evet çok az kaldı ama senin duygularını ben de hissediyorum. Evet içimde oynayan birşey var. Ultrasonda da canlı birşey görüyorum ama hala idrak sorunu yaşıyorum. Sanırım gerçekçi olmamızdan mı kaynaklı nedir. Somut birşeyler olmadan inanamıcaz bu durumu idrak edemicez:))
ya inşalalh yetişir... ben 37.haftaya kadar çalışmak isityorum ama bugün muhasebecimiz dr. vermez raporu dedi.32.haftada ayırıyorlar genelde dedi ama bakalım...
nedense benim doktorum da ne benimle konuştu ben sormaya kalktığımda da henüz değil dedi
hatta son kontrolde dr yanına girmeden tansiyon kilo ölçümüde yapılıyor ya ölçümü yapan hemşire
beni nst'ye bağlamaya kalktı tabii ben buna dr karar verirse gelirim yoksa şimdi istemiyorum dedim.
dr konuştum hayır canım ben söylemeden asla dedi...
+1000000000
hastanede 4 tane kadın doğum uzmanı var ve ben tek erkek dr gidiyorum
ve o tek erkek dr en kalabalık olanı neden acaba ??????
bununla ilgili birşey söyleyemeyeceğim emel bir bilgim yok
inşallah öylesine bir sıkıntıdır canım...
geçmiş olsun barbicim
evet sezeryan olacaksa kesinlikle epidural ben de böyle istiyorum
yat arkadaşım risk almaya kalkma sakın sen ve bebeğin herşeyden daha değerlisiniz bir gün de bir gün
bu arada 31+5 çalışabilir raporumu aldım işyerine verdim önceden alınabiliyomuş 32 ve sonrası için geçerli
sorun olmaz dedi veren kız dr onayladı kasıklarımda ağrı hissediyorum dedim dr baktı evet haklısın bebeğin
kafası sol tarafımda aşağıdaymış poposu miğdemde :)
Doğru bir de nst konusu var, doktora eşim sordu nedir bu nst ne zaman girilir diye, 36. haftadan itibaren dedi doktor...
Yani ya rahat biraz bizim doktor ya da hakikaten daha oldukça zaman var Allah kısmet ederse..
Ben doktor konusuna bile çok takılmıyorum nedense, bebek gelmek isteyince (normal doğumlar için konuşuyorum) doktorun müdahelesine bile gerek olmazmış. Ebeler, hemşireler zaten var...
Hahah hatta aklımda bir baş hemşire var, bütün acil durumlarımda benimle o ilgilenmişti, inşallah diyorum doğuma o girer. Yanında da başka bir hemşire gözüme kestirmiştim. İkisi olursa çok rahatlarım sanki.
Demek benimki de hemşire takıntısı :)))
benim bir tezim vardır ki kadın her zaman kadını anlamaz. bunun tabii bir çok istisnası vardır elbette ama ben ne doktor seçiminde ne de kuaför seçiminde kadın tercih etmem,etmeyeceğim de.Çünkü erkekler kadınlara karşı daha hassas oluyorlar.Ayrıca kıskanç da değiller.
ben bir kadın kuaförün ağzından şunu duymuş ve sinir olmuştum. Bir müşterisinin arkadaşından "sayemizde güzelleşiyolar"
evet biraz önyargı oldu ama yaşanılarak tecrübe edilen şeyler doğrultusunda bunları söyledim. Sakın yanlış anlamayın beni:)))
Annem - Candan Erçetin - YouTube hadi kızlar bunu dinleeyelim :)
benim bir tezim vardır ki kadın her zaman kadını anlamaz. bunun tabii bir çok istisnası vardır elbette ama ben ne doktor seçiminde ne de kuaför seçiminde kadın tercih etmem,etmeyeceğim de.Çünkü erkekler kadınlara karşı daha hassas oluyorlar.Ayrıca kıskanç da değiller.
ben bir kadın kuaförün ağzından şunu duymuş ve sinir olmuştum. Bir müşterisinin arkadaşından "sayemizde güzelleşiyolar"
evet biraz önyargı oldu ama yaşanılarak tecrübe edilen şeyler doğrultusunda bunları söyledim. Sakın yanlış anlamayın beni:)))
ben de 31 5 te alıcam çalışabilir raporunu. 2 haftasonra inşallah :)))
37ye kadar dayanma gücümüz olur inşallahhhh
Benim de cuma günü işyerimde son günüm. Pazartesi 32.haftada raporumu alıcam ama tam 31+5 oluyorum. Zaten 32. haftanın içinde oluyorsunuz.
Umarım raporda filan sorun çıkmaz. 2 sene önce bin kere telefon ederek her tarafı arayıp taciz ederek alabildim resmen paramı
hayır tamam gireceğiz ama henüz 30. hafta çok erkendi
sonuç olarak çoğumuz özel hastaneye gidiyoruz sadece
oradaki hemşirenin tepkisine sinirlendim ve bu yüzden
doktorum gerekli görürse tekrar gelirim şimdi muayeneye
gireceğim dedim çıktım.
canım zaten normal doğumda aktif rol ebenin üzerinde doktor son dakika tam bebek çıkacağı anda devreye giriyor
yani senin gözüne kestirdiklerin doğru teşhiş
ben sana başka birşey söyleyeyim annemin komşusu ebe hemde (bildiğin devlet hastanesin)
yalnız mesaisi saat 08:00-16:00 yani gece mesailerine kalmıyor özel durumundan dolayı
neyse eğer doğumum normal gerçekleşecek olursa kesinlikle onun yanında alacağım soluğu
neden çünkü ilkinde de hastaneye o gelmeseydi asla normal doğurmazdım içimde saklardım
anneyle ilgili her şarkı dinlediğimde hüngür hüngür ağlıyorum. Geçenlerde o ses türkiye'de ebru gündeş'in annem şarkısını söyledi bir yarışmacı. Kocam yanımda kayınvalidem de onun yanında izliyorduk. Ben başladım ağlamaya, kayınvalidem beni gördü o da başladı ağlamaya. ama nasıl içime işledi anlatamam şuan size dinletmek için açtım yine başladım ağlamaya.. biraz arabeskvari ama müthiş
EBRU GÜNDES ANNEM ICIN - YouTube
Doğum çantası içine koymak için hani ped filan demiştik ya, bir de hasta bezi varmış, Depend marka, onu da çok tavsiye ettiler.
Aklımdayken paylaşayım dedim.
Bir de bebek bakım çantamızı da yıkayacak mıyız?
Ben doktor konusuna bile çok takılmıyorum nedense, bebek gelmek isteyince (normal doğumlar için konuşuyorum) doktorun müdahelesine bile gerek olmazmış. Ebeler, hemşireler zaten var...
Hahah hatta aklımda bir baş hemşire var, bütün acil durumlarımda benimle o ilgilenmişti, inşallah diyorum doğuma o girer. Yanında da başka bir hemşire gözüme kestirmiştim. İkisi olursa çok rahatlarım sanki.
Demek benimki de hemşire takıntısı :)))
Yaa kızlar bende iu normal doğum ve iri bebek olayını çok kafama takıyorum..
Genetik olduğunu biliyorum ama benim oğluşumda baya bi iri.. 28. haftada gittiğim kontrolümde 1950 gr dı dr bile çok şaşırdı, Bebiş 32. haftada gözüküyor dedi boyu 42 cm olmuş ne yiyip içiyorsun dedi..
Abim 5 kilo ben 4,3 doğmuşum ama annem ikimizide normal doğurmuş.. İri bebek kendini ittiği için daha rahat doğurursun diyo ama bende iri olduğu için sezeryan yapmak zorunda kalırsa dr diye tırsıyorum..
Valla hergün yumurta yiyodum son kontrolden bu yana 3 günde bir yiyorum :)
inan okadar iyi geldiki söyledikleriniz evet şeker hast. olmasam belki sevinirdim kilolu olduğuna ama buradakileri okuyunca önden gidenleri içim rahatladı diyetime iyice uymam gerekiyo dikkat etmem gerekiyo hilmi usta güzel yemek yapmasın dimi :) dayanamıyorum sonra tşk ederimgoknilcisem yukardayım ve tüm kalbimle hissediyorum seni :))) seni takip ediyordum ben de :) korkma her şey yolunda gideceğine inan ve pozitif ol bak insan neyi düşünürse onu çekiyor unutma. maşallah bebeğin önden gidiyorsa da gitsin ne güzel işte. insanlar gelişimi geri diye üzülüyorlar. sen hiç korkma her şey yolunda gidecek
evet dr da öyle dedi korkulacak bişey yok bebek rahat iyi dedi yüzünü göstereyim sana dedi 3d açtı neyaptı kızım sakladı göstermedi yüzünü önde gidiyo diyince unuttum dra nasıl ulaşacağımı sormayı :) neyse gittiğimde sorarım kızım gelmek istedikten sonra kimin kestiği önemli değil iyiki varsınız şimdi daha iyiyimcanım benim yaa niye strese girdin bu kadar? 10 gün erkenden gelmesi erken doğacağı anlamına gelmez ki sadece iri bir bebek olarak dünyaya geleceğini gösterir. sen bizden daha iyi biliyosun ki doğum hemen çat diye olabilen birşey değil. kendi doktorunla konuştun mu peki sancım geldiğinde size ulaşamazsam diye? ben de kendi doktoruma ulaşmada sorun yaşıyodum ve bu son gidişimde sordum. dedi ki bana ulaşamazsanız eğer hastaneye gelin. Hastaneden mutlaka bana birileri ulaşır dedi. Ben eğer şehir içindeysem zaten mutlaka gelirim demişti. O yüzden doktorunun bu konuda sana güven vermesi önemli ki o gelmese de başka bir doktor olsa ne olacak ki. hepsi bence işinin ehli sen lütfen stresini yen ne olur..
evet 36 haftadan sonra başlıyo karnına kalp ritmini ölçen cihazla aynı takıyolar bebişin kalp atışlarını dinliyolar eğlenceliDoğru bir de nst konusu var, doktora eşim sordu nedir bu nst ne zaman girilir diye, 36. haftadan itibaren dedi doktor...
Yani ya rahat biraz bizim doktor ya da hakikaten daha oldukça zaman var Allah kısmet ederse..
cnm aynen senin gibi düşünüyorum benim kuaförüm hep erkek bayan istemiyorum 1 2 defa mecburi oldu ondada mutsuz oldumbenim bir tezim vardır ki kadın her zaman kadını anlamaz. bunun tabii bir çok istisnası vardır elbette ama ben ne doktor seçiminde ne de kuaför seçiminde kadın tercih etmem,etmeyeceğim de.Çünkü erkekler kadınlara karşı daha hassas oluyorlar.Ayrıca kıskanç da değiller.
ben de 31 5 te alıcam çalışabilir raporunu. 2 haftasonra inşallah :)))
37ye kadar dayanma gücümüz olur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?