler. Çok heveslendgm çok heyecanlı
Ay kızlar ocak annelerini bi hevesle takip ediyorum şuan. HErgün bi doğum haberi. Doğuranlar, gün alanlar, normaller sezeryanlar, sütü gelenler gelmeyenler, göğüs ucu yaraları emzirgrken acı çekmeler ama buna rağmen bebeğini besleyenler, sancılar nişanlar, çatı muayeneleri vs. VS...
ŞURada şafaklara bakılırsa 50 gün sonra başlayacak bizim forumdada bu muhabbetler. Çok heveslendgm çok heyecanlı
En sonunda biz de karar verdik kızımın adına MELİS , diğer kızımın adı da MİNEL Allah sağlıklı hayırlı ömürler verin hepsine inşallah isimleriyle yaşasınlar . Bizim de kayınvalide kayın peder beğenmediler hiç ama ses çıkarmadım. Sonuçta kendi istediğimiz olacak
Ama olmaz ki çok heyecanlandım. Hepimizin doğumu sorunsuz kolay ve heyecan dolu olsun. Forumda mutlu anlardan başka paylaşacak birşey bulamayalım. Benim çok az zamanım kaldı. Aşağıdaki takvimimde yazan günden ortalama 15-20 gün önce gelecek oğlum. Bakalım neler olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?