2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar sevdiğiniz tavsiye ettiğiniz internet sayfaları var mı?
Hamilelik, annelik, bebek konuları dışında da olsa iyi olur hatta...

ben de kadın jinekologa gitmeyi tercih etmiyorum, bilmiyorum ben daha rahat hissedyorum. olaya sadece "erkek" doktor olarak bakanları da anlamıyorum, tabii herkesin kendi tercihi. hatta çocuk doktorumuz da erkek. kadınlar gereksiz evham yapıyor gibi geliyor.

Benim doktorum kadın çok şükür memnunum kendisinden.

Kadınların menapozu var, reglisi var, hormon değişimleri var...
Bence asıl rahatsız olunan durum bu :)

sabah şekeri (!) olarak seni öpesim geldi zuzummm gel öpcem bir kere :))))

oohhh ben de çok öptüm şekerim

Kızlar sevdiğiniz tavsiye ettiğiniz internet sayfaları var mı?
Hamilelik, annelik, bebek konuları dışında da olsa iyi olur hatta...

1 numaralı gündem hamilelik bebek doğum ve bebek bakımı olduğu için hep bunlarla ilgili siteler var canım bende

gebelik . org
gebelikhaftaları.com
bebekyapimbakimonarim.blogspot.com

nefisyemektarifleri.com
refikaninmutfagi.com
hthayat.com

arasıra vakit geçirdiğim yerler de buralar :)

Son düzenleme:

bebekyapimbakimonarim benim de favorim :)
Refika'yı da çok severim.

Günaydın kızlar herkeslere :) bgn benim doğum günümmmm :)) çocuk gb heyecanlıyım hala çok şımatığım bugün :)
nice yıllara :) bebşin sana en güzel doğum günü hediyesi ama şimdilik kutuyu açma :)
kızlar bugün içim çok sıkılıyor sizden dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz
Allah sıkıntılarını gidersin. mevlam gönül huzuru versin aminnnn
geçmiş olsun barbi neyse ki fıtık değilmiş.
Doğru bir de nst konusu var, doktora eşim sordu nedir bu nst ne zaman girilir diye, 36. haftadan itibaren dedi doktor...
Yani ya rahat biraz bizim doktor ya da hakikaten daha oldukça zaman var Allah kısmet ederse..
ben de 32. haftamda gittim nst ye girmedim büyük ihtimalle 35. haftada başlıcak benimki.
ayyy inşallah benim de en büyük korkum o. bebiş aç kalır sarılık olur diye korkuyorum. ama ben mama da aldım yanıma nolur nolmaz.
ben aldım o dependten külot gbi bişi onun üstüne giycek külotu nerden bulucaz. anaannemden mi istesem

Hihihi onun üste bir de normal külot mu giyilecek? Ben onu kullan at diye düşünüyorum.
Daha almadım ama aklımda öyle yani :)

bilmiyorum ki sanki külot giyilse daha iyi olmaz mı onun üstüne. yoksa hışır hışır oluruz kız :)

Hahahaha hışır hışır çok iyi :))))
Yazmıyor mu arkasında filan nasıl kullanıldığı?
Bir alayım da ona göre karar vereyim en iyisi :))

Canım çalışamaz mı aldın sen de?

Ben sadece kalsiyum ve Demir kullanıyorum ağrı yoksa magnezyuma gerek yok dedi canım

Slm kızlar cnm çok sıkıldı geçmişi okuyamadım konu saçmasapan ama yine de sinirim bozuldu, bide üstüne bi kaza yaşadım tam oldu...
Kısaca şöyle annem bi takı yastığı almış düz kenarı tüllü hoş birşey istediğim gibi değil tam ama idare eder yani ben böyle bebekli bir şey almak istiyordum sonra hadi masraf yapmaym bir de ona dedim neyse kayınvalidem de görmüştü o yastığı...
Bugün eşiimle başka bir yastık göndermiş cart pembe saten üstü dantel.... Benim istediğimle uzaktan yakından alakasız ve Kocamaaannn... Eşim demiş vardı bizim diye, küçük o olmaz demiş bunu yatağa koyunca resmen yatağı kaplıyor, geri göndermem olay olur kullanmakta istemiyOrum ağladım bir sürü, üstüne banyodan çıkarken sol göğsüme de kapı çarptı hızlı hareket ediyordum sinirle tabi bir de ona ağladım morardı biras... Böyle işte...

hamileler her durumda çok şeker oluyolar. Hamile olduğum için söylemiyorum bunu. daha önce de çok sevimli geliyolardı :))))

akşam eşimle işiyle ilgili ufak bi tartışma yaşadık o yüzden kırgınız birbirimize bugünde hiç konuşmadan işe gitti ve benim morelim çok bozuk o yüzden içim sıkıldı sağolun kızlar

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım hatta bizimki pazartesiden bu yana devam ediyor.
ben geyiğe falan vuruyorum burda ama canım benim de çok sıkkın. İlla ki düzelecek ama insan ister istemez üzülüyor.
Eşin umarım gönlünü alacak şeyler yapacak benimkinin gönül alma şekli çok farklı. Kendini haklı görüyordu ben açıklama yapınca özür dilemişti ama benim için pek bir faydası olmadı .şiimdi de gönlümü almak için boyuna internetten yemek tariflerine bakıp yemek yapıyor. Geldiğimde hazır sofraya oturuyorum:)))
Arada bir yapsam mı bu tripleri bilemedim ki ben şimdi
Çünkü milletin kocası çiçek alır benimki de yemek yapıyor ya da evi komple temizliyor :)))))

akşam eşimle işiyle ilgili ufak bi tartışma yaşadık o yüzden kırgınız birbirimize bugünde hiç konuşmadan işe gitti ve benim morelim çok bozuk o yüzden içim sıkıldı sağolun kızlar

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım hatta bizimki pazartesiden bu yana devam ediyor.
ben geyiğe falan vuruyorum burda ama canım benim de çok sıkkın. İlla ki düzelecek ama insan ister istemez üzülüyor.
Eşin umarım gönlünü alacak şeyler yapacak sen boşuna üzme kendini..
benimkinin gönül alma şekli çok farklı. Kendini haklı görüyordu ben açıklama yapınca özür dilemişti ama benim için pek bir faydası olmadı .şiimdi de gönlümü almak için boyuna internetten yemek tariflerine bakıp yemek yapıyor. Geldiğimde hazır sofraya oturuyorum:)))
Arada bir yapsam mı bu tripleri bilemedim ki ben şimdi
Çünkü milletin kocası çiçek alır benimki de yemek yapıyor ya da evi komple temizliyor :)))))

Ah cnm normalde bende dershane öğretmeniyim ama bu şartlarda çalışmak mümkün değil hafta sonları 13-14 saat ayakta oluyoruz çünkü, keşke daha normal bir işim olsaydılar çalışsaydım diyorum hep, bilen bilmeyen de işten ayrıldım diye konuşuyor, evde oturacağına gitseydin sana da iyi gelirdi diye, ama normalde zor dayanıyordum o tempoya ben bu halde nasıl dayanayım... Ama evde boş olmak da kötü tabi, artık kpss ye çalışıcam bebişimle ona karar verdim...

balkaymak kapı için geçmiş olsun canım. Ben de banyo kapısıyla anlaşamıyorum. Sanırım büyüyen göbeğime yeterince mesafe veremiyorum bir türlü...

Yastık konusunda da; "He" de geç...
Kayınvalide gelince o ortaya çıkar, yokken öbürü çıkar, misafir geldiğinde salonda küçük olan durur, yatak odasında büyük olan durur...
Bütün takılar aynı yastıkta durmasın, takıldıkça içeridekine taşırsın. Ya da en azından kayınvalidene bu bahaneyi söylersin.
Çok önemli şeyler değil bunlar. En azından canını sıkmana değmez.

Ki takı yastığına ben karşıyım (Emel ve Yaren:))
Yani biraz görgüsüzlük gibi geliyor bana.
Ama tabi insanların bebeğin üstüne takı takmaya çalışmasına da dayanamam.

O yüzden küçük olan daha kibar olur tahminimce...

Bir de o kadar büyük ki tam görgüsüzlük gibi, geçen hafta da dedi ki bana yaptırdığım dantelleri ört doğumda yatağa bende dedim dantelin modası geçti belki mevlütte sadece pikesini örterim ama doğumda beyaz yatak örtümü sericem annemin yaptırdığı dantelleri bile kullanmıyorum dedim hoooooop dantel yastık geldi bıraksam bildiğin köy yatağı yada 70 lerin yatak odası olcak odamız...
Eşimde gidelim istediğin bebekli yastığı alalım ikisini de kaldır diyor, of kesin darılcak kv sonra da bi sorsa keşke ihtiyaç olan bir şey alsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…