2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Evet o bahsettiğin sertleşme kasılma oluyor.

Ben ilk başta bebek bi tarafıma toplanıyor sanıyordum, doktora sordum bebek değil kasılma dedi. Karnın çekiliyor gibi oluyor, 15-20sn öyle semsert kalıyor sonra gevşiyor. Benim biraz nefesimi kesiyor, ama öyle ağrı falan duymuyorum sadece rahatsız edici biraz.

sağlığım iyi çok şükğr amaaa kiloyuda takıyorum sonra vermek çok zor oluyo
doğumdan hemen sonra harekete geçmem lazım klo verme hususundaaa :26:

canım kiloyu hiççççç takma lütfen

elimde deeğiilll kızımda toplamda 18 almıştım
bunda daha 2 ay var 20 yi tamamladımmm pöööhhhüüü

canım maşallah bebişine gelişimi güzelmişşşş
dr.unda ne güzel anlatmış vce ferahlatmış seni doğum konusunda
oonunda dediği gibi zamanı gelsin o zmn konuşulur bu konular sen şimdi
keyfine baakkk beklee hayırlısı olsun hakkında inş..
vallaa pompa ve biberon konusuda benim düşüncem şöylee
yanii bebeğini emzireceksin bi aksilik olmazsa ve pompayla biberona normal şartlarda
ilk zaman gerek yok bencee doğumu bi yap hele o zmn ki duruma göre
eğer ihtiyuaz olacaksa sütün fln ne durumda ona göre ihtiyaç olursa heryer eczane zatnn
herkes tedarik eder onlarııı şimdiden almaman daha iyi bencee

canım marketlerde de satılıyo
temizlik malzemeleri satan dükkanlarda dsa satılıo
halk arasında deterjancı

ayrıca şöyle birşey var doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta değil mi bizim yasal iznimiz e o zaman iznimiz 32+0 da başlıyo demektir, eğer sen iznini uzatmak istiyorsan o gün yani iznin başladığı günden itibaren rapor almalısın mantık olarak yani 32 nin bitimi değil 31 in bitimi olcak o

cnm ben raporu 31+6 da alcam dr.um 32+0 yada 31+6 da gel dedi desk'deki kız 31+6 ya yazdı randevuyu o gün alcam, bitimini beklemeye gerek yok bence

pazartesi bi sorayım doktora bide bu kasılma denen şeyi sorayım benimde arada karnım sert oluyo ama bana doğal geliyo yaa karnımız büyüyo gerilmesi falan normal yoksa kasılma yaşıyorumda haberim mi yok :44:

yemin et ben başı diye hesapladım yandı benim uçak bileti o zaman
burda herkesin dr farklı demiş anlaşılan bence sen dr ara sor benim dr 31+ da gel dedi ben yarınn gidecem almaya 31+5 oluyorum
yarın
ben doktora özellikle sordum 32+0 da gel dedi.dedim 31+ larda gelmiyimmi dedim. 32+0 dedi üstüne basarak

herkesin dr farklı demiş benim dr 31+ larda gel vereyim dedi izne ayrılacaksan 32 de evde olacaksın demişti

Ne kadar şanslısın canım.. Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin..
Aslında normale göre benim oğlumda biraz aşağıda hatta görenler bile şaşırıyor ama boyu uzun olduğu için mi bilmiyorum dünden beri tekmelerini yukarıda hissediyorum. Bide günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor bebişimi

22 Şubat 31+0 oluyo benim 24 Şubatada bilet almıştım 22 Şubatta gider hem uçağa binebilir raporumu hemde doğum iznimi alırım diyodum ne olcek şimdi yaa

yemin et ben başı diye hesapladım yandı benim uçak bileti o zaman

pazartesi bi sorayım doktora bide bu kasılma denen şeyi sorayım benimde arada karnım sert oluyo ama bana doğal geliyo yaa karnımız büyüyo gerilmesi falan normal yoksa kasılma yaşıyorumda haberim mi yok :44:

doktora söylersin verir sıkıntı yapmaz. ama raporu günü birlik alamayabilirsin, ben doğum hastanesinden aldım merkez hastaneye götürdüm heyete girecek evrak, cuma akşamı alıcam raporu. pazartesi günü verdim.

bi de kasılma olayı normal, fazla oluyorsa sıkıntı oluyor. rahim kendini doğuma hazırlıyor kasılmayla.

hayır yani kasılıyosam bileyim
magnezyum isteyim mi doktordan yoksa kendi yazar mı nick sana yazmışmıydı bu haftalarda

cnm 187 ydı sanırım ssk hattının numarası bıde sen ara ıstersen....

ya ben bı gogsumde bı rahmımde hıssedıyorum tekmeleri sanırım bızımkı depar atıyor ıcerde

22 Şubat 31+0 oluyo benim 24 Şubatada bilet almıştım 22 Şubatta gider hem uçağa binebilir raporumu hemde doğum iznimi alırım diyodum ne olcek şimdi yaa

doğum iznin 32+0 da başlar cnm sen 31+0 da izne ayrılırım diyosan dr.dan rapor alabilirsin ancak diye düşünüyorumyani illa kadın doğumcudan değil başka bi drdanda alabilirsin raporu atoyırum kbb'ciden 5 günlük rapor alırsın zaten 32+0 dada senin yasal iznin başlar, ama yasal doğum iznini 31+0 da başlatamazsın diye biliyorum

hayır yani kasılıyosam bileyim
magnezyum isteyim mi doktordan yoksa kendi yazar mı nick sana yazmışmıydı bu haftalarda

Evet kasılıyosun sen :)

Magnezyumu doktor bana teeee 12 haftalıkken yazdı, ben de içcem diye uğraşıyodum tadını sevmiyorum :/
Meğer 6.aydan sonra içiliyormuş... Sen doktoruna sor magnezyuma ne zaman başlayayım diye.
Bi de hergün 1 şişe doğal maden suyu iç, onun içinde mineraller var magnezyum falan. Ben içiyorum aklıma geldikçe.

cnm sen iznini doğum sonrasına aktarmak için çalılşabillir rapoıru alcaksın galiba ama adam olcak kız öyle yapmicak gününde izne ayrılacak o yüzden rapor almasına gerek yok dr. dan zaten yasal izni o başlatabilir 32+0 da

cnm ben raporu 31+6 da alcam dr.um 32+0 yada 31+6 da gel dedi desk'deki kız 31+6 ya yazdı randevuyu o gün alcam, bitimini beklemeye gerek yok bence

kızlar ben 31+5 ken dr. aradım rapor için 32+0 da gel dedi.. ben 32+2 gidip aldım. bizim insan kaynaklarına sordum 38. haftamda doğum yapacağım için dr. düzenleyeceği raporla kalan 2 haftayı doğum sonrası izne aktarabiliyormuşuz.. tabi ben memur olduğum için bana 657 göre cevap verdiler. ama kurumda taşeron firmada çalışanlar var onlar için de geçerliymiş bu. bilgilerinize efenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…