2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benimki de her gittiğimde kan ve idrar tahlili yaptırıyor, ben de her seferinde yine mi diyorum, drum gülüyor bence her kontrolde olmasa da arada yapılmalı, enfeksiyon var mı, kansızlık ne alemde , idrarda protein kaçağı varmı bakması lazım. biz anlamayabiliriz çünkü, bence doktorundan tahlilleri özellikle iste..

Boşveeeeer canım sağlık olsun herşey yolunda olsun gerisi boş. Ben ilk hamileliğimde 61 ilebaşladım 92 ile doğurdum sonra hiç bişey kalmadı. Şimdide 69 ile başladım şuan 86 yım 5 hafta var 90 garanti hiç takmıyorum bide demezler mi bu sefer hiç kilo almamışşsın diye.ama bu sefer hiç ödem oluşmadı o yüzden bence öyle görünüyor dediğim gibi sağlık olsun canım

ya bu sertleşmeler gerçekten kasılma mı oluyor :18: bende 1 haftadır sürekli oluyor bu durum, ne zaman elimi karnıma koysam taş gibi, bir süre sonra yumuşuyo. hatta bazen sertleşme sırasında içerde bişey katlanıyor çekiliyor gibi bişey oluyor. ve bu durum sürekli oluyo bende. erken doğum riski oluşturur mu bu durum, bilen bir arkadaş söyleyebilir mi ya, korktum şimdi..

CANım bende sık yaşıyorum kasılmayi. SAat başı yada saatte bi kaç kere olmadıktan sonra sorun olmaz sanırım. Yani öyle tahmin ediyorum :26:

Bana doktorum her ay yapıyor kan ve idrar tahlili canım

Nişan değil o canım benim doğuma 1 hafta kala gelmişti o dediğinden daha fazla ve kanlı pembemsi jöle kıvamında bişey ben de doğuruyorum sandım ancak 1 hafta sonra bacağımı aniden kaldırıp suyumun gelmesiyle doğumum başladı

Son düzenleme:

Sıklığına bağlı canım bugün ben nst ye girdim karnım sertleştiğinde ekrana baktım normalde 5-6 olan değer o anda 27 ye çıktı .ara ara olacak düzenli ise kasılmalar 10 dk da bir falan bide bel ağrısı eşlik ediyorsa ozaman erken doğum habercisi diye okumuştum

Benim son adet tarihim 21 mayis fakat doktorum 25 haziran oldugunu soledi gec dollenme olmus ama bu beni pek tatmin etmedi 7 ay oldu ama hala kafami kurcaliyor

CANım bende sık yaşıyorum kasılmayi. SAat başı yada saatte bi kaç kere olmadıktan sonra sorun olmaz sanırım. Yani öyle tahmin ediyorum :26:

ne kadar sürede bir olduğunu anlamıyorum ki ben, özellikle ayaktaysam hep sert çünkü, inşallah dediğin gibi bir sorun olmaz canım ya Allah bebeklerimizi zamanında versin kucağımıza. en azından 34 ü geçelim..

Kızlar bide bişey sorcam bebişimizin doğum pozisyonuna girdiğini anlarmıyız ? Bide kaçıncı haftada dönüyordur tahmini ? :)

Valla benim 2 hafta öncesine kadar baş aşağı durumdaydı bugün gittiğimde baş yukarı ayaklar aşağıda pozisyondaydı doktor bundan sonra zor döner dedi zaten sezeryan olacağı için bi problem yok dedi ben anlamadım döndüğünü

Canim benim de sezaryan olacak ama dr. 17 subat dedi yani 38+1 de olacak dogum hayirlisiyla... senin dr 39 hafta da mi dusunuyor dogumu?

iyiakşamlar kızlar ben p.tesinden beri hastanedeyim bugunde çıkarmıyorlardı devlet hastanesi oldugundan sorumluluk kabul etmedi ve imza atıp çıktım.ne oldu anlatıyorum hani amargi ve bi kaç arkadaş daha iyi bilir tavsiyelere uydum şekerim için devlet hast çalısan kadın dogum bölumunde calısan arkadasımın yanına gittim orda bilgi işlemde yani çalışıyor.sagolsun yardımcı oluyor hep gittigimde doktorları en iyi bilip tanıyo bide araştırma hast oldugundan guveniyorum.doktora anlattım derdimi bacagıma vuran bi agrı var sanki adet sancısı gibi bacagımda yaşıyor gibiyim ve kasıgımıda vruyordu ara ara adet sancısı cekiyodum nerdeyse 1haftadan fazla c.tesi kendi ozel doktorumada dedim bebek iri kasıgına vuruyordur olur yalancı dogum kasılmasıda olabilir artık normal dedi iyi guzel kime dediysem aynısını diyo iyi guzel.p.teside gittigim yerdeki dokor bi nstye gir dedi kendi dokorum umursamadı nst için erken dedi agrım oldugunu dedigim halde bi sok dimi riske atma özel hast sonuc olarak.ben girdim bi nstye dogum sancısı çıkmaz mı,baktı doktor serum takalım gecicek mi serum yedim 1kilo hızlı aktı ama bidaha girdim sancı tekrar serum arada idrar verdim tertemiz bazen oda yapıyormus sancıyı 3.defada girdim sancıyı görınce yatıyosun dedi.riske atmadı cunku serumda gecirmedi agrımı eşimi aradım ilkten affalladı yok kalmak falan dedi bihafta yat deseler kim gelcek soylesene sonra arkadasım izah etti tatmin oldu cunku oan anlaşamadık o halime onunla tartısıyorum sacmaladı birden.neyse ben p.tesi yatışım yapıldı yattım ama gece boyunca nst serum her 4ssatte birden nidilat içiriyolar kasılma sancıyı kessin diye sabahı sabah ettim buarda devlet hast refakatçi yok hayatımda ilk defa hast yatıyorum hamileyim kimsem yok eşim garibim dısarda bekliyo bişey ihtiyacım olur diye sancılarım devam ediyo pskoljimi bi dusunun.salı yani dunde kadım aynı seyler devam etti ama sancı cıkmadı arada uyudum cunku bigun onceden uykusuz kaldım.bugun oldu sancım yok ya gidicem taburcu edicekler diye umutluyum vizit geziyolar sabahları cıkıcak olanı hemşirelere diyolar taburcu diye.ama beni bi gorun ceneme vurdu sinirden ve ister inanın o serumlar beni 7.8 şise 1litre her biri bir şistimki suan elim ayagım anlatamam acıp kapanmıyor sızlıyo resmenn corap olmuyo acıyo neyse taburcu etmiyoruz cunku bu verilen nidilat agrını kesmiş olabilir eee ben bakıyorum 24saat vermicez bakıcaz agrın sancın çıkıcak mı hayda bana geldiler hast çok sıcak şişmişim kimsem yok koktum 2gunde ter yapıyor ilaçlar serum içerisi cehennem çıkıcam mumkun degil artık banyo yapmam gerek sacımda yaglıydı yapmamıştım hast gelip yapcaktım p.tesi nerde kafayı yedim bebek dosa utulenmei bişeyim canta hazır degil allahtan yıkanmıstı.onları hazırlamam gerek yıkanıcam herseyimi yapıp yine gelim yatim kimsem yok yapsın anlayan eden diyorum.a grım olursa söz gelcem imza at çıkmak istiyosan cık dediler kendi istegimle çıkıyorum diye imza attırdılar sorumluluk kabul etmiyo devlet ya.hast ortamı bide devletse berbat nstye baglıyız kadın 2dk sonra doguruyo cıglık cıglıga beni bi dusunun agrısı olmayanın agrısı gelir.neyse cıktım evime geldim utumu yaptım yıkandım çok sukur agrım yok ama ne olucagım belli degil hee cigerler gelişsin diyede sabah aksam igne oldum.bakalım hayırlısı gece bişeyim agrım olmazsa yarın nstye baglancam gidip yine dua edin bebişimi biraz daha tutabilim.

Ay canım çok stres yasamışsın Allah sağlıkla kavustursun sizi
İnşallah sabreder bebğin biraz daha

Benim de ayaktayken sert oluyo epeydir de böyle savah kalkınca çok hafifim sonra ağırlaşıyorum

Of artik uyumak istiyorum midem nasil yaniyor oncedende yaniyordu ama bu kadr degil resmen cigerime oturuo yaa:---(

Bugun doktor kontrolum vardi. 28 haftadayiz diye......
Benim ilk 4 ayda bebisime kiz dende...
5 aylik kkontrolde kiz dendi...
6 ayda ayrintilida kesiiiiiiiiiiin kiz dendi...
Tabi ben tüm esyalari jiza gore aldim... gelen hediyeler kiz....
Bugun de bizim kizin pipisi var dendi.... doktorun gozleri falll tasi gibi oldu. Tabiii ben şoktayimmm...
5 dakika boyu inceledi ve erkek kesin dedi fotosunu cektiiiiii......
Sevgili hamisler......baska doktora Gitmelimiyimmmmmmmm
Yani ayrintilida kiz kesin denilipte bi ay sonra erkek olabilirmiiiiii
Bizim icin farketmiyor ama ismine bile karar vermisstik :)

Bu arada miyom sikintisi olan ben 2 miyomuma 1 tane daha eklenmissss....
Doktorrrr bi miyomm daha var diyo ...... ben tiin tin...
Cünku inanmiyoruum artiik doktora :))
Allaha sukur saglikliymisss...darisi herkesin basina )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…