o akıntıdan benimde oluyor cnm korkma nişan bariz kanlı oluyormuş benim gelmeye kalmadı ama normal doğum yapan arkadaşlardan duyduma göre öyleymiş bide nişan gelince hemen doğum başlamıyormuş bir hafta sonrada olabiliyormuş doğum :26:ama bence senden gelen akıntı normal akıntı korkma benceBI yerde beyazda olabilir diye okumuştum. HATta geçen ocak annelerinden bi bayanın da saydam geldi nişani. TABi miktarı ne kadar onu bilmiyorum. AMa eğer arada sende de oluyorsa normaldir heralde
Bende de aynı şey oluyor, hatta 16 sında kontrolümüz var artık dr a sorucam böyle bir acı normal mi diye.. Yürümeye başlayınca yavaş yavaş geçiyor ama çok oturup kalktığımda yada yataktan kalktığımda acaip bir acı oluyor.
Benim de Cumartesi cnm kontrol yazarım mutlaka merak ettim bugün iyice ağrılı uyandık çünkü...
KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar.HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum
KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar.HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum
kızlar adet sancısı gibi ağrı çeken yokmu hiç.okuldaki bi kaç hoca ay sancısıdır diyolar. her ay nasıl adet olduğunda sancı yaşıyosan hamileliktede oluyormuş. ultrasonda bişey çıkmadı ama tedirginim
Evet kızlar demin acaba yine geldi mi diye elimi bi attım bi o kadar daha gelmişti ayni şekilde :26:
Canım benimde ara ara oluyor ama normal diye biliyorum bu durumu.. Pembe yada kahverengi bir akıntı olmadıktan sonra..
o akıntıdan benimde oluyor cnm korkma nişan bariz kanlı oluyormuş benim gelmeye kalmadı ama normal doğum yapan arkadaşlardan duyduma göre öyleymiş bide nişan gelince hemen doğum başlamıyormuş bir hafta sonrada olabiliyormuş doğum :26:ama bence senden gelen akıntı normal akıntı korkma bence
Canım iltihap gibi birşey değil mi dediğin bende de az az ama devamlı oluyor hamileliğin öncesinde de ara ara olurdu, ama için rahat etmicekse bir Dr görün istersen, bel, kasık ağrım da var diyorsun belki enfeksiyon olabilir...
Hemşire bana şeffaf veya beyaz akıntı normal demişti, sadece peynir kesiği gibi olursa önemli dedi
Kızlar ben 2-3 haftadır özel bölgeye tekme yemiş gibi uyanıyorum özellikle yataktan kalkarken çok acıyor sonra geçiyor var mı sizde de böyle bir durum???
Of sağolun kızlar. HAfif yusuf yusuf olmuştum valla ne yalan söyleyeyim. BIde kasik ağrısı olunca...
Erken doğum riski olan var mı?
Yada yalancı kasılmaları fazla olan var mı?
Benim kasılmalarım çok fazla, haftalar öncesinden başladıProgestan içiyorum ama çok da korkuyorum erken doğumdan
kızlar adet sancısı gibi ağrı çeken yokmu hiç.okuldaki bi kaç hoca ay sancısıdır diyolar. her ay nasıl adet olduğunda sancı yaşıyosan hamileliktede oluyormuş. ultrasonda bişey çıkmadı ama tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?