Bir de o kadar büyük ki tam görgüsüzlük gibi, geçen hafta da dedi ki bana yaptırdığım dantelleri ört doğumda yatağa bende dedim dantelin modası geçti belki mevlütte sadece pikesini örterim ama doğumda beyaz yatak örtümü sericem annemin yaptırdığı dantelleri bile kullanmıyorum dedim hoooooop dantel yastık geldi bıraksam bildiğin köy yatağı yada 70 lerin yatak odası olcak odamız...
Eşimde gidelim istediğin bebekli yastığı alalım ikisini de kaldır diyor, of kesin darılcak kv sonra dabi sorsa keşke ihtiyaç olan bir şey alsa...
Evet ya benim en sinir olduğum şey boşa para harcanması, halbuki hakikaten içtenlikle sorsa siz de istediğiniz şeyi söyleseniz, o alsa, herkes mutlu olacak. O da kendi aldığı için mutlu olacak.
Aslında belki eşin bu yastık konusunda değil de, genel bir konuşma gibi öyle konuşabilir.
Annesine desin ki; "annecim hem paran hem emeklerin boşa gitmesin istiyorum, bizim de zaten almamız gereken şeyler var, bunları konuşursak, sen ihtiyacımız olan şeyleri alırsın" vs vs...
Bir de o kadar büyük ki tam görgüsüzlük gibi, geçen hafta da dedi ki bana yaptırdığım dantelleri ört doğumda yatağa bende dedim dantelin modası geçti belki mevlütte sadece pikesini örterim ama doğumda beyaz yatak örtümü sericem annemin yaptırdığı dantelleri bile kullanmıyorum dedim hoooooop dantel yastık geldi bıraksam bildiğin köy yatağı yada 70 lerin yatak odası olcak odamız...
Eşimde gidelim istediğin bebekli yastığı alalım ikisini de kaldır diyor, of kesin darılcak kv sonra dabi sorsa keşke ihtiyaç olan bir şey alsa...
Demi, hem kimbilir kaç günde ördü o dantelleri kırmak istemiyorum ama o yastığında istemiyorumm
Slm kızlar cnm çok sıkıldı geçmişi okuyamadım konu saçmasapan ama yine de sinirim bozuldu, bide üstüne bi kaza yaşadım tam oldu...
Kısaca şöyle annem bi takı yastığı almış düz kenarı tüllü hoş birşey istediğim gibi değil tam ama idare eder yani ben böyle bebekli bir şey almak istiyordum sonra hadi masraf yapmaym bir de ona dedim neyse kayınvalidem de görmüştü o yastığı...
Bugün eşiimle başka bir yastık göndermiş cart pembe saten üstü dantel.... Benim istediğimle uzaktan yakından alakasız ve Kocamaaannn... Eşim demiş vardı bizim diye, küçük o olmaz demiş bunu yatağa koyunca resmen yatağı kaplıyor, geri göndermem olay olur kullanmakta istemiyOrum ağladım bir sürü, üstüne banyodan çıkarken sol göğsüme de kapı çarptı hızlı hareket ediyordum sinirle tabi bir de ona ağladım morardı biras... Böyle işte...
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım hatta bizimki pazartesiden bu yana devam ediyor.
ben geyiğe falan vuruyorum burda ama canım benim de çok sıkkın. İlla ki düzelecek ama insan ister istemez üzülüyor.
Eşin umarım gönlünü alacak şeyler yapacak benimkinin gönül alma şekli çok farklı. Kendini haklı görüyordu ben açıklama yapınca özür dilemişti ama benim için pek bir faydası olmadı .şiimdi de gönlümü almak için boyuna internetten yemek tariflerine bakıp yemek yapıyor. Geldiğimde hazır sofraya oturuyorum:)))
Arada bir yapsam mı bu tripleri bilemedim ki ben şimdi
Çünkü milletin kocası çiçek alır benimki de yemek yapıyor ya da evi komple temizliyor :)))))
Biri bunu kvdeme anlatsınnn lütfennnnnnoffffff o dantelli yatak örtüleri beni çıldırtıyo eski zaman da kaldı bence hem hiç hoş degil şimdi ne güzel pike takımları var
Bence de de gelip bizde kalcak doğumda 1-2 hafta napıcam o zaman modern isimli bir yastık alıp hediye geldi falan mı desemAma yine de çaktırma bence, çünkü boşa yapılmış huysuzluk olarak görebilir kadın durumu, sonra anlamsız atışmalar, kırılmalar vs...
Diyorum ya en iyi taktik; he de geç :)
Kizlar bogazim yaniyor ilerlemeden bi tavsiyeniz varmi ihlamur bal alirmi acisini hasta olmak istemiyorumm yaa
Hihihi onun üste bir de normal külot mu giyilecek? Ben onu kullan at diye düşünüyorum.
Daha almadım ama aklımda öyle yani :)
bi bakayım da yazıyor mu. haber veririm sana.
dersanede öğretmen olmak dediğin gibi normalde de zorken bu şekilde o performansa nasıl dayanıcaktın ki bilen bilmeyen konuşmuş kendince. Kendi başlarına gelse kesin yatak döşek yatarlarAh cnm normalde bende dershane öğretmeniyim ama bu şartlarda çalışmak mümkün değil hafta sonları 13-14 saat ayakta oluyoruz çünkü, keşke daha normal bir işim olsaydılar çalışsaydım diyorum hep, bilen bilmeyen de işten ayrıldım diye konuşuyor, evde oturacağına gitseydin sana da iyi gelirdi diye, ama normalde zor dayanıyordum o tempoya ben bu halde nasıl dayanayım... Ama evde boş olmak da kötü tabi, artık kpss ye çalışıcam bebişimle ona karar verdim...
Slm kızlar cnm çok sıkıldı geçmişi okuyamadım konu saçmasapan ama yine de sinirim bozuldu, bide üstüne bi kaza yaşadım tam oldu...
Kısaca şöyle annem bi takı yastığı almış düz kenarı tüllü hoş birşey istediğim gibi değil tam ama idare eder yani ben böyle bebekli bir şey almak istiyordum sonra hadi masraf yapmaym bir de ona dedim neyse kayınvalidem de görmüştü o yastığı...
Bugün eşiimle başka bir yastık göndermiş cart pembe saten üstü dantel.... Benim istediğimle uzaktan yakından alakasız ve Kocamaaannn... Eşim demiş vardı bizim diye, küçük o olmaz demiş bunu yatağa koyunca resmen yatağı kaplıyor, geri göndermem olay olur kullanmakta istemiyOrum ağladım bir sürü, üstüne banyodan çıkarken sol göğsüme de kapı çarptı hızlı hareket ediyordum sinirle tabi bir de ona ağladım morardı biras... Böyle işte...
balkaymak kapı için geçmiş olsun canım. Ben de banyo kapısıyla anlaşamıyorum. Sanırım büyüyen göbeğime yeterince mesafe veremiyorum bir türlü...
Yastık konusunda da; "He" de geç...
Kayınvalide gelince o ortaya çıkar, yokken öbürü çıkar, misafir geldiğinde salonda küçük olan durur, yatak odasında büyük olan durur...
Bütün takılar aynı yastıkta durmasın, takıldıkça içeridekine taşırsın. Ya da en azından kayınvalidene bu bahaneyi söylersin.
Çok önemli şeyler değil bunlar. En azından canını sıkmana değmez.
Ki takı yastığına ben karşıyım (Emel ve Yaren:))
Yani biraz görgüsüzlük gibi geliyor bana.
Ama tabi insanların bebeğin üstüne takı takmaya çalışmasına da dayanamam.
O yüzden küçük olan daha kibar olur tahminimce...
canım geçmiş olsun o kapı çarpmaları çok acır yaa, bilirimdikkat et kendine, artık eskisi gibi hızlı hareket etmemek lazım canım.
takı yastığı olayını da hiç takma kafana yaa, kendini üzdüğüne değmez.. duruma göre hareket edersin..
kız emel napıcan çiçeği falan..valla senin kocan en iyi yöntemi bulmuş.. yemek ve temizlik yaptı mı olay tamamdır yani:) sen arada triplere devam et bence:)))
ben de listeye ekliyim bunu. Bence de almak lazım yoksa onca hengamenin içinde arkama kan geçti mi diye bir de birilerine kontrol ettirmek komik olur. Reklam vardı yaa hani eliyle omzuna vurunca arkasına bak anlamında oluyordu hani :)) biz de öyle birini mi bulsak
Biri bunu kvdeme anlatsınnn lütfennnnnn
Bence de de gelip bizde kalcak doğumda 1-2 hafta napıcam o zaman modern isimli bir yastık alıp hediye geldi falan mı desem
güzel anneler doğum günümü kutlamanız çok mutlu etti beni ama toplu alıntı yapmayı becerip herkese ayrı ayrı teşekkür edemedim kusura bakmayın :) sayenizde daha da şımardım bgn ki ihtiyacım vardı çünkü sevgili eşim halaaa kutlamadı :/ bilmiyorum bu saatten sonra bişey yapar mı
yuppiiii schagaa bayadır karşı olmuyordun çok iyi geldi valla :))))
ben de takı yastığı durumuna karşıyım ama dediğin gibi bebeğin üzerine taKma girişimlerindense yastık daha hayırlı gibi.
bak yine aklıma geldi. Benim bebeğimi benden başkaları da elleyecek ama yaaa offff(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?