Selamlar sevgili mart anneleri bende zaman zaman sizleri takip etmekteyim kimi zaman sizle gülüp sizle duygulanıp fikirlerinizden faydalanıyorum.17 ve 12 yaşlarında iki çocuk annesiyim ve yıllar sonra süpriz bir hamilelikle üçüncü bebişimi bekliyorum :) İki normal doğum yapmış bir anne olarak fikirlerimi paylaşmak istedim.Benim doğumlarımın zamanlarında on kişiden onuda normal doğururken şimdi on hamileden nerdeyse sekizinin sezeryanla doğum yaptığını yada düşündüğünü görüyorum bunun sistemin bir getirisi olduğunu ve bir şekilde anne adaylarını sezeryana yönlendirildiğini düşünüyorum ben bu konuyu doktoruma sorduğumda sağlıklı bir gebenin neden kendini kat kat kestirip sezaryan istediğini anlamıyorum demişti.Tabi istisna sağlık sorunları yaşayanlar hariç tabiki.Cinselliği etkilediği konuşulmuş bunada hiçmi hiç katılmıyorum hatta büyüklerimizin bir kadının doğum yapmadan kendini cinsel açıdan kadın hissetmez sözüne önceleri karşı olsamda şimdi çok çok katılıyorum.Uzun lafın kısası eğer sağlıklıysanız normal doğumdan endişe etmeyin kızlar Yaradanın bize sunduğu bu mükemmel süreci en güzel ve doğal şekilde karşılayın baştada dediğim gibi bu benim fikrim herkesin düşüncesine saygım sonsuz hepinize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar diliyorum...
Kızlar sevdiğiniz tavsiye ettiğiniz internet sayfaları var mı?
Hamilelik, annelik, bebek konuları dışında da olsa iyi olur hatta...
ben internette daha çok eğlenmelik şeylerle vakit geçiriyorum. eğitici öğretici ve sık sık takip ettiğim tek site burası bir de senin tavsiyenle bebek bakım onarım bloğunda dolaşıyorum.
benim favorilerim zaytung,ekşisözlük:)) Biraz ergen işi ama çok eğlenceli oluyor bazen:)))
Ya işte o yüzden bile klasik lohusa takımı bana çok abuk geliyor.
Oramız buramız kanarken krem rengi ya da beyaz pijamalar gecelikler...
Ben yapamam belli ki : )
(mesaj yolladım ben sana)
Canım çalışamaz mı aldın sen de?
Ya işte o yüzden takı yastığının üstünde, yeni gelinin kollarına bütün bileziklerini takıp misafirliğe gitmesi gibi, bir sürü altın olmamalı en azından.
Yani biliyorum işin asıl amacı millete göstermek.
Ama bence çok ayıp.
O yüzden sırf bebişe takmaya çalışmasınlar diye, yastığın amacını göstermelik 1-2 altın olur.
Takıldıkça, yastıktan alınıp başka yere kaldırılır.
bir erkek sevdiğinin doğum gününü kutlamadığı için nasıl azaplar çekeceğini çok çok iyi bilir. Sen hiç merak etme güzel birşey yapacaktır bence :)))
Kizlar bu iki kapi susu arasinda kaldim hangisi sizce?
Biri kaftan biri smokin ikisi de cok cici yaa :))
sorma bu tür geleneklerinde neden gösteriş vardır hiç anlamıyorum. Yastıkta kaç altın olmasıyla kime neyin havası atılır ki onu hele hiç anlamıyorum. Ben daha beterlerine şahit oldum küçük yerlerde kimin ne taktığı defterde tutuluyor bu konuda çok ciddiyim.
Bu saçma adetin son bulması için bir,iki kuşak ileri gitmemiz lazım:))
Kizlar bu iki kapi susu arasinda kaldim hangisi sizce?
Biri kaftan biri smokin ikisi de cok cici yaa :))
Kızlar sevdiğiniz tavsiye ettiğiniz internet sayfaları var mı?
Hamilelik, annelik, bebek konuları dışında da olsa iyi olur hatta...
Ekşi sözlük benim de ilk göz ağrım sayılır : )
Ama yine de yetmiyor daha çok sayfa istiyorum.
Bir ara ben favorilerimi yazarım. Her kategoride favorim var.
Ama yetmiyor işte :)
benim canm sıkılınca arada bu sitelere takılıyorum özellikle canım sıkkın olup o dertleri unutmaya çalıştığımda
baş ağrısı çeken var mı ya
sürekli başım ağrıyor arkadaş yahu
aaaa evet bu siteye ben de takılıyorum. güzel şeyler oluyor sahiden de. ama son bir kaç aydır popularitesi arttı dimi?
hamilelikte baş ağrısı olur derler ama ben hamileliğimin ne başında ne de şimdiye kadar hiç yaşamadım o sorunu. Bence stresle de bağlantılı. Sen stresli bir yerde çalışıyorsun onun da etkisi olabilir canım..
hoşgeldin meryem,
17 ve 12 yaşında evlattan sonra bir yeni canlı daha. Senin için nasıl büyük yeni bir enerji olacak kim bilir:))) tebrik ederim..
hoşgeldin aramıza..kadınların fikirleri farklı olacağı gibi doktorların fikirleri de çok farklı oluyor doğum şekilleriyle ilgili. Herkesin gönlünden geçen neyse öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?