2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Doğru söylüyosun canım heralde zaman yaklaştıkca da panik yapıyorum.. Aklıma deli deli şeyler geliyo, dün akşam en son diyorum ki ben akşam kötü oluyorum akşam eve kocam geliyo ahanda bana büyü yapmışlar :))) saçmaladım durdum kendi kendime anlayacağın ama dün akşam en son eşimle çıktık yürüdük dediğin gibi iyi geldi hatta dün gece deliksiz uyudum :))) yazdıkların iyi geldi sağol :))

Kizlar bana yardim edin ya goguslerimden sivi gelio ic camasirim batio hep sikiyorum bisi yok gelmio ama ic camasirim batio hatta gecende yumurta sarisi gibi biseydi rengi sizdede oluo mu

bak işte aynı şeyler akşam oldu mu allahım üstüme bişeyler çöküyodu halbuki bişey yok ortada.ben de bana nazar değdi diye diye yemiştim adamı gel dedi bi dolaşalım hava al sen çok iyi gelmişti .Ondan beridir hiç aksatmıyorum günde en az yarım saat yürümeye çalışıyorum hiç takma rahat ol zaman çabucak geçiyo gidiyo sen panik olursan hiç geçmez iyi geldiğine sevindim öptüm yalnız değilsin

Merhabalar hanımlar ben de sizler gibi mart annesi olacağım inşaAllah, 30 + 4 teyim bugün sizleri uzun zamandır uzaktan uzağa takip etmeye çalışıyorum. Henüz bu ayki kontrolüme gidemedik ama önümüzdeki günlerde gideceğim inşaAllah. Bu arada görebildiğim kadarıyla zor günler geçiren arkadaşlar var Rabbim yar ve yardımcımız olsun... Aynı zamanda alışverişlerinizi de takip etmeye çalıştım, biz eşimle alışverişe her ay oğlumun bir iki eksiğini giderip kalan ufak tefek şeyleri doğum dönemine bırakacak şekilde başlamıştık ve bu haftasonu da en büyük eksiğimiz olan park yatagimizi ve ana kucağını aldik dun de geldiler ve gercekten cok tatlılar, haftasonu e bebegin Marmara forumdaki magazasindan görerek sipariş verdik sizlerle de linkini paylaşacağım fikir olması açısından. . Ben e bebekteki 3 park yatak arasinda kalmıştım ve canli canli üçünü ayni anda inceleyip secme firsatim oldu. Tercihim joie Illusion Park Yatak oldu..

Joie Illusion Park Yatak - ebebek

Ana kucağını ise yaptığım uzun araştırmalar sonucu Tiny love olarak seçtim. .

Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı Kırmızı - ebebek

Bu arada bizim ana kucağının rengi kahve ile haki rengi arasında hoş doğal bir renk..

Herkese rahat ve kolay doğumlar dilerim

Son düzenleme:
Kizlar bana yardim edin ya goguslerimden sivi gelio ic camasirim batio hep sikiyorum bisi yok gelmio ama ic camasirim batio hatta gecende yumurta sarisi gibi biseydi rengi sizdede oluo mu

Az önce benim de kaşınır gibi oldu elimi bir soktum sırılsıklam, ama ben sıkmıyorum erken doğuma neden olabiliyormuş çünkü, bir de birinden daha fazla geliyor...

merhaba kızlar
ayy bugün çok yoruldum yaa, işten sonra toplantı vardı..saat 13 ten 16 ya kadar..sonra eve gel, yemek, bulaşık..pöfff

merhaba kızlar
ayy bugün çok yoruldum yaa, işten sonra toplantı vardı..saat 13 ten 16 ya kadar..sonra eve gel, yemek, bulaşık..pöfff

meraba maveracm,yetiştiricem diye işlerini aman çok yorma kendini
bugün yalancı bşi kasılma yaşadım ki tırstım o nedenle sizler de dinlenin diyorum boşver işleri:18:

Çok zor panik atak yaa inşallah alevlenmeden geçer gider kurtuluruz az önce çarpıntıda oldu konuştuk ya ondan kesin psikolojik ama etkileniyorum işte

hmm o halde unuttuk gitti diyelim konuşmayalım
inşlh çok rahat doğum oldu şeklinde güzel haberlerimizi paylaşırız

Merhaba tatlı göbişler;
Çok tatlı bir ninni buldum...
ben oğlumu dandini yüksek yğksek tepelere hele buna bayılıyor ki hala sever dinlerken duygusallaşır
bir kaç kere şu bebeklere iyi gelen sesler var ya onları dinlettim beğenmedi hep ağladı ben de kendi bülbül (!) sesimle söyledim onu severdi hala ister bazen
nasıl yani bir elektrikli birrde manuelmi var
hangisini tavsiye edersin peki?
elektrikli kesinlikle
Günaydın güzel hamileler. Ben 3 gün rapor aldım basur oluştu bende uzun süreli üstüne oturamıyorum diyeyazmıştım size ama cevap vermediniz bana
canım yazdım ama görmedin sanırım sürekli zeytinyağı varsa kantaron yağı sür kabız olma sakın demiştim
kesinlikle sütünü biriktirmek için de şart bebek emzidkten sonra kalanı biberona aktarırdım ben 5 cc bille çıksa biriktitrirdim hey gidi günler heyyy
loveli gögüs ucu çıkarıcı da al istersen...
aaaa iyi dedinnnn
oluyor gergin oluyorum o zamanlarda
marketlerde var canım
relaxxxxxx codulum oluyor bazen bana da ama geçiyor geçici bunlar
ben kraft almıştım oğluma içine vş-isco almıştık en iyisi o demişlerdi o zaman

aıkma sen o aksın bişey olmaz bazen süt erken gelir ama sen sıkma erken doğuumu tetikler beyne süt geldi doğum zamanı mesajı gider dr da söyle gelen de kolostrumdur sarı ilk ağız sütü bebek doğunca ilk sütü o olacak çok değerliiii o

Merhaba kızlaaaaaar bugün kontrolüm vardı Allahıma bin şükür herşey yolunda kızım 2001gr 44 cm olmuş şuan 24 Şubat gözüküyor, doktorum 38. Haftada olacağını söyledi kısmetse bakalım sizin neler kaynattığını muhteşem yüzyıldansonra okuyacağım hepinizi öpüyorum şimdilik byeeee

Emel, yatak konusu da Dalan Roxy gibi, İşbir BabyBed öneriyor herkes...

Biz İkea aldık o özelliklerde.
Ama beşik ordan almasaydık yatağı kesin İşbir'inkini alırdım.

çook teşekkürler kızlar ben de viskodan vazgeçtim en iyisi ortopedik yatak almak zaten viscolar benim de içime sinmemişti bebegin şeklini alıyo diye

meraba maveracm,yetiştiricem diye işlerini aman çok yorma kendini
bugün yalancı bşi kasılma yaşadım ki tırstım o nedenle sizler de dinlenin diyorum boşver işleri:18:

merhaba zinnurcum..öğleden sonra dersim olmadığından evde dinlenebiliyordum ama bugün dinlenemedim. toplantı vardı mecburen katıldım. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum izni doğum sonrasına aktarmak için. dikkat etmek lazım artık dediğin doğru..sen de dikkat et canm kendine..

Bugun cok halsizim ise bile gitmedim

geçmiş olsun canm, bugün benim de hiç halim yok..iyi yapmışsın işe gitmediğine biraz olsun dinlenmişsindir.

oh oh maşallah kızçene, büyümeye devam:) mart değil şubat annesi olacaksın demek, hadi hayırlısı bakalım:) sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla gelsin yavrucuklar

Güzel haberlerle geleceksin demiştim mnl ciimm. Minik kuzuna maşallah canım benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…