29. haftamdan beri alıştım artık doğum fikrine, sadece olabilecek en geç zamanda doğsun diye dua ediyorum rabbime, ben heyecanını yaşayamıyorum korkularım yüüznden ama siz keyfini çıkarın doyasıya
İnsan beğenmese bile belli etmez yahu, sonuçta onun için en güzelini isteyen sizden başkası olamaz dimi...
BAlkaymak ve mnl83 valla korkunun ecele faydası yok kızlar hem bence korkacak birşey de yok öyle de böyle de çıkacak bu bebekler ben kendimi tamamen hazırlamış durumdayım hatta 38-39. HAftalarda gelsin istiyorum bebeğim son günü beklemesin çok özledim onu...
AYbuke sende stres yapma kendine canım, zorlu yolları atlattık ben inanıyorum bebeğin kuveze girmeye gerek duymayacak derecede büyüyünce doğacak. Rodimood teyzesi tembihledi onu
merhaba kızlar eşimle bugun doktora gittik muayene gunumdu 9.30daydı içeri girdik bide kahvaltı etmedik yani,hiç iyi şeyler soylemedi şekerimi daha onceden baktırdım sınırdaydı diyet yapmadım oyle yani.bugun doktorum muyane etti 2.500olmuş bebegin kilosu şekerden iri yani bugun 32+6gunluk olmam gerekirken ultrason 34+5günlük gözüküyor 2hafta onden gidiyor dikkat etcen dedi 10gun sekerini ölçucen dedi sabah aç bide 1saat sonra tok karnına dedi egerki bu 10gun içinde 200u gecerse hemen gel ogunu bekleme dedi.diyet yapıcan az sık yicen dedi arkadsımın 37haftada kızı 2500du sinirim bozuluyo hatırlayınca aglayasım geldi benim şimdiden 2500se daha nekadar var naparım 38.haftada ani ölum olabiliyormuş sekeri olan annelerin bebekleri allah korusun yaaa kafam allak bullak oldu
BAlkaymak ve mnl83 valla korkunun ecele faydası yok kızlar hem bence korkacak birşey de yok öyle de böyle de çıkacak bu bebekler ben kendimi tamamen hazırlamış durumdayım hatta 38-39. HAftalarda gelsin istiyorum bebeğim son günü beklemesin çok özledim onu...
AYbuke sende stres yapma kendine canım, zorlu yolları atlattık ben inanıyorum bebeğin kuveze girmeye gerek duymayacak derecede büyüyünce doğacak. Rodimood teyzesi tembihledi onu
Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr
Yaniiiiiiii ama nerdeeeeeeee. Kendileri istedikleri isimleri koyamamışlar büyükler karışmış ya onlara, onlar da şimdi kendinde bu hakkı görüyorlar herhalde
En sonunda biz de karar verdik kızımın adına MELİS , diğer kızımın adı da MİNEL Allah sağlıklı hayırlı ömürler verin hepsine inşallah isimleriyle yaşasınlar . Bizim de kayınvalide kayın peder beğenmediler hiç ama ses çıkarmadım. Sonuçta kendi istediğimiz olacak
Valla forumlarda denk geldim cnm bende begeniyorum İsmi .. Forumda hititlerde ateş tanrısı diye yazıyordu..googleden aradım ama net bi bilgi bulamadım doğrusu.. Sonuçta sende araştırmışsındır..ya insanlar olağan isimlere alıştığından sanırım benim çevremdekiler garipsedi..bEnde hep uras diye seviyorum oğlumu.. Neyse cnm millet ne derse desin biz doğurucaz sonuçta içimize sinsin yeter..
tanrı ismi diye nerde geçiyor yahuu, benim oğlumun adı uras olacak Allah nasip kısmet ederse, anlamı çok hoşuma gittiği için, alıştık ailecek, duan herkes te çok güzelmiş diyor, hiçöyle garip bakan kimseyle de karşılaşmadım,ama tanrı manasına geldiğini ilk kez senden duyuyorum, nerdne çıktı bu bir kaynak gösterir misin?
Bu gece bitmek bilmedi en sonunda kalktım salona geçtim başladı uykusuz günler şimdiden.. Rüyamda da doğuma alınıyordum mutluydum:) hayırlısı ile gelsin o günler.. İsim konusuna gelince seçimlerinizi ben beğendim şahsen kimseyi takmayın.. Bizim oğlan da Mete olacak hazırlıkları da ona göre yapıldı beğenmeyen için yapacak birşeyim yok
Tatlı anneler ve şeker/bal bebekleri harika bir gün geçirsinler diyerekten ilk mesajımı Gönderiyorum Kızlar, hani oğlum beni uyutmuyordu ya, ben de dün gece onu uyutmadım. Gece 12'de değil 2'30 da uyumaya gittim. Çünkü normal şartlarda en iyi ihtimalle 12'de yatıp en geç 5'de uyandırıyordu beni. Yani ortalama 5 saat uyuyordum. Doğal olarak ben dün 2:30' kadar dilim dışarda uykusuzluktan sürünüp öyle yatmaya gidince oğlum blöfümü gördü! Bni ibreti alem olsun diye 7:20'de uyandırdı. Tahmin edin kaç saat uyumuş oldum. Elbette 5 saat. Tahmin edin nadıl görünüyorum: tabii ki
Şimdi orda olsam her birinizi dürtmek suretiyle uyandırım, işe gidenleri göndermem. Zorla sohpet ettirirdim... Hyal etmesi bile ne güzel di mi?
Şimdi orda olsam her birinizi dürtmek suretiyle uyandırım, işe gidenleri göndermem. Zorla sohpet ettirirdim... Hyal etmesi bile ne güzel di mi?
VALla gece bir buçuk ikiye kadar bende uyuyamadim. Kızımin tekmeleri göbeğimi yerinden hoplatiyor mübarek. BIde sadece bi yer değil karnım da iki yer de aynı anda zıpliyor. SAğ üst kısım ile sol kaburgaların orada alt kısım. BIri eli biri ayağı sanırım. ASlında ben içerde nasıl durduğunu da anlamış değilim sürekli iki yere birden vurunca. DOktor doğum pozisyonunu almış demişti ondan önce ters duruyordu.
UYumadgm iki ye kadar AMa ondan sonra öyle bir uyudum ki sekiz çeyrek de açtım gözümu. TUvalete bile kalkmamışim uyandığımda karnım patlayacakti nerdeyse. BIde sanırım sürekli sağ tarafıma doğru uyudum sağ kulağım acayip uyuşmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?