ben de kadın jinekologa gitmeyi tercih etmiyorum, bilmiyorum ben daha rahat hissedyorum. olaya sadece "erkek" doktor olarak bakanları da anlamıyorum, tabii herkesin kendi tercihi. hatta çocuk doktorumuz da erkek. kadınlar gereksiz evham yapıyor gibi geliyor.
sabah şekeri (!) olarak seni öpesim geldi zuzummm gel öpcem bir kere:))))
Kızlar sevdiğiniz tavsiye ettiğiniz internet sayfaları var mı?
Hamilelik, annelik, bebek konuları dışında da olsa iyi olur hatta...
oohhh ben de çok öptüm şekerim
1 numaralı gündem hamilelik bebek doğum ve bebek bakımı olduğu için hep bunlarla ilgili siteler var canım bende
gebelik . org
gebelikhaftaları.com
bebekyapimbakimonarim.blogspot.com
nefisyemektarifleri.com
refikaninmutfagi.com
hthayat.com
arasıra vakit geçirdiğim yerler de buralar :)
nice yıllara :) bebşin sana en güzel doğum günü hediyesi ama şimdilik kutuyu açma :)Günaydın kızlar herkeslere :) bgn benim doğum günümmmm :)) çocuk gb heyecanlıyım hala çok şımatığım bugün :)
Allah sıkıntılarını gidersin. mevlam gönül huzuru versin aminnnnkızlar bugün içim çok sıkılıyor sizden dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz
geçmiş olsun barbi neyse ki fıtık değilmiş.Herkese selam lovelinin de uyarmasıyla gidip ultrason çektirdim dün vakit buldum anca ultrasonda fıtık olmadığı çıktı ama ordaki kitlenin ne olduğunu doktorumla bakmak istedi ultrasondaki doktor doktorumla görüştüm vakti yoktu ilgilenemedi falan bugün kontrol vardı zaten ultrason doktoruyla görüştü doktorum sonra kendi de baktı ve kasığımda varis olduğunu söylediler normal doğum yapabilirmişim bu vaziyette ama devamlı kontrol edecekmişim büyüme sertleşme falan olursa hemen söylicekmişim çok şükür ki en azından fıtık değil varis de kötü ama fıtık kadar değil beklicez bundan sonra doğuma kadar umarım bi değişiklik olmaz
ben de 32. haftamda gittim nst ye girmedim büyük ihtimalle 35. haftada başlıcak benimki.Doğru bir de nst konusu var, doktora eşim sordu nedir bu nst ne zaman girilir diye, 36. haftadan itibaren dedi doktor...
Yani ya rahat biraz bizim doktor ya da hakikaten daha oldukça zaman var Allah kısmet ederse..
ayyy inşallah benim de en büyük korkum o. bebiş aç kalır sarılık olur diye korkuyorum. ama ben mama da aldım yanıma nolur nolmaz.Arkadaşlar sezeryandan sonra sütüm gelmeyecek diye kafanıza takmayın lütfen. Benim ilk doğumum sezeryan ve ben 38+3 de plasentanın eskimeye başlamasıyla ameliyata alındım ( sezeryan olmamın sebebi o değil) ve ben genel anestezi ile olmuştum sezeryanı 2005 yılında, ben odaya geldiğimde daha kendime tam gelememişken hemşire hemen bebeği emzirmeye başlattı ve çok şükür ki hemen sütüm geldi 6 ay boyunca ben oğlumu sadece anne sütü ile besledim. Bence süt meselesini kafanızda stres oluşturacak derecede büyütmeyin. Hepimizin sütü gelecek ben inanıyorum sezeryan da olsa normal de olsa bebeklerimiz anne sütü ile beslenecek.
ben aldım o dependten külot gbi bişi onun üstüne giycek külotu nerden bulucaz. anaannemden mi istesemDoğum çantası içine koymak için hani ped filan demiştik ya, bir de hasta bezi varmış, Depend marka, onu da çok tavsiye ettiler.
Aklımdayken paylaşayım dedim.
Bir de bebek bakım çantamızı da yıkayacak mıyız?
nice yıllara :) bebşin sana en güzel doğum günü hediyesi ama şimdilik kutuyu açma :)
Allah sıkıntılarını gidersin. mevlam gönül huzuru versin aminnnn
geçmiş olsun barbi neyse ki fıtık değilmiş.
ben de 32. haftamda gittim nst ye girmedim büyük ihtimalle 35. haftada başlıcak benimki.
ayyy inşallah benim de en büyük korkum o. bebiş aç kalır sarılık olur diye korkuyorum. ama ben mama da aldım yanıma nolur nolmaz.
ben aldım o dependten külot gbi bişi onun üstüne giycek külotu nerden bulucaz. anaannemden mi istesem
Hihihi onun üste bir de normal külot mu giyilecek? Ben onu kullan at diye düşünüyorum.
Daha almadım ama aklımda öyle yani :)
bilmiyorum ki sanki külot giyilse daha iyi olmaz mı onun üstüne. yoksa hışır hışır oluruz kız :)
ben bu konuyu doktorumla konuştum 31+4 te çağırdı gel vereyim raporunu dedi
32+0 a kadar da zaten yıllık izin aldım kabul etmeselerde sıkıntı olmaz benm için ama doktora bilhassa sordum mutlaka 32+0 da mı gelmem lazım diye o da öyle bir şart olmadığını söyledi.
bende doğrusu mantıklı buldum 40+0 da doğuracağız diye bişey yok helede sezaryen düşünenler
Hahahaha hışır hışır çok iyi :))))
Yazmıyor mu arkasında filan nasıl kullanıldığı?
Bir alayım da ona göre karar vereyim en iyisi :))
Ğunaydin kislar
mnlcim masallah kizina bizimde ultrasonda 27 subat gorunuyor.az kaldi ben korkmaya basladim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.canim bisey sorcam sana doktorun calsiyum magnezyum kullanimiyla ilgili bisey soyledi mi senkullaniyomuydun bu ilaclari doktorum calsiyumu biraktirdi bana magnezyumu da gerektiginde kullan dedi bugun ayaklarim bacaklarim agriyor
Günaydın kızlar herkeslere :) bgn benim doğum günümmmm :)) çocuk gb heyecanlıyım hala çok şımatığım bugün :)
Bana da çok geldi aslında doktor 1760 deyince şaşırdım baya, neyse artık yapacak bir şey yok sağlıkla büyüsünler de. Benim boyum 1.55 kısayım yani ve tek şişen yer göbeğimaldığım 7 kilo oraya gitmiş sanırım
akşam eşimle işiyle ilgili ufak bi tartışma yaşadık o yüzden kırgınız birbirimize bugünde hiç konuşmadan işe gitti ve benim morelim çok bozuk o yüzden içim sıkıldı sağolun kızlar
akşam eşimle işiyle ilgili ufak bi tartışma yaşadık o yüzden kırgınız birbirimize bugünde hiç konuşmadan işe gitti ve benim morelim çok bozuk o yüzden içim sıkıldı sağolun kızlar
Canım çalışıyorum ama inan kızmadım. Geçen gün evdeydim öyle sıkıldımki. Normal zamanki gibi iş yapamıyosun hareket edemiyosun. EEe napayım öyle evde oturmayı. İşimi özledim valla. Rahat bi işim olduğu için böyle düşünüyorda olabilirim. Özellikle öğretmen arkadaşlar zorlanıyor çünkü
Slm kızlar cnm çok sıkıldı geçmişi okuyamadım konu saçmasapan ama yine de sinirim bozuldu, bide üstüne bi kaza yaşadım tam oldu...
Kısaca şöyle annem bi takı yastığı almış düz kenarı tüllü hoş birşey istediğim gibi değil tam ama idare eder yani ben böyle bebekli bir şey almak istiyordum sonra hadi masraf yapmaym bir de ona dedim neyse kayınvalidem de görmüştü o yastığı...
Bugün eşiimle başka bir yastık göndermiş cart pembe saten üstü dantel.... Benim istediğimle uzaktan yakından alakasız ve Kocamaaannn... Eşim demiş vardı bizim diye, küçük o olmaz demiş bunu yatağa koyunca resmen yatağı kaplıyor, geri göndermem olay olur kullanmakta istemiyOrum ağladım bir sürü, üstüne banyodan çıkarken sol göğsüme de kapı çarptı hızlı hareket ediyordum sinirle tabi bir de ona ağladım morardı biras... Böyle işte...
balkaymak kapı için geçmiş olsun canım. Ben de banyo kapısıyla anlaşamıyorum. Sanırım büyüyen göbeğime yeterince mesafe veremiyorum bir türlü...
Yastık konusunda da; "He" de geç...
Kayınvalide gelince o ortaya çıkar, yokken öbürü çıkar, misafir geldiğinde salonda küçük olan durur, yatak odasında büyük olan durur...
Bütün takılar aynı yastıkta durmasın, takıldıkça içeridekine taşırsın. Ya da en azından kayınvalidene bu bahaneyi söylersin.
Çok önemli şeyler değil bunlar. En azından canını sıkmana değmez.
Ki takı yastığına ben karşıyım (Emel ve Yaren:))
Yani biraz görgüsüzlük gibi geliyor bana.
Ama tabi insanların bebeğin üstüne takı takmaya çalışmasına da dayanamam.
O yüzden küçük olan daha kibar olur tahminimce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?