2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım panik yapma 1.si bebeğin kilosu gayet normal geldi bana ayrıca daha yeni doğum yapan bi arkadaşımda da 7. Ayda 1 cm açıklık oldu aynı şekilde dinlendi kendini yormadı ve 40. Haftası dolduğunda bebişini kucağına aldı.. Dualarımız seninle sen içini ferah tut

Çok geçmiş olsun düşer inşallah en kısa zamanda.. Bu aralar salgın var sanırım çok dikkat et kendine de üzme kendini inş yarına bişi kalmamış olur kızının

Bi arkadas 8. Ayinda 5 cm aciklik oldugunu ogrendi ve son bir ay o bes cm acikla dolasti hicte sakinmadi kendini... Rahat olmaya calis.

ayy annenin aldığını bile bile gidip sana sormadan aldıysa al o yastığ karşına yap bi kahve ve iç dibini de dök üstüne ona söyleme.. doğum zamanı sorarsa da ayyy annecim ona kahve döküldü sen üzülmeyesin diye de söyleyemedim şuraya kaldırmıştım de

Bi arkadas 8. Ayinda 5 cm aciklik oldugunu ogrendi ve son bir ay o bes cm acikla dolasti hicte sakinmadi kendini... Rahat olmaya calis.

felaket tellalı olmak istemem ama dikkat etmekte fayda var şunun şurasında 2 ayımız kaldı.. bir arkadaşımda 8 aylık doğum yaptı geçen sene 1,800 gr doğdu bebiş çok şükür sağlıklı ama ne kadar çok üzüldüğünü strese girdiğini yaşayan bilir

Günaydın arkadaslar.. Dün doktor kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi herşey yolunda..30+1 günlük çıktı 1.400 gr 41 santim boyu.. Sizlere bakıyorumda benim bebiş çok zayıf..geçen ay şeker çıktı bende diyet artı insülin kullanıyorum ve buarada 2 buçuk kilo vermişim:)) benim için güzel bir durum ama sizce bumu bebeğimi etkiledi acaba yeteri kadar beslenemiyormu..

Kızlar telefonum bozuldu giremiyorum foruma. Eşimden girdim internete. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Sanırım dinlenerek bir ay daha tutabilirim bebeğimi içerde. Düzenli sanci yok o açıklığı da çok kafama takmamaya çalışıyorum. Zaten onbeş gün içinde anneme gidip orada kalacağım doğuma kadar. Bir onoonbeş gün evde kendim dinleneyim sonra nasılsa orada hep yatacağım diyordum kendi kendime ama benim doğum yapacağım doktorum ve hastane annemin orada ben evime yakın bir doktora gidiyorum genelde. Oraya da gidip kayıt açtırdım ama 3 4 kere gitmisimdir sadece. Şimdi anneme söylemezsem oradaki doktorA söylerken duyacak. Ama söylersem de beni bugün alıp annemlere götürür BABAM bir hafta sonra finallerim var orası kalabalık ders çalışmıyorum. İki ucu boklu değnek gibi oldu. Kafam allak bullak...

Aklımdan geçmedi desem yalan olur valla, anneme ne dicem şimdi bilmiyorum valla daral geldi

günaydın güzel hamişler
hayrlı cumalar
nasılsınız biz kızımla iyiyiz sadece bu aralar baya bi yoğunluk var işyerinde internetten uzaklaştım ben yokken neler yaptınız merak ediyorum

canım sabun malzemeleri çok da pahalı değil aslında.Ben ilk kez yapacağım için hammaddelerden çok karıştırıcılara ve silikon kalıplara para verince biraz pahalı oldu ama onlar kalıcı birşey sonuçta. Bir de boyaları ve esansları biraz pahalı. Yani kurabiyeyle kıyaslarsan evet. Çünkü sabun bazı, boyası,esansı,kalıbı,süslemesi,Karıştırıcıları (kimyasal olduğu için kendi tencere kaşıklarımı kullanmayacağım) derken biraz pahalı olabiliyor. Yani şöyle ki ben deneme amaçlı yani 10 tane sabun çıkartabilecek kadar sabun bazı ve aldım. malzemeleri silikon kapları falan derken 80 tl verdim.
KUrabiye malzemeleri ne kadar onunla kıyaslayıp pahalı olup olmadığına karar verilebilir:)))

Dünkü ağlamalarının sebebi de çok basit hamilelik gel gitleri. ağlamak güzeldir. Yani ben severim içimi rahatlatır ağlamak.senin de boşalma anına gelmiş o da bahane olmuş:)))

çok geçmiş olsun canım. Bir arkadaş da yazmış zaten 1 cm açıklık bu zamanlarda olabiliyor ve doğuma kadar sabit kalıyor. Sen dinlenmene bak canım az kaldı sonrasında açıklık artsın diye dua edeceksin:)))

kızına çok çok geçmiş olsun ( hem anne hem hamile her iki evlat için de endişelenmeler. Çok kıymetlisiniz çookkk

canım yeni yılın ilk günleri bizde yaşadık inan seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun arkadaşım yalnız dinlenmesi lazım kızının
sen de lütfen dikkat et ardından hemen bana da bulaştı bende atlattım 3 gün yattım kalkmadan
şimdi de eşim hasta onunda 4. günü ilaç kullanmasına rağmen atlatamadı.

canım sen sağlıklı beslendiğin için bebeğin çok daha sağlıklı besleniyordur bu yüzden gönlünü ferah tut.

rodimood lütfen moral olarak kendini bırakma herşey yolunda gidecek bebeğin tam zamanında gelecek.

kızlar günaydın bu ara hep takip tam takipteyim ama çok sık katılamıyorum malum işler yoğun

hepinizden haberim var az çok

bu arada pijama/gecelik/sabahlık benim tercihimde mor(çok severim) zaten elimde olan üçlü takım
kırmızıyı da severim ama ateş kırmızı değil biraz koyu renkte anneciğim dayanamamış huyumu da
bildiğinden sonrasında da kullanabileceğim pijama takımı almış çok beğendim

cnm bende dün dr daydım doktor bu aylar olacak korma dedi benimde oluyo çünkü bebeğin yavaş yavaş doğuma hazırlanıyo dedi
bence sen başka bir dr daha görün istersen için rahatlasın dikkat et yormaman lazım kendini sürekli yat dinlen allahın izniyle bişey olmaz

ay bizde geçenlerde acildeydik allah şifalar versin yavrucuğuna çok zor biranönce iyileşir inş.

ben de mor ve kırmızı favorilerimdir. Beyazı hiç alt kısmımda giymedim. Ne pijama olarak ne pantolon olarak. Çok riskli bir renk ama yakışana da yakışıyor sahiden :)))

çok sağolun kızlar dualarınız için
benimkide hemen yemeğe götürür gönül almak için ve de akşam götürdü biraz nazlandım gitmemek için ama oğluşumu kullandı beni ikna etmek için onun hatrını kıramadım bende
şimdi iyiyiz Allaha şükür geldi geçti

ben de mor ve kırmızı favorilerimdir. Beyazı hiç alt kısmımda giymedim. Ne pijama olarak ne pantolon olarak. Çok riskli bir renk ama yakışana da yakışıyor sahiden :)))

emel beyaz pantolunu 72 kg dan 58 kiloya düştüğümde gittim aldım ve 3 sene giydim bakalım önümüzdeki yaza da giyebilecek miyim doğumdan sonraki durumuma bağlı

ben evlendiğimde bile o kiloda değildim düşün hep balık etli tonton bir tiptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…