2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
BI yerde beyazda olabilir diye okumuştum. HATta geçen ocak annelerinden bi bayanın da saydam geldi nişani. TABi miktarı ne kadar onu bilmiyorum. AMa eğer arada sende de oluyorsa normaldir heralde
o akıntıdan benimde oluyor cnm korkma nişan bariz kanlı oluyormuş benim gelmeye kalmadı ama normal doğum yapan arkadaşlardan duyduma göre öyleymiş bide nişan gelince hemen doğum başlamıyormuş bir hafta sonrada olabiliyormuş doğum :26:ama bence senden gelen akıntı normal akıntı korkma bence

Benim de Cumartesi cnm kontrol yazarım mutlaka merak ettim bugün iyice ağrılı uyandık çünkü...

Son düzenleme:
Benim de Cumartesi cnm kontrol yazarım mutlaka merak ettim bugün iyice ağrılı uyandık çünkü...

Annemin dediğine göre rahmin büyüdüğü için basınç yapıyor o yüzden ağrı oluyor ama işte dr dan duymadan insan rahatlamıyor böle şeyleri.. Senin kontrolün daha erkenmiş yazarsan çok sevinirim.

kızlar adet sancısı gibi ağrı çeken yokmu hiç.okuldaki bi kaç hoca ay sancısıdır diyolar. her ay nasıl adet olduğunda sancı yaşıyosan hamileliktede oluyormuş. ultrasonda bişey çıkmadı ama tedirginim

Evet kızlar demin acaba yine geldi mi diye elimi bi attım bi o kadar daha gelmişti ayni şekilde :26:

Evet kızlar demin acaba yine geldi mi diye elimi bi attım bi o kadar daha gelmişti ayni şekilde :26:

Oluyor canım bende de. ADEt vaktimde daha şiddetli oluyor. AMa normal dönemlerde de oluyor ara ara. ŞUan var mesela

Canım iltihap gibi birşey değil mi dediğin bende de az az ama devamlı oluyor hamileliğin öncesinde de ara ara olurdu, ama için rahat etmicekse bir Dr görün istersen, bel, kasık ağrım da var diyorsun belki enfeksiyon olabilir...
Hemşire bana şeffaf veya beyaz akıntı normal demişti, sadece peynir kesiği gibi olursa önemli dedi

Erken doğum riski olan var mı?

Yada yalancı kasılmaları fazla olan var mı?

Benim kasılmalarım çok fazla, haftalar öncesinden başladı. Progestan içiyorum ama çok da korkuyorum erken doğumdan

Canım benimde ara ara oluyor ama normal diye biliyorum bu durumu.. Pembe yada kahverengi bir akıntı olmadıktan sonra..

Of sağolun kızlar. HAfif yusuf yusuf olmuştum valla ne yalan söyleyeyim. BIde kasik ağrısı olunca...

Kıslar sabah sabah bir meleğin resmiyle uyandım, eşimin arkadaşının eşi bugün doğum yapmış eşime resmini yollamışlar o da bana yollamış, o kadar güzel diki maşallah nasıl özendim, Allah bize de nasip etsin...

canım zaten normali şeffaf beyaz akıntı. ama benim dediğim sümük gibi yapış yapış birşeydi.

Erken doğum riski olan var mı?

Yada yalancı kasılmaları fazla olan var mı?

Benim kasılmalarım çok fazla, haftalar öncesinden başladıProgestan içiyorum ama çok da korkuyorum erken doğumdan

CAnım kasılmayi nasıl ayırt ediyorsun. BEnim adet sancısı gibi ağrım oluyor bi iki günde bir. Ama bazende günde bi kaç kere mesela karnım semsert taş gibi oluyor sanki bütün karnımi bi başınç sarıyor xada ufak bi ağrı gibi birşey sonra kayboluyor. BU anlattıklarım kasılmami acaba.

ben de sürekli yaşıyorum canım doktoruma sorduğumda rahimin genişlemesi ile alakalı dedi. Sadece dikkat etmen gereken 5 dk bir karnın sertleşmesi doğum sancısıdır diğerleri Rahmin kendini hazırlamasıdır dedi. Ultrasonda bir şey çıkmadıysa canını sıkma normal şeyler bunlar. Hatta benim hep gün içinde karnım kaskatı kesiliyor ama 3-4 saatte veya daha seyrek şekilde ama düşünmemeye çalışıyorum bebeğim vaktinde gelecek diye düşünüyorum hep.

Kızlar bide bişey sorcam bebişimizin doğum pozisyonuna girdiğini anlarmıyız ? Bide kaçıncı haftada dönüyordur tahmini ? :)

kızlar yaww birşey soracam biraz saçma olabilir belki ama inanın bilmediğimden soruyorum :26: bu dalan roxy yi nerde bulabiliriz, normal markette mi, civil bebeco gibi bebek mağazalarında mı yada buralarda değilse nerelerde satılıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…