2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm ben geldim ben kız 2300 müş kilosu 10 gün önden gidiyomuş öyle dedi dr 31+5 im şuanda
ult. 33+0 görünüyomuş dr korkma olabilir dedi ama içim rahat değil korkuyorum ya erken gelirse
gece gelirse dr ulaşamazsam yine rezil olursam dr aybaşında yine gel dedi of offff

kızlar bugün 30+2 deyiz ama benim hala öyle büyük bi göbüşüm yok kızım 4 gün önce 1385di acaba küçükte ondan mı hele sabah uyandıgımda yok gibi karnım üzülüyorum

böyle şeyleri duyunca eğer fırsatım olsa seni yer çekimsiz ortama göndermek isterdim :))))
kesinlikle yat banyoyu sancının geldiği zaman yaparsın. biraz saçlar yağlanıcak ama olsun hiç önemli değil.
şubata girdiğimizde hepimizin heyecanı tavan yapmış olacak :)))
günler ne çabuk geçiyor farkında olmadan

goknilcisem yukardayım ve tüm kalbimle hissediyorum seni :))) seni takip ediyordum ben de :) korkma her şey yolunda gideceğine inan ve pozitif ol bak insan neyi düşünürse onu çekiyor unutma. maşallah bebeğin önden gidiyorsa da gitsin ne güzel işte. insanlar gelişimi geri diye üzülüyorlar. sen hiç korkma her şey yolunda gidecek

Eşim diyor "farkında mısın artık anne olmana bir şey kalmadı" diye.
Ama sanki daha ciddiyetine varamadım ben..
Yani bebiş kıpırdadığında, ultrasonda gördüğümüzde gerçekliğine inanıyorum.
Ama ne bileyim daha dank etmedi sanki bana tam.

haftaya salı da ben gidicem bakalım hem raporu da alıcam inşallah benimki de keşke önden gitse. hep 3 4 gün geri görünüyor benimki :) ama takmıyorum çünkü doktorum normal diyor ben o cümleyle ilgileniyorum

muhtemelen genetik zaten bende de şeker çok normal çıkmıştı :) babasına benzicek zaten ultrasondan baktığımızda resmen eşimin bebeklik fotosu.. ahh anneler can anneler :))

nedense benim doktorum da ne benimle konuştu ben sormaya kalktığımda da henüz değil dedi
hatta son kontrolde dr yanına girmeden tansiyon kilo ölçümüde yapılıyor ya ölçümü yapan hemşire
beni nst'ye bağlamaya kalktı tabii ben buna dr karar verirse gelirim yoksa şimdi istemiyorum dedim.
dr konuştum hayır canım ben söylemeden asla dedi...

+1000000000

hastanede 4 tane kadın doğum uzmanı var ve ben tek erkek dr gidiyorum
ve o tek erkek dr en kalabalık olanı neden acaba ??????
bununla ilgili birşey söyleyemeyeceğim emel bir bilgim yok

kızlar bugün içim çok sıkılıyor sizden dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz

inşallah öylesine bir sıkıntıdır canım...

geçmiş olsun barbicim

evet sezeryan olacaksa kesinlikle epidural ben de böyle istiyorum

yat arkadaşım risk almaya kalkma sakın sen ve bebeğin herşeyden daha değerlisiniz bir gün de bir gün

bu arada 31+5 çalışabilir raporumu aldım işyerine verdim önceden alınabiliyomuş 32 ve sonrası için geçerli
sorun olmaz dedi veren kız dr onayladı kasıklarımda ağrı hissediyorum dedim dr baktı evet haklısın bebeğin
kafası sol tarafımda aşağıdaymış poposu miğdemde :)

canım benim yaa niye strese girdin bu kadar? 10 gün erkenden gelmesi erken doğacağı anlamına gelmez ki sadece iri bir bebek olarak dünyaya geleceğini gösterir. sen bizden daha iyi biliyosun ki doğum hemen çat diye olabilen birşey değil. kendi doktorunla konuştun mu peki sancım geldiğinde size ulaşamazsam diye? ben de kendi doktoruma ulaşmada sorun yaşıyodum ve bu son gidişimde sordum. dedi ki bana ulaşamazsanız eğer hastaneye gelin. Hastaneden mutlaka bana birileri ulaşır dedi. Ben eğer şehir içindeysem zaten mutlaka gelirim demişti. O yüzden doktorunun bu konuda sana güven vermesi önemli ki o gelmese de başka bir doktor olsa ne olacak ki. hepsi bence işinin ehli sen lütfen stresini yen ne olur..

bende tam yazıyrdum daha bende farkına varamadım anne olacagımın diye ama kızım bir tekme savurdu kendime geldim :) çok az kaldı onu ilk göreceğim anı hayal ediyorum hep

kızlar bugün 30+2 deyiz ama benim hala öyle büyük bi göbüşüm yok kızım 4 gün önce 1385di acaba küçükte ondan mı hele sabah uyandıgımda yok gibi karnım üzülüyorum

bebek küçük değil ki nerden çıkardın küçük olduğunu. Benim 29+3te 1300 1400 civarı beklerken 10 gün önden gidiyordu ve 1713 gr idi. Bence göbeğinin fazla olmamasına da üzülme. çünkü son 2 ayda büyüyor en azından şuan göbeğin olmadığı içn rahat uyuyosundur :)))

Doğru bir de nst konusu var, doktora eşim sordu nedir bu nst ne zaman girilir diye, 36. haftadan itibaren dedi doktor...
Yani ya rahat biraz bizim doktor ya da hakikaten daha oldukça zaman var Allah kısmet ederse..

Arkadaşlar sezeryandan sonra sütüm gelmeyecek diye kafanıza takmayın lütfen. Benim ilk doğumum sezeryan ve ben 38+3 de plasentanın eskimeye başlamasıyla ameliyata alındım ( sezeryan olmamın sebebi o değil) ve ben genel anestezi ile olmuştum sezeryanı 2005 yılında, ben odaya geldiğimde daha kendime tam gelememişken hemşire hemen bebeği emzirmeye başlattı ve çok şükür ki hemen sütüm geldi 6 ay boyunca ben oğlumu sadece anne sütü ile besledim. Bence süt meselesini kafanızda stres oluşturacak derecede büyütmeyin. Hepimizin sütü gelecek ben inanıyorum sezeryan da olsa normal de olsa bebeklerimiz anne sütü ile beslenecek.

ay evet hamile degilim gibi uyuyorum saatlerce rahat rahat..galiba keyfini çıkarayım :)

evet çok az kaldı ama senin duygularını ben de hissediyorum. Evet içimde oynayan birşey var. Ultrasonda da canlı birşey görüyorum ama hala idrak sorunu yaşıyorum. Sanırım gerçekçi olmamızdan mı kaynaklı nedir. Somut birşeyler olmadan inanamıcaz bu durumu idrak edemicez:))

Ben doktor konusuna bile çok takılmıyorum nedense, bebek gelmek isteyince (normal doğumlar için konuşuyorum) doktorun müdahelesine bile gerek olmazmış. Ebeler, hemşireler zaten var...
Hahah hatta aklımda bir baş hemşire var, bütün acil durumlarımda benimle o ilgilenmişti, inşallah diyorum doğuma o girer. Yanında da başka bir hemşire gözüme kestirmiştim. İkisi olursa çok rahatlarım sanki.
Demek benimki de hemşire takıntısı :)))

Emel'cim sana doktorun iri demiş, bende 29+5 de gittiğimde 1760 gr çıkmıştı bebek ama ,bana iri diye bir şey demedi. Acaba benim baştan beri sezeryan olacağı belli olduğu için mi hiç yorum yapmadı.
Bende öyle bir göbek var ki gören doğum yakın mı diyor. daha 2 ay boyunca şişeceğimi düşününce patlamasam bari diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…