araştırın tabi kullanabiliyosunuz benim içim rahat arkadaşım kullandı yeni geldi işbaşı yaptı
dr daha iyi biliyo çünkü raporu onlar yazıyo hesaplıyo bizim burda neredeyse heray doğuma
giden biri varçalışan bayan çok olunca
kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(
[
ben büyük oğlumda meme ucum küçük diye tutamadı mama verdik kaşıkla sonra işe başladım bakıcımız mamayı biberonla verdi çünkü sütüm çok değildi
şimdi ise ikisini de alacağım pompayı hastane çantama kesin koyacağım bi de göğüs kalkanı ucum yine yok gibi tecrübe ettim hehe
bana sorarsan koy lazım olur
be medela elektrikli aldım çok memnundum yani önce manuel aldım zaten süt yok sık sık gelen yok moralim çökmüştü o zaman
Günaydın güzel hamileler. Ben 3 gün rapor aldım basur oluştu bende uzun süreli üstüne oturamıyorum diyeyazmıştım size ama cevap vermediniz bana
Şimdi sen 25 ocakta 32+0 oluyorsun ya 32+6 ya kadar mı rapor alman gerekiyor memurun söylemesine göre
"Madde 104 A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir."
Fiilen çalışma meselesi tatil için değil tatilden sonrası için geçerli. Yani tatilden sonra bir gün bile çalışsanız yarıyıl tatili doğum izninden sayılmıyor, aktarılıyor; ama tatil bitmeden izin başlıyorsa yapacak birşey yok, tatili aktaramazsınız. Eğer okul idareniz bundan farklı bir uygulama anlatıyorsa ulaşabileceğiniz bir sendikaya durumu aktarın, onların idareye anlatması daha kolay olabiliyor.
canım bende kararsızdım ama en sonunda mutlu oldduğum doktoruma devam etmeye karar verdim
ilkinden daha çok memnunsan ve tavsiye konusundada artı puanı varsa ilkine git mutlu ol derim ben
bu kadın doğum doktoru çok önemli bence insan ilgi moral bekliyor
dahiliye uzmanından farkı olmalı bence
[
gazı vardır acıkmıştır bazen öyle oluyor ki susmuyor ne yaapsan
ben oğlumda aldım 6 ay sonra bıraktık sadece uyku öncesi veriyorduk çünkü ben çalışıyorum ne bileyim iyi olmuştu nuk alacağımdamaklı silikonalacağım
ben işim dolayısıyla yürüyorum in çık falan
kendini kimde rahat hissedersen ona g,t canım bu senin en özel zamanların çünkü kendini rahat güvende huzurlu hissetmen önemli
ben dr çok seviyorum onu doğuma kadar bırakmam ama doğum için başka dr gideceğim aynı anda iki dr gideceğim anlayacağın dr 4000 istemeseydi o nerde yaparsa orda yapacaktım ama
Bence rahat edebileceğin dr unla doğum yapmalısın.. Sonuçta son haftalarda olsa insan dr nun yanında rahat hissetmek istiyo, her şeyi sormak konuşmak istiyo.. Hepimizin elinin altında internet var çoğu şeyi biliyoruz ama yinede dr muzdan duymak rahatlatıyo.. O yüzden bana sorarsan ilk dr a dön derim.. :)
bence ruhsal olarak hangi doktorun seni rahatlatıyorsa ona git. psikolojini etkileyip sinirlerini bozan birine iyi bile dayanmışsın:))
bence değiştir derim..
bence ruhsal olarak hangi doktorun seni rahatlatıyorsa ona git. psikolojini etkileyip sinirlerini bozan birine iyi bile dayanmışsın:))
bence değiştir derim..
QUOTE=ciroz;33418970]Güvendiğin içinin rahat ettiği doktoru seç bence. Bende bu hafta doktorumu değiştirme kararı aldım.Yalnız değilsin....
Kızlar merhaba hafta sonu kızımın kıyaftlerini yıkamak istiyorum markette dalan ve dalin vardı sadece kullanan varmı yada başka marka öneren ?
bu arada günaydın annişler,
şimdi benim bi sıkıntım var bir süredir, son haftalar ama ben dr.umu değiştirmek istiyorumi daha doğrusu eski dr.uma dönmek istiyorum, ben ilk üç ay bi dr.a gidiyodum sonra doğum yapmak istedğim hastane başka olduğu için dr.umu değştirdirdm. ama şimdiki dr.umla garip bir ilişkimiz var, yani mesleğimle beni öyle bi özdeşleştirmiş ki ilk bebeğine hamile heyecanlı bi anne olduğumu unutmuş durumda, ona göre ben herşeyi biliyorum, neden soru soruyorumaslında çok da iyi bi dr. ama işte ne bileyim sinirlemrimi bozuyo böyle yaptıkça,neyse şimdi de öğrendimki eski dr.um şimdi doğum yapmak istediğim hastanede doğum yaptırabiliyomuş, sizce de tekrar ona döneyim mi? yoksa şu son haftalar yine bu dr.la devam mı edeyim,
Ben bu konuyu çoook araştırdım.
Herkes Dalan Roxy tavsiye etti.
KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar. HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum
KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar. HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum
Mart annesi değilim ama görünce cevap yazayım dedim. O bende ara sıra oluyor, bazen az bazen çok geliyor. Hamilelikten önce de oluyordu, hamileyken oldu birkaç kere. Tam emin değilim ama sanırım eşimle cinsel ilişkim olduktan bir süre sonra oluyor.
Nişan geldiğinde kanlı,kırmızımsı pembemsi oluyormuş sanırım.
Kızlar ben 2-3 haftadır özel bölgeye tekme yemiş gibi uyanıyorum özellikle yataktan kalkarken çok acıyor sonra geçiyor var mı sizde de böyle bir durum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?