Canım bundan 2 hafta öncesinde ben de aynı durumdaydım hiç biyere sığamıyodum nefesim kesiliyo gibi oluyodu gece yatağa gitmek istemiyodum aynen dediğin şeyler bunaldım resmen hayattan soğumuştum hiç keyfim yoktu herkes bana batıyodu.Ama sonra baktm ki kendim panik yapıyorum burdaki arkadaşlar da sağolsun rahatlattılar bunlar normal süreçler artık bebek büyüyor yukarı çıkıyor göğsümüzü sıkıştırıyor bazen nefesimiz yetmiyor ben de uyuyamıyorum akşamları ama yapıcak bişey yok hiç hiç panik olma rahatlaman lazım.İmkanın varsa sağlık durumunu bilmiyorum çık yürüyüş yap seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış bak beklenen doğum tarihin de baya yakın çok az kalmış canım sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle.Aynı şeyleri ben de yaşadığım için uzunca yazma ihtiyacı hissettim sana...Biz şu anda bi mucize taşıyoruz bunun keyfini çıkar
Doğru söylüyosun canım heralde zaman yaklaştıkca da panik yapıyorum.. Aklıma deli deli şeyler geliyo, dün akşam en son diyorum ki ben akşam kötü oluyorum akşam eve kocam geliyo ahanda bana büyü yapmışlar :))) saçmaladım durdum kendi kendime anlayacağınama dün akşam en son eşimle çıktık yürüdük dediğin gibi iyi geldi hatta dün gece deliksiz uyudum :))) yazdıkların iyi geldi sağol :))
Emel, yatak konusu da Dalan Roxy gibi, İşbir BabyBed öneriyor herkes...
Biz İkea aldık o özelliklerde.
Ama beşik ordan almasaydık yatağı kesin İşbir'inkini alırdım.
Kizlar bana yardim edin ya goguslerimden sivi gelio ic camasirim batio hep sikiyorum bisi yok gelmio ama ic camasirim batio hatta gecende yumurta sarisi gibi biseydi rengi sizdede oluo mu
Canim yaa su ikeadan aldiginiz yatak hangisi ben yarin gidicemde yataginida aliyim diyorum adini yazarmisin bi bakiyim netten
Doğum tarihlerimiz de aynıymış:) aynen bir de panik atağımı tetikliyor, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum olduğu kadar, Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin bu süreci inşallah...
merhaba kızlar
ayy bugün çok yoruldum yaa, işten sonra toplantı vardı..saat 13 ten 16 ya kadar..sonra eve gel, yemek, bulaşık..pöfff
işe bak bende de panik atak var :))
Çok zor panik atak yaa inşallah alevlenmeden geçer gider kurtuluruz az önce çarpıntıda oldu konuştuk ya ondan kesin psikolojik ama etkileniyorum işte
ben oğlumu dandini yüksek yğksek tepelere hele buna bayılıyor ki hala sever dinlerken duygusallaşırMerhaba tatlı göbişler;
Çok tatlı bir ninni buldum...
elektrikli kesinliklenasıl yani bir elektrikli birrde manuelmi var
hangisini tavsiye edersin peki?
canım yazdım ama görmedin sanırım sürekli zeytinyağı varsa kantaron yağı sür kabız olma sakın demiştimGünaydın güzel hamileler. Ben 3 gün rapor aldım basur oluştu bende uzun süreli üstüne oturamıyorum diyeyazmıştım size ama cevap vermediniz bana
kesinlikle sütünü biriktirmek için de şart bebek emzidkten sonra kalanı biberona aktarırdım ben 5 cc bille çıksa biriktitrirdim hey gidi günler heyyyAyyy evet bu süt konusu doğum sonrası konuşacağımız en büyük konu bence. Ben ilk doğumumda ameda ve lansinosh kullandım. İkisinin performansı da aşağı yukarı aynı. Ameda çok yara yapmıştı bilmiyorum belki yanlış kullandım. Lansinosh'da çok çabuk bozuldu. Bu sefer avent naturel aldım. Çok hassas sağım yapıyormuş diye. Bakalım ne olacak.
Özellikle çalışan anneler için elektrikli bir göğüs pompası şart.
aaaa iyi dedinnnnloveli gögüs ucu çıkarıcı da al istersen...
oluyor gergin oluyorum o zamanlardakızlar adet sancısı gibi ağrı çeken yokmu hiç.okuldaki bi kaç hoca ay sancısıdır diyolar. her ay nasıl adet olduğunda sancı yaşıyosan hamileliktede oluyormuş. ultrasonda bişey çıkmadı ama tedirginim
marketlerde var canımkızlar yaww birşey soracam biraz saçma olabilir belki ama inanın bilmediğimden soruyorum :26: bu dalan roxy yi nerde bulabiliriz, normal markette mi, civil bebeco gibi bebek mağazalarında mı yada buralarda değilse nerelerde satılıyor :26:
relaxxxxxx codulum oluyor bazen bana da ama geçiyor geçici bunlarkzılarr.... Ben geldimm... Geçmişi okudum ama hiçbişey anlamadım. ne konustugunuz hakkında en ufak bi fikrim bile yok. Bugun bi garibim zaten.. Uykuluyumda.. Dün annemde canımı sıktı biraz. Onada hala kızgınım. Amaaannn benim annemle sorunum hiç bitmez zaten... Su 32. haftya bi geleydide evimde rahat rahat sıcak sıcak oturaydım.... Zaten bebeğimide özledim... Bu aradan kızlar ben balığım eşimde balık.. Kzımızda balık olursa cok duygusal bi aile oluruz... Ama koç olursada eşimle beni o yonlendirir heralde...Yesinler onu yaaa... O ne diyosa o olacak tabiii... Bide ben kimseye soylemiyoum ama sezeryan dogum istiyorum yaa... ama soylesem şimdi her kafadan bi ses cıkacak. Bebeğim donmese falanda mecbur kalsak diye dua edıyorum resmen..Bu arada dun aksam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya baslayım dedim. Dalan roxy nin elde yıkaa için olanını almışım. Yenisini alıp oyle baslarım artık.. Bugun cok gıcık bi gun. Sevmedim bitse hemen iyi olur.. Ya bide benim karnım mı agıryo agrımıyo mu anlamıyorum ama huzursuzum.. Bi rahatsızlık var ama cozemedim.. Saçlarımı değiştiresim var... doguma karar vermem lazım. Bi an önce doktorla konusmalıyım.. Ta 16 sına kadar nasıl bekleyeceksem..Bide ben bekleyemem kızlar.. 38+0 da hemen sezeryan isterim.. çarpıntılarım ve nefes darlıgım cok fazla bebğime zarar vermesinden korkuyorum...
ben kraft almıştım oğluma içine vş-isco almıştık en iyisi o demişlerdi o zamankızlar ya ben park yatak alıcam da önereceginiz bi model var mı ayrıca içine sizce hangi yatak koyulmalı.. visco düşünüyodum ama bazı yerlerde sağlıksızmış diye okudum kafam iyice karıştı..:44:
Kizlar bana yardim edin ya goguslerimden sivi gelio ic camasirim batio hep sikiyorum bisi yok gelmio ama ic camasirim batio hatta gecende yumurta sarisi gibi biseydi rengi sizdede oluo mu
Biz kraftın arena modelini aldık mina bebe den, bu modeli seçmemin nedeni yan demirleri diğerlerine göre daha sağlam va kalın duruyordu bir yerde önemli olduğunu okumuştum ki 7 yaşındaki yeğenim biz salondakin gizlice test etti baya sağlammış ki birşey olmadıvisko yatağı bilmiyorum cnm ama içine yine kraftın yataşa yaptırdığı bir yatak var ondan aldık ama üzerine sevi bebenin emniyetli yatış yastığından koyucam....
Bu arada park yatak 300 lira mina bebek 50 lira alışveriş çeki veriyor 250 ye geliyor diyebiliriz...
canım benim bileğimde bir sıkıntı var 2 gün önce doktorumla görüştüm. ona sorayım dedim bu yatak mevzusunu. O da çocuk ortopedistine telefon açtı. ve demiş ki viskoyu kesinlikle önermiyorum. çünkü bebeğin omurgasının şeklini alıyor. Bu yüzden omurga şeklini almayan yataklar tercih edilmeli. biraz sert olmalı yatak demiş. Herhangi bir marka söylemiyorum dedi. Benim aklımda zaten bellona veya istikbalden yarıortopedik yatak almak vardı ve doktorla konuşunca kesinleşti onu alıcam
Emel, yatak konusu da Dalan Roxy gibi, İşbir BabyBed öneriyor herkes...
Biz İkea aldık o özelliklerde.
Ama beşik ordan almasaydık yatağı kesin İşbir'inkini alırdım.
meraba maveracm,yetiştiricem diye işlerini aman çok yorma kendini
bugün yalancı bşi kasılma yaşadım ki tırstım o nedenle sizler de dinlenin diyorum boşver işleri:18:
Bugun cok halsizim ise bile gitmedim
Merhaba kızlaaaaaarbugün kontrolüm vardı Allahıma bin şükür herşey yolunda kızım 2001gr 44 cm olmuş şuan 24 Şubat gözüküyor, doktorum 38. Haftada olacağını söyledi kısmetse bakalım sizin neler kaynattığını muhteşem yüzyıldansonra okuyacağım hepinizi öpüyorum şimdilik byeeee
Aman mavera yaaa kendini fazla yorma canım aman haaa.merhaba kızlar
ayy bugün çok yoruldum yaa, işten sonra toplantı vardı..saat 13 ten 16 ya kadar..sonra eve gel, yemek, bulaşık..pöfff
Güzel haberlerle geleceksin demiştim mnl ciimm. Minik kuzuna maşallah canım benim:))Merhaba kızlaaaaaarbugün kontrolüm vardı Allahıma bin şükür herşey yolunda kızım 2001gr 44 cm olmuş şuan 24 Şubat gözüküyor, doktorum 38. Haftada olacağını söyledi kısmetse bakalım sizin neler kaynattığını muhteşem yüzyıldansonra okuyacağım hepinizi öpüyorum şimdilik byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?