çok sağolun kızlar dualarınız için
benimkide hemen yemeğe götürür gönül almak için ve de akşam götürdü biraz nazlandım gitmemek için ama oğluşumu kullandı beni ikna etmek için onun hatrını kıramadım bende
şimdi iyiyiz Allaha şükür geldi geçti
canım çok üzüldüm şimdi o gün bişi yoktur diye yazdım ama açılma olmuş iyiki dktruna gitmişin bazen yanlış yönlendirme ypabiliyoruz burda inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar stres yapma kendine dinlenmene bak cnm.Selam kızlar.
Dün sabah size sümüksu akıntım ve adet sancısı gibi ağrılarımdan ayrıca sertleşmelerden bahsetmiştim. Bugün sabah uyandım iki saat boyunca aynı adet sancısı gibi ağrım oldu. Şiddetli değildi ama beni huzursuz etti bir kere.
Doktoruma gittim önce bebeğe baktı sonra alttan muayene edeceğiz dedi. Çok korkulacak birşey değil ilk defa yaşadım az acı oluyor ama olacak o kadar. Ve doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi. Nst ye bağladılar. Bebeğin kalp atışları da hareketleride sancılarda normal çıktı. Yüksek bir sancı yok dedi doktor. Tansiyon ve bebeğin suyuda normal. Tek dert o açıklık...
Sürekli istirahat edeceksin ve cinsel ilişkiden bir süre kaçınacaksin dedi. Erken doğum için bir risk var ama çok değil dedi. Acaba beni panik yapmamak için mi öyle söyledi içim hiç rahat değil.
Ayrıca bebeğim de 31+6 da 1850 gram çıktı. Doktor normal dedi ama bana küçük geldi. Of kızlar dua edin ne olur. Kimseye soylemedik panik yapmasınlar diye anneme de yalan söyledim :-/
çok sağolun kızlar dualarınız için
benimkide hemen yemeğe götürür gönül almak için ve de akşam götürdü biraz nazlandım gitmemek için ama oğluşumu kullandı beni ikna etmek için onun hatrını kıramadım bende
şimdi iyiyiz Allaha şükür geldi geçti
emel beyaz pantolunu 72 kg dan 58 kiloya düştüğümde gittim aldım ve 3 sene giydim bakalım önümüzdeki yaza da giyebilecek miyim doğumdan sonraki durumuma bağlı
ben evlendiğimde bile o kiloda değildim düşün hep balık etli tonton bir tiptim
Beyaz pantolonun altına düzgün bir iç çamaşırı giyen her kadını ayakta alkışlayıp bir de ne kadar güzel olmuş diye takdir ederim :))) Eminim sana da çok yakışmıştır.
Ben de öyle hep tontoş biriydim. En az düştüğüm kilo 64 dü:):):)
onda da tepki vermişlerdi çok zayıflamışsın diye :))))
Yaa beyaz pantolon işi cesaret işi ben 40 kiloya düşsem bile giyemem heralde.
Beyaz pantolonun altına düzgün bir iç çamaşırı giyen her kadını ayakta alkışlayıp bir de ne kadar güzel olmuş diye takdir ederim :))) Eminim sana da çok yakışmıştır.
günaydın kızlar,
ya dün üşüttüm biraz akşama çok sancı çektim.belime vurdu ordan karnıma doğuracam zannettimbugün daha iyiyim çok şükür
Ben zayıflasam giyerim muhtemelen
Paçalarını bileğim görünecek kadar kıvırır, üstüme mavi bir gömlek, ayağımda düz ten rengi sandalet...
Ay zor göründü gözüme şimdi bir de ona masraf etmiym ben dha takı yastığı alcamcanım sabun malzemeleri çok da pahalı değil aslında.Ben ilk kez yapacağım için hammaddelerden çok karıştırıcılara ve silikon kalıplara para verince biraz pahalı oldu ama onlar kalıcı birşey sonuçta. Bir de boyaları ve esansları biraz pahalı. Yani kurabiyeyle kıyaslarsan evet. Çünkü sabun bazı, boyası,esansı,kalıbı,süslemesi,Karıştırıcıları (kimyasal olduğu için kendi tencere kaşıklarımı kullanmayacağım) derken biraz pahalı olabiliyor. Yani şöyle ki ben deneme amaçlı yani 10 tane sabun çıkartabilecek kadar sabun bazı ve aldım. malzemeleri silikon kapları falan derken 80 tl verdim.
KUrabiye malzemeleri ne kadar onunla kıyaslayıp pahalı olup olmadığına karar verilebilir:)))
Dünkü ağlamalarının sebebi de çok basit hamilelik gel gitleri. ağlamak güzeldir. Yani ben severim içimi rahatlatır ağlamak.senin de boşalma anına gelmiş o da bahane olmuş:)))
Ay zor göründü gözüme şimdi bir de ona masraf etmiym ben dha takı yastığı alcamcanım sabun malzemeleri çok da pahalı değil aslında.Ben ilk kez yapacağım için hammaddelerden çok karıştırıcılara ve silikon kalıplara para verince biraz pahalı oldu ama onlar kalıcı birşey sonuçta. Bir de boyaları ve esansları biraz pahalı. Yani kurabiyeyle kıyaslarsan evet. Çünkü sabun bazı, boyası,esansı,kalıbı,süslemesi,Karıştırıcıları (kimyasal olduğu için kendi tencere kaşıklarımı kullanmayacağım) derken biraz pahalı olabiliyor. Yani şöyle ki ben deneme amaçlı yani 10 tane sabun çıkartabilecek kadar sabun bazı ve aldım. malzemeleri silikon kapları falan derken 80 tl verdim.
KUrabiye malzemeleri ne kadar onunla kıyaslayıp pahalı olup olmadığına karar verilebilir:)))
Dünkü ağlamalarının sebebi de çok basit hamilelik gel gitleri. ağlamak güzeldir. Yani ben severim içimi rahatlatır ağlamak.senin de boşalma anına gelmiş o da bahane olmuş:)))
baş ağrısı çeken var mı ya
sürekli başım ağrıyor arkadaş yahu
hamilelikte baş ağrısı olur derler ama ben hamileliğimin ne başında ne de şimdiye kadar hiç yaşamadım o sorunu. Bence stresle de bağlantılı. Sen stresli bir yerde çalışıyorsun onun da etkisi olabilir canım..
Merhba kizlar cok kotuyum ne olur dua edin bana 5 gundur gecmedi oksuruk icim disima cikti resmen gece uykumdan uyandiriyor o derece artik bebegm icin endiseleniyrum Allah tan hareket edip varligini hissettiriyor napcm bilmiorum ihlamur iciyorum ama onuda fazla icmemek grek o yzden icemyrum nane limon iciyrum anlik rahtlatyor sonra yine baslio oksuruk off ya(
Merhba kizlar cok kotuyum ne olur dua edin bana 5 gundur gecmedi oksuruk icim disima cikti resmen gece uykumdan uyandiriyor o derece artik bebegm icin endiseleniyrum Allah tan hareket edip varligini hissettiriyor napcm bilmiorum ihlamur iciyorum ama onuda fazla icmemek grek o yzden icemyrum nane limon iciyrum anlik rahtlatyor sonra yine baslio oksuruk off ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?