2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
29. haftamdan beri alıştım artık doğum fikrine, sadece olabilecek en geç zamanda doğsun diye dua ediyorum rabbime, ben heyecanını yaşayamıyorum korkularım yüüznden ama siz keyfini çıkarın doyasıya

Ama ne konuşmuştuk, biraz daha gevşemeye ve rahat düşünmeye çalışacaktır. Onlar çok uslu bebekler aybuke. Zaten en zor aşamalrı geçtiler, bize sıkı sıkı tutundular. Şimdi sıra bizde. Biz rahatlayacağız böylee metabolizmamız da rahatlayacak. Bundan sonraki her hafta karımız. Göreceksin sağlıklı ve sorunsuz biçimde dünyaya gelecekler. Hayal kurma ve heyecanlanma hakkından sakın vazgeçme!
Çünkü dünyanın en geçerli nedenine sahipsin. Şu içindeki su kaplumbağası var ya sağa sola tekme atan, işte o senin en geçerli nedenin... Tatlı anne herşey yolunda gidecek.

İnsan beğenmese bile belli etmez yahu, sonuçta onun için en güzelini isteyen sizden başkası olamaz dimi...

Yaniiiiiiii ama nerdeeeeeeee. Kendileri istedikleri isimleri koyamamışlar büyükler karışmış ya onlara, onlar da şimdi kendinde bu hakkı görüyorlar herhalde

BAlkaymak ve mnl83 valla korkunun ecele faydası yok kızlar hem bence korkacak birşey de yok öyle de böyle de çıkacak bu bebekler ben kendimi tamamen hazırlamış durumdayım hatta 38-39. HAftalarda gelsin istiyorum bebeğim son günü beklemesin çok özledim onu...
AYbuke sende stres yapma kendine canım, zorlu yolları atlattık ben inanıyorum bebeğin kuveze girmeye gerek duymayacak derecede büyüyünce doğacak. Rodimood teyzesi tembihledi onu

Doğru bi de benim ikinci doğum sözde ama benim korkum da plesentam önde diye kanamam olur mu aniden doğum başlar mı??? Gibi korkularım var çünkü normal doğum olursa aşırı kan kaybı tehlikesi var hem bebek hem anne için hayati riski var. İlk sezeryan ama evham yapıyorum işte:18:

Canım kuzenim 40. haftada doğum yaptı 4500 gr. Şeker onda da çıkmıştı. Gayet sağlıklı bebiş .Onun dışında başka arkadaşlarım da doğum yaptı hep 3500-4500 arasıydı. Moralini bozma azıcık k,lolu doğuyorlar . Hastane çıkışlarını pek giyemiyorlar sadece. Hepdi gayet sağlıklı.

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar Allah rahatlık versin inşallah. Rahaaaaat rahaaaaat uyuyun ben duş alıp yatıcam bugün annemden geldiğim için yorgun hissediyorum kendimi duş almak rahatlatır diye düşünüyorum öpüldünüz

Haklısın cnm ama bende normalde panik bozukluk hastalığı var bazı durumlarda alevleniyor, tam panik atak sayılmaz, ama aniden dehşete kapılabiliyorum kısaca d...t korkusu hamileliğinin ilk 2 ayı atğlayarak geçti korkudan sonra alıştım ama hala 8. Ve 9. Aylar beni korkutuyor inşallah kolayca geçer gidr bu günler mutlu mesut bebişlerimizi büyütürüz...

Kızlar bugün bacaklarımda çatlaklar gördüm göbeğimde birşey yok henüz ama bacaklarda başlamış zaten bugünlerde kendimi beğenmiyordum üstüne bu çatlak tuzu biberi oldu. İyice çirkinleştiğimi düşünüyorum. Benim için çok sorun değil bebeğim sağlıklı olsun da. Ama aynı zamanda da aynaya bakmak istemiyorum

Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr

Benim doktorum karnında ağrı acı hissedersen dokunamayacak kadar hemen ara demişti beni.!!

Yaniiiiiiii ama nerdeeeeeeee. Kendileri istedikleri isimleri koyamamışlar büyükler karışmış ya onlara, onlar da şimdi kendinde bu hakkı görüyorlar herhalde

canım bence hiiç takma .. bizim bebişin ismi Almira ismini babasıyla ben koyduk ama bizim büyükler hemen garipsediler üstüne hafif triplendiler bizim fikrimizi hiç almadınız diye ama hiç umursamadık açıkcası ve şimdi hepsi de alıştı kızımızın ismine kısacası bence diğer insanları hiç takma kocanla ortak bi isim koyun yeter. ki bence Uras çok güzel bi isim

demin üçünüzü de ekliycektim yanlıs olmuş gibi oldu :) ama ayrıca melis ve minel isminin de neresini begenmemişler hiç anlamadım ayrıca bu büyükler de çok karışıyolar bebeklerin ismini de bıraksınlar biz koyalım yani

Bu gece bitmek bilmedi en sonunda kalktım salona geçtim başladı uykusuz günler şimdiden.. Rüyamda da doğuma alınıyordum mutluydum:) hayırlısı ile gelsin o günler.. İsim konusuna gelince seçimlerinizi ben beğendim şahsen kimseyi takmayın.. Bizim oğlan da Mete olacak hazırlıkları da ona göre yapıldı beğenmeyen için yapacak birşeyim yok

Tatlı anneler ve şeker/bal bebekleri harika bir gün geçirsinler diyerekten ilk mesajımı Gönderiyorum Kızlar, hani oğlum beni uyutmuyordu ya, ben de dün gece onu uyutmadım. Gece 12'de değil 2'30 da uyumaya gittim. Çünkü normal şartlarda en iyi ihtimalle 12'de yatıp en geç 5'de uyandırıyordu beni. Yani ortalama 5 saat uyuyordum. Doğal olarak ben dün 2:30' kadar dilim dışarda uykusuzluktan sürünüp öyle yatmaya gidince oğlum blöfümü gördü! Bni ibreti alem olsun diye 7:20'de uyandırdı. Tahmin edin kaç saat uyumuş oldum. Elbette 5 saat. Tahmin edin nadıl görünüyorum: tabii ki

Mete harika! Kankamın adı. Moğol ve türkçe ortak isimlerden. Oğluşun da savaşçı olsun. Güçlükler yıldırmasın, kolay yıkılmasın. Hep dimdik dursun. Tüm hayatı sevdikleriyle yan yana yaşasın. Başarılar adıyla anılsın...

Şimdi orda olsam her birinizi dürtmek suretiyle uyandırım, işe gidenleri göndermem. Zorla sohpet ettirirdim... Hyal etmesi bile ne güzel di mi?

Akşam ben de 2:40 ta yattım. 2 kere de tuvalete kalktım az önce kızımı okula götürdü babası. Ben de ona bi kahvaltı hazırlayıp uyumayı düşünüyorum gözlerimin içi yanıyo resmen. Kızım da kıpır kıpır şu an ama çaresi yok 11 e kadar uyuyacağım inşallah

Şimdi orda olsam her birinizi dürtmek suretiyle uyandırım, işe gidenleri göndermem. Zorla sohpet ettirirdim... Hyal etmesi bile ne güzel di mi?

VALla gece bir buçuk ikiye kadar bende uyuyamadim. Kızımin tekmeleri göbeğimi yerinden hoplatiyor mübarek. BIde sadece bi yer değil karnım da iki yer de aynı anda zıpliyor. SAğ üst kısım ile sol kaburgaların orada alt kısım. BIri eli biri ayağı sanırım. ASlında ben içerde nasıl durduğunu da anlamış değilim sürekli iki yere birden vurunca. DOktor doğum pozisyonunu almış demişti ondan önce ters duruyordu.
UYumadgm iki ye kadar AMa ondan sonra öyle bir uyudum ki sekiz çeyrek de açtım gözümu. TUvalete bile kalkmamışim uyandığımda karnım patlayacakti nerdeyse. BIde sanırım sürekli sağ tarafıma doğru uyudum sağ kulağım acayip uyuşmuştu

günaydın uykusuz anneler...benim de bozuldu uyku düzenim iyice...bir de oğlum iki gündür sol yanmıdan ya çıkmaya çalışıyor ya da ordan arkama saklanmaya gidiyor gibi acıtıyor böyle olan veya buna bir anlam yükleyecek var mı aranızda :44:

Gunaydinnn amargiii :) ben 5te uyandim bu aralar kurulmus saat gibi ayni saatte kabus gorup ayni saatte uyaniyorum yarim saattir sayfalari okuyordum :))) hafta sonu misafir vardi ozledim sizleri iyi ki varsiniz

Ben bir türlü anlayamadım zaten, o bit kadar şeyler içerde neler yapıyorlar öyle. Aynı anda faklı iki yeri zıplatmalar falan. Dün akşam ipadi karnıımın üstüne koyup forumda sizlerle yazışırken oğlum öyle bir vurdu ki ipad burnuma devrildi. Bir doğsunlar, neresiyle vuruyorsa önce oraları ısıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…