2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bence de normal bir akıntıdır canım o nişan benim bildiğim kan rengi veya pembemsi oluyor. Şeffaf renkte olur mu bilmiyorum hiç.

Rapor almasına gerek var, raporu görmeden işyeri nasıl doğum iznine ayıracak onu? ben 32yi 37ye sarkıttım, 37de gidip bi rapor daha alıcam çalışamaz diye. Hem doğum parası alabilmesi için raporlarını sgkya bildirmesi gerekiyor.

kzılarr.... Ben geldimm... Geçmişi okudum ama hiçbişey anlamadım. ne konustugunuz hakkında en ufak bi fikrim bile yok. Bugun bi garibim zaten.. Uykuluyumda.. Dün annemde canımı sıktı biraz. Onada hala kızgınım. Amaaannn benim annemle sorunum hiç bitmez zaten... Su 32. haftya bi geleydide evimde rahat rahat sıcak sıcak oturaydım.... Zaten bebeğimide özledim... Bu aradan kızlar ben balığım eşimde balık.. Kzımızda balık olursa cok duygusal bi aile oluruz... Ama koç olursada eşimle beni o yonlendirir heralde...Yesinler onu yaaa... O ne diyosa o olacak tabiii... Bide ben kimseye soylemiyoum ama sezeryan dogum istiyorum yaa... ama soylesem şimdi her kafadan bi ses cıkacak. Bebeğim donmese falanda mecbur kalsak diye dua edıyorum resmen..Bu arada dun aksam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya baslayım dedim. Dalan roxy nin elde yıkaa için olanını almışım. Yenisini alıp oyle baslarım artık.. Bugun cok gıcık bi gun. Sevmedim bitse hemen iyi olur.. Ya bide benim karnım mı agıryo agrımıyo mu anlamıyorum ama huzursuzum.. Bi rahatsızlık var ama cozemedim.. Saçlarımı değiştiresim var... doguma karar vermem lazım. Bi an önce doktorla konusmalıyım.. Ta 16 sına kadar nasıl bekleyeceksem..Bide ben bekleyemem kızlar.. 38+0 da hemen sezeryan isterim.. çarpıntılarım ve nefes darlıgım cok fazla bebğime zarar vermesinden korkuyorum...

bende de oluyo hatta bi ara resmen regl agrısı çekiyodum ama normal bunlar ozellıkle regl döngünde daha da şiddetleniyo

Evet kızlar demin acaba yine geldi mi diye elimi bi attım bi o kadar daha gelmişti ayni şekilde :26:

canım ben 19haftalıkken akıntım çok gelmiş ben onu suyum gelmeye basladı sandım hatta gerçekten ıslaktı yani ama doktor guldu cogu kadın karıstırır bunları dedi.. ama nişan da benim bildigim kadarıyla kahverengimsi oluyo bence sen de bi doktora gorun baska turlu için rahat etmiycek biliyorum ben de bi ara yaşamıştım bunu.. :)

büyük marketlerde var canım

evet cnmizin iiçnde rapor alınmalıymış ben çalışabilir raporuna odaklandığımdan o kısmı kaçırmışım:26: ama onun için dr'un 32 haftalık hamiledir raporu yeterliymiş yani heyete gerk yokmuş galiba

Benim de cuma günü işyerimde son günüm. Pazartesi 32.haftada raporumu alıcam ama tam 31+5 oluyorum. Zaten 32. haftanın içinde oluyorsunuz.
Umarım raporda filan sorun çıkmaz. 2 sene önce bin kere telefon ederek her tarafı arayıp taciz ederek alabildim resmen paramı

bence de normal bir akıntıdır canım o nişan benim bildiğim kan rengi veya pembemsi oluyor. Şeffaf renkte olur mu bilmiyorum hiç.

benden giden akıntı çeşitlerini anlatsam bir ara yeşil gidiyodu koyu kokulu mantar olmuşum meğer
o geçti beyaz sulu akıntı geliyodu çok şükür oda gitti şeffaf gibi koyu bişeyde gitti birara hı unuttum
bir arada peynir şeklinde geliyodu başka yok sanırım fitil kullandım şimdi sadece beyaz sıvı akıyo

Ben de sendenim canım bu nefes darlığı yüzünden bir an önce doğurmak istiyorum, napçaz böyle daha 8 hafta var artmaz inşallah şimdi bile yatarken rahatsız ediyor

Ben de sendenim canım bu nefes darlığı yüzünden bir an önce doğurmak istiyorum, napçaz böyle daha 8 hafta var artmaz inşallah şimdi bile yatarken rahatsız ediyor

ben de sizdenim nefes darlığı sebebiyle arkadaşlarrr
ben de çok rahatsız oluyorum
30 hafta geçti de 8 hafta geçmiyor gibi geliyo

ben de sizdenim nefes darlığı sebebiyle arkadaşlarrr
ben de çok rahatsız oluyorum
30 hafta geçti de 8 hafta geçmiyor gibi geliyo

Doğum tarihlerimiz de aynıymış:) aynen bir de panik atağımı tetikliyor, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum olduğu kadar, Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin bu süreci inşallah...

kızlar ya ben park yatak alıcam da önereceginiz bi model var mı ayrıca içine sizce hangi yatak koyulmalı.. visco düşünüyodum ama bazı yerlerde sağlıksızmış diye okudum kafam iyice karıştı..:44:

kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(

Canım zencefille balı karıştırıp ye sabah akşam, bi de kekiği kaynatıp suyunu içmek de iyi geliyo demişlerdi bana ama onu denemedim

BENDe 29+0da gittiğimde tersdi. daha sonra 31+0 da yani geçen hafta doktor doğum pozisyonunu almış dedi. GERçekten de tekneleri artık sol göğsümün dört beş parmak altında hissediyorum. BENim kızımin totosu sol tarafa dayalı sanırım hep o tarafım daha sis karnımda. BIDe tekmeleri orada, biraz daha hafif sanırım yumruklarıda sağ kaburgalarımin orada hissediyorum :):):)

Evet aynen karnım çekiliyor gibi. AYNı şeyden bahsediyoruz. YAni ikimizde kasiliyoruz :)

zaten moralmen fena haldeyim. seni okuyunca resmen içim sisti. aynı şeyleri yaşıyoruz diye :))))
sezeryan olcam ben de fikir değiştirdim ama schaga nın dediği gibi normal doğum sürecini bekleyip, başladığı anda sezeryan olcam. 38 çok erken gibi geliyor bana ((

maşallah canım yaaa gökkuşağı gibi hatunsun
şaka bir yana aman haaa bir daha o renkleri görme inşallah..

Biz kraftın arena modelini aldık mina bebe den, bu modeli seçmemin nedeni yan demirleri diğerlerine göre daha sağlam va kalın duruyordu bir yerde önemli olduğunu okumuştum ki 7 yaşındaki yeğenim biz salondakin gizlice test etti baya sağlammış ki birşey olmadı visko yatağı bilmiyorum cnm ama içine yine kraftın yataşa yaptırdığı bir yatak var ondan aldık ama üzerine sevi bebenin emniyetli yatış yastığından koyucam....
Bu arada park yatak 300 lira mina bebek 50 lira alışveriş çeki veriyor 250 ye geliyor diyebiliriz...

canım benim bileğimde bir sıkıntı var 2 gün önce doktorumla görüştüm. ona sorayım dedim bu yatak mevzusunu. O da çocuk ortopedistine telefon açtı. ve demiş ki viskoyu kesinlikle önermiyorum. çünkü bebeğin omurgasının şeklini alıyor. Bu yüzden omurga şeklini almayan yataklar tercih edilmeli. biraz sert olmalı yatak demiş. Herhangi bir marka söylemiyorum dedi. Benim aklımda zaten bellona veya istikbalden yarıortopedik yatak almak vardı ve doktorla konuşunca kesinleşti onu alıcam

Emel, yatak konusu da Dalan Roxy gibi, İşbir BabyBed öneriyor herkes...

Biz İkea aldık o özelliklerde.
Ama beşik ordan almasaydık yatağı kesin İşbir'inkini alırdım.

Dün gece eşim hafif bastırarak kontrol etti karnımı ayağı mı o dedi elledim bende küçük bişey gibiydi ayağı mı kafası mı bilmiyorum ama içimizde gittikçe büyüyen bişey olduğunu bilmek bazen çok korkutuyo ve mutlu ediyo beniiki zıt duygu yan yana bide onu çıkarmak var Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…