2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yaaa demiştim gönlünü alacak diye:)) bak ne güzel olmuş. Çok sevindim:))
eşler arasında herşey her zaman güllük gülistanlık olmuyor. Saygıyı koruduğumuz müddetçe ufak tefek minnacık sürtüşmeler bazen tat bile veriyor.

canım çok üzüldüm şimdi o gün bişi yoktur diye yazdım ama açılma olmuş iyiki dktruna gitmişin bazen yanlış yönlendirme ypabiliyoruz burda inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar stres yapma kendine dinlenmene bak cnm.

canım çok sevindim senin adına
arada öyle ufak tefek şeyler oluyor malesef

Beyaz pantolonun altına düzgün bir iç çamaşırı giyen her kadını ayakta alkışlayıp bir de ne kadar güzel olmuş diye takdir ederim :))) Eminim sana da çok yakışmıştır.
Ben de öyle hep tontoş biriydim. En az düştüğüm kilo 64 dü:):):)
onda da tepki vermişlerdi çok zayıflamışsın diye :))))

Yaa beyaz pantolon işi cesaret işi ben 40 kiloya düşsem bile giyemem heralde.

günaydın kızlar,

ya dün üşüttüm biraz akşama çok sancı çektim.belime vurdu ordan karnıma doğuracam zannettim bugün daha iyiyim çok şükür

Ben zayıflasam giyerim muhtemelen
Paçalarını bileğim görünecek kadar kıvırır, üstüme mavi bir gömlek, ayağımda düz ten rengi sandalet...

bende teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşım sana

zayıflayınca nedense etraftaki insanlar neden o kadar çok tepki verir bende anlamam
sen zayıfsın ne güzel neden bana da güzel oldun ya da ne bileyim güzel şeyler söylemiyorsun

hayır tamam zayıflayınca yüzünde çökmesi çok kötü ona katılıyorum ama biri de çıkıp çok yakışmış
diyemiyor o tuhaf

ama ne olursa olsun dene beyazı
bende cesaretsizdim sadece bakıp bakıp iç geçirirdim
bir denedim ve üzerimden çıkarmadım

günaydın kızlar,

ya dün üşüttüm biraz akşama çok sancı çektim.belime vurdu ordan karnıma doğuracam zannettim bugün daha iyiyim çok şükür

Ayyy ayni aksam bende oyleydimm canim kasik agrisindan kivrandim arada belim agridi aman dedim aciliyomu yoksa :)) oglumda sanki bilerek kasigimi tekmeledi cok sukur simdi bisey kalmadi bu arada bol gaz cikarma sonuncunda iyi oldum

Sağ bacağımın iç kısmı, kasık ile kesişimi çok ağrıyor benim.
Zaman zaman artıyor, zaman zaman azalıyor.
Dün giyinirken zorladım sanırım, bütün gece uyuyamadım...

Ben zayıflasam giyerim muhtemelen
Paçalarını bileğim görünecek kadar kıvırır, üstüme mavi bir gömlek, ayağımda düz ten rengi sandalet...

benimkilerde bilekte ve üzerine gerek iş için gerek dışarıda gerekse gece için
eline ne geçerse kombinleyebileceğin alternatif bir parça gardolap için

günaydın kızlarrr

hazırlanıyorum dr. kontrolüm varrr
bu ara çok sık gördüm bebişi ama yine de heycanlıyım
32. haftam bitti dün bugün raporumu alıcam
çalışmıyorum ama sgk lı olduum içinn

haydiinn dr. sonrası görüşürüzzzz

Merhba kizlar cok kotuyum ne olur dua edin bana 5 gundur gecmedi oksuruk icim disima cikti resmen gece uykumdan uyandiriyor o derece artik bebegm icin endiseleniyrum Allah tan hareket edip varligini hissettiriyor napcm bilmiorum ihlamur iciyorum ama onuda fazla icmemek grek o yzden icemyrum nane limon iciyrum anlik rahtlatyor sonra yine baslio oksuruk off ya (

Ay zor göründü gözüme şimdi bir de ona masraf etmiym ben dha takı yastığı alcam kırdım iyice demi

Üzerine tunik giyersin canım inç bacaklarla tunikler çok hoş oluyor, düşünsene beyaz dar paça pantalon açık mavi merserize tunik beyaz spor ayakkabılar offff inşallah seneye fit anneler oluruz

Ay zor göründü gözüme şimdi bir de ona masraf etmiym ben dha takı yastığı alcam kırdım iyice demi

Üzerine tunik giyersin canım inç bacaklarla tunikler çok hoş oluyor, düşünsene beyaz dar paça pantalon açık mavi merserize tunik beyaz spor ayakkabılar offff inşallah seneye fit anneler oluruz

baş ağrısı çeken var mı ya
sürekli başım ağrıyor arkadaş yahu

evet kesinlikle stresle alakalı bir durum bence de .çünkü dün bir işi son dakika yetiştirmem gerekti ben de stres yaptım haliyle ve baş ağrısı başladı geçmek bilmedi... rahat olmaya çalışmalıyız ... ( bu arada gözleriniz kırmızılaşmaya başladıysa hemen patates dilimi veya kabuğu koyun hemen o kızarıklığı ve tüm ağrıyı çekiyor 1 dk içinde )

günaydın annişleeer ya biliyorum hepimizin çeşitli sıkıntıları var, zamanda azaldıkça ağrılar sancılar daha da arttı ama dün burda okuduklarımdan o kadar etkilendim ki, daha önce böyle olmamıştım hiç:18: kasılmalar, erken doğum riskleri, açılmalar, şu kadar daha beklesin bebişinler fln, allahım bütün gece stersten karnım taş gibiydi, ödüm koptu erken doğum fln düşüncelerinden biliyorum herkes sıkıntısını paylaşıyo paylaştıkça rahatlıyo zaten bu forum biraz da onun için ama benim hassas bi günümdü galiba:44: magnezyum içmiyordum hiç, dün başladım tekrar bu kasılmalar için hatta bi kutuda yanıma aldım iş yerine getirdim daha düzenli içeryim diye o derce yani:26: neyse uamrım herkes için herşey yolunda gider son ana kadar, bebişler gelmeleri gereken zamandan önce gelmezler, sağlıkla gelirler umarım, hepimiz için hayırlısı, bebişlerinizi öperim

Çok geçmiş olsun canım.. Dr a falan gittin mi hiç.. Yengemde hamileyken öksürük olmuştu ona dr u kanyak iç demişti. Cep kanyaklarından almıştık bi tatlı kaşığı şurup gibi içmişti 2-3 gün sonra hemen geçmişti. Ama tabii dr na danışmadan içme sakın..

Çok geçmiş olsun canım.. Dr a falan gittin mi hiç.. Yengemde hamileyken öksürük olmuştu ona dr u kanyak iç demişti. Cep kanyaklarından almıştık bi tatlı kaşığı şurup gibi içmişti 2-3 gün sonra hemen geçmişti. Ama tabii dr na danışmadan içme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…