KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar. HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum
cnm sen iznini doğum sonrasına aktarmak için çalılşabillir rapoıru alcaksın galiba ama adam olcak kız öyle yapmicak gününde izne ayrılacak o yüzden rapor almasına gerek yok dr. dan zaten yasal izni o başlatabilir 32+0 da
herkese günaydın güzeller anneler. dün akşam kontolüm vardı. bebeğim 1766 gr 42 cm olmuş.dr 2 hafta önde dedi.ne yiyosun da böyle besleniyo dedi.dedim hergün muz yiyorum:) gelişimi beni sevindirdi fakat tansiynm 14 çıktı takip etmeliyiz dedi.idrar tahlili yaptırdm. bide 2 gündür adet sancısı çekiyorum sizlerde yaşayan varmı bu durumu.gece uyandm rahatsız oldum hatta. dr dedi bu durum hoşuma gitmedi.rahim ağzı kapalı ama devam ederse gel nts ye girersin dedi. bebek doğum pozisyonunu almış ama kanala inmemiş henüz. doğum şeklinide konuştuk. sezaryen istiyorum ama emin de değilim dedim. bebek böyle büyük olursa normal doğum mümkün olmaz zaten dedi. herşeyin hayırlısı artık.
Evet kızlar demin acaba yine geldi mi diye elimi bi attım bi o kadar daha gelmişti ayni şekilde :26:
kızlar yaww birşey soracam biraz saçma olabilir belki ama inanın bilmediğimden soruyorum :26: bu dalan roxy yi nerde bulabiliriz, normal markette mi, civil bebeco gibi bebek mağazalarında mı yada buralarda değilse nerelerde satılıyor :26:
Rapor almasına gerek var, raporu görmeden işyeri nasıl doğum iznine ayıracak onu? ben 32yi 37ye sarkıttım, 37de gidip bi rapor daha alıcam çalışamaz diye. Hem doğum parası alabilmesi için raporlarını sgkya bildirmesi gerekiyor.
bence de normal bir akıntıdır canım o nişan benim bildiğim kan rengi veya pembemsi oluyor. Şeffaf renkte olur mu bilmiyorum hiç.
Ben de sendenim canım bu nefes darlığı yüzünden bir an önce doğurmak istiyorum, napçaz böyle daha 8 hafta var artmaz inşallah şimdi bile yatarken rahatsız ediyorkzılarr.... Ben geldimm... Geçmişi okudum ama hiçbişey anlamadım. ne konustugunuz hakkında en ufak bi fikrim bile yok. Bugun bi garibim zaten.. Uykuluyumda.. Dün annemde canımı sıktı biraz. Onada hala kızgınım. Amaaannn benim annemle sorunum hiç bitmez zaten... Su 32. haftya bi geleydide evimde rahat rahat sıcak sıcak oturaydım.... Zaten bebeğimide özledim... Bu aradan kızlar ben balığım eşimde balık.. Kzımızda balık olursa cok duygusal bi aile oluruz... Ama koç olursada eşimle beni o yonlendirir heralde...Yesinler onu yaaa... O ne diyosa o olacak tabiii... Bide ben kimseye soylemiyoum ama sezeryan dogum istiyorum yaa... ama soylesem şimdi her kafadan bi ses cıkacak. Bebeğim donmese falanda mecbur kalsak diye dua edıyorum resmen..Bu arada dun aksam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya baslayım dedim. Dalan roxy nin elde yıkaa için olanını almışım. Yenisini alıp oyle baslarım artık.. Bugun cok gıcık bi gun. Sevmedim bitse hemen iyi olur.. Ya bide benim karnım mı agıryo agrımıyo mu anlamıyorum ama huzursuzum.. Bi rahatsızlık var ama cozemedim.. Saçlarımı değiştiresim var... doguma karar vermem lazım. Bi an önce doktorla konusmalıyım.. Ta 16 sına kadar nasıl bekleyeceksem..Bide ben bekleyemem kızlar.. 38+0 da hemen sezeryan isterim.. çarpıntılarım ve nefes darlıgım cok fazla bebğime zarar vermesinden korkuyorum...
Ben de sendenim canım bu nefes darlığı yüzünden bir an önce doğurmak istiyorum, napçaz böyle daha 8 hafta var artmaz inşallah şimdi bile yatarken rahatsız ediyor
ben de sizdenim nefes darlığı sebebiyle arkadaşlarrr
ben de çok rahatsız oluyorum
30 hafta geçti de 8 hafta geçmiyor gibi geliyo
kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(
Benim bebeğimde 3 gündür inanılmaz haraketli.. Dün akşam hele resmen karnımın yamulduğunu gördüm, normaldede hep görüp hissediyordum ama dün akşam resmen savaş vardı içerde :) bugünde tekmelerini göğsümün altında hissediyorum sanki o yüzden acaba döndümü diyorum kendi kendime..
Evet o bahsettiğin sertleşme kasılma oluyor.
Ben ilk başta bebek bi tarafıma toplanıyor sanıyordum, doktora sordum bebek değil kasılma dedi. Karnın çekiliyor gibi oluyor, 15-20sn öyle semsert kalıyor sonra gevşiyor. Benim biraz nefesimi kesiyor, ama öyle ağrı falan duymuyorum sadece rahatsız edici biraz.
kzılarr.... Ben geldimm... Geçmişi okudum ama hiçbişey anlamadım. ne konustugunuz hakkında en ufak bi fikrim bile yok. Bugun bi garibim zaten.. Uykuluyumda.. Dün annemde canımı sıktı biraz. Onada hala kızgınım. Amaaannn benim annemle sorunum hiç bitmez zaten... Su 32. haftya bi geleydide evimde rahat rahat sıcak sıcak oturaydım.... Zaten bebeğimide özledim... Bu aradan kızlar ben balığım eşimde balık.. Kzımızda balık olursa cok duygusal bi aile oluruz... Ama koç olursada eşimle beni o yonlendirir heralde...Yesinler onu yaaa... O ne diyosa o olacak tabiii... Bide ben kimseye soylemiyoum ama sezeryan dogum istiyorum yaa... ama soylesem şimdi her kafadan bi ses cıkacak. Bebeğim donmese falanda mecbur kalsak diye dua edıyorum resmen..Bu arada dun aksam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya baslayım dedim. Dalan roxy nin elde yıkaa için olanını almışım. Yenisini alıp oyle baslarım artık.. Bugun cok gıcık bi gun. Sevmedim bitse hemen iyi olur.. Ya bide benim karnım mı agıryo agrımıyo mu anlamıyorum ama huzursuzum.. Bi rahatsızlık var ama cozemedim.. Saçlarımı değiştiresim var... doguma karar vermem lazım. Bi an önce doktorla konusmalıyım.. Ta 16 sına kadar nasıl bekleyeceksem..Bide ben bekleyemem kızlar.. 38+0 da hemen sezeryan isterim.. çarpıntılarım ve nefes darlıgım cok fazla bebğime zarar vermesinden korkuyorum...
benden giden akıntı çeşitlerini anlatsambir ara yeşil gidiyodu koyu kokulu mantar olmuşum meğer
o geçti beyaz sulu akıntı geliyoduçok şükür oda gitti şeffaf gibi koyu bişeyde gitti birara hı unuttum
bir arada peynir şeklinde geliyodubaşka yok sanırım fitil kullandım şimdi sadece beyaz sıvı akıyo
kızlar ya ben park yatak alıcam da önereceginiz bi model var mı ayrıca içine sizce hangi yatak koyulmalı.. visco düşünüyodum ama bazı yerlerde sağlıksızmış diye okudum kafam iyice karıştı..:44:
kızlar ya ben park yatak alıcam da önereceginiz bi model var mı ayrıca içine sizce hangi yatak koyulmalı.. visco düşünüyodum ama bazı yerlerde sağlıksızmış diye okudum kafam iyice karıştı..:44:
canım benim bileğimde bir sıkıntı var 2 gün önce doktorumla görüştüm. ona sorayım dedim bu yatak mevzusunu. O da çocuk ortopedistine telefon açtı. ve demiş ki viskoyu kesinlikle önermiyorum. çünkü bebeğin omurgasının şeklini alıyor. Bu yüzden omurga şeklini almayan yataklar tercih edilmeli. biraz sert olmalı yatak demiş. Herhangi bir marka söylemiyorum dedi. Benim aklımda zaten bellona veya istikbalden yarıortopedik yatak almak vardı ve doktorla konuşunca kesinleşti onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?