Gecmis olsun
Mesaj yollayamadim bir link verecektim olmadi
Selam kızlar.
Dün sabah size sümüksu akıntım ve adet sancısı gibi ağrılarımdan ayrıca sertleşmelerden bahsetmiştim. Bugün sabah uyandım iki saat boyunca aynı adet sancısı gibi ağrım oldu. Şiddetli değildi ama beni huzursuz etti bir kere.
Doktoruma gittim önce bebeğe baktı sonra alttan muayene edeceğiz dedi. Çok korkulacak birşey değil ilk defa yaşadım az acı oluyor ama olacak o kadar. Ve doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi. Nst ye bağladılar. Bebeğin kalp atışları da hareketleride sancılarda normal çıktı. Yüksek bir sancı yok dedi doktor. Tansiyon ve bebeğin suyuda normal. Tek dert o açıklık...
Sürekli istirahat edeceksin ve cinsel ilişkiden bir süre kaçınacaksin dedi. Erken doğum için bir risk var ama çok değil dedi. Acaba beni panik yapmamak için mi öyle söyledi içim hiç rahat değil.
Ayrıca bebeğim de 31+6 da 1850 gram çıktı. Doktor normal dedi ama bana küçük geldi. Of kızlar dua edin ne olur. Kimseye soylemedik panik yapmasınlar diye anneme de yalan söyledim :-/
Çok geçmiş olsun düşer inşallah en kısa zamanda.. Bu aralar salgın var sanırım çok dikkat et kendine de üzme kendini inş yarına bişi kalmamış olur kızınınİyi geceler kızlar bu gece nöbetteyim kızımın ateşi var sabahtan beri bi türlü düşmedi hastaneye flan gittik herkes hasta aynı seylerden muzdarip. En çok 38.5 a düştü baklım sabaha kadar azalsa bari ah bu ateş zor zor
Selam kızlar.
Dün sabah size sümüksu akıntım ve adet sancısı gibi ağrılarımdan ayrıca sertleşmelerden bahsetmiştim. Bugün sabah uyandım iki saat boyunca aynı adet sancısı gibi ağrım oldu. Şiddetli değildi ama beni huzursuz etti bir kere.
Doktoruma gittim önce bebeğe baktı sonra alttan muayene edeceğiz dedi. Çok korkulacak birşey değil ilk defa yaşadım az acı oluyor ama olacak o kadar. Ve doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi. Nst ye bağladılar. Bebeğin kalp atışları da hareketleride sancılarda normal çıktı. Yüksek bir sancı yok dedi doktor. Tansiyon ve bebeğin suyuda normal. Tek dert o açıklık...
Sürekli istirahat edeceksin ve cinsel ilişkiden bir süre kaçınacaksin dedi. Erken doğum için bir risk var ama çok değil dedi. Acaba beni panik yapmamak için mi öyle söyledi içim hiç rahat değil.
Ayrıca bebeğim de 31+6 da 1850 gram çıktı. Doktor normal dedi ama bana küçük geldi. Of kızlar dua edin ne olur. Kimseye soylemedik panik yapmasınlar diye anneme de yalan söyledim :-/
Slm kızlar cnm çok sıkıldı geçmişi okuyamadım konu saçmasapan ama yine de sinirim bozuldu, bide üstüne bi kaza yaşadım tam oldu...
Kısaca şöyle annem bi takı yastığı almış düz kenarı tüllü hoş birşey istediğim gibi değil tam ama idare eder yani ben böyle bebekli bir şey almak istiyordum sonra hadi masraf yapmaym bir de ona dedim neyse kayınvalidem de görmüştü o yastığı...
Bugün eşiimle başka bir yastık göndermiş cart pembe saten üstü dantel.... Benim istediğimle uzaktan yakından alakasız ve Kocamaaannn... Eşim demiş vardı bizim diye, küçük o olmaz demiş bunu yatağa koyunca resmen yatağı kaplıyor, geri göndermem olay olur kullanmakta istemiyOrum ağladım bir sürü, üstüne banyodan çıkarken sol göğsüme de kapı çarptı hızlı hareket ediyordum sinirle tabi bir de ona ağladım morardı biras... Böyle işte...
Bi arkadas 8. Ayinda 5 cm aciklik oldugunu ogrendi ve son bir ay o bes cm acikla dolasti hicte sakinmadi kendini... Rahat olmaya calis.
ayy annenin aldığını bile bile gidip sana sormadan aldıysa al o yastığ karşına yap bi kahve ve iç dibini de dök üstüne ona söyleme.. doğum zamanı sorarsa da ayyy annecim ona kahve döküldü sen üzülmeyesin diye de söyleyemedim şuraya kaldırmıştım de
Bende oyalanmak için baby shower yaptım orda kullanacağım süsleri sonra bebek şekerimizi yaptım bitti, bi örgü battaniyem kaldı o kadar cnm sabun malzemelerini nerden aldın, bende o işe mi girişsem birde acaba çok masraflımı ki????
Evet ya kapıya çok fena çarptım zaten ağlıyordum bu sefer acıdan ağlamaya başladım eşim koşturdu geldi ödü koptu onunda bebişe birşey oldu sandı galiba, Allah'tan önde siper yastık var 2 adet karnıma gelmedi
Yastık olayında da telefon açtım katınvalideme çok güzelmiş ne zaman yaptın keşke haberim olsaydı bende aldım bilsem almaZdım 3 tane oldu heralde çok takı takılacak falan die espri yaptım, ( bi tanede gönlüme göre alıp onu kullancm yani) bi şekilde hallettim sizinkileri bebek odasına koyarım oradaki yatak daha büyük falan dedim ama nie baştan bu kadar ağladım bilmiyorum başım çatlıyor şuan
Bwnde bebişiok ellsinler istrmiyorum yaa tamda mart ayı mevsim geçişi herkese bol bol kolanya döktürücem
Senin bebiş kız değil mi canım
Smokini beğendim ama acaba daha bebeksi şeylerde olabilir mesela ay şeklinde bir yastığa sarılıp uyuyan mavi bebekler var onlarda çok şeker olur..
Bir de düğünlerde mikrofonla gelinin teyzesinden bir çeyrek falan die anons edenler var😏
Selam kızlar.
İyi geceler kızlar bu gece nöbetteyim kızımın ateşi var sabahtan beri bi türlü düşmedi hastaneye flan gittik herkes hasta aynı seylerden muzdarip. En çok 38.5 a düştü baklım sabaha kadar azalsa bari ah bu ateş zor zor
İyi geceler kızlar bu gece nöbetteyim kızımın ateşi var sabahtan beri bi türlü düşmedi hastaneye flan gittik herkes hasta aynı seylerden muzdarip. En çok 38.5 a düştü baklım sabaha kadar azalsa bari ah bu ateş zor zor
Günaydın arkadaslar.. Dün doktor kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi herşey yolunda..30+1 günlük çıktı 1.400 gr 41 santim boyu.. Sizlere bakıyorumda benim bebiş çok zayıf..geçen ay şeker çıktı bende diyet artı insülin kullanıyorum ve buarada 2 buçuk kilo vermişim:)) benim için güzel bir durum ama sizce bumu bebeğimi etkiledi acaba yeteri kadar beslenemiyormu..
Kızlar telefonum bozuldu giremiyorum foruma. Eşimden girdim internete. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Sanırım dinlenerek bir ay daha tutabilirim bebeğimi içerde. Düzenli sanci yok o açıklığı da çok kafama takmamaya çalışıyorum. Zaten onbeş gün içinde anneme gidip orada kalacağım doğuma kadar. Bir onoonbeş gün evde kendim dinleneyim sonra nasılsa orada hep yatacağım diyordum kendi kendime ama benim doğum yapacağım doktorum ve hastane annemin orada ben evime yakın bir doktora gidiyorum genelde. Oraya da gidip kayıt açtırdım ama 3 4 kere gitmisimdir sadece. Şimdi anneme söylemezsem oradaki doktorA söylerken duyacak. Ama söylersem de beni bugün alıp annemlere götürür BABAM bir hafta sonra finallerim var orası kalabalık ders çalışmıyorum. İki ucu boklu değnek gibi oldu. Kafam allak bullak...
cnm bende dün dr daydım doktor bu aylar olacak korma dedi benimde oluyo çünkü bebeğin yavaş yavaş doğuma hazırlanıyo dediSelam kızlar.
kızlar günaydın bu ara hep takip tam takipteyim ama çok sık katılamıyorum malum işler yoğun
hepinizden haberim var az çok
bu arada pijama/gecelik/sabahlık benim tercihimde mor(çok severim) zaten elimde olan üçlü takım
kırmızıyı da severim ama ateş kırmızı değil biraz koyu renkte anneciğim dayanamamış huyumu da
bildiğinden sonrasında da kullanabileceğim pijama takımı almış çok beğendim
çok sağolun kızlar dualarınız içincanım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım hatta bizimki pazartesiden bu yana devam ediyor.
ben geyiğe falan vuruyorum burda ama canım benim de çok sıkkın. İlla ki düzelecek ama insan ister istemez üzülüyor.
Eşin umarım gönlünü alacak şeyler yapacak benimkinin gönül alma şekli çok farklı. Kendini haklı görüyordu ben açıklama yapınca özür dilemişti ama benim için pek bir faydası olmadı .şiimdi de gönlümü almak için boyuna internetten yemek tariflerine bakıp yemek yapıyor. Geldiğimde hazır sofraya oturuyorum:)))
Arada bir yapsam mı bu tripleri bilemedim ki ben şimdi
Çünkü milletin kocası çiçek alır benimki de yemek yapıyor ya da evi komple temizliyor :)))))
ben de mor ve kırmızı favorilerimdir. Beyazı hiç alt kısmımda giymedim. Ne pijama olarak ne pantolon olarak. Çok riskli bir renk ama yakışana da yakışıyor sahiden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?