2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Evet ya benim en sinir olduğum şey boşa para harcanması, halbuki hakikaten içtenlikle sorsa siz de istediğiniz şeyi söyleseniz, o alsa, herkes mutlu olacak. O da kendi aldığı için mutlu olacak.
Aslında belki eşin bu yastık konusunda değil de, genel bir konuşma gibi öyle konuşabilir.
Annesine desin ki; "annecim hem paran hem emeklerin boşa gitmesin istiyorum, bizim de zaten almamız gereken şeyler var, bunları konuşursak, sen ihtiyacımız olan şeyleri alırsın" vs vs...

Demi, hem kimbilir kaç günde ördü o dantelleri kırmak istemiyorum ama o yastığında istemiyorumm

offffff o dantelli yatak örtüleri beni çıldırtıyo eski zaman da kaldı bence hem hiç hoş degil şimdi ne güzel pike takımları var

Son düzenleme:
Demi, hem kimbilir kaç günde ördü o dantelleri kırmak istemiyorum ama o yastığında istemiyorumm

Ama yine de çaktırma bence, çünkü boşa yapılmış huysuzluk olarak görebilir kadın durumu, sonra anlamsız atışmalar, kırılmalar vs...
Diyorum ya en iyi taktik; he de geç :)

canım geçmiş olsun o kapı çarpmaları çok acır yaa, bilirim dikkat et kendine, artık eskisi gibi hızlı hareket etmemek lazım canım.
takı yastığı olayını da hiç takma kafana yaa, kendini üzdüğüne değmez.. duruma göre hareket edersin..

kız emel napıcan çiçeği falan..valla senin kocan en iyi yöntemi bulmuş.. yemek ve temizlik yaptı mı olay tamamdır yani:) sen arada triplere devam et bence:)))

offffff o dantelli yatak örtüleri beni çıldırtıyo eski zaman da kaldı bence hem hiç hoş degil şimdi ne güzel pike takımları var
Biri bunu kvdeme anlatsınnn lütfennnnnn
Ama yine de çaktırma bence, çünkü boşa yapılmış huysuzluk olarak görebilir kadın durumu, sonra anlamsız atışmalar, kırılmalar vs...
Diyorum ya en iyi taktik; he de geç :)
Bence de de gelip bizde kalcak doğumda 1-2 hafta napıcam o zaman modern isimli bir yastık alıp hediye geldi falan mı desem

Son düzenleme:
güzel anneler doğum günümü kutlamanız çok mutlu etti beni ama toplu alıntı yapmayı becerip herkese ayrı ayrı teşekkür edemedim kusura bakmayın :) sayenizde daha da şımardım bgn ki ihtiyacım vardı çünkü sevgili eşim halaaa kutlamadı :/ bilmiyorum bu saatten sonra bişey yapar mı

Selamlar sevgili mart anneleri bende zaman zaman sizleri takip etmekteyim kimi zaman sizle gülüp sizle duygulanıp fikirlerinizden faydalanıyorum.17 ve 12 yaşlarında iki çocuk annesiyim ve yıllar sonra süpriz bir hamilelikle üçüncü bebişimi bekliyorum :) İki normal doğum yapmış bir anne olarak fikirlerimi paylaşmak istedim.Benim doğumlarımın zamanlarında on kişiden onuda normal doğururken şimdi on hamileden nerdeyse sekizinin sezeryanla doğum yaptığını yada düşündüğünü görüyorum bunun sistemin bir getirisi olduğunu ve bir şekilde anne adaylarını sezeryana yönlendirildiğini düşünüyorum ben bu konuyu doktoruma sorduğumda sağlıklı bir gebenin neden kendini kat kat kestirip sezaryan istediğini anlamıyorum demişti.Tabi istisna sağlık sorunları yaşayanlar hariç tabiki.Cinselliği etkilediği konuşulmuş bunada hiçmi hiç katılmıyorum hatta büyüklerimizin bir kadının doğum yapmadan kendini cinsel açıdan kadın hissetmez sözüne önceleri karşı olsamda şimdi çok çok katılıyorum.Uzun lafın kısası eğer sağlıklıysanız normal doğumdan endişe etmeyin kızlar Yaradanın bize sunduğu bu mükemmel süreci en güzel ve doğal şekilde karşılayın baştada dediğim gibi bu benim fikrim herkesin düşüncesine saygım sonsuz hepinize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar diliyorum...

Hihihi onun üste bir de normal külot mu giyilecek? Ben onu kullan at diye düşünüyorum.
Daha almadım ama aklımda öyle yani :)

ben de listeye ekliyim bunu. Bence de almak lazım yoksa onca hengamenin içinde arkama kan geçti mi diye bir de birilerine kontrol ettirmek komik olur. Reklam vardı yaa hani eliyle omzuna vurunca arkasına bak anlamında oluyordu hani :)) biz de öyle birini mi bulsak

dersanede öğretmen olmak dediğin gibi normalde de zorken bu şekilde o performansa nasıl dayanıcaktın ki bilen bilmeyen konuşmuş kendince. Kendi başlarına gelse kesin yatak döşek yatarlar
Sende evde el işleriyle zaman geçir. Mesela ben kurabiye falan beceremem ama sabun yapıcam kendimce :))
malzemeler geldi cumartesi yapıcaz bakalım olacak mı?
heee bir de ebru malzemeleri var eşimde ebru yapıp bebeğimizin odasına da asabiliriz. Bebek doğmadan önce böyle şeylerle uğraşabilirsin. çok keyifli olabilir.

annelere kayınvalidelere lafım yok. Benim çeyizimde yıllarca kullanmayacağım o kadar çok dantel var ki sırf gönülleri olsun diye aldım.Gerçi kimse de bunu ser demedi. Gerçi sayın sevgili görümceciğim çeyiz dizilirken havluları gardroba dizmişti ama olsun :))))
canım bence de çok sorun edilecek şeyler değil.şuan benim hoşuma gitmeyen bir ton şey örüyolar. ama sadece kendilerini mutlu edecekse örsünler bir kaç kere giydiririm ne olacak onların da torunu.
Sen de bu evrede bu şekilde düşünebilirsin. 1 ay birini 1 ay birini kullanıp sonrasında da ilerde pişman olmamak adına kendi beğendiğin bir yastığı kullanırsın emin ol o karışıklıkta unutulur gider:)))

annen veya kayınvaliden de sorarsa anneminkini koysam sen küseceksin seninkini koycam o küsecek ben de onları hatıra olarak saklamaya karar verdim ve kendime başka bir yastık aldım dersin konu kapanır.

Ahh şu banyo kapıları. Ben de bir kaç kere çarptım. Çok geçmiş olsun canım seninki bir de morartacak kadar olmuş çok fena (

yuppiiii schagaa bayadır karşı olmuyordun çok iyi geldi valla :))))
ben de takı yastığı durumuna karşıyım ama dediğin gibi bebeğin üzerine taKma girişimlerindense yastık daha hayırlı gibi.
bak yine aklıma geldi. Benim bebeğimi benden başkaları da elleyecek ama yaaa offff(((

yok yaa ben zaten canlı çiçek pek sevmiyorum. Solunca çok üzülüyorum sadece gül seviyorum o da kuruyabildiği ve saklayabildiğim için.
BEn bu halinden memnunum temizlik ve yemek desteği kadına yapılaibilecek en büyük jest bence :)))

Ya işte o yüzden bile klasik lohusa takımı bana çok abuk geliyor.
Oramız buramız kanarken krem rengi ya da beyaz pijamalar gecelikler...
Ben yapamam belli ki : )

(mesaj yolladım ben sana)

Biri bunu kvdeme anlatsınnn lütfennnnnn

Bence de de gelip bizde kalcak doğumda 1-2 hafta napıcam o zaman modern isimli bir yastık alıp hediye geldi falan mı desem

o daha riskli canım. Bizim hediyemizi hiçe sayıp elalemin hediyesini mi koydun der. Oyyyy ben de kayınvalideler gibi düşünmeye başladım çok tehlikeli :)))

bir erkek sevdiğinin doğum gününü kutlamadığı için nasıl azaplar çekeceğini çok çok iyi bilir. Sen hiç merak etme güzel birşey yapacaktır bence :)))

Ya işte o yüzden takı yastığının üstünde, yeni gelinin kollarına bütün bileziklerini takıp misafirliğe gitmesi gibi, bir sürü altın olmamalı en azından.
Yani biliyorum işin asıl amacı millete göstermek.
Ama bence çok ayıp.
O yüzden sırf bebişe takmaya çalışmasınlar diye, yastığın amacını göstermelik 1-2 altın olur.
Takıldıkça, yastıktan alınıp başka yere kaldırılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…