2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım kanun, yönetmelik vs. olarak bu konuda net bir düzenleme yok. Uygulamada her zaman tam olarak kanunun dediği olmayabiliyor. Uygulamada da olsa, doğum sonrasına aktarılabilecek bir gün bile bence çok önemli. İnşallah aktarabiliriz.

kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(

Hiç denemedim ama bir kaç yerde okuduğum öneriler;

1- 1 tatlı kaşığı tereyağı eritip 1 çorba kaşığı pekmez ile karıştırıp içmek

2- Siyah turp içini oyup, bal koymak. Sabah da çıkan suyu içmek

3- İki numaranın soğan ile olan versiyonu da var ama, soğanın kesildikten sonra ertesi güne kalmaması gerektiğini de okuduğum için çelişkili bir bilgi oldu.

loveli gögüs ucu çıkarıcı da al istersen...

teşekkür ederim kızlar, sanırım eski dr.umun sekreterini bir arayıp ondan gerekli bilgileri aldıktan sonra ona geri, dönüp dönmemeye kesin karar vercem

Kızlar merhaba hafta sonu kızımın kıyaftlerini yıkamak istiyorum markette dalan ve dalin vardı sadece kullanan varmı yada başka marka öneren ?

bu doktor değiştirmek beni de çok stres yapmıştı , arada boş yere baska bir doktora daha gittim falan uzun hikaye de. En son gitmeye karar verdiğim doktora gititğimde çok güler yüzlü ve anlyışlı çıktı neyse ki içim rahatladı, inşallah bundan sonra da böyle devam ederiz.

sen de hiç düşünme eski doktoruna hemen git bence ilişkiniz ne kadar yakın bilmiyorum ama ister gerçek hikayeyi anlat ister hiç bişey anlatma bi süredir gelemedim de topu ona at nasıl karşılayacağına göre (ters karşılayacağını da zannetmiyorum) şimdiki doktoruna devam ya da daha baska yeni bir doktor ihtimallerini düşünürsün. kafayı çok meşgul ediyo çünkü bu durum ve gereksiz yere stres oluyoruz. umarım istediğin doktorla devam edersin

KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar. HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum

Mart annesi değilim ama görünce cevap yazayım dedim. O bende ara sıra oluyor, bazen az bazen çok geliyor. Hamilelikten önce de oluyordu, hamileyken oldu birkaç kere. Tam emin değilim ama sanırım eşimle cinsel ilişkim olduktan bir süre sonra oluyor.

Nişan geldiğinde kanlı,kırmızımsı pembemsi oluyormuş sanırım.

Benim bildiğim normal akıntı o canm

Kızlar ben 2-3 haftadır özel bölgeye tekme yemiş gibi uyanıyorum özellikle yataktan kalkarken çok acıyor sonra geçiyor var mı sizde de böyle bir durum???

Canım benimde ara ara oluyor ama normal diye biliyorum bu durumu.. Pembe yada kahverengi bir akıntı olmadıktan sonra..

BI yerde beyazda olabilir diye okumuştum. HATta geçen ocak annelerinden bi bayanın da saydam geldi nişani. TABi miktarı ne kadar onu bilmiyorum. AMa eğer arada sende de oluyorsa normaldir heralde

Kızlar ben 2-3 haftadır özel bölgeye tekme yemiş gibi uyanıyorum özellikle yataktan kalkarken çok acıyor sonra geçiyor var mı sizde de böyle bir durum???

Bende de aynı şey oluyor, hatta 16 sında kontrolümüz var artık dr a sorucam böyle bir acı normal mi diye.. Yürümeye başlayınca yavaş yavaş geçiyor ama çok oturup kalktığımda yada yataktan kalktığımda acaip bir acı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…