2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

o insan görünümlü mahlukatların dolu olduğu kurumdan ayrıldığın için en az senin kadar sevindim canım.
çok çok iyi olacak herşey.Orda yaşadığın streslere gösterdiğin sabrın ödülü ise bebeğinle muhteşem bir süreç geçirmeniz olacak eminim buna. Haydi hayırlısı:))

aramıza hoş geldin tecrübeli anniş:) maşallah çocuklar büyümüş eve yeni bir can yeni bir kan geliyor hadi hayırlı olsun..eminim ailecek çok heyecanlısınızdır.. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.

ben de aynı fikirdeyim canım:))

baş ağrısı çeken var mı ya
sürekli başım ağrıyor arkadaş yahu

geçmiş olsun arkadaşım bende de ilk aylarda çok olmuştu başağrısı. damarlar genişlediğinden normal diye okumuştum, doktoruma sordum o da normal demişti ve minoset önermişti. dayanılmayacak kadar ağrıdığında mecburen içtim..benimki ilaç içmeden geçmeyen tipten bi başağrısıydı. inşallah geçer..

Bende oyalanmak için baby shower yaptım orda kullanacağım süsleri sonra bebek şekerimizi yaptım bitti, bi örgü battaniyem kaldı o kadar cnm sabun malzemelerini nerden aldın, bende o işe mi girişsem birde acaba çok masraflımı ki????
Evet ya kapıya çok fena çarptım zaten ağlıyordum bu sefer acıdan ağlamaya başladım eşim koşturdu geldi ödü koptu onunda bebişe birşey oldu sandı galiba, Allah'tan önde siper yastık var 2 adet karnıma gelmedi

Yastık olayında da telefon açtım katınvalideme çok güzelmiş ne zaman yaptın keşke haberim olsaydı bende aldım bilsem almaZdım 3 tane oldu heralde çok takı takılacak falan die espri yaptım, ( bi tanede gönlüme göre alıp onu kullancm yani) bi şekilde hallettim sizinkileri bebek odasına koyarım oradaki yatak daha büyük falan dedim ama nie baştan bu kadar ağladım bilmiyorum başım çatlıyor şuan
Bwnde bebişiok ellsinler istrmiyorum yaa tamda mart ayı mevsim geçişi herkese bol bol kolanya döktürücem
o daha riskli canım. Bizim hediyemizi hiçe sayıp elalemin hediyesini mi koydun der. Oyyyy ben de kayınvalideler gibi düşünmeye başladım çok tehlikeli :)))
Senin bebiş kız değil mi canım
Kizlar bu iki kapi susu arasinda kaldim hangisi sizce?
Biri kaftan biri smokin ikisi de cok cici yaa :))
Smokini beğendim ama acaba daha bebeksi şeylerde olabilir mesela ay şeklinde bir yastığa sarılıp uyuyan mavi bebekler var onlarda çok şeker olur..

Bir de düğünlerde mikrofonla gelinin teyzesinden bir çeyrek falan die anons edenler var😏

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşalr bende inş sizler gibi bebeğimi kucağıma martta alacağım...içinizden tüp bebek ile hamile kalan var mı?

Kıslar bu arada çıtçıtlı badiye ihtiyacınız varsa kipada kısa kollu 5 li badiler indirime girmiş 11,5 lira tanesi 2,5 falan geliyor nerdeyse çok uygun...

Biri bunu kvdeme anlatsınnn lütfennnnnn

Bence de de gelip bizde kalcak doğumda 1-2 hafta napıcam o zaman modern isimli bir yastık alıp hediye geldi falan mı desem

Boşver canım ya alt tarafı yastık. 2 hafta da, takı yastığı faslı da çabuk geçer. Ne kendini ne eşini asıl bebişini strese sokma tatlım.
Valla biz birinin bebeğine hayırlısı olsuna gittiğimizde takı yastığına mı bakıyoruz ki... Hatta yakın arkadaşım doğum yaptı hatırlamıyorum bile var mıydı yok muydu. Ben hediye kutusu ile eline verdim altınını. O sonra açınca naptı bilmiyorum.

Kizlar bogazim yaniyor ilerlemeden bi tavsiyeniz varmi ihlamur bal alirmi acisini hasta olmak istemiyorumm yaa

Ben 3 tatlı kaşığı balın içerisine 1 er çay kaşığı zencefil, tarçın, çörek otu koyuyorum. Valla çok iyi geliyor eniştemden öğrendim.Çörek otu özellikle...Ekstra karabiber koyabilirsin.Evde hangisi varsa işte..

Haklısın cnm hallettim neyse nie bu kadar ağladım bebişimi de üzdüm kızıyorum kendime şimdi

Selam kızlar.
Dün sabah size sümüksu akıntım ve adet sancısı gibi ağrılarımdan ayrıca sertleşmelerden bahsetmiştim. Bugün sabah uyandım iki saat boyunca aynı adet sancısı gibi ağrım oldu. Şiddetli değildi ama beni huzursuz etti bir kere.
Doktoruma gittim önce bebeğe baktı sonra alttan muayene edeceğiz dedi. Çok korkulacak birşey değil ilk defa yaşadım az acı oluyor ama olacak o kadar. Ve doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi. Nst ye bağladılar. Bebeğin kalp atışları da hareketleride sancılarda normal çıktı. Yüksek bir sancı yok dedi doktor. Tansiyon ve bebeğin suyuda normal. Tek dert o açıklık...
Sürekli istirahat edeceksin ve cinsel ilişkiden bir süre kaçınacaksin dedi. Erken doğum için bir risk var ama çok değil dedi. Acaba beni panik yapmamak için mi öyle söyledi içim hiç rahat değil.
Ayrıca bebeğim de 31+6 da 1850 gram çıktı. Doktor normal dedi ama bana küçük geldi. Of kızlar dua edin ne olur. Kimseye soylemedik panik yapmasınlar diye anneme de yalan söyledim :-/

canım bol bol dinlen yat iş yapma hiç bir şeklilde, herşey de normalmiş 32 haftalık da olmuşsun maşşallah, ama keşke annene söylese miydin yardımı olurdu sana...

canım çok geçmiş olsunnn doktorun dedigi gibi bol bol dinlen bosver işi gücü hazırlıkları falan.. önemli olan sen ve bebişin..

İyi geceler kızlar bu gece nöbetteyim kızımın ateşi var sabahtan beri bi türlü düşmedi hastaneye flan gittik herkes hasta aynı seylerden muzdarip. En çok 38.5 a düştü baklım sabaha kadar azalsa bari ah bu ateş zor zor

dikkat et kendine.bol bol dinlen.hatta annene söylesen iyi olur bence.gelip yardım etsin sana,sen hiç kalkma yerinden.bebişine de söyle azcık daha sabretsin,gelmesin hemen :)

Gecmis olsun
Mesaj yollayamadim bir link verecektim olmadi

Son düzenleme:

Canım dikkat et ve bence annene söyle yardımı olur muhakkak , ayrıca açıklıkla gezen tanıdıklarım oldu ve sona kadar gittiler üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…