2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

akşam normal marketten aldım tatlım......

marketlerde satılıyor canım.

Kızlar bide bişey sorcam bebişimizin doğum pozisyonuna girdiğini anlarmıyız ? Bide kaçıncı haftada dönüyordur tahmini ? :)

benim 2. bebeğim ama ikisinde de anlamadım :) gerçi kızım hala dönemiş doktora gittiğimde ters duruyor dedi geçen hafta. Bazen aşağıdan çok fazla tekme yediğimde anlıyorum ki hala ayaklar aşağıda ve çok acıtıyor o zaman resmen sızlıyor vajinam

cnm geçen haftalarda benimde oldu öyle bişey adet sancısı gibiydi, terledim fln hatta acıdan o derece ama ayaklarımı azcık ısıtınca geçiverdi hemen, ayaklarını üşütmüş olabilir misin ki acaba sende? benim dizlerim ve ayaklarım üşüyünce oluyo anladığım kadarıyla birde onu bende duymultum adet olmasakta vücut yıllar süren alışkanlığıyla adet dönemlerinde yine aynı tepkileri verebiliyomuş bi ısıt kendini belki geçer :)

cnm marketlerde bebek ürünlerinin oluduğu yerlerde var hani bebek yağı ıslak mendşl fln o reyonlarda ama civil dede var ben civilden aldım hatta

bu konu kesin mi yaa. ben ne ik dan ne de sgk da çalışa eniştemden detaylı bilgiyi alamadım. Herkes hastanede anlaşılır o diyor.
Yani 38den sonraki 2 haftayı doğum iznine aktararak 15 hafta izin kullanabilirim doğumdan sonra öyle mi? Çok iyi o zaman .

canım zaten normali şeffaf beyaz akıntı. ama benim dediğim sümük gibi yapış yapış birşeydi.
Anladım cnm sen doktoruna sor olmadı beni de bilgilendirirsen sevinirim ben de de var aynı durum....

Ben hacışakir almıştım hatta yarılandı dün markette dalan roxy i görünce hemen aldım aradaki farkı anlatım die...

ama ben memur değilim özel sektör çalışanıyım. Bu sadece memurlar için mi geçerli ki?

Bugün nette bir sorun war yaw sürekli mesaj tekrarı oluyor

Son düzenleme:

kesinlikle yaa. erkekleri anlayabilmek rahatlıklarını anlayabilmek için onların penceresinden 1 kere dünyaya bakmak isterdim sahiden de.
o zaman kadın erkek anlaşmazlığı olmazdı bence..

Benim bebeğimde 3 gündür inanılmaz haraketli.. Dün akşam hele resmen karnımın yamulduğunu gördüm, normaldede hep görüp hissediyordum ama dün akşam resmen savaş vardı içerde :) bugünde tekmelerini göğsümün altında hissediyorum sanki o yüzden acaba döndümü diyorum kendi kendime..

sürdüm sürdüm ama ben sağma makinesini ilk kullanırken hata yapmışım içine konulacak yumuşak silikon gbi bi parça var onu koymamışım :) halbuki ablamda vardı yanımda ama o da unutmuş snrm..

ben de kızımın koç olmasını çok istedim. Hatta çok yakın bir arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz. O koç burcu 12 nisan doğumlu.
onun oğlu oldu 4 temmuzda doğacaktı. Ben ona esprisine takıldım dedim biraz daha sık dişini de benim doğum günümde doğur 18 temmuzda doğur dedim. Saçmalama dedi nasıl tutayım bebeği içimde dedi:))
bilin bakalım noldu. çocuk 42. haftaya kadar doğmadı ve benim doğum günümde dünyaya geldi :)))))
şimdi de benimki için söylüyor biraz sık dişini de koç olsun diyo:))) Ben de ona dedim nasıl tutayım içimde diye ama onunki gibi olursa benimki de onun doğum tarihine yakın gelecek. komik bir durum olacak :)) ama biraz zor gibi tabii.

Emelcim sen de bilindik bir özel hastanede doğum planlıyorsun değil mi?
Mutlaka vardır yani...
Sezeryan bile olsa mümkünse bebiş için doğumun başlamasını beklemekte fayda var.

acıbadem hastanesinde yapıcam doğumu. Dediğin aslında çok mantıklı. Normal doğumun başladığını zaten nişan geldiğinde veya hafif kasılmalar başladığında hissediyorsun illa ki. türk filmlerindeki gibi ahanda sancım geldi doğuruyorum gibi bir süreç değil ki bu.
O yüzden dediğini doktora gidişimde soracağım. Öyle olmasını istediğimi söylieyeceğim.

olabilir canım ben kesinlikle yukarıda tekme hissetmiyorum hatta benim başı da çok yukarıda değil kaburgalarıma gelmiyor ilginç bir durulu var benim kızımın sol tarafımda nerdeyse arka tarafıma doğru arada bir hareketlenme oluyor, hani derler ya kız çocuğunda yan taraflar bel kısmı yani doalr diye benim aynen öyle ve ben çok aşağıda hissediyorum bebeği. Normalde doğum yaklaşınca göğsün altında göbeğin büyümeye başladığı yerde boşluk oluşur bebek indiği için derler ben de o boşluk hep var. Ve bende bundan dolayı nefes daralması yok şükür ama ayakta biraz fazla durduğumda karnım hemen sertleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…