2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok geçmiş olsun canım, 20. Haftamda sızıntımı var diye acile gitmiştim dev. Hastanesine nst ye bağlamışlardı karşı yatakta kadının biri doğum yapıyordu çığlık mığlık insanın psikolojisi bozuluyor, birde o imza olayı bana çok kötü cümleler yazdırmışlardı çıkmak için kendi elimle hatırlamak bile istemiyorum, inşallah sancın falan çıkmaz da rahat rahat evde beklersin bebişini sağlıkla ve zamanında....

İnanmıyorum ya 7. Ayda mı göstermiş şeyi en korktuğum olay herşeyimiz pembe bizimde mobilyalar yataklar bu saatten sonra değişmesin lütfen... Sağlıklı olmasına da çok sevindim cnm, myomlar için bir Dr daha görün istersen...

Kızlar ya ben artık uyumak istemiyorum, çalışanlar kızıcak belki biliyorum ama evde olmak da zor sabah oluyor akşam oluyor sabah oluyor akşam oluyor sıkıldım bu ara kendime yapçak bişiy de bulamadım hep uyuyorum sanki, şu iki ayda geçsede bebişimle uyumasak, böyle düşünen de tek ben varımdır sanırsam

Canim benim de sezaryan olacak ama dr. 17 subat dedi yani 38+1 de olacak dogum hayirlisiyla... senin dr 39 hafta da mi dusunuyor dogumu?

Yok canım muhtemelen seninle aynı tarihlerde tam gün konuşmadık .24 Şubat ultraondaki doğum tarihi 1 hafta öne gelmiş hemen hemen

Çooooook geçmiş olsun canım ,inşallah bebişin en azından 2 hafta daha dursun da küveze falan gerek kalmasın hakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun

Valla ben de öyle bir miskinlik var ki nerdeyse ev işleri olmasa 24 saat uyuycam umarım kızım da bana benzeruykucu olur. Ben bebeken öğlene kadar uyurmuşum annem hep anlatır. Ben de senin tersine kızımla hep uyuyalım istiyorum

Tesekkur ederim... unarim kimsenin basina gelmez. ... seninde canim... ben su an kendime daha cinsiyeti belli degil deyip duruyorum... herkes sokta... dedigin gibi baska doktor arstiracagim bu saatten sonra... cinsiyetide gectim.. 3. Miyomumu nasil goremezler ayrintilida oda baska olay zaten :))

Bu arda sikintili olan hamislere gecmis olsun ancak okuyabildim..

Ğunaydin kislar
mnlcim masallah kizina bizimde ultrasonda 27 subat gorunuyor.az kaldi ben korkmaya basladim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.canim bisey sorcam sana doktorun calsiyum magnezyum kullanimiyla ilgili bisey soyledi mi senkullaniyomuydun bu ilaclari doktorum calsiyumu biraktirdi bana magnezyumu da gerektiginde kullan dedi bugun ayaklarim bacaklarim agriyor

günaydın kızlar..
Doğum izinleri yeniden masada

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, mevcutta 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası toplam 16 hafta olan doğum izninin artırılması konusunu yeniden masaya yatıracakları mesajını verdi.

bize yetişirmiki
ortalık o kadar karışmışki zannetmiyorum ya
hem mesela benim haftaya izne ayrılmam gerekiyor çıksa bizi nasıl etkiler kiiiii

Canim benim de sezaryan olacak ama dr. 17 subat dedi yani 38+1 de olacak dogum hayirlisiyla... senin dr 39 hafta da mi dusunuyor dogumu?
benimde 24 şubat hayırlısıyla 38+2 de olcak ay az kaldı

ben inanmıyorum bizi bulurmu muamma

bize yetişirmiki
hem mesela benim haftaya izne ayrılmam gerekiyor çıksa bizi nasıl etkiler kiiiii

bende bizi etkileyeceğini zannetmiyorum yani beklentim o yönde değil kesilikle

bize yetişirmiki

ya inşalalh yetişir... ben 37.haftaya kadar çalışmak isityorum ama bugün muhasebecimiz dr. vermez raporu dedi.32.haftada ayırıyorlar genelde dedi ama bakalım...

Canim yaa neler olmus oyle cok gecmis olsun umarim bi sorun cikmaz allahin izniyle az kaldi artik kotu bisi olmaz insallah

bize yetişirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…