2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bize yetişirmiki
ortalık o kadar karışmışki zannetmiyorum ya
hem mesela benim haftaya izne ayrılmam gerekiyor çıksa bizi nasıl etkiler kiiiii

Bence çıkarsa bizide etkiler.. Askerlik düşünce nasıl ki askerdekileri terhis ettiler. Bizimde iznimizi uzatırlar diye düşünüyorum..
Yani izindeyken bile çıksa bizede yansır inşallah :)

ya inşalalh yetişir... ben 37.haftaya kadar çalışmak isityorum ama bugün muhasebecimiz dr. vermez raporu dedi.32.haftada ayırıyorlar genelde dedi ama bakalım...

Banada aynı şeyi söyledi muhasebeci.. Dedim sağlıklıyım dr niye rapor versin ki dedim. Valla daha 37.haftaya kadar rapor getirebilen olmadı bide sen dene dedi sinir oldum.. 16 sı olsada dr a gitsem..

ya inşalalh yetişir... ben 37.haftaya kadar çalışmak isityorum ama bugün muhasebecimiz dr. vermez raporu dedi.32.haftada ayırıyorlar genelde dedi ama bakalım...

nasıl yani. eğer herhangi bir tehliken yoksa doktorunla da konuşunca
doktor tabii ki de çalışabilir raporu veriyor

bu arada kızlar çalışabilir raporunu aldıktan sonra bizlerde kalan nüshasını doğum çantalarınıza
koymayı unutmayın doğumdan sonra hastaneden çıkarken ne kadar süre raporlu olacağımız
hesaplanırken gerekebiliyor

en azından benim ilkinde gerekli olmuştu sizlerde ne olur ne olmaz yanınızda bulundurun

Bence çıkarsa bizide etkiler.. Askerlik düşünce nasıl ki askerdekileri terhis ettiler. Bizimde iznimizi uzatırlar diye düşünüyorum..
Yani izindeyken bile çıksa bizede yansır inşallah :)

inşallah

Merhaba güzel anneler,
Bir iki gündür forumda yoktum. Çocukluk arkadaşım ziyaretime geldi. 1,5 yaşındaki oğluşu ve eşiyle. Küçük adam çok tatlıydı, bir görseniz...evde penguen gibi gezip durdu. Bu arada oğlumun şekerleri, hastane kapı süsü ve hastane yatağı süsü hazır. Oğlumun şifonyeri de geldi. Kızlar şifonyer o kadar kötü yeni mobilya kokuyor i anlatamam. İki gündür pencereyi açtım, çekmeceleri havalandırıorm ama kar etmiyor. N yapacağımı bilemedim. Tahta, vernik, boya gibi kimyasal karışımı kokuyor.
Bu arada merak ettiğim herşeyi arkadaşıma sordum. O da detaylı anlattı. Örneğin bebeğin farklı pozisyonlarda emzirilmesi gerekiyormuş. Ndeni de meme ucunun her yerinin eşit oranda uyarılabilmesi için. Öyle bir sefer de değil, sistemli olarak sürekli yapmak gerekiyormuş. Bilmiyordum. Çok çok şaşırdım.

günaydın hanımlarrr aynı şekilde bende doğum izninden umutlu değilim

ay canım çok geçmiş olsun Allahım yavunu ve seni korusun inşallah dikkat et ve kendi dr unada bir bahset istersen konudan .........

günaydın hanımlarrr aynı şekilde bende doğum izninden umutlu değilim

Banada aynı şeyi söyledi muhasebeci.. Dedim sağlıklıyım dr niye rapor versin ki dedim. Valla daha 37.haftaya kadar rapor getirebilen olmadı bide sen dene dedi sinir oldum.. 16 sı olsada dr a gitsem..

ben de 21 inde gideceğim.bakalım..

tamam

Hiç korkma canım. Seninle benim durumlarımız aynı biliyorsun. Sana da bebeğin akciğerleri hızlı gelşsğn diye kortizon iğne yapmışlar iki doz. Bana da yapıldı gecen haftasonu. Seninle haftalarımız da aynı. Yarın 33 haftayı bitiriyorsun. Artık sana da bebeğine de doğum yapsan bile hiç birşeycik olmaz. Tabii ki bu haftada bütün anneler bebeğinin en az bir ay daha kalmasını ister. Bak göreceksin, sorun çıkmayacak. Bebeş daha gelmeyecek, o bekleyecek. Uslu bebek o.. Hastane çıkışı neden iş yaptığını anlayamadım. Böyle hatalar lütfen yapma. Bebeğin herşeyinin hazır olması mı önemli senin ağrın sancının geçmesi bebeğinin tutunması mı önemli. Kendine dikkat et canım.

ay canım çok geçmiş olsun Allahım yavunu ve seni korusun inşallah dikkat et ve kendi dr unada bir bahset istersen konudan .........

Hiç korkma canım. Seninle benim durumlarımız aynı biliyorsun. Sana da bebeğin akciğerleri hızlı gelşsğn diye kortizon iğne yapmışlar iki doz. Bana da yapıldı gecen haftasonu. Seninle haftalarımız da aynı. Yarın 33 haftayı bitiriyorsun. Artık sana da bebeğine de doğum yapsan bile hiç birşeycik olmaz. Tabii ki bu haftada bütün anneler bebeğinin en az bir ay daha kalmasını ister. Bak göreceksin, sorun çıkmayacak. Bebeş daha gelmeyecek, o bekleyecek. Uslu bebek o.. Hastane çıkışı neden iş yaptığını anlayamadım. Böyle hatalar lütfen yapma. Bebeğin herşeyinin hazır olması mı önemli senin ağrın sancının geçmesi bebeğinin tutunması mı önemli. Kendine dikkat et canım.

slm kızlar benim dr randevm var 15 gün sonra gel demişti tansiyon için birde d.öncesi çalışabilir
raporu almak için şimdi ben çıkıyorum dönüşte görüşürüz

Of artik uyumak istiyorum midem nasil yaniyor oncedende yaniyordu ama bu kadr degil resmen cigerime oturuo yaa:---(

canım bana doktorum rennie duo mide şurubu yazdı prospektüsünde hamileler için zararı yoktur diye de yazıyor. beni çok rahatlattı hemen kesiyor yanmayı

okurken o kadar gerildim ki sonu ne oldu diye meraktan öldüm resmen.çok şükür bebeğin iyiymiş canım.hastane ortamı elbette can sıkıcı ama en emniyetli yer orası canım. O yüzden sona gelmişken doktorların sözünden çıkma derim. çok çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu

Genelde 20. haftalarda çıkıyormuş ama bende çıkmadı.

Canım en az 1 ay camları hiç kapatmadan havalandır bence. Yerleştirsen de hergün havalandır. Çünkü meltemin de olsa cilalı dolgulu ürünler olduğu için . Bebek doğduktan sonra da ciğerleri gelişmeye devam edecek.

merhaba güzel mart anneleri...
ben birazdan hastane arayışına çıkacağım.belirlediğim 2-3 hastane var onları gezicem.ve kontrol günümde doktorumla kararlaştırıcaz hangi hastanede doğum yapacağıma.

butt ,, geçmiş olsun canım dua edicem senin için. hepimizin duaları kabul olsun inşallah. bebişlerimize sağlıkla kavuşacağımız günleri görmek nasip olsun hepimize...

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın doğuma kadar sancın olmasın hiç. Kendine iyi bak canım dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…